VIDEO: Nickeriaanse boer heeft last van ‘koeien verkrachter’

30
Nickeriaanse boer: 'mijn koe is verkracht'
Boere Wieke Rambharos, heeft geen woorden voor de persoon, die zijn koe heeft verkracht ( Graderweg Nickerie)

NIEUW NICKERIE, 9 feb – Bizar bericht uit het westen van Suriname. Een Nickeriaanse boer is niet te spreken over het feit dat zijn koe ‘verkracht’ is, waarschijnlijk door een man. De boer zegt dat het de tweede keer is dat een van z’n koeien verkracht is. Wie het heeft gedaan weet hij niet.

In een filmpje, dat te zien is bij Action Nieuws, vertelt hij in het Hindoestaans dat het woensdag gebeurt zou moeten zijn en dat de poten van het dier waren vastgebonden met het lange touw waaraan de koe vast zit. Het duurde bijna 15 minuten voordat hij de poten kon los maken. De boer kan niet bevatten dat iemand in staat is om dit te doen en verzoekt de persoon of personen ook om onmiddellijk hiermee te stoppen.

Het is niet bekend als de boer aangifte heeft gedaan. Het filmpje (Hindoestaans gesproken):

30 REACTIES

 1. Baya, baya, ik wist wel dat de nood hoog moest zijn na de mislukte coke verzendingen. Als het gelukt zou zijn, zou vast en zeker een gedeelte uitbesteed worden aan de motyo-meid. Nomonomo a no waka na fa. Dus den man e boel den meti now. Moni no de. Skeer, no joke! Wan kaw na wan bun bigi meti. Dat wan taki, den man bigin boel den ka-fowru fosi. Di den man kon weri, den man skakel over tap’ krabita. Weri fu krabita, den man kon doro den kaw now. Nomonomo, den man si taki a kaw no e wroko mee. Dus den tai a beest. Betre den man go na Stichting 1 voor Twaalf. Kan de , den kan kisi yepi drape.Safe City for Nickerie!


  Maak melding

 2. Wat een toestand in suriname. Het word met de dag erger en gekker….koeien zijn dus nu ook niet meer veilig…hopelijk heeft de verkrachter condoom gebruikt…


  Maak melding

 3. Allemaal een gevolg van de cultureel bepaalde sexuele moraal. Voor ongehuwde jongelieden uit culturen zoals de islam en het hindoeïsme zijn vrouwen onbereikbaar. Sommigen nemen dan een jonger vriendje als vervanging voor een vriendinnetje voor zolang ze nog niet getrouwd zijn. Voor anderen is dat niet aantrekkelijk genoeg en die vergrijpen zich dan aan kippen, geiten, of in dit geval koeien.
  De Iraanse ayatollah Khomeini adviseerde jongeren in nood om een geit te nemen. Vandaar de term geitenn**kers die wel voor moslims wordt gebruikt.


  Maak melding

 4. Hansvandenbroek@@@
  Ik heb heel veel respect voor jou als schrijver. Ik lees vaak jouw artikelen. Maar wat je nu heb geschreven kan ik niet in de juiste contekst plaatsen.

  Mijn reactie hierop is:
  – wie heeft pedofilie uitgevonden
  – welke bevolkingsgroep heeft homofilie uitgevonden, welke bevolkingsgroep is de grootste die homofilie bedrijven
  – kijk maar naar de kerkgenootschappen waar eeuwen lang sprake is geweest van kinder misbruik

  We kunnen wel zo door gaan maar dan komen we niet vooruit. Let wel dat wij op doorreis zijn op deze aardbodem. Straks moeten we ons weg vervolgen en is de vraag; wat heb je voor deze aardbodem gedaan of betekend. Ons taak is om met het goede bezig te zijn, de beoordelaar zal bepalen hoe het verder zal vergaan.

  Reken maar dat de koe niets gevoeld heeft, heeft meer last gehad van vastgemaakte poten.

  Odi Odi Gran Tangi


  Maak melding

 5. @Hendrik
  De uitvinder van pedofilie, homofilie en dergelijke. Zou dat de man zijn???
  Hoe komt men trouwens in hemelsnaam op om sex met een koe te hebben of welk dier dan ook. Echt ziek.


  Maak melding

 6. Het is al een tijdje geleden dat 2 kontenlikkers van de Baas van Su, geen reactie hebben geplaatst.
  Misschien is het die 2 die dat hebben gedaan nl : Rob G, en Damsco.

  @ Hans van den Broek
  Ook ik lees graag jou bijdrage op deze site maar wat je nu neer hebt gezet, gaan mijn haren van overeind staan ! Zal ik een video op de site plaatsen hoe een blanke broeder een kip n..kt en daarna, de kont van de kip likt ???? Seks met dieren heeft niks te maken met ras of geloof, het zijn ziekelijke klootzakken. Dat geldt ook voor pedo´s en homo´s, ik slaap liever tussen prostituee´s dan tussen homo´s en pedo´s ! Ik ben niet boos maar een beetje onaangenaam verrast, met wat je hebt neer gezet !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. Wat ik kan zeggen is dus als jij op het internet ziet mi gado! Zie hoeveel ziekelijke geestelijk gestoorde gasten dan zich bezig houden met alles wat beweegt op dit wereld,niet alleen in Suriname gebeurt dit.Gaat u zelf op een sex site en ziet jij of u hoe erg dit wereld nu is en kan zijn.Misschien kunnen mensen nog zich herinneren naar de film op deze site van een bosland creool dat onder invloed van Sukru een teef ging pakken,zo erg.In india is ook een baby geboren dat op een half aap lijkt,waarschijnlijk heeft die vrouw met een aap sex gehad Triest allemaal en Heel bizar zelfs met ezels en paarden doen ze ook.


  Maak melding

 8. Zoöfilie ten top !!!!! Je moet wel heel ziek zijn om je aan een dier, in dit geval een koe te vergrijpen.
  Dit zeker ook een vorm van dierenmishandeling.


  Maak melding

 9. Hans van der Broek waarom begin je niet om eerst binnen je eugen geloofsgenoten te kijken het Christendom en het Jodendom ? In beide geloven kom je seks met beesten voor en omdat het christen en jodendom ouder dan de Islam zijn weet ik zeker dat de uitvinders christenen zujn


  Maak melding

 10. Voorzover ik heb gezien zijn koeien best wel sterke dieren, dit kan niet door maar 1 persoon zijn gedaan. Zieke geesten zullen zieke dingen blijven doen, opsporen en behandelen.


  Maak melding

 11. Ach, misschien wilde hij die alleen maar slachten of melken !!
  Wat een gelul allemaal !!
  Kon hij zijn “klepel” op deze hoogte erin stoppen?? No ,mek-mie-lafoe boi !! Zoek een man die “de klepeL op deze hoogte erin kan stoppen !! Of is de koe gaan knielen voor hem ???


  Maak melding

 12. Nou mijn vraag is : is er sperma voor DNA onderzoek afgenomen en is mij toch niet duidelijk wat de boer aangeeft . Zo ja dan kunnen mensen in de omgeving speeksel afstaan voor een mogelijke DNA match, dan kunnen de daders opgepakt worden . Dat zijn de procedure tegenwoordig .


  Maak melding

 13. @Hans van den broek ga niet slap lullen. Ik woon in Nederland en hier neuken Nederlanders al eeuwen koeien schapen paarden en honden. Staat vask in de kranten vermeld. Dus kom niet met je shit dat het in bepaalde culturen voorkomt. Nederland staat op de eerste plaats hierin.


  Maak melding

 14. Ik vraag mij af waarop de conclusie van de boer op is gebaseerd. Iedereen gaat ervan uit dat een manspersoon zijn jongeheer in de koe heeft gestopt. Je moet dan wel verrekt lenig zijn, lijkt mij. Ik kan mij er niets bij voorstellen.
  Verkrachting kan ook betekenen dat er een voorwerp in het beest is gedouwd. Enkele jaren geleden is dat hier in NL met diverse paarden gebeurd ( stok in de kont).


  Maak melding

 15. Sex met dieren is zo oud als de mensheid en het gebeurd overal ter wereld.
  Het is bekend dat de vroegere cavaleristen altijd bankjes in de stallen hadden, die werden gebruikt om erop te staan en zodoende op juiste hoogte te geraken om de paarden te kunnen penetreren.
  In het oude griekenland was het normaal om geiten te neuken. Daar zijn nog altijd oude afbeeldingen van.
  Kortom, correct of niet het gebeurd gewoon.
  En wat de dieren ervan vinden, God only knows!


  Maak melding

 16. @Hans van den Broek,

  Als regelmatige bijbellezer en testamentenlezer weet je toch dat de steden Sodom en Gomorra vol met blanken zaten die geen enkele moraal hadden? Iedereen deed het daar met iedereen. Kinderen met hun oma, opa, vader en moeder, broers met zussen, iedereen met dieren, mannen met mannen, vrouwen met vrouwen. Dan durf je dit te verzwijgen? Heb je je broek trouwens aan op dit moment of ben je ook met iets beestachtigs bezig? Je bent heel goed in het toedekken van je eigen zonden en die van je groep.


  Maak melding

 17. Dit is zo misselijk en zieke gedachten dat je er van moet kotsen.
  A kaw moes bing skop a MPP kierie.
  Mik a go nai wang Mira Nehsie .
  Saka Saka Agoe.


  Maak melding

 18. Dansimang@@@

  U schrijft dat sinds de mensheid bestaat wordt met dieren gesexed. En verwijst naar het oude Griekenland.

  Wel ik kan u vertellen dat ik het hindoeïsme literatuur heb bestudeerd. En deze oude geschriften dateren voor de griekse mytologie. En in deze geschriften staat niets over dat mensen het deden dan wel gingen doen met dieren. Ook de geschriften die volgden na de bigban theorie laat niets er over weten. Mocht u het toch gelijk hebben over de grieken kan ik mij best voorstellen. Maar dan zeker niet vanaf het menselijk bestaan.

  Uiteraard ben ik met u eens dat de mens het heeft uitgevonden. Wat ik wel weet uit de mondelinge verhalen van vissers, dat wanneer zij voor maanden op zee zijn, wanneer zij bepaalde soorten vis vangen, zij dan met deze vissen vergrijpen.


  Maak melding

 19. Als de poten zijn vastgebonden, wil nog niet zeggen dat de koe ook verkracht is. Hooguit van haar vrijheid beroofd. Heeft de boer onderzoek gedaan? Zijn er bepaalde menselijke sporen gevonden in sommige delen van de koe? Niet dat het niet kan, maar de conclusie van de boer vind ik vooralsnog te kort door de bocht.


  Maak melding

 20. @Hendrik wat een onzin wat u verteld over vissers die het met vissen doen. Welk soort vis want ik denk niet dat een kwikwie geschikt is en als ik visser was zou ik de piranha’s ook met rust laten. Vertel mij aan welk soort vis men zich vergreep dan zal ik u vertellen of het een sprookje is of niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.