Surinaamse minister: “Braziliaanse is niet ‘mijn schatje’ maar officieel mijn partner”

48
Surinaamse minister: “Braziliaanse is niet ‘mijn schatje’ maar officieel mijn partner”
Minister Dodson met zijn partner Nayra Viana de Sousa.

PARAMARIBO, 9 feb – Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) in Suriname heeft gereageerd op de verontwaardiging die op social media ontstaan is over het feit dat ‘zijn schatje’ met hem mee zou gaan op een dienstreis naar India. Zijn Braziliaanse vriendin die daarmee bedoeld zou worden is echter niet ‘zijn schatje’, maar officieel zijn partner zegt de Surinaamse minister tegen Starnieuws.

“Zij is officieel mijn partner en dit is geregistreerd bij CBB. Zij heeft de Braziliaanse nationaliteit en heeft een officiële toestemming tot verblijf in Suriname. Zij staat geregistreerd op mijn woonadres. Ik ben formeel gescheiden,” zegt de bewindsman in gesprek met Starnieuws. 

In een brief van Buitenlandse Zaken, die circuleert op social media, staat dat de Braziliaanse Spouse of the Minister is. Dodson zegt dat zij officieel zijn partner is en daardoor uitgenodigd is door de Indiase regering. “Dit is na te trekken bij Buitenlandse Zaken. Alle ministers zijn met hun partners uitgenodigd. Er is ook een officieel programma voor de partners van de ministers. De reis- en verblijfkosten van de gehele delegatie worden betaald door de Indiase regering,” deelt Dodson mee aan Starnieuws.

In juli 2018 was de minister ook al onderwerp van gesprek op social media. Toen gingen onderstaande foto’s van hem en zijn vriendin rond. Dodson noemde dat toen ‘roddel’.

Dodson noemde dat toen ‘roddel’.


48 REACTIES

 1. Alle bijeenkomsten die Carly Breefelt tijdens de Man to man samenkomsten had, hebben geen vrucht gedragen voor een betere samenleving, ook niet voor zijn volger slijmbal Dodje, ook een paars verworden rioolrat. Ex- vrouwlief moet niets meer hebben van alles wat ndp is en voor staat. Ndp maakt van dit land een Sodom en Gomorra. Opa taki, sinds de duivelse zoon ddb aan de macht is, is het moreel verval vooral onder de christenen groter geworden. Neem bv Misikaolo en Anus Meyje, ooit waren ze op de rechte weg, maar sinds ze zijn besmet met het paarse ddb virus, zijn ze op de paarse weg. Veel domme volgelingen leiden ze ook op deze paarse weg die leidt naar de ondergang van land en volk. Toch blijven het gros der paarse debiele, idiote, dwaze ndp paria’ s, als zombies krijsen……neks no fout. Gelukkig dat de hele wereld nu kan aanschouwen hoe oerdom het paarse volk is, hoe gemeen en lafhartig van geest alle medewerkers zijn die ddb aan de macht helpen houden, en hoe gewetenloos, meedogenloos, crimineel en corrupt ddb en zijn paarse adviseurs zijn. Oma taki, ddb en roverheid zitten aan de macht om zichzelf te verrijken en hebben letterlijk en figuurlijk schijt aan de waarheid, gerechtigheid en opbouw van land en volk. Als ze zelfs hun eigen domme aanhangers voor de gek houden en deze gekken hebben nog geloof en vertrouwen in ddb, dan gaan ze weer in 2020 voor een derde ronde weer voor vijf. Ai alle ndper’ s zijn te beklagen, om te beginnen bij het misdadig hoofd ( ddb) tot de stinkende voetzolen ( het oerdomme ndp volk). Oom Ludje taki, mi boi Deter Minist beng habi leti, vervloekt zijn moordenaars, maar nog meer vervloekt zijn aanbidders, vereerders en dwaze debiele idiote volgelingen, de ndp zombies. Wo ka.


  Maak melding

 2. Ik ben geen fan van geen enkel exponent uit deze regering , Maar waar bemoeit de media zich met het prive leven van deze meneer. Dit is een prive aangelegenheid.


  Maak melding

 3. Natuurlijk kunnen heel veel mannen dit ook Dodson als jij de staatskas maar leeg rooft.Bijna de meeste geile vrouwen zijn helemaal extra gek van gemakkelijkheid zonder hard te werken,wel alleen op bed.


  Maak melding

 4. Nelis en krassie Mientje die ook op de goudvelden hebben gewerkt weten een ding met volle zekerheid, van hoer tot vrouw van een minister. Oma en opa taki, het gros der ndp hoge pieten hebben als minnares, braziliaanse hoeren.


  Maak melding

 5. Een voorbeeld van prive-aangelegenheid,
  maar WEL op STAATSKOSTEN !

  Misschien kan deze Paarse pion India overhalen om
  wat SCALIANS in Suriname aan het werk te zetten !

  Zij krijgen zeker goedkeuring onder de tafel van DODSON
  en het Corruptie-spook HOGERHAND !!!


  Maak melding

 6. Een inferieur persoon roept zich geroepen om alles wat met India heeft te maken te bekritiseren omdat hij misschien een haat heeft tegen Hindoes. Deze man die zichzelf graag als moslim ( ahmiddiya ) prolifeert doet zelf voor zijn land geen moer maar kraakt anderen af. Deze man is geen moslim omdat hij ahmiddiya aanbidt heb ik me laten vertellen. Dus ik zou tegen deze kwakzalver willen zeggen om zijn mond dicht te houden want India zit niet op jou te wachten.


  Maak melding

 7. Carl heeft als guru gefaald om deze paars verworden rioolrat op het juiste pad te houden. Opa taki, ma Carl is ook naief geweest, Deter Minist had hem vaker gewaarschuwd om nooit van je leven in zee te gaan met de duivelse zoon na dagoe poepe didibri. Dit is nu het gevolg van de keuze die Carl heeft gemaakt, een slechte naam aan Doe en weg nu is pietje Dodge de paarse verworden hoerenneuker. Oma taki, ma eeh is ook zo hij neukt het volk noh?


  Maak melding

 8. Sang a leerling foe Carl de Judas heeft gekozen voor een “gratie-wirie” wang !!
  Nu begrijp ik waarom zoveel Brazilianen illegaal “goud” mogen winnen in het binnenland !!
  Was er geen Surinaamse met kroeshaar voor deze minister beschikbaar ??
  En nu nog een NDP minister met een Chinese met “sluikhaar ” !
  Dus daarom dem Creoolse vrouwen e-gratie-dem-Wirie, van boven en onder !!


  Maak melding

 9. Die roddels bleken dus toch waar te zijn. Is wel merkwaardig dat men meer is geïnteresseerd in de MINIster zijn privé leven dan zijn werk als MINIster. Dodson had ook kunnen zeggen dat het de mensen eigenlijk helemaal niks aangaat. Er zijn zat van die figuren in coalitie en oppositie die 2e, 3e en 4e buitenvrouw hebben, daar hoor ik niks over.


  Maak melding

 10. Een tijdje geleden zei dodson dat de foto’s fake waren…….en nu is het zijn partner?? Hij heeft kennelijk een spoed cursus liegen bij bouta gevolgd!!


  Maak melding

 11. Precies zes maanden later, verklaart min. Dodson, dat dezelfde dame, officieel zijn partner is en dat hij met haar op dienstreis naar India gaat. Intussen is hij gescheiden van zijn vrouw Meruskha en heeft hij zijn kinderen verlaten.
  Kijk een vlam is een vlam en een slippertje kan, maar om je jeugdliefde waarmee je langer dan 15 jaar, lief en leed hebt gedeeld en drie kinderen hebt, de rug toe te keren? en waarvoor? Dat is wel heftig. ik denk dat de familie middels rituelen, moet kijken wat hem ertoe gedreven heeft en indien nodig corrigerende maatregelen moet treffen. Het is nog niet te laat.
  Wat gaat gebeuren als hij minister af is en men hem niet meer nodig heeft.


  Maak melding

 12. Flordelyn, den Brasjon sabi kroi tu dus dat zal me niet verbazen. Heb zoveel gevallen gehoord dat ze mannen financieel tot de grond hebben uitgekleed en dan over naar een andere prooi.


  Maak melding

 13. Kun je bewijzen dat deze moslim ook een ahmiddiya is? Deze persoon heeft gewoon geen boodschap aan onrechtvaardige mensen ongeacht geloof, ras en familie leden, op enkele na, is het werkelijk dat deze persoon niet heeft gewild om zijn land te dienen? En die persoon zegt dat jij niet het recht heb om te zeggen dat hij zijn mond moet houden en er is hier een persoon die zegt dat altijd de zwarte volk(meeste) schuldig is, de misdaden die in een bepaalde landen worden gepleegd. Deze persoon heeft bloed hekel aan, als alle schuld in zijn schoenen geschoven wordt. Deze persoon zegt dat zijn voorouders uit India komt en wel degelijk de regering leiders mag bekristeren. Deze persoon zegt als jij zelf een inferieur bent zeg dan niet dat het andere persoon inferieur is. Zoals eerder deze persoon heeft gezegd, als je lakens wil uit delen ga bij de staat werken kom je meer tot je trekken. Als deze persoon waarheid zegt dan wil niet zeggen dat het met afkraken te maken heeft, jij gebruikt moeilijk woorden, maar het gezond verstand gebruiken ho maar. Deze persoon heeft bijna voor 100% hetzelfde karakter als Peter R de Vries.
  groeten jhonny


  Maak melding

 14. @ NDP bespotter

  Fatsoenlijke mensen (daar mag je Breeveld onder rekenen) delven altijd het onderspit tegen RIOOLRATTEN.

  Het is niet eerlijk de Breeveld de weeffouten in het karakter van Dodson te verwijten. Je kunt Breeveld hoogstens enige naïviteit verwijten. Als u naar de youtube uitzendingen van de DNA kijkt zult u zien dat hij een van de weinigen is die alleen op de inhoud gaat en correct en beleeft blijf. Trouw aan z’n uitgangspunten en zijn kiezers.
  Zaten er maar meer Breevelds in de DNA en de discussie zou daar veel beter verlopen.


  Maak melding

 15. Ik snap niet dat de heer Dodson de moeite neemt om op dit soort k-berichten te reageren. Het gaat toch niemand ene flikker aan met wie hij samenleeft? En waarom zouden Braziliaanse vrouwen per definitie hoer zijn?
  Surinamers lijken ern steeds rijkere fantasie te hebben.


  Maak melding

 16. @Flordelyn Pejana
  Ik deel je mening.
  Volgens mij zijn er twee opties.
  1. Hij heeft gelogen
  2. Deze vrouw is (mede) schuldig aan de scheiding. Ik heb het hierbij niet alleen over het formele aspect. De scheiding tussen man en vrouw speelde waarschijnlijk vanaf het moment dat deze vrouw in beeld kwam
  Eerst ontkennen en nu is hij ineens getrouwd.
  Ik deel je mening niet wat je opmerking over vlam en slippertje betreft.
  Je doet je partner, van wie je toch houdt?, teveel pijn. wil je hem of haar pijn doen?
  Zo ja, kap dan met de relatie
  Zo nee, doe het dan niet. Zorg dat je gewoon niet in zo’n situatie terecht komt. Dan hoef je het ook niet het hoofd te bieden
  Volgens mij als je de bons krijgt kan je ook niet direct naar een ander hollen. Althans, ik kan dat niet.
  Dan is het dus puur voor de sex. Van liefde kan ONmogelijk sprake zijn


  Maak melding

 17. Wilt hem niet meer. Kan toch dat zijn ex hem niet meer wilde??????????
  Waarom krijgt hij de schuld.
  Is zijn leven.
  Die gasten van VHP zijn ook niet lekker, Venetiaan had ook zijn zijspan.
  Oen e lul


  Maak melding

 18. Baba Sai,

  Dodson is samen met een tweetal ministers door India uitgenodigd om te spreken op een belangrijke bijeenkomst. Tijdens het bezoek zal de minister ook een groot solar project en enkele andere concrete verzoeken uit het Surinaamse bedrijfsleven bespreken met relevante counterparts en de ambassade vertegenwoordiging van Suriname in India.

  Dodson is een van de ‘key note speakers’. Zijn presentatie gaat over investeringsmogelijkheden in de extractieve sector en de ontwikkelingen in de nationale olie-industrie van Suriname.


  Maak melding

 19. In 2018 werd het afgedaan als “roddel”, nu blijkt, dat het op waarheid berustte. Welke waarde ga je nog hechten aan zijn huidige “verklaring”. Hij is gewoon een vazal van het paarse legertje pathologische leugenaars. Deze fantast liegt alles aan elkaar, zie zijn Skalian leugens.


  Maak melding

 20. Ach die man wilde na een aantal jaren een witte poenie proeven. Zijn lippen zullen net als een stel adviseurs v an bouta na enige tijd ook gaan hangen ,van het poenie beffen.
  Zijn mooie surinaamse vrouw in de steek laten voor een gebruikte witte
  poenie. Velen zijn hem voor gegaan in deze poenie. Hij Ok doet zijn baas na, die had in begin ook een donkere surinaamse en kijk wat hij nu heeft.


  Maak melding

 21. Ndper’ s vernietigen land, volk, maar ook zichzelf, ook hun moraal. Ze schamen zich niet meer voor het kwade en het immorele. Neem bv hun leider, de allergrootste aanbeden misdadiger, die heeft samen met de bende criminelen achter zich, armpedzaaiers en klaplopers gemaakt van het gros der debiele idiote dwaze aanhangers. Veel ndper’s zijn verworden moordenaars, drugscriminelen, rovers, dieven, fraudeurs, oplichter en hoerenlopers, Partoor, kerkganger of niet, zie de vruchten van Meyje, Misikaolo en ook binnen de gelederen van ddb, soso motjopa’s, jong en oud. Kondre klarie, ook vele kippen-. geiten, honden- en koeienhneukers zijn ndper’ s in hart en nieren, no joke,het meest domste volk van geheel het land.


  Maak melding

 22. @ de ndp bespotter,
  Rustig man !! Houd je kalm, dresie pina-in-a-kondre !!
  Opa en Oma nog afhankelijk van jou !!
  @ daga:A-kil-lobie wang “blankkleurige poenie, rood-rose van binnen ” !!!


  Maak melding

 23. Ik vind het belachelijk dat de minister in deze case de media opzoekt. Staat hij er wel bij stil wat hij hiermee zijn kinderen en andere geliefden aandoet.


  Maak melding

 24. Weet je wat ik ook heel opmerkelijk vind, als hij een ander Surinaamse vrouw had genomen, dan zouden we nooit weten dat Dodson inmiddels is gescheiden en een andere partner heeft. De sensatie is puur en alleen onstaan omdat hij met een blank gekleurde Braziliaanse iets heeft. Ik neem het niet voor hem op, wat hij doet in zijn prive moet ie zelf weten.

  MAAR…. Ik ken zoveel gevallen van “prominente” en “voorbeeldige” bigi dagu’s die meer buiten vrouwen hebben dan hun 10 vingers, daarover lezen we niks…


  Maak melding

 25. De Son van Dot gaat naar India. Voor milieu torie? Tjoerie. Er was toch niets aan de hand met bronsberg. Kennelijk neemt hij watermonsters mee voor analyses, nadat de skalians het stuwmeer vermoedelijk kwikvrij heeft gemaakt.


  Maak melding

 26. Dodson je ben een pedofiel. Je loopt je lul achterna. Mooi is ze zeker niet. Die Surinaamse vrouw was niet goed, dus je gaat een jong grietje nemen. Schaamteloze hond. Heb waardeling voor je eigen cultuur, trouwens deze vrouw is een hoer geweest in Suriname. Dus trots hoef hij echt niet te zijn.
  Want zelfs een hoer is een vrouw. Hij moet zich diep schamen. Welke volgende minister verlaat zijn Surinaamse vrouw met kinderen voor een hoer? Who’s nex??? Dodsen is een hoerenloper.


  Maak melding

 27. Voor een zwarte is het aanknopen van een relatie met een blanke vrouw een teken van status. Als je met een blanke man/ vrouw omgaat is het status verhogend. Voor andere bevolkingsgroepen is een maatschappelijke carrière en zakelijk succes juist statusverhogend.


  Maak melding

 28. Deze minister is kampioen hoerenloper dus het verwonderd mij niet.Die man maakt zichzelf belachelijk.Ook Bouterse heeft heel wat op zijn kerfstok waaronder die december moorden van 1982 en het 1.3 miljard USD gestolen uit Staatskas die hij nooit heeft kunnen verantwoorden ga zo maar door.Het land is failliet maar zulke lieden zijn rijk en de dommen massa die op hem gestemd hebben janken elke dag van die armoede in het land.Dat zijn die feiten derest is gelul van Bouta.


  Maak melding

 29. Oude zak ruilt oude doos in voor een nieuwe doos.Nieuwe doos gaat binnenkort oogsten van oude zak, dat geeft zekerheid. Oude zakken denken met hun ego en dick, en de nieuwe dozen denken aan hun portemonnee en sociale zekerheid.Geef ze eens ongelijk, een oude zak heeft viagra nodig ligt voor de helft van de tijd kwijlend op de bank te slapen, dan kan je als jonge doos lekker je gang gaan, eerst nog een slaappilletje door zijn eten doen natuurlijk.Leve de slimheid van de jonge meiden, waarom zou je voor een jonge klootzak gaan als je een rijke oude klootzak kan krijgen.


  Maak melding

 30. @baba sai. Je bent jaloers op zwarte mannen omdat ze gewild zijn door andere vrouwen. Jij komt niet verder dan je hindoestaanse vrouw die op een barra met toothpicks lijkt. Je bent jaloers omdat zelfs hindoestaanse vrouwen tegen mij zeggen dat ze liever een zwarte of creoolse man hebben dan een dronken hindoestaan die ze mishandeld. Blijf maak lekker jaloers en ik geniet van vrouwen van alle rassen. En zij genieten van mij.


  Maak melding

 31. Van braziliaanse dames is bekend dat ze liever naakt gaan.99% van deze dames gaan niet gekleed.Geen wonder dat dodson voor de samba dames kiest.Die kunnen je 1×24 uur plezier bezorgen en geile dodson kiest heel wijs.💃


  Maak melding

 32. Dodson is altijd een hoerenloper geweest net als zijn baas Bouterse die alles wat fout was in zijn leven gedaan ook de december 1982 moorden staan op zijn naam.


  Maak melding

 33. Deze vrouw is niet gek…

  Ze zal deze schurk tot zn laatste stuiver uitzuigen….sex is voor deze vrouwen niet meer dan een ruilmiddel.

  Deze ouwe zak zal waarschijnlijk 1x id maand neuken (gratis) meer niet …het is een zielig manneke die denk door een jongere meid te nemen dat zn potentie omhoog gaat.

  Ze is slim …als ik hem waa zou ik dr niet meenemen naar gala,s feestjes etc …als ze een kill tegenkomt met meer duku kan deze ouwe stinkerd het schudden…

  Als ik dr zie heb ik wel 20 euro over om dr eens goed uit te hollen….voor 30 pak ik dr anaal en diep!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.