Door politie Suriname gezochte man neergeschoten na vluchtpoging

25
Door politie Suriname gezochte man neergeschoten na vluchtpoging
De verdachte werd met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis in Suriname.

PARAMARIBO, 4 feb – Een 22-jarige man, die door de politie in Suriname gezocht werd wegens beroving, vrijheidsbeneming en molesteren, is vanmorgen door een politiekogel geraakt toen hij op de vlucht sloeg. De politie loste eerst twee waarschuwingsschoten die de verdachte niet op andere gedachten brachten. De wetsdienaren schoten daarna gericht.

Volgens de politie deed zijn ex-vriendin vorige maand aangifte tegen hem omdat hij haar molesteerde nadat ze de relatie had beëindigd. De vrouw kon de behandeling die ze kreeg van hem niet meer aan en vluchtte weg uit zijn huis. Zij woonde namelijk bij hem in. Zij nam toen haar intrek bij een zus.

De man kwam op een gegeven moment erachter waar zijn ex-vriendin woonde. Vanaf dat moment werd zij door hem belaagd. De verdachte zag ook kans haar van haar geld en mobiele telefoon te beroven. Maandagochtend werd de gezochte man in de Schimmelpennickstraat gesignaleerd en de politie werd op de hoogte gesteld.

Bij het zien van de politie sprong de verdachte over enkele schuttingen heen in een poging te vluchten toen hij geraakt werd. Hij werd door de ambulance afgevoerd naar de spoedeisende hulp:25 REACTIES

 1. Een klein landje met een groot probleem op elk vlak drugs, moord roof verkeers doden etc etc !
  Het land is totaal naar de klootte, zelfs als toerist ben je er niet meer veilig in het land waar zo prettig hebt gewoond toen je nog klein was. De jonge generatie ( de goeie daar gelaten ) en de import Abanie´s maken het helemaal een MPP zooitje van. Dood schieten is een oplossing om dit
  probleem met deze soort lieden van af te komen !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Heel vervelend voor de dame, hopelijk heeft ze geen last meer van die kerel.

  Vind het wel amusant wanneer mensen op het net met allerlei virtuele tirades alles en iedereen maar willen kapotschieten en knallen en bombarderen en van de aardbol willen wegvagen. Terwijl je in het echt misschien niet eens een muis wat aandoet.
  De wereld wordt echt niet beter door je te focussen op negatieve energie en je alsmaar te ergeren om gebeurtenissen waar je totaal geen invloed op hebt. Ef yu wan hat yu ede nanga ati, yu srefi mus sabi.


  Maak melding

 3. Ok dus die verdachte is per ambulance afgevoerd
  En wie mag voor de kosten opdraaien?
  Mischien nieuwe wet invoeren
  Wie steelt daar de ene hand van afhakken!!
  Suriname is 1 grote tyfus bende nu


  Maak melding

 4. Neerknallen dat ruig en geen ambulance laten komen.
  In een kruiwagen laden en door werklozen naar het ziekenhuis laten brengen, in de hoop dat zij onderweg sterven.
  Wat een bende in ons geliefde Suriname.


  Maak melding

 5. Deze jogeman is een zeer grote bewonderaar van de allergrootste misdadiger ddb en co. In 2020 zal hij stemmen op de nationale dagoebal partij.


  Maak melding

 6. NietAllesDatBlinktIsGoud Totdat het iemand uit jouw directe omgeving overkomt dan ben jij , hypocriete eenling, de eerste die staat te blerren om de onverlaat neer te knallen. Want jij wil natuurlijk niet dat zo iemand vrij rondloopt.neen dan is neerknallen voor jouw soort niet genoeg want zo iemand moet het liefst gevierendeeld en daarna opgehangen worden. Wat ben jij toch een gespleten persoonlijkheid.


  Maak melding

 7. Vandaag is het een nationale feestdag en wordt het Chinese Nieuwjaar gevierd. De zwarten in Suriname moeten alle Aziaten dankbaar zijn want het zijn de Aziaten die de economie draaiend houden. Dus een nationale feestdag voor deze hardwerkende mensen is op zijn plaats. De zwarte Surinamer is te lui om uit de ogen te kijken en kunnen aan Aziaten een voorbeeld aan nemen; die roven moorden en plunderen niet.


  Maak melding

 8. Dit is nog steeds niet te bevatten. Wanneer een vrouw zegt neen, dat hij geen gehoor hieraan geeft.
  Een mens is een apart individu en niemands bezit. Zulke zwakzinnige kerels vertonen dwangmatig gedrag en lijden aan een persoonlijkheidsstoornis waarvan geen enkel medicijn tegen opgewassen is.
  Wil je mij niet meer, dan krijgt een andere je ook niet, dan gaan ze de fout is om de andere het leven te ontnemen. het is dan ook vaak zo, dat een andere vrouw zo’n man ook niet wil. Hoe kan een vrouw met zo’n hibbie leven?? Jammer hoor, zulke mensen hadden nooit geboren mogen worden. Ze zijn een gevaar in onze gemeenschap.


  Maak melding

 9. @ Zwartmans en @ Mokro,
  Jullie hebben gelijk !!
  Vroeger in onze jeugdjaren was het rustig in Paramaribo!!
  Je kon tot laat in de avond van je “cursus/opleidind” fietese naar huis !! Alles was veilig.
  Ook rustig op de bromfiets na je “lessen/cursus” !!
  iteraaed op enkele “kippen diefstallen” na !
  De Stdascreolen,Mulatten,Bongkoro’s, Hindostanen,Chinezen en de enkele Javanen, die hadden
  een goede stadsopvoeding genoten !! Men hield rekening met het “mijn en dijn” !! Niemand zou
  het wagen om oudjes te beroven en zo gruwelijk te mishandelen !!
  In de distrikten Suriname/Wanica was het een rust om te wonen tussen de Javanen en Hindostanen !!!
  Sedert de komst van de mensen die op Ronnie(ABOP) en Tigri barba en Misjieka-bakka Dubai, naar de stad en omgeving en in het distrikt Wanica zijn getrokken en ghetto,s hebben gevormd worden al deze gebieden
  geteiterd door roofovervallen/inbraken met zware mishandelingen en moorden !!
  “Shoot them out” zou ik aan de politie willen zeggen!!
  Proficiaal poltie, dat je de dame alvast hebt bevrijd van deze crimineel !!
  Kijk maar wat ze recentelijk met een gezin/vakantie-ganger hebben gedaan !!
  Deze neergeschotene, moetsen ze gewoon laten doodbloeden !!De belastingbetaler draait weer op voor de kosten.


  Maak melding

 10. Hij wordt medisch behandeld,
  gaat daarna zitten voor 2 jaar,
  komt terug in de maatschappij waar niets voor hem is te vinden,
  hij heeft al zijn jeuk gespaard en zijn zaakje loopt over,
  hij zoekt een slachtoffer om te verkrachten,
  slachtoffer verkracht en misschien vermoord,
  hij heeft snel geld nodig en gaat weer inbreken en beroven,
  Hopelijk is dit een niet aan waarheid grenzend verhaal en bekeerd deze crimineel zich en gaat een werk zoeken en probeert zijn leven te bekeren.

  Dit is een wens en hoop maar
  ik denk dat dit mogelijk vergeefse moeite zal zijn


  Maak melding

 11. Surinamers hebben vooral – prioriteit nr 1 – een zuivere levenswijze nodig.
  Momenteel biedt alleen de Hare Krishna Beweging – zover ik weet – een zuivere manier van leven aan. Dus alle Surinamers, sluit je aan bij de Hare Krishna Beweging. Dat is de makkelijkste manier voor de redding van jezelf en van het land.


  Maak melding

 12. @ Jan ( 05 feb:01 :01 )

  Hand of arm afhakken helpt niet, want zonder armen kan je nog eten : zulke lieden gelijk naar de kerkhof cq crematorium brengen. Dan is er sprake van totale verlossing van het probleem.
  Een hand afhakken als dat zou helpen, dan zou Su binnen afziene tijd 3/4 van de inwoners met 1 hand lopen ! En dan moeten de andere( eerlijken braven ) weer voor deze klootzakken werken omdat zij dat niet kunnen, zelfs met 2 handen willen ze niet werken, laat staan met 1 hand !
  Met onwel willende honden is moeilijk hazen vangen, en dat zal altijd zo blijven overal ter wereld niet alleen in Su.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 13. De virtuele passief agressieve opmerkingen zeggen meer dan genoeg. Zolang je maar op internet Al Capone of martelaar wilt spelen, geen vuiltje aan de lucht.

  Jij roept zelf negatieve energie over je af, ik weet dat ik mij daarmee niet bezig houd. Daarom heb ik ook geen last van Abanie’s, Awaries, Hyena’s, bakroes en hondsdolle saaie brabbelaars…

  Mi e libi switi sondro wisi anga sondro fu val suma lastig, ongelooflijk he in Sranan.


  Maak melding

 14. @ NietAllesDatBlinktis Goud

  Houden zo ben blij voor je, maar juich niet te vroeg zou ik zeggen. Diep in mijn hart hoop ik dat je nog lang en een gelukkige leven zal leiden in Sweet Sranang ! Yu no e val sma lastig ma din saka saka é val yu dalijk lastig !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 15. Zwartmans,

  A hogri noitu no mang pesa a bun. Daarom mi e bribi in Masra Gado en wroko. Yu kan du of taki san yu wani, alla sani san yu leki libi sma e du yu sa kisi eng baka, bika na yu du, a no tra wan du.
  Du bun, yo fen bun baka, du hogri yo fen eng baka tu. Te yu go suku sani moro san Masra Gado gi yu, dan na wisi, dan yu srefi, anga yu nageslacht, mus sabi. San yu no man sjie in dungru, noiti yu kan verdedig yu srefi fu dati, libi sma na noti.

  Furu sma e bar fu sani e miti deng, ma deng ne denki moro fara tak’ na den srefi go suku den sani. Hogri altijd e lok den sma uit, ef yu swaki dan aw grab hori let dape.

  Furu sma lobi wisi nanga bai wisi, dan no bari te san e miti yu.


  Maak melding

 16. J.Zwartmans@
  Helemaal mee eens.

  Hoe gaan we dit probleem oplossen.

  Het zegt ook wel wat over de Sur regering. En zij zwijgen nu als het graffffffffffff
  DOODZONDE………………………………….


  Maak melding

 17. NietAllesDatBlinktIsGoud A gado fu you na wang tokko tokko Gado no habi foroe tranga fu ing pekin. Na wang fals gado. You moesoe habi toemso Fromoe fromoe in you ede. You ede Nanga you hati no boeng.


  Maak melding

 18. @NietAllesDatBlinktIsGoud,

  Froeger ik dag dat die son is van gout en die maan is van silfer.
  Ma die son is aalemaal gasse en die maan is aalemaal stovve.
  Dang se segge dat stukje fan die son is geworde de planeet aarde en stukje van die planeet aarde is geworde die maan.
  Dang ik fraag, wat is geworde van stukje fan die maan? Dang een weetjes sgapper seg dat stukje fan die maan is geworde eisblok en is belant op die aarde planeet, dang hier is geworde oosejaan.


  Maak melding

 19. A no mie,
  Weet je waarom de mensen die op brunsi lijken zich zo opstellen? Jullie hebben ze altijd als stront behandelt. Nooit respect voor ze op kunnen brengen. Ju ka. Zo worden ze genoemd. Hoe kun je respect verwachten van mensen, die nooit als mens behandeld zijn? Hiermee wil ik niet goed praten wat die foute doen. Maar dat land gaat kapot aan de verdeeldheid en racisme die er heerst en in Nederland voelen jullie je gediscrimineerd. Werk eerst aan de gezamenlijke problemen in Su en bouw het land samen op. Stelletje gestoorde idioten zijn jullie.


  Maak melding

 20. En nog iets, de nieuwe Chinezen gaan jullie een poepie laten ruiken. Ze gaan het land leegroven en berooid achter laten. Zo dom zijn jullie dat jullie dat niet inzien. Weten jullie niet dat het geld niet gebruikt wordt om Suriname op te bouwen? Het gaat rechtstreeks naar China oeng dong kaw. De rivieren worden leeggevist met hypermoderne schepen. Wat blijft er over voor de Surinaamse vissers? En de andere rovers delven het goud voor eigen gewin en veroorzaken een ramp in het binnenland met alle kwik en andere gevaarlijke troep. Jullie spelen koniemang, maar oe dong moro wang boeriekie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.