zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Vader en zoon die geweld gebruikten tegen politie in Suriname aangehouden

VIDEO: Vader en zoon die geweld gebruikten tegen politie in Suriname aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 6 feb – De politie in Suriname heeft de 46-jarige beveiligingsambtenaar Clarence R. en zijn 23-jarige zoon Giorgio R. aangehouden en opgesloten na afstemming met het Openbaar Ministerie. Vader en zoon speelden de hoofdrol in onderstaand filmpje dat afgelopen weekend veelvuldig werd gedeeld. Daarin is te zien dat de 46-jarige man, die beweerde bij de CIVD te werken, te keer gaat tegen agenten die hem staande hielden vanwege twee overtredingen.

Op zaterdagmorgen 3 februari reden Clarence en Giorgio in een hilux pickup die door Clarence bestuurd werd. Clarence reed over de Waterkant alwaar hij een file inhaalde en vervolgens de Jodenbreestraat insloeg. Twee agenten van de Motor Surveillance Dienst constateerden de door Clarence gemaakte verkeersovertreding en brachten hem tot staan in de Jodenbreestraat om te bekeuren.

Clarence probeerde de agenten zover te krijgen om hem niet te bekeuren en tijdens dat gesprek werd door de politieambtenaren geconstateerd, dat Clarence alcohol gebruikt had en zich daardoor vermoedelijk ook had schuldig gemaakt aan een tweede verkeersovertreding; namelijk deelnemen aan het verkeer onder invloed van alcohol. Het gesprek tussen Clarence en de agenten liep op een gegeven moment zodanig uit de hand, dat Clarence en Giorgio zowel verbaal als fysiek geweld gebruikten tegen die agenten.

Uiteindelijk werden Clarence en Giorgio overgebracht naar het politie bureau Centrum. Dezelfde dag, zaterdag 3 februari, is Giorgio in verzekering gesteld. Clarence werd overgedragen aan de Militaire politie omdat hij aangaf dat hij militair was wat achteraf niet waar bleek te zijn. Hij is wel als beveiligingsambtenaar werkzaam op het Ministerie van Defensie.

Op maandag 4 februari heeft Clarence R., zich aangemeld op het politie bureau Centrum. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van het bureau Centrum. De twee worden onder andere verdacht van mishandeling, vernieling en bedreiging met een misdrijf.

opening
Fernandes Express
BODO Party

73 REACTIES
 1. Hoe dom moet je zijn om met alcohol op deel te nemen aan het verkeer ? En dan ook nog zo een grote mond opzetten tegen de politie. Hij mag echt van geluk spreken dat hij niet in de VS is aangehouden. Daar had de politie al bij de eerste aanraking zijn pistool getrokken en de dronkeman uitgeschakeld. Wat een verschrikkelijke mensen die steeds de openbare orde weten te schenden. Complimenten voor de agenten die de rust zelve zijn en niet ingaan op de provocaties van deze twee opscheppers.


  Maak melding
 2. Het gebeurt ook in NL : als een Sranan mang door de politie wordt aangehouden wegens het zelfde vergrijpt, heeft ie ook een grote bek ! En dan zeggen ze erbij dat de agent discrimineert omdat hij zwart is, dan denk ik bij mezelf hou toch je kappa en erken dat je fout zit ! En dan nog ook alcohol gebruikt en aan het verkeer deelnemen. Hij moet zich te pletter rijden, dan was er een last minder.

  sari tori

  Lacko


  Maak melding
 3. Kankantriestraat 6 februari 2019 at 10:03, Ik sluit me aan bij je woorden….
  Kortemetten maken met dit soort weg/stads criminelen,,deporteren naar het binnenlanden van Suriname, misschien nuttig voor ontwikkelingshulp in het binnenland…………
  Complimenten voor de goed opgeleide agenten beheersing en incassingsvermogen, dan meteen je pistool te trekken…Maar goed het menselijk chemie is niet bij allen het zelfde, het had ook anders gelopen, misschien met 2 doden weg/stads criminelen….Samenleving in Suriname is verhard en verruwd…ombuiging en Mind Shift is het beste remedie…………..


  Maak melding
 4. Is dit nou nieuwswaardig ????
  ik constateer super Bokito gedrag van de verkeersovertreder en verschrikkelijk amaturistich aanpak van de politie.
  Gewoon geen discussie , in de boeien slaan en afvoeren.
  En dan niet te spreken over de primitieve commentaren van degene die de film heeft opgenomen en overige omstanders . Surinaamse achterbaksheid ten top .


  Maak melding
 5. Ik snap niet waarom de verdachten niet terstond zijn aangehouden, geboeid en afgevoerd. Ivm bedreiging, belediging tegen het leven gericht, poging tot ontrekking aan zijn arrrestatie cq aanhouding. Het rijbewijs moest terstond worden ingevorderd ( uiteraard na de blaastest). Sommigen denken dat ze god zijn in Suriname zoals de stinkerd van de ndp. Je kan zien dat bepaalde mensen niet in een civiliseerde omgeving kunnen kunnen thuis voelen. Wat voor opvoeding geven ze aan de jeugd om op staat tegen de politie zo vies en vuil uit te schelden. Straks gaan de andere ook het voorbeeld willen nemen.
  Ik vind dit alles heel triest.


  Maak melding
 6. Wat en stel ongelooflijk slappe klunzen; hoe kunnen de agenten deze malloot een podium geven.
  Hoe meer mensen er kwamen kijken hoe meer hij zich als een idioot ging gedragen.
  Hij had direct met handboeien moeten worden afgevoerd.
  Nu heeft hij zich ook schuldig gemaakt aan belediging en intimidatie van een ambtenaar in functie.


  Maak melding
 7. Dat varken ging wel tekeer om niets. Op een gegeven moment was er wel voldoende politie aanwezig. Toch zag je doodleuk autos passeren en mensen langslopen. De politie had dat gebied gelijk moeten afsluiten en meenemen die handel. Het heeft veel te lang geduurd.


  Maak melding
 8. Dit voorbeeld heeft hij kennelijk van zijn baas Bouterse, die denkt dat hij boven wet en recht mag staan.Die heeft pas weer gezegd geen respect te hebben voor de p.g.Zijn volgelingen denken dit voorbeeld te kunnen overnemen.En daar bovenop een heleboel sopie wat leid tot een vorm van krankzinnigheid.Normen en waarden zijn tijdens Bouterse aan het vervallen en ik herken mijn Suriname van vroeger niet meer.


  Maak melding
 9. Dit soort hufters kom je dagelijks tegen op de weg. Die houden zich helemaal niet aan wet en regelgeving. De politie moet vaker en keihard optreden tegen ze. Door het tolereren van dit soort gedrag is dit land reeds afgelegen op het niveau van bananen republiek. Ook mensen in de top maken zich hier schuldig aan.Welk politieke partij heeft het terug brengen van fatsoen in de samenleving hoog op de agenda staan?


  Maak melding
 10. Alcohol in het verkeer is toegestaan als men het toebehoren het voertuig kan besturen in suriname heb ik in een examen maketten gelezen……..


  Maak melding
 11. @ motjo papa
  Dat is waar wat je zegt, maar na glazen bier begint men al te wankelen. In NL is 1 flesje bier ook oogluikend toegestaan, en daarna is men verplicht te blazen om echt te kunnen constateren dat de alcohol gehalte in je bloed niet te hoog is ( Ugl )

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 12. Het gedrag van de voetgangers en voertuigen vind ik wel onnadenkend. Je ziet dat er iets gebeurt. Je weet niet hoe het gaat aflopen. Wie weet, gaan er schoten vallen en kom je ongelukkigerwijze in de vuurlinie. Wat je moet doen is aftaaien tenzij je tot de gewapende macht hoort.


  Maak melding
 13. Ik HEB HET AL EERDER AANGEGEVEN WAAROM HIJ ZO TEKEER GING.. A MANG NO WAN TIK SJING HIJ WILDE NIET GEKLEINEERD WORDEN OMDAT HIJ EEN HI LUX RIJD HAHAHAHAHAHAHAHA . BULL SHIT MET HEM. OPSLUITEN DIE KLOOTZAK . HIJ SCHAAMT ZICH NU DOOOOOOD DAT HIJ ZO TEKEER IS GEGAAN TEGEN OVER DIE AGENTEN. ZE HEBBEN ZICH BIJZONDER BIJZONDER RUSTIG GEDRAGEN ECHT WAAR PETJE AF . HIJ HEEFT ONNODIG UITGELOKT MAAR IS NIET GELUKT EN DAAR ZIE JE tee wojo jagie soema trong las mang soema trong wien mang hahahahahahaha . Op sluiten.tot BAM WOOOOOIII


  Maak melding
 14. 1 grote chaos waarin Suriname verkeerd.Mensen nogmaals..neem het vb van de Lijder van Suriname niet over!Hij is een crimineel en geen voorbeeldfiguur.Neem het recht niet in eigen handen,laat het over aan de aangewezen autoriteiten…


  Maak melding
 15. @pakiratigri 6 februari 2019 at 11:20
  @pakiratigri 6 februari 2019 at 12:29
  Goed verwoord, kijk zo kan het ook…………inbelang van land en volk!!!!!!!!™


  Maak melding
 16. Gewoon stronterij van de twee losers van de zwarte pickup die zich misdragen in het verkeer, waarvan de bestuurder dronken is.

  Waardeloze mensen. ddb geeft ook aan dat hij op 8 december 1982 niet aanwezig was in Fort Zeelandia. Filmbeelden/opname tonen aan dat horb en hij wel een verhoor van Ampie en Slagveer afnemen in Fort Zeelandia kort voor zij in Fort Zeelandia om het leven werden gebracht. Wie houdt wie voor de gek?

  Dit tabak valt niet te pruimen.

  Ook de mening van de mevrouw die commentaar levert is zeer zwakzinnig. Waarom volgen de motoragenten de 2 mannen in de zwarte pickup en vanaf waar gebeurde dat? Er moet toch een reden daarvoor zijn?

  De poltiie moet van deze madammeke een proces-verbaal laten maken.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 17. Alleen maar ma pang pang bezigt deze vader in het bijzijn van zijn zoon tegen de politie.
  Waar is het respect van de vader die zijn kinderen moet opvoeden, heeft hij zelf geen notie wat er om hem heen gebeurt.
  Het is goed dat de politie zich zo opstelt zodat de zaak niet escaleert.
  Deze vader die zich zogenaamd fysiek sterk voelt en ook de ganse stad bij elkaar schreeuwt verdient gestraft te worden.
  In andere landen had hij deze KA niet moeten uithalen want dan lag hij allang op het nat wegdek op zijn buik met de handen op de rug.
  Wat een vader, wat een Surinamer die niet representatief is voor het volk, wat een grote bek, wat een onbeschoft heerschap.
  Jammer jammer jammer dat de politie hun gezag niet hebben laten gelden.
  In landen als Brazilië, Spanje, Rusland en nog vele anderen was hij gegarandeerd met enkele schrammen en als verliezer uit de strijd gekomen


  Maak melding
 18. Achteraf schijten deze na dagoebal partij genoten in de cel. Oma taki, iemand hoeft zich af te vragen wie deze man heeft opgeleid en voor wie hij werkt. Opa taki, gi na dagoe poepe baas eng mang. Oma taki, die bigi mofo man heeft meer dan honderd keer joe mpp gekrijst. En zoonlief dacht bij zichzelf, na dis na mi pa? Wat een voorbeeld, waarom zoonlief dee wagen niet reed is een raadsel. Oa taki, is de nieuwste model pickup. Zo een pickup kost meer dan US 40.000 omgerekend meer dan srd. 320.000,-. Dan a mang habi mooktoe wang gong. Oma taki hij is een vervloekte ndper. zeer slechte mensen van aard en in hun doen en laten en gedragingen, precies zo als hun baas als hij zijn zinnen niet krijgt. Dit openbaar wangedrag kunnen alleen dwaze debiele idiote oerdomme ndper’ s.


  Maak melding
 19. Nomonomo @ de ndp bespotter.

  Baya. Yu feni taki a pa someni lesi kos’ MPP. Dati, a no wan bun eksempre gi a boi fu en. Nanga dati yu abi leti. Nomonomo ,ini wan sistema, fa yu e kos’ leki wan dagu aladei? Sortu eksempre yu e gi? Dat’ mi wan sabi! I kan meki spotu. Nomonomo; ” i no law tog?”


  Maak melding
 20. Als ze gelijk ff het volgende onderzoeken:
  – Hoe kon hij een Hi Lix betalen met dat baantje??
  – Waarom huurt defensie particuliere bewakers in. Dat zou toch een taak van militairen zelf zijn??
  – Wie heeft hem een wapenvergunning gegeven?? Dat was immers onverantwoorde.
  Dat die man totaal ongeschikt is had bij een psychologische test direct aan het licht moeten komen.


  Maak melding
 21. Wat een achterlijke asociale idioot met zn grote bek…..net een gecastreerde varken schreeuwde hij!!! Politie agenten waarom zo langabere doen……gelijk in de boeien slaan en afvoeren naar de het bureau de volgende keer….tenslotte was die idioot stomdronken dus fout!!!


  Maak melding
 22. De filmer heeft kennelijk ook een laag IQ met haar domme commentaar……ze koos kant voor die zuiplap….terwijl hij degene was die in overtreding was……..zo zie je maar wat voor domme mongolen er rondlopen in Su!!!


  Maak melding
 23. Gewoon die auto in beslag nemen. Met alcohol op achter het stuur. Deze vader is het niet waard om vader te zijn. Hij geeft totaal niet het goede voorbeeld aan zijn zoon. Agressie in het verkeer en tegen het gezag. Deze idioot had door zijn rijgedrag iemand dood kunnen rijden, en had deze zogenaamde vader het goed gekeurd. Wat een domme krachten vader en zoon. Ze zijn al fout dan nog proberen hun fouten goed te praten. Een zogenaamde beveiligingsman die krachttermen gebruikt, is deze baan niet waard. Wat een waardeloze vader en zoon. Hij moet zich diep schamen om zo te keer te gaan.
  Het is goed dat de politie versterking vraagt van collega’s om een eind hieraan te maken. Sla ze beiden in de boeien en voer ze af naar het bureau, smijt beiden de cel in. Ik kan mij niet voorstellen dat er ook nog een stelletje domme krachten langs de kant van de weg staan te lachen om deze situatie, terwijl dit zeer ernstig is. Opsluiten deze verkeerscriminelen.


  Maak melding
 24. Gewoon die auto in beslag nemen. Met alcohol op achter het stuur. Deze vader is het niet waard om vader te zijn. Hij geeft totaal niet het goede voorbeeld aan zijn zoon. Agressie in het verkeer en tegen het gezag. Deze idioot had door zijn rijgedrag iemand dood kunnen rijden, en had deze zogenaamde vader het goed gekeurd. Wat een domme krachten vader en zoon. Ze zijn al fout dan nog proberen hun fouten goed te praten. Een zogenaamde beveiligingsman die krachttermen gebruikt, is deze baan niet waard. Wat een waardeloze vader en zoon. Hij moet zich diep schamen om zo te keer te gaan.
  Het is goed dat de politie versterking vraagt van collega’s om een eind hieraan te maken. Sla ze beiden in de boeien en voer ze af naar het bureau, smijt beiden de cel in. Ik kan mij niet voorstellen dat er ook nog een stelletje domme krachten langs de kant van de weg staan te lachen om deze situatie, terwijl dit zeer ernstig is. Opsluiten deze verkeerscriminelen. Wat een waardeloze vader. Shame on you en ook nog een grote bek geven. Stelletje uitschot.


  Maak melding
 25. Deze man Clarence R. beweerd dat hij bij de CIVD werkt, dus m.a.w. mag hij de wet overtreden.
  Zijn vocabulaire was abominabel in het bijzijn van zijn zoon, en dat voor een bewakingsman bij de minister van Defensie ! Hierbij moet ik de ndp bespotter gelijk geven als hij een NDP is, dan doet hij zijn partij voorzitter na.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 26. pakiratigri 6 februari 2019 at 15:04
  Nomonomo @ de ndp bespotter.

  Baya. Yu feni taki a pa someni lesi kos’ MPP. Dati, a no wan bun eksempre gi a boi fu en. Nanga dati yu abi leti. Nomonomo ,ini wan sistema, fa yu e kos’ leki wan dagu aladei? Sortu eksempre yu e gi? Dat’ mi wan sabi! I kan meki spotu. Nomonomo; ” i no law tog?”

  Mi tjies joe mooi beet dong mpp ndp dagoe.


  Maak melding
 27. Ik heb een video bericht op de avond dat het gebeurd was ontvangen en heb de zender gelijk gevraagd of die twee daders nog op vrije voeten waren na deze wantvertoning.
  Op basis van deze beelden is niet duidelijk waarom er zoveel ophef is ontstaan.

  Op de beelden die heb (scherp en duidelijk) hoor ik de vader tegen een hindoestaanse politieagent zeggen “ik heb een verkeersovertreding gepleegd maar dat is geen reden om me te slaan”.
  Je hoort hem ook roepen mag hij me slaan, mag hij slaan.

  Hij gaf zelf aan dat hij gewapend was.
  De worsteling ontstond toen ze probeerden hem te ontwapenen, de zoon schoot toen ze vader te hulp.
  de krachttermen gingen door merg en been en toch zei hij ook tegen de agenten uit respect voor de politie en het politie-uniform stel ik me terughoudend op.
  Ik vind dat die mannen terecht in de bak zitten, maar ook de politieagenten zijn tijdens hun optreden niet correct geweest.


  Maak melding
 28. Het korps Politie is geinfiltreerd door de
  PAARSE clan !

  Wanneer er en Paarse politieke Topper in het
  spel is, een CIVDer, Militair of beveiligingsmedewerker
  van een Paarse topper, dan VERBIEDT de Paarse Clan
  de Politie om op te treden.

  Het duurt veel te lang voordat de Paarse Clan info verstrekt
  aan de politiemannen in het veld, over de functie van de
  verdachten, die beweren beveiliger etc te zijn.

  De Paarse Clan brengt zo MP en Politie in GEVAAR !

  PS : Politie heeft eigenlijk MANDAAT, BOVEN het politieke
  Paarse Gerommel ! DAAROM toch steeds EERST AANHOUDEN
  EN DAN DE ZAAK VERDER AFHANDELEN.
  Laten de politieke Paarse BONZEN met hun Beweringen en
  Bewijzen naar het Bureau komen !

  Te vaak trachten politieke figuren, hun futu-boys te beschermen,
  waardoor zij de TAAK en de ONAFHANKELIJKE POSITIE van de
  POLITIE, SCHADEN en ONDERMIJNEN !

  SRANAN wordt door Paars tot een BAKBA-WINKRI-STAAT GEMAAKT !


  Maak melding
 29. Ai Baya @ ndp bespotter. Ik heb je dingen gevraagd. Ik vroeg je hoe jij zelf het goede voorbeeld kon geven aangezien je elke dag zich als een hond gedraagt. Ik heb je ook gevraagd of je misschien wel gek bent. Je kon daar niet op ingaan. Je noemt jezelf wel de ndp bespotter en probeert daarmee legaliteit te verwerven. Het verliest zijn doel omdat je een ongeleid project bent. Het is niet eens bespotten wat je doet. Wie niet wil luisteren gaat voelen. Voor de rest, ga jij je gang maar. Het zou handig als je met goede argumenten kwam in plaats van oerstom te lullen en maar lullen. Doe je best en stop met je gewauwel, gebrabbel, gehakkel, gestamel en gesabbel.


  Maak melding
 30. Wat een ongelooflijke scene schoppen deze twee imbecielen maar het zijn geen Chinezen of Hindoestanen en Javanen of Indianen. Dit apengedrag moet alleen aan een bevolkingsgroep worden toegeschreven en nee bedankt ik eet geen bananen ben een man uit Suriname


  Maak melding
 31. Inderdaad @ Baba Sai,

  Straks gaat mama je weer veilig in bed leiden. Mama gaat je nog een verhaaltje voorlezen, maar dan is het wel bedtijd. Papa, op hem rust de voorname taak je van je medicijnen te voorzien. Soms is papa slordig en vergeet hij dat.


  Maak melding
 32. Daarom begrijpen wij in Suriname waarom de rijke landen als Nederland de Amerikanen de Chinezen en India niet in Suriname willen investeren. De Surinamers zijn zelf het grootste probleem te lui om te werken en onbetrouwbaar .


  Maak melding
 33. Deze man zou publiekelijk zijn verontschuldiging aan het volk moeten uitspreken. Anders hoeft hij geen tweede kans te krijgen om zich te keren en bewijzen dat hij voor de rest van zijn leven als waardige en gerespecteerde burger door het leven te gaan. Door de social media tijd waarin wij leven, had hij moeten weten dat zijn gedrag vereeuwigd is. Er is een taak voor de Surinaamse autoriteiten om aan te tonen dat de straf die deze man gaat krijgen een voorbeeld moet zijn voor potentiele misdragers als deze man.
  Het moet een voorbeeld zijn om anderen die dit gedrag goedkeuren of na willen doen ervan te weerhouden(gezien de strafmaat) dit soort gedrag over te nemen.
  Ook al zou hij de beste vriend van de president zijn, gewoon zijn straf laten ondergaan. Misschien dat de president een uitzondering is (Time Will Tel) maar het recht zal zegevieren.


  Maak melding
 34. Ik blijf erbij dat heel veel mensen houden van wisi en lobi bai wisi poti en waka nanga wisi.

  Wisi brengt geen enkele rust in je leven, na soso faya nanga bruya ai tya gi yu anga yu pikin. Sref’ in DNA son sma e waka nanga hebi wisi, yu nafu sdon tap den sturu fu den.


  Maak melding
 35. pakiratigri 6 februari 2019 at 16:30
  Ai Baya @ ndp bespotter. Ik heb je dingen gevraagd. Ik vroeg je hoe ik zelf het goede voorbeeld kon geven aangezien ik elke dag me als een hond gedraagt. Ik heb je ook gevraagd of ik misschien wel gek bent. Je kon daar niet op ingaan. Je noemt jezelf wel de ndp bespotter en probeert daarmee legaliteit te verwerven. Het verliest zijn doel omdat ik een ongeleid project bent. Het is niet eens bespotten wat je doet. Wie niet wil luisteren gaat voelen. Voor de rest, ga jij je gang maar. Het zou handig als ik met goede argumenten kwam in plaats van oerstom te lullen en maar lullen. Doe me best en met me gewauwel, gebrabbel, gehakkel, gestamel en gesabbel.

  Vraag ddb om het voorbeeld


  Maak melding
 36. Pakiratigri jij bent in je hart ook een vuile paarse rat. Door het gedrag van apen aan de macht gaan de apen onderdanen ook zo denken en gedragen. Jij lult ook wat krom is recht!beetje achterbaks en laag,maar typisch ndp ratten gedrag en denkwijze n. Nog even is maduro weg en dan is jou baas zijn bescherming kwijt. Voor 2020 vluchten ze allemaal. En waarschijnlijk ben je ook zo een lage hond die weer gaat stemmen om dit soort idioten aan de macht te zetten zodat je weer kan profiteren. Heb veel van je commentaar gelezen en je bent gewoon een lage paarse rat.


  Maak melding
 37. De opname is duidelijk door een blaka oema is gemaakt. Afgezien van de bull shit commentaar vind ik wederom het woord koelie mang om een hindoestaan aan te duiden minachting van een bevolkingsgroep. Hun slavernij verleden blijft hun achtervolgen. Ook dat zij achtergebleven zijn in ontwikkeling en economische welvaart maakt dat deze achterlijke figuren de hindoestaan, die de negers in alle opzichten ver achter zich hebben gelaten, op deze wijze blijven degraderen.


  Maak melding
 38. Deze man heeft een probleem met het vrouwelijke geslachtsorgaan en scheldt flink over uit.
  Die man zegt dat hij Ambtenar is. Ik ben Ambte nar! Hij mag ook in de rondte met wapen lopen en voelt zich daardoor heel geweldig, hij is ook een powa man.

  In USA, Brazilie, Rusland, EU, moslimlanden moet hij dit gedrag ten toon stellen. Dan zouden ze hem laten zien wat ambte nar is.

  Ambte nar, Je kon zeker anders reageren. oe no hor Pa!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 39. Heyyy @Redskin,

  Fa waka mi ingi mati? Tenminste, ik neem wel aan dat je een ingi bent? Hoe was je dag? Hoe was die kasiri? Je hangmat en zo? Heb je jouw vrouwtje weer lekker op het kostgrondje laten werken terwijl je lang en breed in je hangmat lag, helemaal verdoofd van de kasiri? Nog de groetjes aan Jubitana, Sabajo en Orassi. Ze hebben me nooit beschouwd als een paarse alata . Maar neks no fout, i sabi tog? Bun bigi brasa mi pikin ingi boi. Je lijkt op een andere ingi boi die ik ken. Dan tog ye wraak so. Tye pôti.


  Maak melding
 40. @pakiratigri je bent zeker een zwarte racist door zo onbeschoft te praten. Wat jij over indianen denkt en zegt, zeg ik op mijn beurt het wordt tijd dat de oerwoudbeesten weer aan de ketting gelegd worden want alleen zo vormen de zwarten geen gevaar voor anderen.


  Maak melding
 41. Sam dat jij een pathologische leugenaar bent en dat je ziek in je ka ka ede bent was velen duidelijk geworden. Je bent een psychiatrische maniak die zo snel mogelijk opgenomen moet worden. You na wan bigi jaffer want je doet alsof je een belangrijk persoon bent. Je bent een laffe hond idioot !!


  Maak melding
 42. Mooi voorbeeld voor zijn zoon en beangstigend dat deze randdebielen de hele dag met een pistool op zak mogen rondlopen. De politie had het woord “respect” er gewoon in moeten knuppelen.
  Taser eng mars.


  Maak melding
 43. Filmpje is een exacte weergave van de doorsnee Surinamer. A-sociaal gedrag, vervolgens een grote bek opzetten en als ze het helemaal niet meer kunnen winnen, dreigen, schelden en beledigen. Je ziet ze hier dagelijks langskomen op dit forum in de persoon van een Paki-rioolRAT-igri, Steenhardeboutasucker en RobGoebbels. Trawanten, broodschrijvers, jaknikkers en meelopers van een paars megamonster die dat land in a-moreel verderf heeft gestort. Zit dat volk diep in de genen.


  Maak melding
 44. Het is totaal niet goed te praten, alcohol achter het stuur, maar wat ik heb vernomen, ik dacht dat dhr Sam in het beginnen al reeds aangekaart, dit toneel is anders begonnen: 1 van die agenten op de motor, had die heer uit de auto getrokken en geslagen, dit is niet te zien in dit filmpje. Maar nogmaals wat die heer in die Hilux heeft gedaan keur ik niet goed,,,,ACTIE IS REACTIE


  Maak melding
 45. Er zijn een drietal achterlijke personen die met hun loso bere tori hier de straatpooier in bescherming probeert te nemen. Een persoon die zulks taalgebruik uit is in mijn ogen een pooier. Verder moeten die drie personen Sam Pakiratigri en Furdon niet uit de hoogte gaan doen en beweren dat ze getuige zijn geweest en weet wat er werkelijk is gebeurd. Deze insanes moeten niet denken dat ze wat voorstellen of wat voor die straatterrorist kunnen betekenen.


  Maak melding
 46. Fecaliën Look en Baba Saai,

  Doe de moeite niet om zaken om te draaien. Ik achtte jullie wat intelligenter. Ieder bericht dat ik plaats, is vanuit een neutraal standpunt. En voor zoveel mogelijk houd ik me aan het onderwerp. Natuurlijk heb ik mijn politieke voorkeuren maar dat bewaar ik voor wanneer het een onderwerp betreft dat specifiek daarover gaat. Jullie echter, beginnen bij Bouta en eindigen bij Bouta. Bovendien ook racistisch tussendoor en vooral uitschelden. Laten we een theorie naar voren brengen. Jullie bewegen zich netjes en houden zich aan het onderwerp en schelden niet. Hooguit kun je niet eens met me zijn en dan zeg je waarom. Daarbij verwacht ik dat jullie je mening onderbouwen en niet zomaar wat roeptoeteren.

  Dus geen onderbuikgevoelens. Indien ik vanuit die boeg benaderd zou worden, heb ik dan enige reden om jullie terug te pakken? Niet dus. Zo simpel is het. Jullie zijn echter degenen die op deze wijze zeer onbeschoft bezig zijn. En ik pak jullie op dezelfde wijze terug. Zo krijg je een koekje van eigen deeg. Voor mijn part kunnen jullie doorgaan hoor. Leef je frustraties uit. Maar geen Calimero gedrag vertonen wanneer het @Pakiratigri behaagt om terug te slaan.


  Maak melding
 47. pakiratigri Het kan mij werkelijk niks schelen of je pro of anti Bouterse bent. Ik heb mij nooit met de discussie over Bouterse bemoeit wel heb ik reacties geplaatst waarin ik mijn diepste ongenoegen uit over de boslandcreolen en als jij een man met ballen bent dan geef je het toe.


  Maak melding
 48. Inderdaad. Nu zeg je wat. Je uit je diepste ongenoegen over boslandcreolen. Dat vind ik netjes zoals jij je nu uitdrukt en dan ga je me niet horen lullen. En het is zo dat sommige Boslandcreolen veel leed en ellende kunnen veroorzaken. Let op! Niet allen! In eerdere berichten heb ik geschreven dat het voornamelijk ligt aan de achterstand die ze hebben ten opzichte van de rest van de overige bevolkingsgroepen. Velen hebben geen gedegen scholing en de sociale controle is verminderd tot misschien wel helemaal weggevallen is. Maar toch willen ze een auto, bling bling en noem maar op. Weinig mensen en instanties die hun kunnen begeleiden en leren dat het ook anders kan. Men gaat dan op ze uitschelden en allerlei verwensingen toeslingeren. Maar dat gaat geen oplossing bieden. Integendeel, je krijgt een situatie van een kat die in het nauw gedreven wordt. En die maakt rare sprongen. Dus wat is de oplossing?


  Maak melding
 49. Paki-rioolRAT-igri,

  NO WAY…..misselijkmakende, laagbijdegrondse onderkruipsels als jij, die een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar adoreren, blijf ik najagen. Ik heb schijt aan wat jij van mij denkt. Kom maar op met je levensbedreigende paarse ideologie. Ik breek je verbaal af tot aan de grond, zolang als jij levensgevaarlijke gekken, mensenrechtenschenders, massamoordenaars en coke-dealers blijft verheerlijken en hun misdaden, wandaden, volksmisleiding recht blijft lullen. Mijn uithoudingsvermogen is groter dan jouw IQ.


  Maak melding
 50. De oplossing is niet om je bij de Hare Krishna Beweging aan te sluiten zoals is voorgesteld is en ook niet om naar de hoofdman te luisteren want hun gezag is tanende. De overheid heeft de oplossing en biedt hen de gelegenheid om zich te ontwikkelen door scholing en werk aan te bieden maar die wordt niet gepakt door die luie poppen.


  Maak melding
 51. ‘k Zag twee beren broodje smeren
  O dat was een wonder
  ’t Was een wonder boven wonder
  Dat die beren smeren konden
  Hi, hi, hi, ha, ha, ha
  ‘k Stond er bij en ik keek er naar.


  Maak melding
 52. Men heeft jaren geïnvesteerd het binnenland tot ontwikkeling te brengen, maar die marrons willen geen ontwikkeling. De andere disctricten hebben helemaal niets gekregen, steeds was het, het binnenland die in de watten werd gelegd. Altijd dat gezeik dat ze achtergesteld zijn bullshit. Het is een feit dat ze snel geld willen maken, veel bling bling en niet werken voor ping ping.

  In Amerika zitten 99 procent van die afro’s in de gevangenissen. Kost de staat 63 miljard om dit gespuis te onderhouden. In Suriname is 99 procent afro’s die vastzitten en ga zo maar door.


  Maak melding
 53. Pakiratigri deze ingy rijd een jaguar f type, school in Kenia 300 kids,school in India 540 kids. Al deze mooie dingen had ik voor surinaamse kids in mijn hart bewaart! Toen kwam jou coruppte baas en ik wist dit wordt een bodemloze put dus ben ik voor andere k8 deren wat gaan doen. Mijn vrouw is globe director bij micro soft. Verder poep ik op jou soort die nooit wat bereikt hebben en altijd met de vijand zullen heulen. Ik sta heel ver boven jou soort paarse ratten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES