VIDEO: 20-jarige inzittende is 7e verkeersslachtoffer van 2019 in Suriname

12
VIDEO: 20-jarige inzittende is 7e verkeersslachtoffer van 2019 in Suriname
De politie in Suriname doet onderzoek ter plekke. Foto onder: de auto werd uit de goot getakeld.

PARAMARIBO, – De 20-jarige Shaquil Linga is het 7e verkeersslachtoffer van 2019 in Suriname. Shaquil zat in de vroege ochtend van zondag 3 februari samen met twee andere mede inzittenden, de 18-jarige Laila, S en de 22- jarige Ivanie, in een personenauto welke werd bestuurd door de 22-jarige Leandro S. Door een inhaal manoeuvre van Leandro sloeg de auto over de kop en kwam in een goot langs de weg terecht.

Het voorlopig politioneel onderzoek wijst uit dat een pick-up voor de personenauto over de Martin Luther Kingweg (Highway) reed, komende vanuit de richting van Paranam en gaande in de richting van de Latourweg. Op een gegeven moment moet Leandro een inhaal manoeuvre hebben gemaakt, om de pick-up te passeren. Hij week vermoedelijk te vroeg naar links met als gevolg een botsing met de pick-up.

Leandro verloor de controle over de besturing van zijn voertuig, dat over de kop sloeg en terecht kwam in de langs de weg lopende goot met het noodlottig gevolg voor Shaquil Linga.

Auto uit het water getakeld na dodelijk verkeersongeluk op Highway in Suriname

De mede inzittenden Laila en Ivanie werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor het krijgen van medische hulp. Onderzoek moet nog uitwijzen of Leandro over een geldig Surinaams rijbewijs beschikt. Hij heeft aangegeven over een rijbewijs te beschikken die waarschijnlijk in de goot terecht is gekomen en niet gevonden is. Er zal op de afdeling Rijbewijzen van de politie worden nagetrokken of Leandro in het bezit is van een rijbewijs.

Leandro is als veroorzaker van de aanrijding aangemerkt. Het ontzielde lichaam van Shaquil is na afstemming met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie. Bekijk het filmpje:


12 REACTIES

 1. @ A- No – Mie

  Wat een schandalige reactie van jou man, zou je ook zo reageren als de slachtoffers jou familie leden zouden zijn ????

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Jeugdigen die roekeloos rijden klaarblijkelijk niet voldoende verantwoordingsbesef schijnen te hebben nog… 20-tigers in Su zijn bij lange na niet dat ver ontwikkeld dan wat ik in Ned gewend ben, terwijl deze jeugd ook met inet opgegroeid is en wereldwijs zou moeten zijn … 7e dode…7 teveel….

  RIP


  Maak melding

 3. Ik denk dat de rijlessen in Su ondermaats zijn….dat is volgens mij ook de reden dat verkeersdeelnemers situaties niet goed kunnen inschatten en of begrijpen. Vorige week hebben we dat “komisch” filmpje kunnen zien van een drukke kruising…men heeft totaal geen idee hoe zo’n kruising te benaderen….dat heeft met verkeerskennis te maken….die er kennelijk niet is bij velen!!


  Maak melding

 4. Hoe krijg je het in hemelsnaam voor elkaar om op een tijdstip waar er bijna geen verkeer op de weg is…..toch een aanrijding met dodelijk afloop te veroorzaken??????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.