Auto uit het water getakeld na dodelijk verkeersongeluk op Highway in Suriname

11
Auto uit het water getakeld na dodelijk verkeersongeluk op Highway in Suriname

PARAMARIBO, 3 feb – Dit is over van de auto die vannacht betrokken was bij een aanrijding op Highway in Suriname. De personenauto, vermoedelijk een Toyota Mark X, zou met een pick-up in botsing zijn gekomen. Daarbij zou de personenauto over de kop zijn gegaan en omgekeerd in het water terecht zijn gekomen.

De personenauto werd na het ongeluk uit het water getakeld en afgevoerd. Op de foto is de staat van de auto te zien na het ongeluk. Één persoon zou daarbij het leven hebben gelaten. Het is nog niet duidelijk in welke auto deze persoon zat.

Ook word er gesproken van drie gewonden. Er is echter nog geen officieel bericht van het Korps Politie Suriname beschikbaar, waardoor nadere informatie nu nog ontbreekt. Later meer.

UPDATE: het slachtoffer is de 20-jarige Shaquil Linga. Hier het officiële bericht van de politie in Suriname.

11 REACTIES

 1. Highway in Suriname heeft als bijnaam “HIGHWAY TO HELL”
  Je moet ze daar eens zien rijden inclusief de politie die snelheden van boven de 80 niet schuwen.
  En de bussen en personenauto’s die richting Brokopondo gaan daar lijken de chaiuffeurs geen rijbewijs te hebben. Ze halen in en jij moet stoppen of het gras in want zij denderen door met alle gevolgen van dien.
  Ik vraag me af wanneer zij gaan leren van het verleden. Zelfs apen en raven leren van het verleden maar het lijkt alsof de bestuurders uit het binnenland niet kunnen leren noch denken laatstaan affectie tonen


  Maak melding

 2. @ Bigi Sma

  In het bezit hebben van een geldige rijbewijs is nog geen garantie dat je auto kan rijden.
  Een ding weet ik 100% zeker : ze rijden als kippen zonder koppen in Su, ga eerder van huis man
  en rijdt rustig, en geniet van de natuur die ons land ons bied ! Het overschrijden van de toegestane
  snelheid is vaak de oorzaak van dodelijke ongelukken in Su. Om maar te zwijgen over het alcohol gebruikt tijdens het deelnemen in het verkeer, om maar te zwijgen over het stoer doen in het verkeer. Als ze zichzelf dood rijden vind ik het niet erg, maar meestal gaat er ook andere onschuldigen mee de schip in !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Alcohol
  Het is toegestaan in het verkeer als men het voertuig toebehoren kan besturen .het is een examen vraag in mijn switi sranang ik kreeg wel kippenvel van toen ik het last.maar voor mij geld nog steeds geen alcohol achter of voor het stuur ook bijna niet eens in een voertuig gaan zitten.


  Maak melding

 4. Zwartmans,
  Wan lò k@ koeterwaals j’e skrifi;
  “In het bezit ‘hebben’ van een rijbewijs”.
  “Om maar te zwijgen over alcohol ‘gebruikt’ tijdens het deelnemen”.
  “maar meestal ‘gaat’ er ook andere onschuldigen mee ‘de’ schip in.

  Jij bent degene die altijd anderen hier op deze site wilt verbeteren. Waarom zou je niet een keer bij jezelf beginnen?


  Maak melding

 5. ai boi,

  Moest echt het hardst lachen om opmerking van aorta.

  Bouta eng yesi mus fu singi her dei nanga alla sma mofo san de na eng tapu.


  Maak melding

 6. Lobi mang tobin, je hebt stront in je hoofd of je bent zo dom als bouta. Zwartmans heeft helemaal gelijk!!! Zie de feiten onder ogen mang, hoe zou dit anders gebeuren. Als je normaal had gereden dan was dit niet gebeurt. En ik hoop dat de bestuurder een rijbewijs heeft. Zoniet dan moet jij je diep schamen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.