vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname gaat verspreiders 'vieze' filmpjes harder aanpakken

Politie Suriname gaat verspreiders ‘vieze’ filmpjes harder aanpakken

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 11 feb – De politie in Suriname gaat mensen die betrapt worden op het verspreiden van p*rnografische filmpjes harder aanpakken. Het gaat hierbij voornamelijk om filmpjes die gemaakt worden in de relatiesfeer. Dat zegt politie woordvoerder Naarden tegen de Times of Suriname.

De meeste filmpjes worden via facebook verspreidt en worden uit wraak geplaatst wanneer er ruzie ontstaat of de relatie verbroken wordt zegt Naarden. Op het verspreiden van dit soort materiaal staat een gevangenisstraf van maximaal 2 jaar zegt de inspecteur tegen de krant.

De politie krijgt dagelijks tussen de dertien en de twintig van dit soort filmpjes ingestuurd door bezorgde burgers, via het speciale Whatsapp nummer van de politie. Opvallend is dat met name jongeren van 16 tot en met 20 jaar in de films te zien zijn, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

20 REACTIES
 1. Mensen stop toch met dat facebook. Vrienden op afstand, en iedereen de schone
  schijn ophouden, hoe gezellig het is, hoe mooi de vakantie ?? Ga bij de familie of
  buren koffiedrinken of met vrienden een biertje in de kroeg, is toch veel gezelliger.


  Maak melding

 2. Eindelijk worden die MONOPOLIE-voorlichtingsgasten aangepakt,
  met hun DAGELIJKS Nep-nieuws !

  STOP DE DAGELIJKSE LANDELIJKE INDOCTRINATIE-DIENST !

  PS : Wij weten niets van de Chinese HEKTRAWLERS !!!

  Wij weten niets van de SCALIANS !!!

  Wij weten niets van de Miljoenenfraude door Toppolitici bij de
  BRUGGENBOUW door Ballast Nedam !!!

  MADURO is onze Vriend, ondanks de Miljoenen-INFLATIE en de
  DRIE MILJOEN Venezolaanse Vluchtelingen !!!

  Venezolaanse Vluchtelingen zijn een intern probleem van Venezuela,
  vandaar de 35.000 Communistische Cubaanse Adviseurs in Venezuela !!!


  Maak melding

 3. Die mensen die al die rotzooi uit hunzelf delen denken niet echt erbij na dat de hele wereld het kan zien, en eenmaal op het net verspreid nooit meer weg te wissen is. Ook al neem jij niks zelf op, het kan een andere kwaadwillende zijn die jou leven voorgoed kan verpesten. Niet alleen social media registreren je handelingen, ook surveillance camera’s, mensen die een carcamcorder hebben. Camera’s en afluisterapparatuur zijn nu zo geavanceerd en kunnen overal geplaatst worden zonder jou medeweten. Je ontkomt er echt niet aan.

  Alles wat je zegt en doet en waar je je bevind kan heel vaak makkelijk achterhaald worden met de huidige technologie, big brother is always watching you.

  Ben in ieder geval wel blij met de geplaatste camera’s in Su, want volgens laatste berichten zijn ze zeer bruikbaar in de strijd tegen kleine en grote criminaliteit. Dank aan China daarvoor, ook al is het om eigenlijk hun eigen mensen beter in de gaten te houden in de toekomst.


  Maak melding

 4. De gasten die dit flikken opsporen, maakt niet uit man of vrouw en naakt door de straten van Paramaribo laten lopen. Is de enige manier om ze te laten afschrikken.
  Bedenk gij voordat het hieraan begint.
  Processen voor boetes en veroordelingen zullen niet helpen.


  Maak melding

 5. KPS, moet een antecedenten onderzoek beginnen bij de plee-si-dent van NDP. Uit dat onderzoek moet blijken dat hij in Nederland als straatventer viezebladen verkocht. Nu, is dat uitbesteed aan Meriba, zijn bastaard zoon en zijn bende. Pak de hele familie op, zet ze op een boot en die midden op de oceaan lek, zodat Su voor altijd van dat kankergezwel bevrijd wordt.


  Maak melding

 6. De opnames zijn door de spelers zelf opgenomen en wellicht met toestemming opgenomen door derden. Door deze zelf te verspreiden en door anderen op facebook geplaatst is je eigen dikke schuld.
  Dus waarom klagen over de films?
  Ba soekoe ba fini ba accepteer


  Maak melding

 7. Het gros zijn ndper’ s en aboper’ s. Veel Afrikaanse afstammelingen maken van dit soort filpjes en foto’ s gebruik. Trek zelf na, 90% zijn ndp of abop djoekeros.


  Maak melding

 8. Als ze er nou voor zorgen dat er geen filmpjes van ze gemaakt worden. Doen ze dat toch, gooi dan die fucking telefoon in de wc.
  En als je toestaat dat ze je filmen wel dan heb je toch dikke pech dat je in hun mooie praatjes getrapt bent.Gewoon je gezond verstand gebruiken, je bent verantwoordelijk voor je eigen leven, leg die verantwoording bij niemand neer.


  Maak melding

 9. Tegenwoordig wordt men al geil van de telefoon. Daarom wordt deze ook gebruikt tijdens het bedrijven van de liefde.

  Dus je wordt ook nog genaaid door je telefoon. Sorry voor mijn woordkeuze maar zo is het nu éénmaal.


  Maak melding

 10. De extra agenten die aan dit proces zullen worden toegevoegd, kunnen dan beter de criminaliteit gaan bestrijden i.p.v. sex jachten te gaan houden😂😂😂


  Maak melding

 11. Het is zo intens GEMEEN, met je tellie kan zo gemakkelijk gefilmd worden STIEKEM, dan gaat men hun ”rollebolpartijtje” openbaar zetten waarbij alleen die griet in beeld is.. zo AKELIG van ze.. ik zou weten hoor wat ik met ze zou doen, uitkleden en in hun blote kruis filmen en OOK droppen op FB LOL jaaaa dan kunnen ze werkelijk VOELEN [wat is boelen] wat het is, wat het met je doet enz enz… LEVENSVERPESTERS goedzo SKOWTU aanpakken die randzige figuren.


  Maak melding

 12. Dit heeft puur te maken met schaamteloos gedrag. Seksueel gefrustreerde hersenloze paria’s.
  Zij dit dit soort zaken op Facebook de wereld in sturen zijn van die ongeschoold krachten die hij tijd hiermee vullen. Ze laag bij de grond. Een andere kapot maken daar zijn ze heel goed in. Ik heb hier geen goed woord voor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES