Dagblad Suriname: ‘Vermoedelijk drie doden op weg naar Atjoni’

6
Dagblad Suriname: 'Vermoedelijk drie doden op weg naar Atjoni'
Foto (c) Argill Wreed / Facebook

PARAMARIBO, 25 jan – Dagblad Suriname meldt zojuist dat er drie doden zouden zijn gevallen op weg naar Atjoni’. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat drie werknemers van een houtkapbedrijf met hun voertuig in een oude goudput zijn terechtgekomen met als gevolg dat zij vermoedelijk ter plaatse het leven hebben gelaten.

De politie kreeg vandaag de melding van een ongeval te Pikin Saramacca en is onderweg naar de plaats des onheils. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Later meer.

UPDATE: Volgens Dagblad De Ware Tijd (dWT) heeft de politie van Brownsweg vanmorgen, na een melding van een verkeersongeval, bovenstaande auto met daarin drie lijken aangetroffen in een zijweg na de derde brug van de weg naar Atjoni. Het gebied staat bekend als Klein Saramacca.

De slachtoffers, werknemers van een houtbedrijf, zijn donderdag vertrokken naar Paramaribo. Toen duidelijk werd dat zij niet in de stad waren aangekomen zijn collega’s naar hen op zoek gegaan. In een goudput troffen ze de auto aan met de levenloze lichamen van hun collega’s aldus dWT. (Foto Argill Wreed) LET OP, schokkende beelden:

6 REACTIES

 1. Een bewijs dat de stelling ‘wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in’ niet altijd klopt.
  Zo zullen er nog vele kuilen, gegraven door de goudzoekers, zijn waar mensen nog in zullen vallen, als er niets aan wordt gedaan.


  Maak melding

 2. Surinamers en auto rijden. Iedere week lezen we over ongelukken met dodelijk afloop in het verkeer. Amsterdam herbergt meer inwoners dan Suriname maar zoveel doden in verkeer heeft men niet en zeker niet iedere week. Triest.


  Maak melding

 3. @koos,

  Amsterdam vergelijken met Suriname is appels met kersen vergelijken.
  Amsterdam moet je vergelijken met Sinagapore of Maleisiƫ. Dan vergelijk je appels met appels, Jonagolds met Elstars.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.