VIDEO: parlementaire delegatie Aruba, Curaçao en Sint-Maarten in Suriname

3
VIDEO: parlementaire delegatie Aruba, Curaçao en Sint-Maarten in Suriname
Een deel van de delegatie bij aankomst op de luchthaven van Suriname.

PARAMARIBO, – De Nationale Assemblée (DNA) in Suriname is gastheer voor een Parlementaire Overleg met Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Tijdens het overleg dat is aangevangen op maandag 11 februari 2019, is het hoofd agendapunt de bespreking van het Contactplan en worden besprekingen gevoerd over hervatting van de samenwerking.

Vanwege de nieuwe status die landen binnen het Koninkrijk der Nederlanden nu hebben, is het nodig om opnieuw besprekingen te voeren over de hervatting van de samenwerking. Curaçao en Sint Maarten zijn namelijk verzelfstandigd.

Op maandag 11 februari 2019 zijn beleefdheidsbezoeken gebracht aan president Desiré Delano Bouterse, vicepresident Michael Ashwin Adhin en minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken. Op donderdag 14 februari 2019 vindt de ondertekening plaats van het concept Contactplan gevolgd door een persconferentie.

Naast het ondertekenen van het concept Contactplan hebben de landen onder andere ook hun interesse getoond voor samenwerking op het gebied van Handel, Ecotoerisme en de Agrarische sector. Bekijk een korte reportage van De Nationale Assemblée:

3 REACTIES

 1. Lage hode hombu, king ta kere negoshi cu Suriname.
  Surinam ta un pais manera Haiti.
  Surinam ta un pais sin verguenza.
  Suriname no tin cara den e mundo, turhende ta hari un e conjo pais.

  Wie wil zaken doen met Suriname.
  Suriname is net Haiti.
  Suriname is schaamteloos.
  Klote Suriname heeft geen gezicht in het buitenland


  Maak melding

 2. Zij weet ook niet fatsoenlijk te spreken. Onsamenhangende verhalen. De journaliste heeft het over op-date in plaat van up-date. Bar slecht nederlands. Geen vlotte goede babbel in het nederlands.
  Het is tijd om een cursus presenteren te gaan volgen.


  Maak melding

 3. Tante Jen kan haar gebit laten nakijken. A sma kong owroe door al die paarse corruptie in stand te houden voor haar soso lobi didibri lijder. Zolang ddb en roversbende aan de macht zijn kan men de daadwerkelijke ontwikkeling van land en volk in samenwerking met andere landen vergeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.