Brandweer Suriname rukt uit voor brand bij baby winkel

4
Brandweer Suriname rukt uit voor brand bij baby winkel
Brandweerlieden van het Korps brandweer Suriname konden erger voorkomen.

PARAMARIBO, 2 feb – De brandweer in Suriname is vanmorgen met een groot team uitgerukt voor een beginnende brand rond 08.15u, bij een winkel aan de Indira Gandhi weg. Het gaat om het magazijn van de baby winkel ‘Baby Planet’. Door kordaat optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen.

De brand begon binnen in het magazijn van de winkel en wel bij een opslagplaats van gordijnen en plastieken spullen, aldus de brandweer tegen Waterkant.Net. Hoe de brand is ontstaan wordt ng onderzocht. er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Door de bluswerkzaamheden was één baan van de Indira Gandhiweg tijdelijk afgezet:

Foto: Don Pablo Ritesh


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.