Man probeert drugs in pinda saus te smokkelen via luchthaven Suriname

42
Man probeert drugs te smokkelen in pinda saus via luchthaven Suriname
Voorbeeld van pinda saus uit Suriname - foto (c) surinaamsetoko.nl

PARAMARIBO, 27 jan – Het BID-Team van de politie op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname heeft een 26-jarige Surinaamse man aangehouden die cocaïne probeerde te smokkelen in pakken met gemalen pinda, zogenoemde pinda saus. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De pakken in zijn reisbagage hadden een bruto gewicht van 11 kilogram. Hoeveel daarvan cocaïne was is niet bekend gemaakt door de politie. De man verklaarde dat hij de pakken pinda saus onder de markt heeft gekocht en dat hij niet wist dat er cocaïne in de saus verwerkt was.

Hij is door het BID-Team overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcoticabrigade, samen met de in beslag genomen pakken pinda saus waarin vermoedelijk cocaïne verwerkt is. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

42 REACTIES

 1. Deze jongeman liegt tot hij barst. Op de markt gekocht laat hij dit maar aan zijn grootmoeder gaan vertellen. Laat hij de politie naar de verkoper brengen. Dan valt hij door de mand. Wanneer hij dit beweert
  moet de politie alle marktverkopers/sters hun handel elke dag gaan onderzoeken. Dan heeft de regering een plicht om alle verlooplieden hun verkoopwaar te laten inspecteren. Hij veroorzaakt door deze leugens een zeer schadelijk effect op de eerlijke marktverkopers. Opsluiten deze crimineel. Het is een grote schande voor marktlieden.


  Maak melding

 2. De eerlijke handelaren die niets met drugsrotzooi te maken hebben, maakt hij nu onbetrouwbaar met zijn.leugens. Hij richt financiële schade aan. Nu moet er ook een onderzoek komen naar de pindasausen die op de luchthaven worden verkocht zodat toeristen niet worden opgepakt op de luchthavens in het buitenland.


  Maak melding

 3. Nou zou best kunnen dat hij de waarheid spreekt. Zal effe heel kort verhaal over mij vertellen er worden ratten streken uitgehaald door veel mensen en nu probeert men in mijn schoenen te schuiven, laat ik duidelijk zijn zodra ik met peter r de vries in contact komt dan zal men zien, dat ik niet de zwarte schaap ben maar de tegen partijen die ratten streken in mijn schoenen wil schuiven en denkt dat vele weten mensen wie ik ben, ben hindoestaanse moslim uit Suriname en woon nu in Zwolle.
  groeten en oordeel niet al te snel, doe zoals peter r de vries doet van beide kanten het verhaal aanhoren.
  jhonny


  Maak melding

 4. Hahaha, Surinamers worden met de creatiever: pindasaus op de markt en in totaal 11 kg. Boi, hij zou hier aangekomen pindasoep schijten en aan zijn pinda-pinda poepfamilie en vrienden serveren. NDP bespotter, de verdachte is een paarse rat toch?


  Maak melding

 5. @jhonny je lieg als je barst. Pindasambal kost niks, cke is veel duurder en dan gaan ze het voor hem erin stoppen. Ga naar dierentuin daar hoor je thuis monkey. Peter r gaat je naaien. Hij gaat het voor je erin stoppen. Bakara lover!!!


  Maak melding

 6. Miquel. M; 26 jaar 4 pakken in totaal 11 kg. Miquel, is niet zo slim. Op de markt verkopen ze niet 2,75 kg. Weer een rat door paars gedreven ellende in grote problemen geraakt. Nu is de Nationale Dagoe Partij bezig om ADEK te ontmantelen. Gezondheidzorg is naar de klote. KPS in hoge mate gecorrumpeerd, dit geldt ook de duane en het leger van 50.000 ambtenaren die de dagoes als stemvlees gebruiken. Het leger stelt al niets meer voor. Nu meer ellende creëren, de verkiezingen van mei 2020 manipuleren en frauderen, en wachten op een staatsbegrafenis ipv de staatsgevangenis.


  Maak melding

 7. De Nederlandse markt wordt overspoeld met pinda-producten uit Suriname. Pas nog is de introductie van de gezondheidsbevorderende Wippy pindakaas aangekondigd , en nu wilde deze goede man het proberen met een geestverruimende pindasaus.
  Wie volgt?


  Maak melding

 8. Hij is een verworden drugscrimineel zoals Dinoa, een dwaze debiele idiote ndper die denkt dat misdaad loont, zoals bij zijn geliefde didibri lijder en zijn roofzuchtige criminele trawanten. opa taki, a mang besmet paars misdadig. Oma taki, tjies eng mooi beet. A gersie Lucien foe bakka olo dam.


  Maak melding

 9. Jullie beschuldigen deze man ten onrechte.
  Er staat dat deze man heeft gezegd dat hij de pindasaus ONDER de markt heeft gekocht.
  Er staat niet OP de markt.

  Het is overigens wel een lulhannes. Eerlijke mensen, zoals ik, die altijd veel pindasaus meenemen worden nu gewantrouwd en inderdaad zoals hierboven al is opgemerkt de eerlijke, hardwerkende handelaar op de markt
  Toen ooit mijn koffer op Zanderij werd opengemaakt vroeg de douanier mij: zoveel pindasaus?
  Ik legde uit dat het niet zoveel was. 5kg of zo. Een voor mijn moeder, 1 voor mijn broer en 3 voor mij We moesten beide lachen en ik kon weer doorgaan.


  Maak melding

 10. Hmmm, heb net een portie “ Telo” met uiteraard “ pinda sambal en trie”, gegeten. Voel me ineens anders. Zie alles mooier. Howe come….????. Oja, bijna vergeten. Pinda sambal gehaald op de JAP. Gelukkig meerdere pakken gehaald…..hmmmm. Ben benieuwd. Ff laten checken.


  Maak melding

 11. De pak met de pinda en ingrediënten ziet er normaal uit.
  Misschien een domme vraag, maar als er cocaïne in de pakjes zit, hoe wordt die dan van de rest gescheiden of zit de cocaïne in kleine pakjes en door de gemalen pinda’s gestopt?

  Pico je bent Ajax fan? Is de uitslag jou al bekend?


  Maak melding

 12. Mi Gado,
  Las net op CFG nieuws dat in brood ,broodverbeteraar uit china wordt gebruikt !!!
  Dit wordt gehaald uit Mensenhaar(bij de kapper/op stoepen, varkenshaar,koeienhaar,eendenveren !!
  China is de grootste leverancier ervan !!
  @Jiyani heeft gelijk om geen brood te eten (varkens en koeien haar erin verwerkt) daarom eet ze alleen
  zelf gebakken roti’s en bara’s !!
  Ook veel Moslims die dit al wisten, kopen TURKSE/marokaanse broden en platte roti’s of bakken deze zelf!!
  Hopelijk dat de volgelingen van MOODI IN eUROPA/nEDERLAND EN SURINAME dit ook zullen doen !!


  Maak melding

 13. @Pico: Onder de markt is typisch een Surinaams uitspraak. De centrale markt Suis overdekt, vandaar Suries de gewoonte hebben om over ” onder de markt” te praten. Ook al de markthal in Rotterdam overdekt het blijft ” op de markt”. Dit illustreert dat Suriname ver in de tijd is blijven steken.


  Maak melding

 14. @Pico,

  De Feyenoord fan in huis sprong net geen gat in het plafond, zo blij dat ie is dat zijn club heeft gewonnen. Ben geen fan van Ajax, noch Feyenoord noch PSV, maar die uitslag had ik niet echt verwacht. Ik support de plaatselijke club! Maar de bal is en blijft rond, dus is het nog niet bepaald wie de kampioen wordt.
  Mijn oudste broer zal wel flink balen. O wacht ik ga hem bellen, ff sarren.


  Maak melding

 15. @A-No-Mie,

  Als vegetariër is het verdomd goed uitkijken wat je koopt en eet. Maar toch is het niet te voorkomen dat je wordt bedonderd met wat er op de pakjes en zakjes staat vermeld aan ingrediënten.
  Ik eet wel brood, maar dat bak ik zelf sinds we een broodbakmachine hebben. Wat er in de meel nog meer verwerkt is weet ik natuurlijk niet.
  En zelf gemaakte roti en bara zijn lekkerder.


  Maak melding

 16. Wat een leugenachtig monster dat liegt en bedriegt zogenaamd pinda sambal en meneertje koekepeertje wist niet wathij kocht. Niet zo lang geleden werd een Surinaamse koekjesbedrijf goma koekoe als drugsfabriek ontmanteld. Ga je zelf goed in de spiegel kijken you mars you. Ophangen en vierendelen moeten ze jou. Wees blij dat jij niet jn Singapore Saoedi Arabie of Iran bent. Laffe kasteel


  Maak melding

 17. @Vliegende Hollander,

  En dit bericht gaat ook niet over VI of een ander voetbalprogramma. Ik zal me voortaan braaf bij het onderwerp houden.
  Maar ik denk dat je stiekum aan net watertanden bent!


  Maak melding

 18. @Vliegende Hollander
  Wat is het probleem?
  We hebben het toch vaker over andere zaken?
  Ook ik maak me hieraan schuldig.
  Ik stelde begin juli 2018 een vraag over iets dat totaal niets met het onderwerp te maken had.
  Jij gaf me zelf advies.
  Of de opmerking
  Off topic
  Enz


  Maak melding

 19. mocro,s zijn de grootste criminelen in holland
  ze stelen als ratten .ze trouwen met eigen familie
  ze zijn lopen met bommen in hun tassen ze zijn valse moslims] mocro als ik jou was zou ik een andere naam gebruiken ze zijn terrorsiten


  Maak melding

 20. Alle drugs legaliseren.Terwijl mensen op de gevaren van drugs moeten worden gewezen.Op die manier word het criminele circuit kapot gemaakt.Als alcohol en sigaretten gelegaliseerd zijn waarom niet de andere drugs.


  Maak melding

 21. Met Raar eens, drugs zijn verboden. Maar wij met z’n allen drinken wel doodleuk alcohol in bijzijn van kinderen. O wee als je een lijntje neemt op een familie feest, alleen het idee eigenlijk al is heel raar en not dons. Per jaar sterven meer mensen aan alcohol dan aan drugs!! Voor de goede orde ik gebruik geen drugs, maar drink af en toe een glaasje zoete wijn😉


  Maak melding

 22. @ Vliegende Hollander en Jiyani
  Mijn zoon zegt wel eens tegen mij dat mijn grappen totaal niet leuk zijn en dat alleen ik erom moet lachen.
  Maar jullie kunnen er ook wat van.
  Jiyani, Surinamers zouden zeggen: jullie kunnen paren, maar de bakra verstaat iets heel anders hieronder
  VH, ik snapte de jouwe, van jou of all people al helemaal niet. Dit is een compliment (ik zal het er maar bij zetten)
  Alles duidelijk nu
  Misschien moeten jullie ook maar doen wat ik mijn zoon heb voorgesteld:
  zal ik erbij zeggen dat dit een grap is, dan kan je lachen als ik uitgesproken ben
  Wat die emoji’s betreft
  Die werken bij mij niet echt verhelderend. Aangezien ik wilde weten of ik de enige sukkel hierin was ben ik gaan zoeken op het net. Blijkt dat er teveel betekenissen voor die dingen zijn. Ik hou het op woorden.


  Maak melding

 23. @Pico,

  Ik heb me nooit verdiept in emoji’s. Zo meteen blijkt dat ik de verkeerde heb gebruikt.
  Heb wel ooit gelezen om geen emoji’s te gebruiken. Zal dan wel te maken hebben met de verschillende betekenissen. Oeps, misschien heb ik wel een emoji gebruikt met een totaal andere betekenis die ik in mijn hoofd heb. Het beste is maar om ze niet meer te gebruiken.
  Tja een grap op een grap kan of als grap worden beschouwd of als een enorme flauwe grap of als een flauwe grap, of als een misselijke grap of als …………
  Een misser of flater misschien?


  Maak melding

 24. Ik had ook laatst een hummer op de centrale markt gekocht en raad eens wat in de kofferbak zat ? helemaal vol met witte suiker. een die auto kostte slechts de prijs van 2 pakken pindasaus. echt waar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.