Man in borst geraakt nadat vriend wapen trekt en schiet op vriendengroep

16
Man in borst geraakt nadat vriend wapen trekt en schiet op vriendengroep

PARAMARIBO, 9 feb – Op social media verschenen vandaag onderstaande beelden van een man in Suriname die gewond op de grond ligt. Volgens de redactie van het Surinaamse TV programma De Straat zou het gaan om een man die hoorde bij een groep vrienden. De vrienden waren grappen over elkaar aan het maken en elkaar aan het uitdagen, maar één van ze zou gepikeerd geraakt zijn daarover. Hij vertrok en ging vermoedelijk maar huis om zijn wapen te halen.

Volgens De Straat kwam hij terug en heeft de vrienden staan observeren. Hij rende toen terug naar zijn auto, pakte zijn wapen eruit en begon toen te schieten. Één van de vrienden werd daarbij in de borst geraakt. “Het ging dus om een vriendengroep sa bing har’ har’ ding srefi en één van hen heeft het niet kunnen verkroppen. De politie in Suriname heeft hier niets mee te maken” aldus De Straat.

De reden voor de laatste opmerking is dat als er naar het eerste filmpje wordt gekeken, het vermoeden zou kunnen ontstaan dat de politie op iemand heeft geschoten. Dit was niet het geval. De politie kwam na het geval ter plaatse aan en door de emoties die daar getoond werden trok een agent zijn wapen. Toen de gemoederen bedaarden stopte hij het wapen weer weg. Hij is dus niet degene die geschoten heeft benadrukt de redactie van De Straat.

UPDATE: Volgens het Surinaamse dagblad De Ware Tijd (dWT) heeft het schietincident zich vrijdagavond voorgedaan aan de Franchepanestraat. De 42 jarige C.E. kreeg een schotverwonding in zijn borststreek. De schutter die bekend is bij het slachtoffer vluchtte na zijn daad. Volgens dWT is de verdachte inmiddels aangehouden en in verzekering gesteld.


16 REACTIES

 1. Met de dag groeit het aantal dwazen in het land. Dit zijn geen echte vrienden, maar waarschijnlijk handlangers onder elkaar die paars duistere werken op na houden. De schutter is ook een meedogenloze gewetenloze strontzak. Oma en opa taki, na dagoe poepe a mang njang foe tjies dekhati. Wijs me wie je vrienden zijn en ik weet wie je bent. Geruchten doen de ronde dat de schutter een fervente ndper is die het niet meer kon aanhoren dat bouta na wang leemang en de vloek der misdaad en armoede. En zo als het genot van een borrel toegaat, eeh fawakka mi mang fafi joe baas, je njang dringi gratis na mang, ma mi e k…ie habi wang lekkers gi mi, want ie gredi, na gratis e wang kong dringi djaso toe, ma ie no wang prati a batra Blue label sa joe tjies foe baas, wakka gwe no kong dja moro of go teki a batra sopie kong. In plaats daarvan a mang tja wang gong. Oom Ludje tak, na Abra broki fasi.


  Maak melding

 2. Nou, dat noem ik nou geen vriend om zo kleine ding iemand overhoop schieten, is gewoon triest, hoop dat hij hele leven in bak moet werken en dan wel in de branden zon.
  groeten jhonny


  Maak melding

 3. Zodra je een persoon uit een bepaalde groep met tatoeages ziet rondlopen, staat het voor 100% vast dat het om een crimineel gaat. De foto’s tonen het ook nu weer aan.


  Maak melding

 4. Zo zie je maar weer, Elke idioot heeft een wapen. Hoe komt hij hieraan. Mensen in zijn omgeving zijn dus niet veilig. Bij het minste geringste wordt je dood geschoten.


  Maak melding

 5. @ Boeboe,

  Daarom is het beste om je zoveel mogelijk afzijdig te houden, en conflicten uit de weg te gaan, want er lopen te veel van die agressieve lolo,s rond met een wapen, die niet in dialoog kunnen gaan vanwege hun gebrekkige scholing, en hun afkomst.


  Maak melding

 6. Politie moet nagaan of het niet een gestolen wapen van een politie agent is !!
  Minimaal 5-jaar in de bak met openbare te werk stelling!!
  Zoals in Dubai van Misjieka-bakka, een hand afhakken en deporteren naast de kerk van Misjika-bakka !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.