VIDEO: Beveiligingscamera legt brutale kettingtrekker in Suriname vast

64
Beveiligingscamera legt brutale kettingtrekker in Suriname vast

PARAMARIBO, 2 feb – Een jongeman, die niets vermoedend wat aan het drinken was voor de deur van een winkel aan de Nieuw Weergevondenweg, is gisteravond op brutale wijze van zijn dure ketting beroofd. De roof ging zo snel dat de jongeman het nauwelijks kon bevatten. Dankzij de beveiligingscamera van de winkel werd duidelijk wat er precies gebeurde.

De jongeman die de ketting omhad stond samen met een vriend voor de winkel wat te drinken. Op de beelden is te zien dat de rover met het petje rechts achter hem stond. Op een geven moment spot de dief zijn slachtoffer en loopt zonder te aarzelen zijn richting op. Op het moment dat hij zowat voor de jongeman staat strekt hij zijn arm uit en geeft en ferme ruk aan de ketting. Hij kijkt het slachtoffer daarbij brutaal in de ogen aan.

Voordat het slachtoffer door heeft wat er gebeurt is begint de crimineel te rennen. Op de beelden is te zien dat de jongeman het dan nog steeds niet door heeft en verbouwereerd achterblijft. Het duurt enige tijd voor hij beseft wat er is gebeurt. Op Facebook schreef hij vanmorgen “In een flits ben ik beroofd van een 100 gram 18k ketting. Wegens paniek heb ik niks kunnen doen“. Het filmpje:


64 REACTIES

 1. Ik zou deze jonge K@olo een ketting willen geven, maar dan wel van 1000 kg om zijn nek, en in de rivier voor 3 minuten gooien !
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Ik zou deze buurt mijden, zeker met zo een dikke ketting. Alleen maar criminelen en ze zijn nergens bang voor.

  En dit laat ook zien, dat het geen zin heeft als jij met je mati bent, je bent toch een target.

  Het enige wat zou helpen in deze, is dat het slachtoffer een pistool tevoorschijn haalt en gericht op deze idioot moest schieten.


  Maak melding

 3. Nou nou. gelijk voor zo kleine vergrijp dood schieten gaat wel heel erg ver he mensen, kijk zulke raddraaiers per vlucht naar Afrika brengen en paar zaadjes geven, 1 emmer en een schop, na half jaar werken in bijna woestijn achtige grond werken voor zijn eten, ben bijna van overtuigd dat dit soort tuig heel snel afleren, had ook hier in NL het voorstel gedaan maar ik wordt mond dood gemaakt, minder, minder ,minder Marokkanen dat mag wel gezegd worden op tv, blijkbaar wat ik voorstel is geen goed idee en van Wilders wel. Had van Nederlander gehoord dat een goed idee zou zijn als in de gemengde buurt, ook gemengde politie zou zijn, had ook effe voorgesteld, maar wederom mag ik dit niet zeggen. Had van een witte man gehoord dat een goed idee zou zijn als de arme landen met elkaar zouden samen werken ,zoals de rijke landen het doen wederom zegt men dat ik dat niet moet zeggen. Gemeente Zwolle had zou graag willen dat mensen meer de rommel en onkruid schoffelen met elkaar in de buurt moesten doen, wederom heb ook tegen mensen dat gezegd, maar mocht alweer niks zeggen, wat mag ik wel zeggen? minder ratten in Nederland, de laatste mag ik misschien wel zeggen? Nou ik wacht af wat de antwoordt is op de laatste opmerking

  vriendelijke groeten
  jhonny


  Maak melding

 4. Ik snap werkelijk niet dat ieder artikel/nieuwsbericht dat over Suriname gaat, dat
  dan Nederland erop de ene of andere manier weer bijgehaald. Lijkt wel een obsessie !


  Maak melding

 5. Tsja, de rover was zeker net vrij uit Santo Boma en was op weg terug naar djoekaland Moengotapoe. Onderweg zocht hij nog snel een slachtoffer die hij ook vond.


  Maak melding

 6. Hopelijk wordt deze geraffineerde flapdrol snel opgepakt en achter slot en grendel geplaatst.Sommige mensen zijn net kraaien, alles wat blinkt moeten zij hebben. En wat nog erger is, ze hebben geen degelijke opvoeding gehad, leren op school heeft er nooit ingezeten. Werken willen zij niet, omdat zij ervan uitgaan dat een ander die hard werkt, zij daarvan kunnen stelen om te overleven. Gewoon de handen afhakken zou beter zijn dan dood schieten. Deze zwarte rat moet snel uit de gemeenschap verwijderd worden.


  Maak melding

 7. @Baba Sai 2 februari 2019 at 18:27, ik sluit me aan bij je woorden,
  het zal weer geen zwarte zijn die aan het roven is. Je had hem ter plekke moeten neerknallen ding mmp kakkerlakka…een soort is de smet van het land, ik zou zeggen vernietigen dergelijke parasieten tot aan de wortels, genoeg is genoeg.


  Maak melding

 8. Standaard LCF genoeg is genoeg het wordt tijd om dit soort goed aan te pakken. Deze nietsnutten deugen niet en zijn de samenleving alleen maar tot last. Je neemt het op voor jouw soort maar wees eens een vent met ballen en geef antwoord ben jij weleens beroofd door een Hindoestaan ? Een Javaan ? Een Chinees ? Als jouw antwoord hierop nee is, dan siert het jou om je mond dicht te houden en je diep te schamen dat jij het voor dit soort beesten opneemt.


  Maak melding

 9. STOP Racistische gezanik !

  Deze SMERIGE BOEF heel lang opsluiten,
  de rechters zullen hun werk doen !

  Hou de RECHTSSTAAT in ere, ondanks deze criminele
  boeven !

  Helaas is er geen TOTAALAANPAK van de problematiek van
  STRAATROVERS en WONINGROVERS ! De regering is veel
  te slap bezig en heeft door WANbeleid een tekort aan financiele
  middelen. ER IS GEEN REGERINGSPLAN OF AANPAK !!

  PS : SLUIT OOK DE MOORDENAARS en Politici met DRUGS-
  VONNIS, GEWOON OP ! GEEN ONDERSCHEID !

  DOOR GEBREK AAN BELEID EN DOOR OPENLIJKE CORRUPTIE,
  IS DE GEHELE SAMENLEVING ONTWRICHT !
  POLITICI HEBBEN ALLE NORMEN LOSGELATEN :
  Zie illegale Gelddrukkerij van Miljarden !
  Zie de vele Onopgeloste moorden !
  Zie de Moorden gepleegd door drugsbendes !
  Zie de onbestrafte Corruptie bij Carifesta, bij Naschoolse
  Opvang, bij EBS, bij de Scalians, bij Ballast Nedam Bouw van
  meerdere Bruggen, bij de Chinese Zeehektrawlers-vergunningen !

  SRANAN E SUNGU GWE MORO FARA !!!


  Maak melding

 10. Het is zielig om te zien dat men op z’n manier geld probeert te verdienen. Suriname is nu éénmaal in een diepgang beland waarbij er alles op alles wordt gedaan om geld binnen te halen voor levensonderhoud.

  Het is makkelijk om dit toe te wijzen aan één bevolkingsgroep maar, dit heeft alles te maken met de huidige economische crisis, veroorzaakt door wanbeleid door de huidige regering.

  Ik ben zelf bang dat de dader ondanks, dat er duidelijke camerabeelden zijn niet opgepakt gaat worden. Simpelweg omdat de politieagenten niet genoeg denkcapaciteit hebben.

  Helaas Suriname.

  Bobby Baks


  Maak melding

 11. Iemand reageert ” met zo een klein vergrijp”
  Ik geloof dat deze persoon dronken of stoned is. Suriname loopt over van deze ellendelingen. Je kan elk buurt vermijden, nergens ben je veilig. Zelfs in woningen met diefijzer ben je niet veilig.
  Deze ” beesten” moeten gelijk neergeschoten worden. Dood of blijvend invalide is een gepaste straf. Geen racisme, wie het ook is, gewoon neerknallen.


  Maak melding

 12. Johnny, heb jij je pillen niet ingenomen?
  Je schrijft weer nonsens.
  Hou jij je gedachten bij je, want die kloppen niet.
  Straks denk je weer dat anderen met Voodoo bezig zijn.
  Be Calm, it is okay.


  Maak melding

 13. Welke idioot loopt nou met een 100 gram !!! 18k gouden ketting in de avond uren in zo een buurt rond…

  En 100 gram is toch geen kattenpis, is best wel een zware ketting, komt omgerekend uit op ruim 20 duizend srd, is omgerekend toch wel een 2500 euro of meer… In deze precaire tijd zo rondlopen is vragen om geroofd te worden. Hij heeft nog geluk dat ie het kan navertellen, tra abanie bo bos eng ede.

  Zelfs in Nederland hoef je niet zo nonchalant rond te lopen, want daar kun je ook net zo goed geroofd worden van zo een ketting. Als ie aangifte daar zou doen, gaat politie wel direct vragen, jongeman hoe kom je aan zo’n dure ketting…

  In Brazilië wordt deze jongeman door straat jochies van 8 jr gewoon staande gehouden en zul je wel die ketting moeten overdragen, want deng pkin boi e kir yu mars fu den san disi. Yu nafu du tof dape. Daar nemen ze gewoon je kleren en je schoenen dat je in je jockey of boxer op straat loopt. Den Brasjon ne pley.


  Maak melding

 14. Off Topic

  ‘MADURO HEEFT VLIEGTUIGEN KLAARSTAAN OM TE VLUCHTEN’

  De Venezolaanse generaal Francisco Yánez, zinspeelde erop dat de luchtmacht twee legervliegtuigen paraat moet houden om Maduro in geval van nood te helpen vluchten.
  De Venezolaanse generaal Francisco Yánez, zinspeelde erop dat de luchtmacht twee legervliegtuigen paraat moet houden om Maduro in geval van nood te helpen vluchten. Foto: Youtube

  CARACAS – De hoogste Venezolaanse generaal Francisco Yánez, heeft in een video gezegd dat hij zijn steun betuigt aan interim-president Juan Guaidó. In diezelfde video zegt hij eveneens dat ‘90 procent van het leger tegen Maduro’ is. Francisco Yánez is daarmee de tweede hoge militair die zijn steun geeft aan de oppositie tegen zittend president Nicolás Maduro. Eerder liep een kolonel van het ministerie van Defensie over naar de Verenigde Staten.

  Luchtmachtgeneraal Yánez is de hoogste in rang die het regime laat vallen. Hij roept in de videoboodschap andere militairen op Guaidó te steunen. Lees ook Venezolaanse interim-president Guaidó mag land niet uit Venezolaanse interim-president Guaidó mag land niet uit Lees meer President Maduro, die door de generaal wordt omschreven als ‘dictatoriale autoriteit’, komt in grote problemen als hij niet meer op de volledige steun van het Venezolaanse leger kan rekenen. Of dat nog zo is, weet niemand.

  Vorige week gaven de belangrijkste generaals en ook de minister van Defensie een verklaring uit waarin ze vierkant achter president Maduro zeiden te staan en ‘interim-president’ Guaidó ervan beschuldigden handlanger te zijn in een Amerikaans complot om een staatsgreep te plegen. Yánez sprak voordat nieuwe grote demonstraties beginnen, vanaf een onbekende locatie. De “overgang naar de democratie is op handen”, aldus de generaal die zei te hopen dat “god ons beware voor broederlijke strijd”. Yánez zinspeelde er bovendien op dat de luchtmacht twee legervliegtuigen paraat moet houden om Maduro in geval van nood te helpen vluchten.

  Oppositiepartijen zijn zaterdag weer massaal de straat opgegaan om te protesteren tegen het regime van de socialistische president Maduro. Juan Guaidó riep zichzelf op 25 januari uit tot interim-president. Vanaf die dag had Venezuala opeens twee presidenten: Guaidó en president Nicolás Maduro. Het Europees Parlement erkende hem donderdag als interim. Een ruime meerderheid van de Europarlementariërs (439 tegen 104) riep de EU en haar lidstaten op dat ook te doen, tot
  tot er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven.

  Ook ddb en roversbende wacht vroeg of laat hetzelfde, wanneer oerdomme debile idiote ndp paria’ s massaal de straten opgaan met de leuze, WEG MET BOUTA.


  Maak melding

 15. De politie van Flora heeft vrijdagavond het ontzielde lichaam van de 63-jarige Edwin L. in zijn woning aangetroffen. Het lijk verkeerde in verre staat van ontbinding. Volgens de politie die het geval bevestigt, bestaat het vermoeden dat er sprake is van misdrijf.

  De redactie verneemt dat de deur van de woning aan de Floralaan waarschijnlijk is geforceerd, ook is de bromfiets van Edwin L. nergens te bespeuren. Buurtbewoners die een onaangename geur in de richting van de woning hadden waargenomen, alarmeerden de politie die een onderzoek instelde op het adres. Het vermoeden bestaat dat het ontzielde lichaam langer dan een week in de woning moet zijn.

  Omdat het om een ex-militair gaat werd de Militaire Politie ingeschakeld. In belang van het onderzoek is het ontzielde lichaam in beslag genomen voor obductie. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die het verdere onderzoek zal verrichten.

  P.S. mensen vragen zich niet meer af wie de daders zijn. Na ndper’ s. Slachtoffer en dader zijn aanhangers van de moordenaar ddb en hen treft de moordvloek.


  Maak melding

 16. Onbegrijpelijk dat dit nog steeds door gaat. Het is toch heel eenvoudig om de opkopers te verplichten een administratie bij te houden van wie ze de kenning gekocht hebben ( ook simpel in het standaard XLS export format) en dit regelmatig te controleren !!
  -1- Bezoek de juweliers, etc regelmatig en laat ze verantwoorden waar alle goud vandaan komt.
  -2- Verzamel alle bestanden bij de juweliers en kijk welke ID’s steeds weer opduiken.
  Als het moeilijk wordt om te verkopen dan gaat het vanzelf minder worden en ook worden snel een aantal van die dieven opgepakt.


  Maak melding

 17. Klaas de Groot: wij leven in een Derde wereldland waar armoede heerst. Wij in Suriname kunnen geen behoorlijke administratie bijhouden en zo wordt corruptie gestimuleerd. Ga maar na voor het opvragen van een eenvoudig uittreksel moet je 3 dagen wachten tenzij je bereid bent de ambtenaar wat toe te schuiven. In Suriname geldt nog steeds hou je voor de domme en je wordt met rust gelaten. Verwacht van Suriname niet te veel.


  Maak melding

 18. NietAllesDatBlinktIsGoud, gewoon met je klauwen van andersman spullen afblijven leerde ik van mijn ouders. Jouw reactie last zien dat jouw soort geen opvoeding heeft gekregen. En waar de rest van de inhoud van jouw reactie voor dient wordt mij niet duidelijk. Probeer je nu deze laffe daad goed te praten ? In dat geval is het dan ook begrijpelijk dat bijna alle Surianamers zo een hekel aan de bosland apen hebben. De stadscreolen kunnen zich wel gedragen maar ook die zijn jouw soort liever kwijt dan rijk.


  Maak melding

 19. Het is vervelend en niet goed te keuren dat er een bepaalde bevolkingsgroep als de Marron steeds op een negatieve wijze naar voren komt. Het is wel raar hoor. Uit hoofde van mijn functie toentertijd in Suriname heb ik met alle bevolkingsgroepen gedeald. Zo ook met Marrons. Je hebt wel een aantal hele brutale gasten daartussen zitten. Maar je hebt ook netjes opgevoede Marrons. Echt waar, respect. De brutale gasten hebben weinig respect voor hun medemens. De reden is dat ze een achterstand hebben ten opzichte van de overige bevolkingsgroepen. Men praat meestal laatdunkend over ze. Men denigreert ze. En als je al weinig scholing hebt genoten en je weet dat mensen je verachten ga je de domme dingen doen die je niet moet doen. Vroeger konden boslandcreolen elkaar in toom houden door stammenoudsten. Er was een bepaalde controle en respect. Maar, de jeugd is op hol geslagen. De ouderen hebben het niet meer in de hand. Mensen als Brunswijk en Tigri Barba zouden op dat specifieke gebied ontzettend veel kunnen betekenen. Mijn mening is dat ze dat te weinig doen. Ze zijn bang op hun eigen mensen tot de orde te roepen. Bang om stemmen te verliezen.

  De regering is wel de overkoepelende organisatie. Wanneer je criminaliteit wilt indammen is de oplossing niet het toepassen van strengere straffen. Dat lost het probleem niet op. De regering moet meer dan ooit kansarmen een menswaardig bestaan bieden. Begeleiden, corrigeren en zo. Het is namelijk niet zo dat alleen een Marron rare dingen uitspookt. Zou je bijvoorbeeld naar India gaan ga je geen Marron in de gevangenissen zien. Het zal dan uitpuilen van Indiërs. Zo kom je dan weer terug op de kansarmen.


  Maak melding

 20. @Baba Sai
  3 februari 2019 at 06:29.
  JOU REACTIE’S ONDERSTEUN IK 1000%, JIJ BENT IEMAND DIE DE WAARHEID VERKONDIGD….EENS EN VOOR ALTIJD VERNIETIGEN DIT SOORT CRIMINELEN…TEN MINSTE GEEN LAST MEER…EEN PROBLEEM MINDER…HET IS EEN SURINAAMSE KANKER GEZWEL….EN DAT MOET GENEZEN EN VERNIETIGD WORDEN…1000% EENS


  Maak melding

 21. Blaka boi het is inderdaad dat men de Voodoo bij mij toepast en dat durf ik op de Koran te zweren en Baba Sai, ik vind dat je behoorlijk hard bent voor zo klein vergrijp en moet je zeggen Baba Sai, ik ga voor niemand opkomen, maar als je in India gaat kijken, zijn daar ook de creolen die de hindoestanen beroven? In elke ras en geloven hebben we dieven, pedofielen, verkrachters, drugs dealers en niet te vergeten onrechtvaardige mensen. Laten we niet alleen op 1 bepaalde ras de schuld schuiven, want dat is niet rechtvaardig om alleen 1 ras het schuld te geven, ben wel eens dat veel creolen vaak in Suriname misdaden plegen, maar dat kunnen wij op andere manier oplossen, dan steeds de ene ras de schuld geven helpt niet om de misdaad te bestrijden!, samen kunnen we uit komen als wij het willen. Baba Sai, ben met je eens dat als je uittreksel wil dan dat je wat moet toeschuiven om snel voor elkaar te krijgen en zo is dat in andere arme landen ook het geval. Blaka boi, is een ketting afrukken van de nek zwaarder vergrijp dan een moordenaars, pedofielen, verkrachters en in het verkeer jakker met hoge snelheid en een aanrijding veroorzaken waar doden zijn te betreuren? Blaka Boi waarom worden in veel landen een verkrachters veel zwaarder gestraft dan een dief? Jij bent je medicijn vergeten in te nemen Blaka Boi. Komt natuurlijk omdat de dief erger is dan de verkrachter he Blaka Boi?
  Met vriendelijke groeten
  jhonny
  jhonny
  jhonny
  jhonny


  Maak melding

 22. Het is vervelend dat “die kleine stinkende ratten” zich met de kleine criminaliteit bezighouden en ook nog draaideur criminelen zijn. vaak worden de jongens ge/misbruikt door de grote drugsdealers in het land Suriname.

  Maar een bezoek aan Santo Boma zal laten zien dat ook Javanen en Hindoestanen geen lieverdjes zijn.

  De Hindoestanen die roepen dat die zwarte apen doodgeschoten en/of dood gereden moeten worden lopen hier te janken als de echte criminelen, van grensoverschrijdende criminaliteit in de drugswereld ergens op een strand worden gevonden. De meeste drugsjongens van de grote drugsvondst waren volgens mij geen zwarte apen of ratten.

  Natuurlijk valt geen van beide zaken goed te praten; maar tegen B.S en consorten zou ik willen zeggen pas geen Splinter en Balk theorie toe.


  Maak melding

 23. De heer Sam kletst een eind weg met zijn reactie. Op mijn vraag die ik stelde of hem een misdrijf bekend is waarbij een zwarte aap beroofd werd door een hindoestaan of Javaan of Chinees of Creool geeft hij geen antwoord en verwijst hij naar Hindoestanen en Javanen die vastzitten. Deze dommerik en dorpsidioot geeft geen antwoord op mijn vraag en zoekt uitweg voor mijn conclusie. Sam je bent een valse kerel een typetje Uncle Sam.


  Maak melding

 24. @Sam,

  Volgens jou worden de draaideur criminelen misbruikt dan wel gebruikt door de grote drugsdealers.
  Maar dat die grote drugsdealers op hun beurt weer worden mis- dan wel gebruikt door de NDP verzwijg je! De drugscriminaliteit is onder Bouterse I en II enorm gegroeid.

  Van alle etnische groepen in Suriname is er 1 duidelijk oververtegenwoordigd in Santo Boma.
  Dat zich onder de gevangenen ook mensen uit andere etnische groepen aanwezig zijn is helder, alleen zijn zij duidelijk in de minderheid.
  Dat geeft dus aan bij welke etnische groep grote problemen zijn.
  Het is afschuwelijk dat er bepaalde figuren zijn, meestal hindustanen, die vinden dat roofovervallers zonder pardon gedood moeten worden. Ik begrijp hun reactie wel, want meestal zijn het hindustanen die worden overvallen, dan nog is hun manier van denken verwerpelijk.

  Kun je aangeven wie gehuild heeft om de doodgeschoten Nitender Oemrawsingh?
  Heb tot nu gelezen dat er op drugsdealers negatief is gereageerd.


  Maak melding

 25. Een laatste opmerking op deze mooie zondag voor Baba Sai,

  Nu al vergeten dat er rovende chinezen waren aangehouden in Suriname met “Zwarte gezichten??
  Ga de vice president maar vragen waar ze zijn gebleven.

  Die Hindoestanen die roven, beroven hun geliefde van het leven.
  Ken je ze nog : vrouw door haar man gedood tijdens vakantie
  Vrouw tijdens vakantie dronken gevoerd en in de Suriname rivier geduwd.

  Neem je pilletje in en kruip in bed.


  Maak melding

 26. Brabbel Saai, ben je bezig een Surinaamse Hitlerjugend te recruteren, want je raaskalt net die leider van hun.
  Of werken je bakroes niet meer, dan moet je maar nieuwe gaan kopen, voor betere business.

  Mijn punt is dat er tal van Hindoestaanse, Javaanse en zwarte snotneuzen rondlopen met allerlei goud om hun lijf en dan denken dat ze geweldig zijn. Dan moet je niet de ellende zelf opzoeken, vooral zulke buurten in de late avonduren…
  No pley hebi mang, dang te sani pesa pley vriendje.

  Al je saai gebrabbel doet me denken aan die tekenfilms waarbij zo’n figuur op 1 plek staat en met z’n vuisten ronddraait.
  Ik heb tal van gevallen meegemaakt dat niet alleen blakkamangs, maar ook koelie’s, javanen en zelfs chinezen hebben gestolen. Die moeten dan zeker ook aan het gas…

  Je bent gewoon een over geëmotioneerde bhai die op dit platform bezig is haat te zaaien en ik prik zo door die ballon.

  Etnische spanningen zijn er heus wel, maar dit wat jij doet is gewoon zielig. Die mesjogge rassenoorlog die jij voor ogen hebt gaat hier echt niet gebeuren. De nazi’s hebben het geprobeerd, maar hebben toch moeten buigen voor het kapitalisme. Want hoe vreselijk mensen elkaar kunnen haten, geld vinden de meesten toch belangrijker dan ongefundeerd racistisch brabbelen.


  Maak melding

 27. Deze beroving staat symbolisch voor, hoe mddb en roverheid opo ai, land en volk beroven. Het oerdom paars volk is als de beroofde, naief, onthuts en de rover is precies als ddb en co. Ongelooflijk dat de beroofde niet eens de moeite nam om de rover te achtervolgen. Zo ook het oerdom paars volk die blijft zwijgen om ddb en roverheid te achtervolgen, pe a moni de, sande someni schuld, gi sang? Wee wee wee het paars misdadig ddb oerdom slecht volk. Dader en slachtoffer zijn aanhangers van de na dagoe poepe sekte.


  Maak melding

 28. Brabbel Saai,

  Ben je bezig een Surinaamse Hitlerjugend te recruteren, want je raaskalt net die leider van hun. Of werken de bakroes niet meer dat bisniss slecht gaat en je elke dag maar op waterkant racistisch loopt te kankeren, dan moet je gewoon meer bakroes kopen toch…

  Al je saai gebrabbel doet me denken aan die tekenfilmfiguren die op 1 plek staan en met de vuisten rond draaiend in de lucht. Die rassenoorlog die je voor ogen hebt, komt niet, er zijn daarvoor te veel dogla’s en andere mooie mixjes. Je bent gewoon een simpele overgeëmotioneerde bhai die op dit platform bezig is haat te zaaien, en ik prik zo door die ballon heen.

  Terugkomend op het onderwerp;
  Als je als snotneus denkt met een dikke gouden ketting stoer overal te kunnen lopen, heb je het glad mis. Dan heb je het zelf gezocht, rover fout, uitlokker ook fout.


  Maak melding

 29. ELKE Srananman moet kunnen lopen waar hij wil met welke
  kleding of wat dan ook !

  De Straatrovers en Woningrovers dienen uitgeschakeld te worden
  door KEIHARDE vonnissen van de rechters !

  Vergeet niet dat de Paarse machthebbers volledig hebben gefaald
  om WERKGELEGENHEID/ARBEIDSPLAATSEN te kunnen bieden aan de
  jeugd ! Dit is een verschrikkelijk uitvloeisel van het Paarse WAN-
  BELEID !

  Voeg daarbij de Corruptie-schandalen van de Politieke top en je
  bent als REGIEM bezig, CHAOS ter scheppen in Sranan !

  Dusssss,
  Alle ROVERS en CORRUPTE FIGUREN KEIHARD AANPAKKEN !

  BRENG RECHTSSTAAT EN DE MORAAL, TERUG IN SRANAN !!!

  STOP HET ONZINNIGE EN DESASTREUZE PAARSE BELEID !!!


  Maak melding

 30. Sam ik ben helemaal met je eens, dat is wat men doet de eigen ras niet benoemen en als het over andere ras gaat zijn ze gelijk klaar met veroordelen, welkom in mijn club Sam of zal ik bij jou club komen? Ben hindoestaanse soennie moslim, woon in NL.
  groeten
  jhonny


  Maak melding

 31. @ Niet alleDat Blinktis Goud 03 feb 01:54

  Ik ben niet eens met jou, een ieder mag zijn bezittingen bij zich dragen en niemand, hoeft met zijn poten aan te zitten ! We leven tenslotte in een vrije wereld, en als iemand ook goud wil dragen dan moet ie het zelf maar kopen en basta. Boeven en andere die lopen te stelen en te moorden dienen met de grond gelijk gemaakt te worden, ga maar lekker werken voor de kost en ga niet op andermans zak lopen te teren ! In de gevangenis stoppen zet ook al geen zoden in de dijk, het kost alleen maar geld van de belasting betalers. Hanga ding MPP aan de hoogste boom die er is, hebben de gieren ook wat te bikken.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 32. Sam zou graag met jou iets willen bespreken, wat peter r de vries doet, voor de zwakkeren opkomen en helpen, als jij ongeveer 90% met peter r de vries eens ben over zijn mening en wat hij gedaan heeft en nog steeds doet, zullen wij met andere mensen die voor 90% met elkaar eens zijn over alle zaken, ook zoiets doen? Heb eerder aan 2 personen voorstel gedaan en heb nog steeds niks gehoord, misschien dat deze 2 personen het bericht niet gelezen hebben. Laat wat van je horen! Mijn e-mail is bekend bij waterkant.net, ga naar youtube en tik deze zin in (Peter R.de Vries geeft een mooie speech), hoop dat mensen die dit lezen en deze idee als muziek in de oren klinkt, mail mij! Ben benieuwd.
  Groeten
  jhonny


  Maak melding

 33. NietAllesDatBlinktIsGoud Tot nu toe zijn het de zwarten en hun leiders die zich aks nazis gedragen hebben. Was het niet Arron, Venetiaan en Pengel die zich racistisch over Aziaten uitliet ? Zal je natuurlijk wel ontkennen maar al die uitlatingen van die zwarte racisten zijn bewaard gebleven. Dus l u l niet met je Hitlerjugend gewauwrl en by THE way Afrika heeft meer zwarte Hitlers voorgebracht dan Duitsland dus de kans dat jij deel uitmaakt van Hitlerjugend acht ik groter. En door mijn naam te verbasteren kom je oerdom over.


  Maak melding

 34. De wet van de Filipijnse president Rodrigo Duterte toepassen… probleem in Suriname opgelost…. drugscriminelen, dealers producten/leveranciers en gebruikers, met de grond gelijk maken….


  Maak melding

 35. @ Jhonny
  Ik vind dat Peter R. de Vries vooral het werk van zijn dochter in Zwart Afrika goed ondersteunt.
  Wat hij zelf doet is mij onbekend.Maar ik heb veel respect voor beiden.
  En het gezeik over de zware criminelen in de gevangenis klopt, maar die grote boeven zijn over het algemeen geen zwarten. Die zijn loopjongens bij de grote boeven. Waarom denk je dat velen zich bij de NDP hebben aangesloten Kijk maar de grote handelszaken en etc.


  Maak melding

 36. Brabbel Saai, voor jou is er werkelijk geen hoop. Je zult onder andere inlogs nog meer onzin uitbraken, je begint je net duivelse kankercellen te verspreiden. Probleem is echter dat er voor jou geen enkele chemo bestaat.

  Zwartmans draag dan je goud. Ik loop niet rond met die rommel als een patser. Wie ermee te koop loopt, moet dan niet janken als een lammetje als je het kwijtraakt, want je hebt zelf gekozen om te zijn tussen hyena’s en tijgers. Is gewoon gezond verstand, LOOP NIET TE KOOP MET DURE SIERADEN, WAAR DAN OOK. Doe je dat wel, dan vind ik je een idioot.

  Is mijn mening, staat het je niet aan, dan is dat jou probleem, ben niemand verantwoording verschuldigd voor anderen hun daden, hoe goed of hoe misselijk ze ook mogen zijn.


  Maak melding

 37. @Baba Sai..
  Wel wat laat maar ik ben vorig jaar beroofd door een Hindoestaan ja. Hij kwam gewoon zn gemaakte afspraken niet na met smoezen en dat heeft mij 8000 euro gekost (heb ik te weinig ontvangen). Dat is wat meer dan een ketting!!! Het was nota bene iemand met wie ik ben opgegroeid maar deze hindoestaan was en is schaamteloos.

  Maar verder is het duidelijk dat jouw wereld stopt bij de grens van Suriname, want anders had je wel marokkaan erbij genoemd….
  Dus houd jouw beperkte visie maar in het Surinaamse dorpje waar jij woont, ik ben meer wereldwijs.


  Maak melding

 38. met al dat goud lopen te pronken kun je ook zien als een soort uitlokking vooral in bepaalde buurten, je kunt duizend excuses bedebken waarom je het wel zou doen, maar erg verstandig is het niet , net zo als je auto onafgesloten ergens laten staan, zou in in feite ook moeten kunnen, ze moeten inderdaad met hun poten van andermans spullen af moeten blijven, maar de realiteit is helaas anders, gelegenheid maakt de dief en Klaas de Groot die suggesties van jou, wel een erg utopisch voor Suriname met zijn corruptie als 2e natuur geworden. Toch goed dat dit roofdier goed op de film staat, het is alleen te hopen voor hem dat de politie hem eerder vind dan de betrokkenen, ik zou hem in ieder geval goed te grazen nemen, dat soort misbaksels


  Maak melding

 39. Slechts 500.000 inwoners kent SU waarvan de meesten ook nog eens uit de omringende landen afkomstig zijn. En kijk hoe groot de onderlinge haat is. Waarom beproef ik altijd de etnische spanningen waar gekleurde mensen samenkomen ? In de Verenigde Staten worden Indiërs door de Afro Amerikanen voor coolie en de Chinees voor yellow uitgescholden. Erger is dat beide groeperingen moeten oprotten naar India en China.
  En ik zie dat het niet anders is in SU.

  Sari tori


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.