‘Suriname erkent Juan Gu­aidó niet als nieu­we pre­si­dent van Venezuela’

54
'Oppositie solidair met bevolking van Venezuela; Suriname moet afstand nemen van Maduro'
President Maduro in 2015 op bezoek in Suriname bij president Bouterse.

PARAMARIBO, – De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Pompeo heeft zaterdag in de VN-Veiligheidsraad, alle landen opgeroepen een kant te kiezen in de crisis in Venezuela. Suriname had een dag eerder al een besluit genomen en sluit zich niet aan bij OAS lidstaten Bra­zi­lië, Ar­gen­ti­nië, Colum­bia, Chi­li, Canada en de Verenigde Staten die Juan Gu­aidó erkennen als de nieu­we pre­si­dent van Venezuela.

De Veiligheidsraad was zaterdag op verzoek van de Verenigde Staten bijeen nadat Washington en een reeks landen in de regio Guaidó als staatshoofd hadden erkend en er bij president Nicolás Maduro op hadden aangedrongen af te treden.

Voor Suriname is Ni­co­las Ma­du­ro nog steeds de recht­ma­ti­ge pre­si­dent van Ve­ne­zu­e­la, aldus de Surinaamse am­bas­sa­deur bij de OAS Nirmala Badrising tijdens een spoed­ver­ga­de­ring van de OAS. Volgens de Times of Suriname is noch pre­si­dent De­si Bou­ter­se, noch mi­nis­ter Yl­diz Pollack-Beighle van Bui­ten­land­se Za­ken op Su­ri­naams grond­ge­bied inge­gaan op de nu ont­sta­ne con­sti­tu­ti­o­ne­le cri­sis in Ve­ne­zu­e­la, op de er­ken­ning dan wel af­wij­zing van Gu­aidó.

Frankrijk, Spanje, Duitsland en Groot-Brittannië hebben Venezuela een ultimatum gesteld. Deze Europese landen gaan oppositieleider Juan Guaidó te erkennen als president van Venezuela als er in het Zuid-Amerikaanse land binnen een week geen verkiezingen worden uitgeschreven.

Vanavond liet de hoogste militaire diplomaat van Venezuela in Washington, de militair attaché, weten dat hij heeft gebroken met Maduro en dat hij ook de kant kiest van oppositieleider Guaidó. Rusland en China blijven vierkant achter de socialist Maduro staan.


54 REACTIES

 1. Hahaha. De VS , heel Latijns-Amerika, Spanje , Engeland en de rest van de EU zullen hun erkenning van Guaidó wel intrekken als een “belangrijk” land als Suriname achter looser Maduro blijft staan.


  Maak melding

 2. Nee
  hij zoekt landen waar hij naar toe kan bij een vonnis en waar hij
  niks te vrezen heeft!
  Hij is gewoon laf n dat weten de mensen van 82/ 83
  Hij was gewoon gevlucht bij de coup van Rambocus


  Maak melding

 3. Jullie lopen als kip zonder kop achter lande na vs en kliek; denk je daadwerkelijk dat deze landen geven om de persoon?! eigen belang mi boi….kijk naar Afaganistan, Syrie, vietnam…. het kan ze werkelijk g÷n bal schelen! Schoot hondjes vd jankees….


  Maak melding

 4. Tjek de niet-inmenging van de communist MADURO :

  hij heeft al jaren meer dan 35 000 Communistische CUBAANSE
  `ADVISEURS` naar Venezuela gehaald !

  hij wordt momenteel bewaakt door een legertje van Russische
  huurlingen !

  Meneer Maduro babbelt en wijst ondertussen naar non-interventie,
  als niet-communisten en andere democraten kritiek hebben
  op zijn moorddadig bewind !

  meneer Maduro speelt momenteel INTERNATIONALE EXPLOSIEVE
  SPELLETJES ! Sranan LUKU BUN !!!


  Maak melding

 5. @Gabriella :

  Het schoothondje van Putin en China zorgt intussen wel voor
  duizenden doden en een miljoeneninflatie !

  Er is hongersnood in Venezuela, ook zijn er geen medicijnen,
  terwijl meer dan 3 miljoen Venezolanen hun land vanwege
  honger en onderdrukking hun land hebben moeten verlaten !

  Het is een MOORDDADIG COMMUNISTISCH SCHOOTHONDJE !!!


  Maak melding

 6. @Gabriel
  ik weet niet hoe oud je bent maar je hebt alle geschiedenislessen gemist!
  Amerika heeft hier ergens iemand verdreven! Iedereen weet wie!
  Engeland heeft ook een land terechtgewezen!
  Amerika is in feite Suriname maar daar zijn ze bewust van wie ze zijn en van waar zij komen!
  Suriname loopt achter op de US maar voor op de rest!


  Maak melding

 7. Verbaast mij niet . In english we say birds of a feather flock together . Soort zoekt soort. Het einde van Maduro is inzicht zoals dat van Bouterse ook op een dag een feit zal zijn.


  Maak melding

 8. Gabriel je ben een van de weinige die door heeft en ben volledig met je eens, P.Sing, denk eerder dat jij de geschiedenis niet kent, VS wil altijd bij de meeste landen poppetjes neerzetten zodat ze naar de pijpen van de VS dansen en dat VS hier verlost heeft van Hitler zullen de VS een reden hebben, namelijk altijd zeggen hoe het moet, waarom denk je dat men nu Europa van heeft gemaakt, zodat Europa nu sterker is en VS weinig invloed heeft in Europa, lees op internet over de khazaren maffia, dan pas zie je de werkelijke geschiedenis P.Sing en vergeet de documentaire van president Kennedy niet te kijken, want dan zie je hoe hij is vermoord is door paar grote ratten . Wat doe nu VS in Jemen de Soennie moslims helpen met wapens zodat ze kleine groep sjiieten kunnen uitmoorden, ik zelf ben een Soennie moslim, heb hekel wat de soennie moslims met sjiieten doen, want ALLAH keurt het af als mensen elkaar afmaken. En als alle rijke landen nou eerlijke handel zouden drijven met elkaar dan zou vandaag geen honger zijn. Wat je zelf wenst. wens dat dan ook de andere ook het zelfde, wat je zelf niet wenst, wens dan de andere ook dat niet.
  groeten,
  jhonny


  Maak melding

 9. Suriname heeft gelijk. Je kan onmogelijk iemand die zichzelf tot President beeedigd erkennen, totzover de zgn democratie a la Trump.

  Men doet dit niet omwille van het volk, vraag het maar aan de Irakezen en Libiers, Amerika heeft ze ook zgn democratie gebracht, duizenden doden later leven ze in een failed staat. Amerika en hun vazallen moeten heel ver van andere landen blijven ze brengen alleen maar dood en verderf.


  Maak melding

 10. Het word Crisis moet men nu gebruiken daar zuid America in Oorlog is onder schat het niet .

  Er is straks zelf geen brandstof meer voor de wagens die daar rijden op brandstof van Maduro .

  Toen Khadafi en Saddam in Crisis of problemen waren niemand heeft ze toen ondersteund men geen voor de TV zitten en kijken naar de bommen .

  Nu licht het aan de kloot zakken in zuid America de slechtste WERELD DEEL .

  Daar Suriname geen maar 15000 barrels Olie produceert is het wachten op een groot te kort .

  Waar zijn de geleerden van Zuid America gebleven het word Crisis moet men nu gebruiken .

  Geo Politiek denkers waar blijven jullie Khaddafi van Libie moest toen weg dat vond Zuid AMERICA ook .

  Stront zakken van NDP Khadafi moest toen weg zij NDP regering toen men had een mail gestuurd dat was Minister Laking van Buitenlandse zaken .


  Maak melding

 11. De denkwijze die deze paarse criminele regering er op na houd, is niet verwonderlijk, hebben zelf een president voortgebracht, die nooit een president had mogen worden met zijn crimineel verleden, en daarbij buiten de regels van de grondwet handelde, en in Venezuela zit er ook zo,n mafkees met weinig scholing, die door fraudeleuze handelingen tijdens de verkiezingen, aan de macht heeft kunnen blijven, maar zijn dagen blijken nu geteld te zijn, netals van deze moordenaar hier, die denkt voor nog een termijn te kunnen gaan, na Maduro in Venezuela, komt dit gedrocht uit Suriname aan de beurt, en met verdwijnen van deze 2 figuren, zullen, de hoeveelheid drugstransporten, een stuk minder zijn.


  Maak melding

 12. De denkwijze die de ongeschoolde en zwakzinnige front en hun aanhangers op na houden is om om te Janken. Als een Kip zonder kop plaatsen ze de meets onzinnige reacties. Suriname is lid van Caricom en die erkennen de self beedigde President niet omdat hij niet op democratische wijze is gekozen en beeedigd, dat America hem desondanks wel Erkend zest genoeg over hun democratisch inborst.

  Dat er Surinamers anno 2019 nog in Sprookjes geloven zoals manu, zegt Genoeg over deze gedrochten hun verstandelijk vermogen. Drugstransporten gaan minder zijn zegt die ezel zonder bij na te denken. Manu ter verrijking van je Kennis de meeste en grote drugstransporten zijn in Hamden van westerly gen ook daar dulden ze geen concurrentie.


  Maak melding

 13. Ik snap niet dat er mensen/bevolkingsgroepen zijn die Maduro in bescherming nemen.

  Dat er politici zijn die dat doen begrijp ik wel. die doen dat vanwege de corrupte contracten die ze met Maduro hebben afgesloten; zeg maar de politici verdedigen hun eigen belang.

  Wat Suriname betreft is het dapper dat ze hun eigen weg kiezen maar gelet op de situatie in het land en de grote drugstransporten plaatsen ze het land in de spotlights.
  Dit kan grote gevolgen hebben voor Suriname( denk aan Grenada)

  Het verbaasd me dat ik geen uitspraken/retoriek van Cuba (tot nog toe) heb kunnen lezen in internationale dagbladen.
  De lokale bladen denken dat de crisis om d grondstoffen van Venezuela draaien.


  Maak melding

 14. Dit is niets anders dan een ordinaire coup die Westerse landen en in het kielzog daarvan ook Zuid-Amerikaanse landen die Westers gerelateerd zijn. Weg is de democratie en de soevereiniteit van een land en geldt als van oudsher het recht van de sterkste. We mogen de Arabische lente niet vergeten. Een flinke puinhoop is het daar geworden. En nu zijn de pijlen gericht op Venezuela omdat Maduro geen futuboi is. Hij is geen meeloper. Men vindt het vervelend dat hij bevriend is met landen als China en Rusland. Mede door de economische boycotten en de ineenstorting van de olieprijs is Venezuela achteruitgegaan.

  In Frankrijk hebben we de gele hesjes. Er zijn honderden gewonden te betreuren tevens een aantal doden. Niemand die zich daarover druk maakt want het is Europa en is het aldus koosjer. Gebeurt het in Venezuela is men er als de kippen bij om de regering te betichten van geweld. Maar de Fransen hebben ook geweld gebruikt om de gele hesjes in toom te houden. Men beschouwt dingen aldoor vanuit de Westerse bril. Het brengt zelden iets goeds voort en mag ik wederom verwijzen naar de Arabische lente. Kijk eens naar Libië; helemaal ontwricht. Een vluchtelingenstroom van hier tot ginder door oorlogen in het Midden-Oosten. Europeanen die klagen over vluchtelingen terwijl hun eigen leiders daarvoor verantwoordelijk zijn door oorlog te ontketenen in die landen. De propaganda van het Westen is dusdanig geraffineerd en geïnstitutionaliseerd dat mensen alles voor waarheid aannemen.

  In dit opzicht is het een baken in de zee dat Suriname loyaal blijft en de soevereiniteit van een land erkent. De Venezolanen moeten hun eigen problemen oplossen. Zolang het leger en de meerderheid van de bevolking Maduro nog steeds steunen, hebben we daarmee te dealen. De naakte waarheid is dat de oppositie nog steeds in de minderheid verkeert maar dat ze gesteund wordt door het Westen en daardoor in staat is het land te ontregelen.


  Maak melding

 15. NDP Regering vond het wel goed dat Khadaffi van Libie weg moest zonder een VN besluit heeft men Oorlog in Libie gevoerd .

  NDP krijg het Olie van Maduro op borg men kan na 10 jaren betalen of de poft krijg men brandstof van Maduro .
  NDP zij toen Khadaffi moest luisteren naar de bevolking toen het daar begon met demonstratie .

  Zie maar hoeveel burgers dagelijks dood gaan in Zuid America door de stront Regeringen .

  Waar zijn de denkers van NDP jullie hadden een mail naar Khadaffi gestuurd dat hij moest aftreden wat moet Maduro nu doen .

  Khadaffi was een Africaan en geen Moslim of een blanke ,lafaards hebben hem toen vermoord
  zonder een VN resolutie .

  De beleid makers van NDP en Palu hebben geen KAAS van politiek gegeten ze zijn zelf onderdrukkers van hun eigen volk .


  Maak melding

 16. Het makkelijkste is om Maduro weg te sturen, maar wil dat zeggen dat alle problemen
  zijn opgelost. Ik hoop dat Amerika van zijn fouten heeft geleerd en alvast met
  de VN een pad heeft uitgestippeld om Venezuela uit het moeras te trekken.
  Want we zien nu alweer twee kampen ontstaan Amerika, Europa tegenover China en
  Rusland. Ook in Syrië was dit het geval. Vroeg of laat gaan de olie belangen spelen, maar
  wie heeft het beste met de bevolking voor?? Te vaak hebben we gezien dat westerse inmenging
  de situatie verergerde omdat men geen plan had na de val van de dictator. Voorbeelden hiervan
  zijn Irak, Libië, Syrië, Rwanda waar men een burgeroorlog ontketende, omdat een dictator de
  verschillende bevolkingsgroepen onder controle hield. Het is niet verrassend dat Suriname de
  kant van Maduro kiest dat mee volgen ze trouw China en Rusland. We kunnen alleen maar hopen
  dat dit zonder al te veel bloedvergieten goed afloopt en dat de bevolking erop vooruit gaat en
  dat het niet alleen te doen is om de grote oliereserves.


  Maak melding

 17. De dictator ddb, ndp-kliek erkent de oppositieleider van Venezuela niet van de ongeldige uitslag van de afgelopen presidentsverkiezing, maar ondersteunt de dictator maduro. De oppositie en aanhangers en vele anderen ondersteunen de oppositieleider wel en zien liever hem als prrsident van een rechtsstaat.

  Opzouten met je dictator besluit, waarin je Surinamers alleen internationaal en nationaal heel grote schade toe brengt. oa mensenrechten, economische en financiele steun, aantrekken van buiten landse ondernemers, enz.

  Hopelijk dat de Surinaamse kiezers dit allemaal inzien en weten dat als ddb, ndp-kliek niet wordt weggestemd op 25 mei 2020, zij in heel grote armoede en heel grote ellende gaan blijven leven.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 18. .

  NDP krijg het Olie van Maduro op borg men kan na 10 jaren betalen of de poft krijg men brandstof van Maduro .
  NDP zij toen Khadaffi moest luisteren naar de bevolking toen het daar begon met demonstratie .

  Zie maar hoeveel burgers dagelijks dood gaan in Zuid America door de stront Regeringen .

  Waar zijn de denkers van NDP jullie hadden een mail naar Khadaffi gestuurd dat hij moest aftreden wat moet Maduro nu doen .

  Khadaffi was een Africaan en geen Moslim of een blanke ,lafaards hebben hem toen vermoord
  zonder een VN resolutie .

  De beleid makers van NDP en Palu hebben geen KAAS van politiek gegeten ze zijn zelf onderdrukkers van hun eigen volk .


  Maak melding

 19. Tijdens de brand van die kakantriboom zag ik ze hangen aan deze boom huidige dna leden en gewezen dna leden samen de huidige en gewezen regeringsleden allen met hun familieleden . Van een dommerik als ddb met “ulo diploma?”kan je niets anders verwachten.


  Maak melding

 20. Maduro heeft zijn langste tijd gehad en heeft van Venezuela, ooit een van de rijkere landen in Zuid- Amerika, een arm land van gemaakt. Miljoenen zijn dat land ontvlucht, hyperinflatie en politieke instabiliteit. Precies wat Suriname kenmerkt alleen is de domme onontwikkelde deel van de bevolking dat vooral uit zwarten bestaat nog steeds niet ervan overtuigd. Dat deel denkt dat Bouterse het goed doet en heeft een waan voor de ogen. Zal niet lang duren voordat ook dictator Bouterse het veld zal ruimen. Het beste zal zijn als hij door USA of door criminelen wordt geliquideerd.


  Maak melding

 21. Ja, als je een verbond hebt gesloten met het kwaad, is het lastig om stelling te nemen tegen datzelfde kwaad, zelfs als vrijwel de hele wereld zich keert tegen het kwaad. De keuze van Suriname doet er op het wereldtoneel nauwelijks toe met zo’n 500.000 inwoners. Bovendien staat de criminele president van Suriname er in de wereld ook niet positief op. Ik denk dat de rest van de wereld lacht om de keuze van Suriname, lees Bouterse. De keuze van Bouterse is een logische. Kwaad zoekt kwaad.


  Maak melding

 22. Ik ken d geschiedenis van America wel ja…en ik vind niet dat we acyter een land als America moeten aanlopen!!!Zij denken ten eerste aan hun eigen belang en denken altijd dat z het beste in alles zijn!!Ook politiek wise gaat het niet goed in America met een bulldog als President daar..dus laten wij onze stemmotivering niet laten beinvloeden door dit soort landen,uiteindelijk is Venezuela onze buurland om t zo te zeggen en heeft t land Su andere voordelen aan dit land..waar Maduro al jaren aan t hoofd staat.


  Maak melding

 23. Surinamers kunnen hiervan proeven wat hun te wachten staat.Een moordenaar en drugsveroordeelde aan het bewind heeft geen andere keus dan een persoonlijke.


  Maak melding

 24. De Paarse Ratten houden zoveel ben deze veroordeelde Drugscrimineel dat ze blind zijn geworden wat Maduro het Venezolaans volk aandoet. Armoede en duizende vluchtelingen die hun heil elders zoeken. Dat is het resultaat van deze omhooggevallen buschauffeur.

  De buschauffeur is goed bevriend met deze veroordeelde Drugscrimineel dus kan Maduro niets verkeerd doen in hun ogen.

  De benaming Paarse Ratten is echt van toepassing op deze figuren.


  Maak melding

 25. Geen enkele leider in de Caricom, noch de Latijn-Amerikaanse Leiders, Vs en EU ligt wakker van de beslissing van de coalitie van de massamoordenaar en drugsveroordeelde crimineel. Temeer omdat Suriname niet alleen een failed-state is maar ook een doorvoerland van harddrug. Maduro is geen haar beter dan de Pramisident van De Nationale Dagoe Partij.


  Maak melding

 26. Terecht. Waarom moet Suriname de loopjongen zijn voor de Amerikanen? Voor de olie in Venezuela in handen te eisen. Ik moet toegeven dat maduro een dief is, maar de oppositieleider is zeker niet beter dan hij is.
  Het is dankzij de handels boycot waarom de economie slecht gaat en iedereen tegen de regering zijn. De vs wilt een coup plegen en een marionet aan het macht geven zoals in Irak, Libië, Jemen en probeerde in Syrië overnemen.


  Maak melding

 27. @Suresh, en jij denkt dat je Super-intelligent bent en dat Maduro binnen een week verkiezingen gaat uitschrijven. Je klinkt als een dwaas, ergo je klinkt als een uitgekotst worst velletje van de Nationale Dagoe Partij…so so ka, moro stront ai Kong in Suresh Mond!


  Maak melding

 28. Sta even stil waarom de mensen in Venezuela massaal hun geboorteland verlaten?? Zware armoede, corruptie, slechte gezondheidszorg,criminaliteit, zelfverrijking, velen leven op straat, geen werk, leven in krotjes, velen zoeken voedsel op de vuilnisbelt, tussen de honden en varkens. Hebben zij het goed in eigen land hoeven zij niet massaal naar het buitenland.


  Maak melding

 29. Het PAARSE Sranan-regiem dat veroordeling van de
  daders van MASSAMOORD op Surinaamse staatsburgers
  tracht tegen te houden en te saboteren weigert de

  MOORDEN VAN DE VENEZOLAANSE LEIDER TE ZIEN !

  WEIGERT DE ARMOEDE EN HONGER TE ZIEN VAN DE
  MILJOENEN VENEZOLANEN !

  WEIGERT DE MILJOENEN-INFLATIE TE ZIEN DIE COMMUNIST
  MADURO HEEFT VEROORZAAKT !

  WEIGERT DE MILJOENEN VENEZOLAANSE VLUCHTELINGEN EN
  HUN LEED TE ZIEN ! VERLEENT HEN OOK GEEN HULP !

  WEIGERT IN TE ZIEN DAT CUBANEN EN RUSSISCHE HUURLINGEN
  ZICH WEL BEMOEIEN MET DE INTERNE AANGELEGENHEDEN VAN
  VENEZUELA !

  JE HOEFT ALS LAND NIEMAND TE ERKENNEN, JE KUNT UIT
  MENSELIJK OOGPUNT, ALS LIBISMA, WEL AANDRINGEN OP
  EERLIJKE VERKIEZINGEN, OP DEMOCRATIE, OP STOPZETTEN
  UITMOORDEN VENEZOLAANSE VOLK, OP STOP UITHONGERING
  VENEZOLAANSE VOLK, en ZELF SNEL NOODHULP VERLENEN
  AAN DE RUIM DRIE MILJOEN GEVLUCHTE VENEZOLANEN !!

  BABBEL NIET STEEDS OVER ANDERE LANDEN, ZOALS de USA,
  HELP DE VENEZOLAANSE MENSEN !!
  PAARS REGIEM, W’E DU LEKI UNU NO HABBI YEYE !!!


  Maak melding

 30. Maduro is na het overlijden van Chavez tot presidentskandidaat benoemd. Er waren geen verkiezingen waarbij Maduro in eerste instantie tot president werd gekozen.


  Maak melding

 31. Op dit adres mapsontheweb.zoom-maps.com/image/182340136149 een kaartje waar in één oogopslag te zien is welke landen de vrienden van Maduro zijn, wie Guaido steunt, en wie oproept tot dialoog. De enige vrienden van Maduro in Zuid- en Noord-Amerika zijn Bolivia, Nicaragua en Cuba. Suriname is men vergeten te vermelden.
  Verder alleen nog een aantal landen in Azië waar weinig Surinamers naar zouden willen verhuizen, Turkije, Syrië, Iran, Rusland en China. Pro Maduro landen zijn toepasselijk paars gekleurd.

  Met Maduro is het gedaan. Pech voor Rusland, China en Turkije die hun investeringen in Venezuela in gevaar zien komen, maar dachten ze nu echt dat de VS het zou blijven accepteren dat ze daar een voet aan de grond zouden krijgen? Gelukkig hebben ze Suriname nog.

  Wie jammert dat het allemaal niet democratisch gaat is het blijkbaar ontgaan dat Guaido door het wettig gekozen parlement is benoemd en dat Maduro zijn verkiezing behoorlijk, ondemocratisch, heeft gemanipuleerd. Bovendien heeft Maduro het wettig gekozen parlement buiten spel gezet door een ondemocratisch gekozen assemblee boven het parlement te plaatsen, zonder toestemming van de volksvertegenwoordiging.


  Maak melding

 32. Gabriel en Makka waarom zijn zo weinig mensen als jullie 2, jullie 2 hebben gezonde verstand vele mensen hebben hersenen maar gezond is de hersenen niet en als jullie 2 meer mensen weten met gezond verstand, dan wil met jullie 2 een website beginnen om de mensen die hun verstand niet gebruiken om hun goeie les geven via een website hoe men hun verstand moeten gebruiken. Staan jullie 2 open, de idee die ik voorstel? Als we over de hele wereld veel mensen kunnen overhalen om hun gezond verstand te gebruiken dan is straks veel minder ellende op de aardbol. Laat het weten Gabriel en Makka, mijn mail is bekend bij waterkant.
  groeten
  jhonny


  Maak melding

 33. Suriname en erkennen…haha😂🤣, wacht maar af meneer Bouta, je vriendje Maduro heeft het moeilijk, maar jij komt ook aan de beurt🤔. Reken maar op een paar slapeloze nachten👀


  Maak melding

 34. Het gaat niet om wat Suriname wil maar de bevolking van Venezuela. Maduro heeft er niets van gebakken en onderdrukt en misleid zijn eigen volk net als Bouterse.
  Dus een andere reactie als deze had de wereld verwacht. Stelletje min kukkels


  Maak melding

 35. PAARSE NDP Machthebbers ERKENNEN ONZE
  GRONDWET NIET !

  PAARSE NDP Machthebbers ERKENNEN ONZE
  RECHTERLIJKE MACHT NIET !

  PAARSE NDP Machthebbers NDP ERKENNEN MENSEN-
  RECHTENVERDRAGEN NIET !

  PAARSE NDP Machthebbers erkennen BUITENLANDSE
  HARDDRUGSVONNISSEN NIET !

  DUS, KENNEN DE NDP-MACHTHEBBERS NIET HET MOORDEN
  VAN VENEZOLAANSE ONDERDANEN, KENNEN NIET DE
  ONDERDRUKKING VAN DE VENEZOLANEN, KENNEN NIET
  DE MILJOENEN INFLATIE, KENNEN NIET DE HONGER IN
  VENEZUELA, KENNEN NIET DE DRIE MILJOEN VLUCHTELINGEN
  UIT VENEZUELA !

  YEYE NO DE !!!!!


  Maak melding

 36. Laat mij dit voor op stellen dat ik geen voorstaander ben van Nicolás Maduro. Die man heeft geen kaas gegeten om een land met twintigmiljoen mensen te regeren. Zie niet in waarom men de overwinning van de man weigert te accepteren. Met moeite kon mem toen een tegenkandidaat bereid vinden om het tegen Maduro op te nemen. Intussen zijn verlies heeft geaccepteerd, de man die nu het presidentschap opeist heeft niet mee gedaan met de presidentsverkiezing. Wat lult men dan over?


  Maak melding

 37. Natuurlijk gaat bouta maduro als lijder van Venezuela willen hebben ,immers soort zoekt soort.Zowel Maduro als bouta hebben 1 vijand gemeen ..het volk!!
  Mijn waardering voor het venezuelaanse volk.Ze hebben getoond moed en wil te hebben.Ze hebben de wereld laten weten maduro niet als lijder te hebben.En de wereld heeft het opgemerkt en komt in actie.Zelfs de domste man in de wereld Trump,laat van zich horen.
  De wereld maakt zich niet bezorgd om de surinamers.Die laat weten dat ze het niet erg vinden om een crimineel als lijder te hebben.Ze passen zich heel makkelijk aan.Ze zitten liever met een criminele lijder dan te gaan protesteren in de straten,dat is net vragen of ze extra werk willen doen.Een echt verwend volk die surinamers.


  Maak melding

 38. Wie president is of wordt dat zullen we nog zien, waar ik me zorgen om maak is het feit dat deze situatie een andere wending kan krijgen: China en Rusland steunen Maduro ( terecht of onterecht laat ik in het midden.) Dan Amerika en de rest steunen die andere kant, 1 verkeerde stap en ……ik wil er niet aan denken.


  Maak melding

 39. Off topic,

  Waarom betrekken reageerders moeders en zussen van anderen bij discussies?
  Zouden zij het ook leuk vinden als hun moeder of zus wordt aangehaald.
  Heb gisteravond naar een Indiase film (voor de helft) gekeken over drugs in Punjab.
  Goeie genade de mannen werden in de film voor zussennaaiers uitgescholden.
  Heb de film Udta Punjab maar voor de helft gekeken, kon er niet meer tegen, terwijl de film gaat over drugsdealers, drugsverslaafden, de gevolgen voor de families, het milieu. Zelfs politieagenten en politici die in de drugshandel zitten.


  Maak melding

 40. “Voor Suriname is Ni­co­las Ma­du­ro nog steeds de recht­ma­ti­ge pre­si­dent van Ve­ne­zu­e­la, aldus de Surinaamse am­bas­sa­deur bij de OAS Nirmala Badrising tijdens een spoed­ver­ga­de­ring van de OAS.”

  Nirmala Badrising heeft op dit gebied geen eigen mening. Zij is altijd al een naprater/ja-knikker van Bouterse geweest.
  Als marionet zonder vrije wil en mening was zij natúúrlijk de ideale kandidaat van Desi B voor deze betekenisloze functie.
  Deze goed betaalde functie met daarbij horende privileges daar wil Nirmala Badrising natuurlijk zo lang mogelijk van profiteren.

  “De­si Bou­ter­se, noch mi­nis­ter Yl­diz Pollack-Beighle van Bui­ten­land­se Za­ken zijn niet inge­gaan op de nu ont­sta­ne con­sti­tu­ti­o­ne­le cri­sis in Ve­ne­zu­e­la, ook niet op de er­ken­ning dan wel af­wij­zing van Gu­aidó.”

  Natuurlijk hebben opportunist Bouterse en zijn hupel k..je geen mening daarover.
  In Suriname zegt men over zulke gluiperige types als Bouterse ” a mang e plei konmang”.
  Ingeval Maduro eruit wordt gewipt dan kan Bouterse meteen bij señor Guaidó de k . nt kussen. Dan is Bouterse weer verzekerd van gratis vliegreizen naar de buurlanden en de VN in New York.
  Dus eten van twee wallen.


  Maak melding

 41. Volgens de Surinaamse nieuwsberichten is “Voor Suriname Ni­co­las Ma­du­ro nog steeds de recht­ma­ti­ge pre­si­dent van Ve­ne­zu­e­la, aldus de Surinaamse am­bas­sa­deur bij de OAS Nirmala Badrising tijdens een spoed­ver­ga­de­ring van de OAS.”

  Nirmala Badrising heeft op dit gebied geen eigen mening. Zij is altijd al een naprater/ja-knikker van Bouterse geweest.
  Als marionet zonder vrije wil en een eigen mening was zij natúúrlijk de ideale kandidaat van Desi B voor deze zwaar gedevalueerde functie.
  Deze goed betaalde functie met speciale privileges daar wil Nirmala Badrising natuurlijk zo lang mogelijk van profiteren. Dus verkoopt zij haar ziel aan het gedrocht D. Bouterse.

  “Zowel De­si Bou­ter­se, noch mi­nis­ter Yl­diz Pollack-Beighle van Bui­ten­land­se Za­ken zijn niet inge­gaan op de nu ont­sta­ne con­sti­tu­ti­o­ne­le cri­sis in Ve­ne­zu­e­la, ook niet op de er­ken­ning dan wel af­wij­zing van Gu­aidó.”

  Natuurlijk hebben opportunist Bouterse en zijn hupel k..je geen mening daarover.
  In Suriname zegt men over zulke gluiperige types als Bouterse ” a mang e plei konmang toch”.
  Ingeval Maduro eruit wordt gewipt dan kan Bouterse meteen bij señor Guaidó de k . nt kussen. Dan is Bouterse weer verzekerd van gratis vliegreizen naar de buurlanden en de VN in New York.
  Als mislukt persoon en een nul komma nul politicus probeerd hij van twee wallen te eten.
  Surinaamse bevolking doe hier wat aan. Laat merken dat je geen bloedzuiger/moordenaar/drugscrimineel als staatshoofd wilt hebben.


  Maak melding

 42. Een heel groot deel van Hindoestanen verspreiden alleen maar negativiteit over Suriname. Moeten wij deze mensen wel als Surinamers beschouwen of als VIJANDEN van Suriname? Zij zijn de enige die zoveel negativiteit over het land verspreiden. Deze mensen mogen geen machtspositie krijgen in Suriname. Alle sleutel en machtsfuncties behoren de zwarte Surinamers en de rest van Suriname toe. De Hindoestanen hebben geen hart voor Suriname en ze voelen zich ook geen Surinamer!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.