Vordering project ‘Riolering en rehabilitatie Zorg en Hoop’ in Suriname

3
Vordering project 'Riolering en rehabilitatie Zorg en Hoop' in Suriname

PARAMARIBO, 8 feb – De werkzaamheden van het project ‘Riolering en rehabilitatie Zorg en Hoop’, vorderen. Dat meldt het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWTC) in Suriname. Straten in die buurt worden geasfalteerd en er komen voetpaden. Ook wordt de riolering aangepakt; er worden rioleringsbuizen geplaatst om al het rioleringswater van het gebied af te voeren.

Winodh Ramautar, senior technisch medewerker planning en voorbereiding bij de afdeling ontwateringswerken, zegt dat de werkzaamheden van dit project feilloos verlopen. Samen met de EBS wordt gewerkt aan het verplaatsen van het netwerk, zodat er vrij gewerkt kan worden en de bewoners zo min mogelijk last van de werkzaamheden ondervinden.

Een 62 jarige buurtbewoner die al zijn heel leven lang in de Rodastraat woont, zegt dat hij heel blij is met deze ontwikkeling. De Rodastraat wordt een dubbele geasfalteerde weg met bijbehorende voetpaden.


3 REACTIES

  1. Merkwaardig is dat werkzaamheden vlak voor verkiezingen in een rap versnelling gaan, hopelijk zijn het op kwaliteitsmaten geleverd. Of anders mag dezelfde idioten het opnieuw aanpakken. Of voor de rest die winnen is dat sabotage ! Mi switi Sranan deng doe sani nanga Joe !


    Maak melding

  2. Gelukkig bestaat er verkiezingen. Jammer dat het om de 5 jaar is. Als vanaf vroeger het om de 3 jaar is zou alle wegen al aangepakt zijn :). Soso lobi


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.