DJ Gilly Gonzales uit Suriname op Valentine’s Party zaterdag 16 februari in Rijswijk

0
DJ Gilly Gonzales uit Suriname op Valentine's Party zaterdag 16 februari in Rijswijk
DJ Gilly Gonzales uit Suriname

RIJSWIJK, 11 feb – Deze week wordt er wereldwijd weer stil gestaan bij Valentijnsdag. En speciaal rondom dit thema is er op zaterdag 16 februari 2019 een speciale Caribbean Valentine’s Party in de Sir Winston Club in Rijswijk (Zuid-Holland). Dansen op muziek van twee topbands: 2-Remember en PASSION plus de resident DJ’s Senzy en Meo Mania. Maar er is meer, want de special guest die avond is DJ Gilly Gonzales uit Suriname!

Rechtstreeks vanuit Paramaribo zorgt Gilly Gonzales voor de lekkere Surinaamse vibe op zaterdag 16 februari in Rijswijk, dus mis dit niet. Kaarten zijn in de voorverkoop alleen online te koop via www.carifesta.nl. Er zijn nog maar een paar speciale lady-tickets voor 2 dames en voordelige groepstickets voor 5 personen, dus haal ze nu meteen hier via carifesta.nl. Kaartverkoop aan de deur start om 23.00u.

Het feest vindt van 23.00u – 04.00u plaats in de Sir Winston Club [INGANG CASINO], een exclusieve en sfeervolle locatie die tegen NS Station Rijswijk (Zuid-Holland) aanligt. Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg. Surinaams eten aanwezig!

Meer weten? Stuur een WhatsApp naar 06-37021928

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.