‘Man die winkel in Suriname met auto ramde vocht met vrouw naast hem’

20
'Man die winkel in Suriname ramde was verwikkeld in gevecht met mede-inzittende'
Foto: Madeuke Iloh Orakwe

PARAMARIBO, 1 feb – De man die donderdagnacht in hartje Paramaribo tegen een winkel aanreed, is na het incident in een taxi gestapt en liet zijn au­to gewoon in de deur­ope­ning van de beschadigde win­kel ach­ter. Dat meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag. De po­li­tie heeft de au­to van de ver­oor­za­ker in be­slag ge­no­men en doet onderzoek naar de dader.

Volgens de krant zou de au­to­mo­bi­list, die met vrij ho­ge snel­heid reed, in een ge­vecht ver­wik­keld zijn met een vrouw die naast hem zat. Daardoor ver­loor hij waar­schijn­lijk de macht over het stuur. De au­to vloog over de be­ton­nen ver­ho­ging op de weg en ram­de de win­kel in de Domineestraat.

De ei­ge­na­ren van de units in de winkel zeg­gen aan de krant dat zij duizen­den SRD’s scha­de lij­den doordat de voorgevel, roldeur en goederen beschadigd raakten. Ook moet er ex­tra be­wa­king voor de win­kels ingezet worden omdat er meteen na het ongeval personen waren die de winkel wilden plunderen.

Foto: Steven Mangal


20 REACTIES

 1. Zien jullie dat?!
  Zo gebeurd het als het publiek voor eigen rechter gaat spelen.
  Niemand heeft controle over Suriname en de surinamers!
  Dus doen maar..


  Maak melding

 2. @ vliegende Hollander,
  Geen gek idee ! !!!!
  Vroeger had je ezelkarren en paardenwagens(denk aan de boeroe’s/melk en groenten).
  Wanneer komt de sneltrein van Bouta ???
  De Chinezen kunnen bv een “riskha-trekwagen” bedrijf beginnen !!! Er zijn genoeg Chinezen in Suriname
  overgekomen om dit werk te doen!! Of mensen uit India of Indonesie waar ze ervaring hierin
  hebben laten overkomen !!
  Eerste project van Somo , als het Bouta niet lukt en Somo regeringsverantwoordelijkheid krijgt !!!
  Opa en Oma van “de NDP BESPOTTER” krigen gelijk een gratis lichaamsmasage bij zo’n rit !!!
  Nieuw droomproject van Bouta !!! Dit moet lukken !!!


  Maak melding

 3. Wat een lafaard.Hij kan nooit echte vent zijn, wel eentje zonder ballen. Een echte vent vecht niet met een vrouw. Die stopt en loopt weg om af te koelen. Kennelijk vocht deze vrouw voor haar leven in de auto.Hij ramt alles bij elkaar, gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken zich voor gedaan.Wat een zielig figuur zonder hersens. Na het beschadigen van de winkel, heeft hij ook niet omgekeken naar de vrouw of zij nog in leven is of lichamelijke schade heeft opgelopen en hulp nodig heeft. Vrouwen kijken jullie uit, want sommige mannen, zijn geboren als man, maar hebben een chronisch gebrek aan mannelijke hormonen in hun donder. Wat dit soort figuren hebben zijn duivelse hormonen. Wanneer een man een vrouw slaat, wilt dit zeggen dat hij ook nooit respect heeft gehad voor zijn moeder, want a no bong priet ing. Hij komt uit een vrouw. Als een moeder van te voren kon weten, wat voor soort kind zij op de wereld zet, vooral dit soort types, had ze zeker abortus gepleegd.Ze zijn een grote last op deze wereld en de gemeenschap. Hij moet een flinke straf krijgen en de schade betalen aan de winkelier. Hopelijk is hij verzekerd.


  Maak melding

 4. “De auto vloog over de betonnen verhoging”

  Dat gedeelte daar heeft een aardige verhoging als ik me niet vergis, je moet wel verse dagu ka in je kop hebben om zo roekeloos te rijden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.