Overheid Suriname onderneemt actie na bericht over instortingsgevaar gebouw Tulipani

5
Overheid Suriname onderneemt actie na bericht over instortingsgevaar gebouw Tulipani
Foto (c) Bestuursressort Paramaribo-Noordoost

PARAMARIBO, 28 jan – Naar aanleiding van berichtgeving over het gebouw van Tulipani aan de Dr. Sophie Redmondstraat, dat op nieuwjaarsnacht is afgebrand en mogelijk gevaar vormt voor voorbijgangers, heeft de overheid vandaag actie ondernomen. Om het pand heen is een afbakening geplaatst.

Het gebouw vertoont scheuren en er hangen losse plafonddelen aan de voorzijde. Dit vormt een gevaar voor mensen die dagelijks voorbij lopen zei een gepensioneerd brandweerman afgelopen weekend tegen de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT).

Timmerlieden hebben een afbakening van houten palen en zinkplaten aangebracht, waardoor voetgangers niet meer langs het gebouw kunnen lopen meldt het Bestuursressort Paramaribo-Noordoost vandaag. Op voorbijgangers wordt een dringend beroep gedaan zich niet binnen het afgebakend gedeelte te begeven.


5 REACTIES

  1. Hoe lang gaat deze afbakening duren??Tot volgend jaar?? Of wordt er gewacht totdat de zwervers en drugsdealers hun intrek hierin gaan nemen??? Dit pand hoort direct tegen de vlakte gegooid te worden onder toeziend oog van de brandweer. Het is aantrekkelijk om dit pand opnieuw in de fik te steken. Kunnen ze niet meer denken in ons landje?? O ja een beperkt denkvermogen. Deze regering en degene die verantwoordelijk zijn, voelt zich totaal niet verantwoordelijk om meteen te slopen. Eerst moeten er doden vallen voor zij tot actie overgaan. Een paar liters benzine en het staat weer in lichter laaie. Er lopen genoeg pyromanen in ons landje rond. Afbakenen is niet de oplossing. Moet er weer iemand op staan met gezond verstand om de verantwoordelijken wakker te schudden???


    Maak melding

  2. Als het gebouw in elkaar zakt dan zal er meer ruimte nodig zijn voor het vallend beton.
    Hoe vaak hoor je dat een boom van 7 meter wordt geveld en de kapper denkt dat 4 meter ver genoeg is om niet onder de boom te geraken.

    Overheid gebruik je (niet aanwezige) hersenen en laat alles zo snel mogelijk neerhalen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.