Misdaadjournalist: ‘Schutter die rapper Feis doodschoot gevlucht naar Suriname’

49
Misdaadjournalist: 'Schutter die rapper Feis doodschoot gevlucht naar Suriname'

ROTTERDAM, 9 feb – In de zaak van de in Rotterdam doodgeschoten rapper Feis, heeft de Nederlandse misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink deze week een opmerkelijke uitspraak gedaan. Volgens hem bevindt de gevluchte schutter Silvano D. zich vermoedelijk in Suriname.

De 32-jarige Faisal Mssyeh (rapper Feis) werd op nieuwjaarsnacht doodgeschoten voor een restaurant aan de Nieuwe Binnenweg. Ook zijn broer raakte hierbij zwaargewond. De aanleiding was een ruzie waar de broers niets mee te maken hadden. De vermoedelijke schutter is de Kaapverdiaan Silvano D. Zijn foto (hierboven) werd al direct na de schietpartij verspreid.

“Het zit zo. De politie is op zoek naar Silvano, de schutter, en een vriend van hem. Silvano is van Kaapverdië, maar de vriend is van Suriname. In Rotterdam weten ze wel wie het is. Is ook bekend als rapper Madmoney. Hij zou degene zijn met wie de ruzie is begonnen. Hij had woorden gekregen met de broer van Feis, Feis was ertussen gesprongen, toen had Silvano geschoten” aldus misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink op zijn website.

https://www.youtube.com/watch?v=OJn6WICwvsQ


49 REACTIES

 1. Dan is Sivano in Su vrij, want daar is het een gewone zaak van de wereld, dat moordenaars vrij rond lopen zonder enige gevaar dat ze gepakt worden !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. A dumb ass nigga with a gun
  Deze dumb and dumber figuur moeten ze snel oppakken voor dat hij weer een slachtoffer maakt
  Om peanuts ☝🏽
  Watch out for the devil because he is commin to get ya bitch ass nigga !!!


  Maak melding

 3. @ Pherai laat ik het van harte hopen dat wat jij stelt ook waar is. Van mijn part mogen ze deze kakkerlak onthoofden en in brand steken. Ik heb in Rotterdam west vrienden wonen en die weten te vertellen dat de buurt verschrikkelijk hard achteruit is gegaan. Dit komt vooral door de mensen van Surinaamse en Antilliaanse en Marokkaanse afkomst. Dat mag je natuurlijk niet openlijk zeggen want dan ben je volgens Sylvana een racist maar steeds wordt aangetoond dat het beter is om bepaalde groepen lekker te laten waar ze thuis horen. Ik hoop op wraakacties van de kant van Marokkkanen en dat ze beide kakkerlakken uitroeien. Hoe laf moet je niet zijn om met een wapen op iemand die ongewapend is te schieten.


  Maak melding

 4. Boys. Feis had meer Surinaamse vrienden dan Marokkaanse vrienden. Dus als er al een wraak actie komt dan denk ik niet dat daarvoor Mocro’s naar Suriname hoeven te komen. De uitvoerders zullen er al zijn….


  Maak melding

 5. Baba sai helemaal eens. Zo roeien ze elkaar w e l uit. En dat gerap , laat de jeugd m aar zien w a t voor criminelen het zijn die zgn hun verhaal uiten!!! SteLetje idioten.


  Maak melding

 6. Nou Surinamers in Suriname als het waar is dat de moordenaar in Suriname zit, zeggen jullie dan tegen de hoge pieten dat er aantal moordenaars hier lekker vrij rond lopen en niet uitgeleverd is aan Suriname, dat ze gewoon ruilen met de moordenaars die hier vrij rondlopen.
  vriendelijke groeten jhonny


  Maak melding

 7. De beste oplossing is. Nederlandse nationaliteit intrekken en zet hem op de internationale opsporingslijst. Kaba kaba!

  Hij wordt een gevangene voor zijn eigen. Geen familie geen vrienden niemand.
  Einde oefening.

  Maar nee Ned zal toch proberen hem hier naar toe te halen en te veroordelen. Kost weer de maatschappij bakken vol geld. Hij kan een vrije keuze van menu kiezen voor 7 dagen en is gratis. Gevangenis is meer een hotel. In Ned hebben gevangenen meer rechten dan de fatsoenlijke burgers. Zelfs de dieven hebben meer rechten, want als je ze betrapt mag je niet hardhandig optreden. Alsof je een aai moet geven en krijg je een mes tussen je ribben.


  Maak melding

 8. Meest effectieve en beste oplossing is om deze smerige kk gezwel door een Jihadist op te laten sporen en hem te onthoofden. Dan slaan ze twee vliegen in een klap en is de goedkoopste oplossing. Dan hoeft Nederland ook geen jacht op hem te maken,


  Maak melding

 9. Wat ik ook heb ontdekt is ,dat mensen uit Suriname in Nederland studeren, er vlak voor einde na bijna 10 jaar ,want dan haken ze toch af, terug gaan naar Suriname met een schuld achterlaten, van minimaal 50.000 duizend euro.
  Daar kan Nederland naar fluiten.
  En ze hebben het aan leuke dingen uit gegeven.
  Ook dat vindt ik niet kunnen.


  Maak melding

 10. Dan is het via de Franse kant of met een Duik boot . Maar via ZANDERIJ ??????????? DENK IK NIET HOOR WANT DIE HAAIEN MET HUN TOFFE GEZICHT EN GEWEREN DIE DAAR ZITTEN . JO DEEDEE ALS JE 1 MOVE MAAKT


  Maak melding

 11. Niet `steeds lullen over SWITI Sranan kondre volgens mij is hij van uit nederland via SCHIPHOL naar SU gegaan.Kijken jullie eerst naar het begin. Het is een hele lange weg om naar SWITI Sranan kondre af te reizen.Nederland behoort tot 1 van de rijkste landen ter wereld maar tocht gaat er heel wat mis bij het opsporen van de criminaliteit en niet lullen dit zijn feiten.


  Maak melding

 12. Elk crimineel in Nederland weet waarheen ze moeten vluchten, he verdomme . Wat een land is Suriname geworden! Wie O wie is hun veiligheid daar nou gegarandeerd ! Ik hoop dat de families van feiss een sluip moordenaar naar Suriname stuur om netjes net hem af te rekenen . Tering !


  Maak melding

 13. Een sluipmoordenaar ? Een huurmoordenaar ? Beste is toch deze rommel door een Jihadist op te laten ruimen. Dit soort kk gezwellen moet preventief uitgeroeid worden.


  Maak melding

 14. “Het zit zo. De politie is op zoek naar Silvano, de schutter, en een vriend van hem. Silvano is van Kaapverdië, maar de vriend is van Suriname. In Rotterdam weten ze wel wie het is”

  De vermoedelijke schutter is de Kaapverdiaan Silvano D. Zijn foto (hierboven) werd al direct na de schietpartij verspreid.

  aldus misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink op zijn website.

  volgens mij is Hendrik Jan Korterink aan het fantaseren.


  Maak melding

 15. Suriname justitie heeft een uitleveringsverdrag met Nederland. Ik vertrouw erop dat de verdachte door de Surinaamse politie wordt opgepakt ipv vermoord door een criminelen.
  Een overvaller wou naar Suriname vluchten, toen hij in zanderij aankwam werd hij tegenhouden en teruggestuurd naar Nederland.


  Maak melding

 16. Waarom zou je laffe moordenaars en criminelen beschermen ? Deze lafhartigen zijn voor de samenleving geen aanwinst en wie zegt mij dat hij niet na zijn strafuitzending weer gaat moorden ? Neen laat dit kk gezwel uitgeroeid worden .


  Maak melding

 17. Opsporen beide gasten…
  De politie moet serieus en eerlijk zn werk doen…
  Want de politie in su is zo corrupt als de tyfus…
  Een kleine tjoekoe aan de politie en ze laten je vrij uitgaan….
  Poppenkast politie….


  Maak melding

 18. Vlucht van de vermeende Moordenaar naar Sranan is voorlopig
  nog speculatie.

  Ook in Sranan is deze verdachte niet veilig. Er wordt je vaak
  bescherming geboden door de Sranan-maffia tegen forse
  betaling. De Sranan-maffia verraad jouw daarna, weer tegen
  forse betaling, aan de tegenpartij !!

  Hopelijk worden beide gezochte personen opgepakt en verhoord.
  De rechter zal over hun lot beslissen !

  MOORD EN HUURMOORDEN LOSSEN PROBLEMEN TOTAAL NIET OP !


  Maak melding

 19. Instanties moeten deze zogenaamde rappers en hun aanhang maar beter in de gaten gaan houden. In de USA kunnen de autoriteiten daar een rapper alleen al om zijn teksten op laten pakken als blijkt dat het gaat om een misdrijf, is een soort van openbare confession. Zelfs als ze geen feiten hebben gepleegd, maar gelieerd zijn aan een bende of criminele organisatie, worden ze ook nauw in de gaten gehouden.


  Maak melding

 20. @Baba Sai, het is laf om op een persoon die ongewapend is te schieten en deze nog wel om het leven te brengen. Maar weet je Baba Sai, dat gebeurt regelmatig door de politie in Amerika. De (veelal) blanke politieagenten in grote steden van Amerika, schieten ongewapende burgers dood. Daarvan hebben diverse filmpjes op social media gecirculeerd. Wat vind je ervan Baba Sai? Dat keur je goed zeker want het gaat immers om kakkerlakken toch? Wanneer het je uitkomt, is je rechtvaardigheidsgevoel juist en wanneer het om kakkerlakken gaat, dan is het de omgekeerde wereld bij jou. Dan verandert jouw denkwijze honderd procent. Wat is er gebeurd Baba Sai? Wat hebben kakkerlakken jou misdaan dat je zoveel haat hebt tegen kakkerlakken? Klopt mijn zienswijze over jou manier van benaderen van gerechtigheid? Ik hoor het wel.


  Maak melding

 21. Alleen laffe honden gaan op de vlucht na zo een laffe daad. Met een pistool op zak voelt het rioolschorem onaantastbaar maar zodra de tegenpartij wraak wil nemen gaat het gezwel op de vlucht. Ik ben ook voorstander van het voorstel om de hele rapscene in de ban te doen. Een IS aanhanger verafschuw het geweld niet en is daarom verboden en strafbaar gesteld. In de samenleving wordt geweld door rappers aanbeden en is het een eigenschap binnen de rapcultuur zonder dat de overheid dut strafbaar stelt.


  Maak melding

 22. Het is maar een vermoeden van die blanke journalist. Blanke journalisten verspreiden heel veel fake nieuws. Ze verdienen er goed mee.


  Maak melding

 23. R.I.P. Feis en Nabestaanden sterkte.

  Deze vluchtende gewetenloze ether zal zijn straf nooit, never ontlopen. Hij wordt binnenkort door mishandeling zwaar invalide.
  Masra Gado neh Sriebi.
  Saka Saka boeler.


  Maak melding

 24. @ Steenhard de Waarheid dat klopt helemaal wat jij stelt daarom geloof ik ook geen bal over de fake news dat er zoveel gediscrimineerd wordt in Europa en in de USA. De blanke journalisten zijn fantasten en weten hoe ze de oplage van de kranten moeten vergroten. Neen, de artikelen over racisme en discriminatie zijn sprookjes en fake. Ja toch knul ?


  Maak melding

 25. De familie van Feiss moet een paar premiejagers inhuren en dit gezwel net zo lang achterna zitten totdat het uitgeroeid is. Geloof me een uit Bresao had dit Kaapverdisch kk gezwel al lang onthoofd.


  Maak melding

 26. @Smatje,

  Wat hebben de kuli’s en de dalits jou misdaan dat je zoveel haat hebt tegen de kuli’s en de dalits?
  Jouw scheldpartijen op het forum jegens de kuli’s en de dalits, die nog steeds zijn te lezen, zijn geen haar beter dan de scheldkannodes van Baba Sai jegens de Afro bevolking van Suriname.


  Maak melding

 27. @smatje allereerst kan mij het geen moer schelen wat in de VS gebeurt. Bovendien zijn zwarte agenten bij net zo veel incidenten betrokken aks blanke agenten. Ik was teee jaar geleden jn Miami en was getuige vannde arrestatie van een negro door zwarte agenten. Die arrestatie ging niet zonder geweld! Maar daar hadden velen geen moeite mee omdat de negro gewaarschuwd was om zich niet te verzetten.Dus kom hier niet li llen over dat zwarten in de VS vaak slachtoffer van racisme worden. Er is een laffe moordenaar naar Suriname gevlucht die niet alleen geestelijk ziek is maar ook nog eens twee onschuldige mensen neergeschoten heeft.Ten tweede moet je bij jezelf eerst te rade gaan waarom jij met zo een oerdomme reactie komt. Probeer jij de laffe kakkerlak in bescherming te nemen? Verder vraag jij je af wat mij mankeert. Mij mankeert totaal niks maar ben nu op een punt aangekomen dat ik alles in juiste perspectieven zie.


  Maak melding

 28. OMG OMG Al die comments gaan nergens meer over. Om de dood van een moccro word Het land Suriname neergehaald, politiek word erbij gehaald, de president heeft plots een extra criminele kind erbij, de politie in Suriname word beklad. OMG.. mijn grootmoeder zei altijd.. Als je niks zinnigs te lullen heb hou dan liever je smoel…


  Maak melding

 29. @jiyani laat je eerst goed voorlichten voordat je stelling neemt. Je schrijft dat ik negatief uitlatingen over Afro bevolking doe. Is niet waar. Mijn kritiek is gericht tegen de rovers en plunderaars en verkrachters die vooral uit de djoekas of boslandcreolen bestaat. Nooit is die kritiek gericht tegen de creolen. Ik heb 4 Haïtianen als medewerkers in loondienst. Namen de djoekas maar eens een voorbeeld aan deze mensen dan had ik mijn mening bijgesteld. En jij moet hier niet zo schijnheilig dien en probeer niet om een wit voetje te halen want jij laat je vaak te negatief uit over moslims. Volgens jou is geen een moslim te vertrouwen en nu kom je hier mij de les lezen en zoete broodjes bakken ?


  Maak melding

 30. @marijke na dati a probleem de. Veel Surinamers zijn zo achterlijk dat ze niet kunnen communiceren. Bij het minste geringste ontsteken ze in woede uit. Me mars papa


  Maak melding

 31. Wat is het verschil tussen Djoekas en Creolen of boslandcreolen of Marrons en Stad Creolen .
  De bevolking groepen in Suriname of in Zuid America zijn en handje vol zonder een tel Machine kan je ze tellen .

  Er zal een dag komen waar men de bevolking groepen terug zal sturen naar waar hun voorouders geboren zijn .
  Het zal gebeuren door BRAZILIE daar wij zo weinig zij en de grootse mond op zitten dat jullie dat men vriendelijk is .

  Het leven onder de bevolking groepen was tot 1980 vriendelijker nadien is het een puinhoop geworden .

  Daarom ga ik niet naar de kerk Moskee en Tempel en ik eet ook geen enkel vlees of beest .


  Maak melding

 32. @oom Bert als jij het verschil tussen bosland creolen en stadscreolen niet weet dan heeft u een probleem. De stadscreolen zijn mensen die vooruit willen komen en daarvoor ook moeite doen. De rest van jouw reactie is het niet waard om op te reageren.


  Maak melding

 33. Baba Sai 11 februari 2019 at 14:22
  @oom Bert als jij het verschil tussen bosland creolen en stadscreolen niet weet dan heeft u een probleem. De stadscreolen zijn mensen die vooruit willen komen en daarvoor ook moeite doen. De rest van jouw reactie is het niet waard om op te reageren.”

  Volgens mijn informatie zijn de meesten nakomelingen van de tot slaaf gemaakten die op de Universiteit zitten Boslandcreolen, sommigen geven de de voorkeur om marron genoemd te worden.
  Vooral het vrouwelijk geslacht doet het goed andere verhalen zijn indianen verhalen.

  Hetzelfde geld voor het verhaal van de misdaadjournalist.


  Maak melding

 34. @ Sam je moet mij , met excuses, geen dingen verwijten die er nooit zijn gezegd of geschreven. Ik heb juist moeite met de mentaliteit van Surinaamse boslandcreolen terwijl dit totaal geen rol speelt bij Haïtianen. En hoe kom je erbij dat ik racist ben ?


  Maak melding

 35. Ik wil even reageren op Baba Sai,
  Of kan ik je uncle Tom noemen?

  Beste Uncle Tom,

  Ik vind jouw een vieze,achterlijke,zieke,hypocriet gedachten goed hebben die erop deze aardbol rondloopt.. wat rapper feis is overkomen kan jouw of mij vandaag of morgen ook gebeuren..dit is gewoon laffe daad! geweest en voor dit soort type jongemannen is er geen plek in deze samenlevenging.dit soort heeft jongemannen hebben geen geweten of tonen ook daadwerkelijk geen berouw of schuldgevoel. koelbloedige killers.. naar al mijn goedgelovige,vredzame mensen en namens de hele samenleving deze jongemannen toch nog veel succes wensen in de beruchte gevangenis van Paramaribo genaamd (Santo boma)


  Maak melding

 36. Citaat: Vooral het vrouwelijk geslacht doet het goed.

  Ja inderdaad het vrouwelijk geslacht van de marrons doen het goed, vandaar de eenouder gezinnen het meest voorkomt bij de marrons. We weten dat inmiddels deze vrouwen zich niet kunnen beheersen en als het eenmaal begint te jeuken dan pakken ze alles wat los en vast zit met alle gevolgen van dien.
  De marron (M) is allang spoorloos na zijn daad !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.