woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoVermeende dief ondersteboven opgehangen door buurtbewoners in Suriname

Vermeende dief ondersteboven opgehangen door buurtbewoners in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 jan – Een Surinaamse man, die ervan verdacht wordt in de buurt gestolen te hebben, is zaterdag door buurtbewoners vastgebonden en vervolgens ondersteboven aan zijn voeten opgehangen. Hiervan werd onderstaand filmpje via social media verspreidt. De man werd zaterdagmiddag betrapt in de omgeving van de Beekhuizenweg schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname.

Buurt­be­wo­ners heb­ben al een he­le poos te ma­ken met dief­stal­len in de buurt. Er wer­den ac­cu’s en an­de­re goe­de­ren buit­ge­maakt. De krant ver­neemt dat de ver­dach­te in de buurt zo­ge­naamd gras maai­de waar­bij hij za­ken ob­ser­veer­de. Daar­na sloeg hij waar­schijn­lijk toe.

Volgens de krant zou de man bij be­trap­ping ge­sla­gen zijn door en­ke­le per­so­nen toen hij pro­beer­de weg te ren­nen. Hij pro­beer­de over een schut­ting te sprin­gen, maar om­stan­ders wis­ten hem aan te hou­den. Zij bon­den hem vast en sleep­ten hem over de grond. Daarna brach­ten zij hem naar een erf en bon­den zijn voe­ten aan een paal vast waar­bij zijn hoofd naar on­de­ren hing aldus de Times of Suriname.

Na deze actie werd de man overgedragen aan de politie. Het filmpje is hier te zien:

UPDATE – Volgens de politie is de man die ondersteboven opgehangen werd onschuldig!

opening
Fernandes Express
Passion in concert

54 REACTIES
 1. Is dit het begin van een 2e Venezuela….

  Kan me best voorstellen dat je degene die je accu heeft gestolen wilt aftakelen, MAAR, zolang er nog politie is om de dader over te dragen, moet je dat als burger doen.

  Voor eigen rechter spelen, dan daal je nog verder af als samenleving


  Maak melding
 2. Toen ik nog in Dijkveld woonde (begin jaren 90 naar het buitenland vertrokken), kampte mijn buurt ook met inbraken en het stelen van kippen en eenden. De dief (of dieven) verkleedde zich als geest (in het wit gekleed) en kwam steevast rond middernacht in onze buurt. Waarschijnlijk om de buurtbewoners angst aan te jagen. Welnu, het gebeurde dat ik na het zoveelste incident zo kwaad werd dat ik, samen met nog een paar buurtbewoners, een buurtwacht oprichtte. En dit had succes want niet lang erna werd de dief in de kladden gegrepen. En ja dames en heren ook toen was het een man van negroïde afkomst. Uit het beeldmateriaal blijkt dat de situatie in SU na bijna 30 jaar nog steeds niet is veranderd. Werken wilt men niet en dus kiest men voor de snelle stappen.


  Maak melding
 3. Wanneer gaan de surinamers het afleren street justice niet toe te passen?!Ze zijn niet beter dan de crimineel hemzelf.Ze hebben in Suriname allemaal Mob mentaliteit.Ze kunnen elkaar vermoorden zonder op de politie te wachten,zo ongeduldig zijn ze of liever ,zo happy zijn ze om toe te slaan.Sjeesjes ,ze konden liever de boef vastbinden aan handen en voeten en verder overlaten aan de politie.Ze spelen allemaal politie en rechter zelf.Wanneer het fout gaat krijgt de politie alle schuld.


  Maak melding
 4. Een ordinaire dief hoort overgedragen te worden aan de sterke Arm en geen eigen rechter gaan spelen zoals dat regelmatig gebeurd in Suriname.

  Ik begrijp de frustraties bij de slachtoffers maar Suriname is toch geen Wilde Westen waar het recht van de Pistolero geldt.

  Of zoals in 1982 waar weerloze mensen zijn afgeslacht!!!

  Jullie moeten nou kappen met eigen rechter spelen.


  Maak melding
 5. Dit is zijn verdiende loon voor een overval. Nu zullen we zeggen dat het afschuwelijk daad is van bewoners, maar als ze de dieven lieten toestaan gaan ze nog steeds doen.


  Maak melding
 6. Zulke diefstallen worden meestal gepleegd door junkies. En veel mensen voeden deze vorm van criminaliteit, want wanneer je ze “inhuurt” om allerlei klusjes in en rondom het huis te doen, geven ze hun ogen de kost. Deze verslaafden leven alleen maar voor de drugs en zijn niet te vertrouwen en vingervlug wat stelen betreft. Elke keer als je die junk een 50 srd geeft om je tuin schoon te maken of rommel op te ruimen, stimuleer je zijn drugsgebruik. Aan de andere kant moet je ook kijken naar de helers en handelaren die de gestolen spullen (op)kopen, deze stimuleren ook het gebruik van de verslaafden.


  Maak melding
 7. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  De beelden heb ik ook gezien.
  Het deed mij ook even denken aan de filmbeelden uit enkele landen uit Afrika, waar mensen met autobanden om hun nek, in de fik werden gestoken.
  Het waren afschuwelijke beelden.
  Maar wat deze mensen deden en ook lieten filmen kan en mag helemaal niet.
  Voor de dief het (slachtoffer) is het risico van het dievenpad.
  Gij Zult nimmer meer het criminele pad gaan opzoeken.
  Maar zal het KPS straks overgaan tot aanhoudingen van die (gasten)?
  Want eigen rechter spelen kan in deze ook niet.


  Maak melding
 8. Dit gaat veel te ver . Wat is de volgende stap, slaan, trappen, touw om de nek.
  Dit gaat op wetteloosheid lijken. Men moet de verdachte zo snel mogelijk aan
  de politie overdragen.


  Maak melding
 9. passant 28 januari 2019 at 14:12
  In de oudheid, middeleeuwen en in sommige landen in de wereld gebeurde dit/gebeuren varianten ervan nog steeds.

  Gelet op Suriname, waar dit zich heeft voorgedaan en ik figuren in zwarte en verlepte paarse kleding in de rondte ziet lopen/ rijden in zwarte dure vielwieldrives auto met een zeer bedenkelijke reputatie en een schande voor Suriname/rs zijn, ook internationaal, zou deze vorm wat mij betreft dan nog extremer op hen toegepas moeten worden.

  Eerst ze flink badderen, overal kaal knippen en overal kaal scheren van hun borstelharen, vervolgens kooi opsluiten die dan in een laadbak van een truck wordt geplaatst en ermee in de rondte rijden door de straten van Paramaribo en daarna ophangen aan hun voeten aan de hoogste boom in Paramaribo.

  Er zou daarna zeker rust en vrede komen in Suriname als die luitjes dan hun laatste adem uitblazen en een andere richting opgaat, oa hoop, glorie, welvaart en welzijn voor de toekomst van de Surinamers. Zorgen over de uitspraak van de krijgsraad/rechtbank over de 8 december 1982 moorden hoeft niemand zich dan meer te maken.

  Neks No Fout!, Mek Din Kon, We Wakti Din

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 10. @ Ray,
  Precies zo gaan de “trawanten van Moodi” te werk in India !!
  Zag gisteravond op VPRO een documentaire hoe deze “trawanten van Moodi, eerzame burgers op weg naar de
  Moskee, aftuigen tot bloedens toe en ook ophangen (lynchen).
  Als ze een koe naar hun weiland overbrengen, worden ze ook gelynched door de Moodi-trawanten !!
  En uitgerekend deze Moodi zal binnenkort groots ontvangen worden door Bouta en Chan !!
  DEze charlantan en religiueze racist moet en mag zijn poten niet zetten in Suriname.En wat zegt de
  Indiaase ambassadeur over deze zaken??
  Pengel had tenminste de guts om dit soort haatzaaiende personen te weren (bv een giguur als een zekere Noerani uit Pakistan .(kwam op Abrabroki-Moskee) om haat te prediken !!


  Maak melding
 11. Raar dat ze de enige echte crimineel en moordenaar met rust laten. Er zal een dag komen dat de veroorzaker van dit soort taferelen aan de beurt is en dat het Surinaams volk zal zegevieren.


  Maak melding
 12. In Pakistan worden Christenen, Bhudisten, en hindoes vervolgd. En ook Ahmadias.
  In Bangladesh idem dito.
  In Egypte worden Christenen vervolgd.
  In alle moslimlanden worden minderheden vervolgd.
  Het is verboden om minderheden hun religie uit te oefen in Islamitische landen.

  In Saudi Arabie heb je geen kerken, tempels, synagoges. In Het westen eisen ze moskeeën !!!

  Islam betekent doden in naam van de almachtige !!


  Maak melding
 13. Laats zei ik, zulke lui moet men met de strop aan de slurf onder bovenste ophangen en wat doet men, aan de benen onderste boven hangen, maar ja jullie hebben tenminste half naar mij geluisterd. hier in NL luistert niemand naar mij als ik het goed bedoel, zulke lui moet men dagen lang ophangen tot de bloed goed in het hoofd zit en dan pas gaat het hoofd goed werken, geen bloed in het hoofd, dan gaat men slechte dingen doen.
  groeten jhonny


  Maak melding
 14. Barbaars!
  Dan roepen de idioten, dat Suriname een beschaafd land is. Dit noem je geen beschaving, maar barbarisme. Jhonny, je achterkamer is uitgehold. Je leeft 682 jaar achter..verhuis naar Saudie Arabie of Negeria. Misschien is de Kalifaat iets voor jou, achterlijke geitenherder!


  Maak melding
 15. @A-No-Mi,

  Hoe worden hindu’s in Pakistan, Bangladesh behandeld? De regeringen van die landen staan het ook toe. Ik neem het niet op voor Modi, maar bij jou telt alleen het leed van de moslims.
  Wat de hindu fundamentalisten in India uitvreten is erg, maar is het dan niet erg wat de hindu’s in moslimlanden moeten ontberen?
  Vorig jaar waren Pakistaanse moslims in Suriname en samen met Surinaamse moslims zwaaiden ze met de Pakistaanse vlag, terwijl de voorouders van de Surinaamse moslims niet uit Pakistan afkomstig zijn. Vind je dat wel oké? Het zou wat zijn als de Javaanse moslims met de Indonesische vlag gaan zwaaien, de hindustaanse hindu’s met de Indiase vlag, de creolen met bijv. de Ghanese vlag, de Chinezen met de Chinese vlag enz. Waar blijft dan het respect en eerbied voor de Surinaamse vlag.
  Door de actie van de Pakistaanse moslims hebben ze maar weer eens bewezen wat voor ratten ze zijn, alles moet maar lopen zoals de moslims willen. Daarom wantrouw ik moslims en helaas ik begin ook de hindustaanse moslims te wantrouwen. Het gedrag van moslims staat mij niet aan.
  Nu weet ik het zeker, je bent een moslim!
  De documentaire over India heb ik opgenomen, moet er nog naar kijken.


  Maak melding
 16. Die inbreker gaat na twee dagen in de cel naar huis, en de buurtbewoners gaan brommen, recht in eigen handen nemen en dan nog op de openbare weg, je hebt echt een probleem.


  Maak melding
 17. Wat lul je nou uit je nek over zwaaien met vlaggen van buitenlandse mogendheden ? Tien Modi in Suriname was werd er niet met de Indiase vlag gezwaaid door Hindies ? Veroordeel het gedrag van de fanatieke hindies onderling omdat het Kastenstelsel dit eist.


  Maak melding
 18. Voor Sommige forumers is de bijdrage van @A- No-Mie koren in hun molen, maar begrijpend lezen is een andere kunst. Alles met alles verbinden om een punt te kunnen maken is net zo stupide als geloof ophemelen en niets kunnen zeggen.


  Maak melding
 19. Barbaars wat hier gebeurt. Gaan we terug naar de middeleeuwen in Suriname waar dieven door het volk werden opgehangen. Ik mag hopen dat de politie deze zaak serieus neemt en behalve de dief alle betrokkenen ook arresteerd. Deze handelingen zijn volstrekt onacceptabel.


  Maak melding
 20. Deze zaak is koel en klinisch. Heb je de dief eenmaal overmeesterd, mag je hem geen verdere schade toedienen. Het is dan afwachten op de bevoegde autoriteiten. Suriname is geen Pakistan, noch India, noch Afrika. Daar gaan ze vaak als beesten te keer. Op een gegeven moment weet je niet wie aan de goede zijde zit. Want, ze vertonen allemaal het oerwoud gedrag. Doe wat nodig is. Er is een dag na vandaag.


  Maak melding
 21. @Baba Sai,

  Wanneer was Modi in Suriname? Goed lezen wat ik heb geschreven. Ik vind het niet kunnen dat er met buitenlandse vlaggen wordt gezwaaid door fanaten die Suriname bezoeken.

  @Mokro,

  Ook voor jou geldt goed lezen! Typisch het gedrag van moslims. Alles over anders gelovigen zeggen, andersom mag het niet.


  Maak melding
 22. Daarom hebben ze ook zo een hekel aan elkaar die chamaars. Brahmanen zijn beter dan chamaars de lichtgetinte hindoe is meer waard en heeft meer aanzien dan de donkere Hindoes want die zijn de paria’s een brahmaan zal nooit in de schaduw van een chamaar lopen want dat brengt ongeluk. Maak je meer druk om die Hindoes dan om mohammedanen.


  Maak melding
 23. wanneer de overheid zwaar tekort schiet in het bestrijden van de criminaliteit en de it soort criminelen, krijg je vanzelf wel dit soort toestanden uit onmacht van de getroffenen, praat hun handelen niet goed maar kan er wel begrip voor opbrengen


  Maak melding
 24. @Baba Sai,

  Ik zal me uit je droom helpen. Ook de moslims kennen kastenstelsel.
  Ook de lichtgetinte moslims zien de donkergetinte moslims niet staan.
  Ontwikkelde moslims kijken neer op de niet ontwikkelde moslims.
  Rijke moslims die de arme moslims verfoeien.
  Moslims met kantoor banen due zich honend uitlaten over moslims die laaggeschoold werk doen.
  Moet ik verdergaan.
  Hindu’s en moslims zijn wat dat betreft 1 pot nat, ze verschillen van relegie. Hoewel het Hinduïsme niet echt een religie is maar meer een leidraad voor het leven. Zoals de ene hindu het Hinduïsme beleeft, is niet hetzelfde als de andere hindu.
  Dus je mag afgeven op brahmanen (doe het zelf ook) maar je bent geen haar beter dan hen. Het zijn de brahmanen die het kastenstelsel ingevoerd en niet het Hinduïsme. Je laat je nogal laatdunkend over de chamaars net zoals de brahmanen, maar dank zij de chamaars loop je op leren schoenen. Je bent zeer racistisch, niet alleen jegens creolen en marrons maar ok jegens de hindus.
  Je bent een rattige moslim!


  Maak melding
 25. @Jiyani, sorry hoor maar jou reply slaat nergens op. Als iemand zich in allerlei vreemde bochten wringt om het hindoeïsme en hindoes op een onnozele manier op te hemelen dan ben jij dat. Zo goed! Voor de rest is je bijdrage niet meer dan copy paste.


  Maak melding
 26. Wat erg, dit hebben wij te danken aan de zittende regering, die zijn dieven dus voorbeeld doet volgen. Ze hebben geen goed vangnet zoals bijvoorbeeld Nederland😉. Dus als je geen geld en baan hebt, dan ga je maar stelen, is niet leuk voor de slachtoffers, maar de dieven hebben ook liever een vaste baan en een vast inkomen.Misschien kunnen ze een plekje bij de overheid voor hem vrijmaken, kan hij legaal gaan stelen. Nu gaan ze hem laten zitten bij de overheid🤣😂


  Maak melding
 27. @Baba Sai,

  Begrijpend lezen is niet aan jou bestemd. Moslims willen niet horen en weten wat zij fout doen, des te harder roepen zij wat anderen wel fout doen. Ik geef mijn eerlijke mening over hoe ik denk over moslims, jij schrijft dat je hindus niet wantrouwt, maar ondertussen scheld je ze wel uit.
  Je bent een racist en een leugenaar.

  @Mokro,

  Ook jij moet maar eens leren begrijpend te lezen. Hoe haal jij het toch in je botte hersenen te beweren dat ik op onnozele wijze hindus en het Hinduïsme probeer op te hemelen.
  Waar lees jij dat. Ik heb zowel bij Baba Sai als bij jou de gevoelige snaar geraakt.
  Moslims hebben de kift op alle niet moslims, zij worden door jullie honden genoemd.
  Voor hindus die zich misdragen jegens moslims en christenen heb ik geen respect, net zoals ik dat ook niet heb voor moslims.


  Maak melding
 28. Hahahahahahahahahahahahahahaha zijn van deze dingen.hou ik mang hahahaha. Die jonge man moet echt echt echt blij zijn dat hij niet is beschoten echt wel. Ik.heb ook op Dijkveld gewoond Buurt Staats olie en dat klopt van witte kleding hahahahahahahaha woooooiiii hij gaat zelf lachen als hij op post Livorno word opgesloten.hahaha .


  Maak melding
 29. meeste rassen en gelovige zijn die eigen ras en eigen gelovige discrimineren en over wantrouwen gesproken ik ben een soennie moslim en ik wantrouw zelfs mijn eigen familie leden, voor je het weet steken ze een mes in de rug ja zelfs broers en zussen, vertrouw mensen als peter r de vries die vaak eerlijk en rechtvaardig is en zaken oplost met hart en ziel en dan pas kijkt hij naar geld.
  groeten uit Zwolle van jhonny, weten jullie ik ben ?meeste weten het wel wie ik ben.


  Maak melding
 30. Hindoes mogen moslims dankbaar zijn want zij hebben aan veel wreedheden binnen de Hindoe ideologie een eind gemaakt zoals de weduweverbranding die nog steeds voorkomt op het platteland van India en op Bali. Dankzij de Moslims heeft India een ongekende bloeiperiode doorgemaakt en daarom zaten de Britten daar. Ontkent het maar niet.


  Maak melding
 31. @Baba Sai,

  Alweer deponeer jij hier een leugen. Het waren niet de verdomde moslims die een eind hadden gemaakt aan de weduwenverbranding maar de Britten bij wetgeving.
  Het waren ook de Britten geweest die het kastenstelsel bij wet hadden afgeschaft.
  Alleen zijn deze wetten niet gehandhaafd.
  Maar dat moslims vrouwen worden gestenigd tot ze er bij dood neervallen hou je je stil!
  De moslims waren niet geliefd bij de Britten. Het waren de Britten die hadden voorkomen dat de moslims ook het Zuiden van India konden innemen. Moslims hebben miljoenen hindus vermoord en vrouwen verkracht, dat verzwijg je! Nu waren de Britten ook niet heilig, want ze hebben de hindus maar ook de parsi’s niet netjes behandeld. Trouwens de parsi’s zijn gevlucht uit Perzië door toedoen van de moslims. Parsi’s zijn geen moslims, eer je net zoals Mokro gaat beweren dat het wel zo is.
  Moslims zijn goed in het verdraaien van hun zwarte geschiedenis!
  Dus hou eens een keer op met moslims op te hemelen en te verheerlijken.
  Hundus hadden de Harapa beschaving behorend tot 1 van de oudste beschavingen.
  De beschaving van de moslims was en is mensenlevens kapotmaken.


  Maak melding
 32. De laatste weduwenverbrandingen die ik heb gevonden dateren van mei en augustus 2006.
  Deze 2 weduwen hebben zich vrijwillig geworpen op de brandstapel. Beide keren zijn mensen gearresteerd omdat zij niet hadden ingegrepen.
  Een vrouw sati laten plegen is gelukkig een strafbaar feit geworden in India, vandaar ook de arrestatie van omstanders die de vrijwillige sati van de 2 weduwen niet hadden gestopt.
  Is het stenigen van vrouwen in moslimlanden bij wet ook verboden. Vorig jaar nog kwam de internationaal protest toen dr sprake was van het stenigen van een moslima. Gelukkig is die steniging niet meer doorgegaan.

  Op Bali komt sari veel langer dan in India niet meer voor. Daar heeft de Nederlandse middels zeer strenge wetgeving een halt aan geroepen.
  Dus Baba Sai eerst jezelf goed informeren alvorens leugens te verspreiden.
  Jhooth bakwaas ko bandh karoo, kya tumhara muha par dhapna na hai.


  Maak melding
 33. @Jiyani, neem een kopje Rooibos en ga lekker relaxen. Je bent helemaal gefrustreerd en praat onzin. Als rooibos niet helpt, neem een pil, helpt dat ook niet dan kan je altijd nog dr. Phil bellen anders 113 online een betere optie voor jou.


  Maak melding
 34. Bezopen weer , een hindoestani en moslims vliegen mekaar in de haren, in een topic over een op de kop aan een hek gehangen crimineel, wat een en ander met elkaar te maken heeft is mij een raadsel, maar ze maken zichzelf wel weer behoorlijk belachelijk, wat een soap


  Maak melding
 35. Een verdachte is een persoon van wie men een redelijk vermoeden heeft dat hij/zij een strafbaar feit heeft gepleegd. M.a.w. als verdachte wordt aangemerkt degene te wiens aanzien uit feiten of omstandigheden een redelijk vermoeden van schuld aan een strafbaar feit voortvloeit. Als nu mocht blijken dat deze man onschuldig is en dat hij met opzet in het openbaar een zware vernedering heeft moeten ondergaan en ten onrechte zat opgesloten in een politiecel / huis van bewaring, wie zal hem dan compenseren? Het is onacceptabel dat buurtbewoners een man gaan belagen. Als deze man vervolgens probeert te ontkomen wordt hij direct als een verdachte van een misdrijf geëtiketteerd. Foei toch……..!


  Maak melding
 36. Beste forum leden.
  Het illustreerd hoe moe de burgers zijn geworden van de dieven bendes. Forum leden die in het buitenland wonen kunnen het makkelijker de burgers verwijten voor hun daden. Maar je zou zelf daar wonen en dageliks ondervinden dat je veiligheid geen geranderde veiligheid is. Kijk naar al die roverspraktijken en dat je spullen nu zelfs overdag worden gestolen. Wanneer je persoonlijk te maken had dan weet ik zeker dat je net als hun zou reageren.
  Schrijvers weten jullie hoeveel nederlandse vakantie gangers in Sur zijn overvallen en vermoord. Weten jullie hoeveel mensen hun huizen hebben gesloten om veiligheids redenen en terug zijn in Ned. Weten jullie hoeveel mensen het gewoon niet naar Sur willen gaan om deze boeven bendes.

  INDIA
  Hier doen de schrijvers zich ook behoorlijk te kort. Ik zal u het uitleggen.
  Toen de moguls omstreek het jaar 800 india zijn binnen gevallen was er nog geen sprake van moslims in india. Die gasten hebben huis in india gehouden en hebben de hindoes tot moslims gemaakt. Ze hebben ruim 900 honderd jaar geheerst met een zware onderdrukking met vele miljoenen afslachtingen van hindoes. Vergeleken hiermee stelt de tweede wereld oorlog weinig voor. Maar nee hierover praat niemand alsof de hindoes geen mensen zijn.
  Nu de hindoes in staat zijn zichzelf te verdedigen zijn jullie hun aan het afkraken.
  Ze mogen waarschijnlijk niet voor hun waarden opkomen. Wat een onzinnige reactie van jullie.

  Op de koop toe heeft mahatma gandhi na de onafhankelijkheid de moslims de gelegenheid gegeven om in india te mogen blijven naar eigen waardigheid. Hij had wel twee voorwaarden gesteld:
  – dat zij zich moesten houden aan de wetten en regels van india
  – dat zij de indiase vlag zouden moeten respecteren
  Maar nee vandaag de dag geen respect en willen zelfs dat india weer opgedeeld wordt. Hulde aan mahatma gandhi.
  Mahatma Gandhi was toch een hindoe die zijn eigen staat tijdens de onafhankelijkheid de moslims Oost en West Pakistan heeft gegeven. Na onderlinge strijd in 1962 is later Oost pakistan veranderd in Bangladesh.
  De moslims spreken hun muloek. Welke muloek. Het is toch indiase grondgebied.

  De barmhartigheid van een hindoe kan niet worden geevenaart met een andere volk.
  – ze hebben nooit andere volken onderdrukt
  – ze hebben geen slavenhandel gedreven
  – ze hadden geen koloniale landen
  – omgekeerd zijn ze 200 jaar lang gekoloniseerd door de Britten
  – ze waren ook geen zee rovers

  En nu lees ik veel nonsens over hindoestanen. Mijn advies is, voordat je over hindoes gaat schrijven om eerst te duiken in het hindoeïsme filosifie. Weet eerst wat voor land india is. Heel veel informatie krijg je op internet.

  En de hindoestaanse forum leden die negatief schrijven hebben geen recht om naar india te gaan.


  Maak melding
 37. Pffff het onderwerp betreft een vermoedelijke dief die barbaars wordt aangepakt. En out of nowhere worden de etnische en geloofskaart weer getrokken.


  Maak melding
 38. Deze gedragingen zijn/is te danken aan het vrijgevochten regime van DDB, en trouwens dat soort zogenaamde onschuldige criminelen hebben zichzelf in de samenleving weggecijferd, niemand heeft meer vertrouwen in, dus burgers een goede initiatief, nu dat het een onschuldig geval is, het zei zo….” let op er is een krachtige wet in Suriname, degene die onaangekondigd niets te zoeken hebben op jou privé mandaat, en geen verklaring kan geven, mag je hoeft niet omleggen….
  Thats the strongly low of the republic of Suriname.


  Maak melding
 39. Zit in de primitieve, achterlijke cultuur om onschuldige mensen te martelen, folteren, verminken en desnoods standrechtelijk te vermoorden. Daarmee wordt men in Suriname beloond met het presidentschap met zelfamnestie. Wat een apentuin is dat land.


  Maak melding
 40. Voorbij de grenzen van Saoedi-Arabië Heb naar deze documentaire gekeken. Ze leven daar nog in de barbaarse tijd, geen vrijheid, vrouwen worden onderdrukt, vrouwen mogen geen auto rijden, andere religies zijn niet toegestaan, de doodstraf is daar normaal. segregratie cultuur, vrouwen hebben andere ingangen in winkelcentra’s en gebedshuizen. Vrouwen mogen niet naast mannen zitten.
  Hoe barbaars kan een religie zijn.
  En nog zijn er moslims die zeggen dat de islam vrede betekent !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES