VIDEO: Suriname is hèt land voor de vakantieganger

9
VIDEO: Suriname is hèt land voor de vakantieganger

UTRECHT, 24 jan – Of je nou gaat voor de rust of om te feesten, Suriname is het land voor de vakantieganger. Dat bleek op de onlangs gehouden Vakantiebeurs in Utrecht. In onderstaande reportage van de Radio- en Televisie-special over de Vakantiebeurs in Utrecht, praat verslaggever Sam Jones met Melvin Pigot van Peperpot Nature Park en met Stephen Brug van Exotische Reizen Suriname.

9 REACTIES

 1. De gemiddelde ndp paria, kan nauwelijks het hoorfd boven water houden, laatstaan reizen in het binnenland. Buitenlander moeten altijd op hun hoede zijn voor wat heet ndper. s, de meest meedogenloze paars verzieket ddb aanbidders. Oma taki, die mpimas hebben alles voor over om te lijden voor hun lijder, de meest vervloekte misdadiger die het land ooit heeft gehad enj zal kennen. Opa taki, ai na wang mpp dog no k. oerdom slecht volk, sa soso lobi, moord, drugs en roof, want anders hadden ze nooit gestemd op ddb.


  Maak melding

 2. Wat mij steeds weer opvalt bij het promoten van vakanties naar Suriname op de vakantiebeurzen is dat deze promotors steeds vertellen hoe geweldig het in Suriname is tijdens de vakanties.
  Wat zij als de dood verzwijgen is de criminaliteit die er dagelijks heerst en de gevaren om beroofd en vermoord te worden. Suriname wordt mensen voor gespiegeld als de Whalala voor een prominente vakantie. Wie beschermd al deze blanke Nederlanders wanneer ze daar zijn?? 2 jaar geleden waren ook een groepje blanke Nederlanders in de boes boes voor een zogenaamde rondreis die werden ook beroofd van al hun spullen en hun kleding werd aan hun lichaam aan flarden gescheurd. Is ook een foto van gepresenteerd in de krant. Gelukkig hebben de rovers ze in leven gelaten. Sommige Surinamers denken enkel aan geld niet aan mensen hun leven. Dus ik promoot en de rest is het je eigen risico. Een neef van mij is nu hier op vakantie,ligt op dit moment hier in het ziekenhuis. Na 2 dagen hier is hij beroofd op zijn vakantie adres. Ze hebben alles mee genomen tot aan zijn paspoort. Ligt nu hier met een hersenbloeding. Mensen neem geen risico’s een gewaarschuwd mens telt voor twee. Eerst de criminaliteit de kop indrukken, als het land veilig genoeg is dan pas kun je het gaan promoten. Suriname staat wereldwijd niet positief op de kaart.
  De blanken Nederlanders laten zich informeren op de vakantiebeurs, maar zij weten beter, je ziet ze vaak lachen en doen alsof ze geinteresseerd zijn. Ze gaan liever massaal naar Curacao.


  Maak melding

 3. Je kan beter naar Afrika of naar Azie gaan met vakantie je gaat veel goedkoer uitkomen.In Suri is alles 2 keer zo duur voor een vakantie ganger. Meer te beleven in Afrika of Azie


  Maak melding

 4. Politie daar heeft geen geld voor benzine. Hoe wil je veiligheid garanderen. Niemand in SU is veilig !!! Ik ben er geboren, maar wil er niks meer mee te maken hebben. Zit lekker veilig tussen de tata’s.


  Maak melding

 5. word hier niet goed van. Elke keer beloven ze je het paradijs. Maar niets is minder waar.
  Was naar berg en dal dat werd ook de hemel in geprezen. Uit eindelijk in 1 nacht 3 keer naar een ander huisje verplaatst. wegens lekkage, ongedierte in het bed,airco stuk,bed door gezakt, personeel die eerst gaat eten van het lopend buffet. En klagen had geen zin. Er werd gezegd we komen zo met u praten en u klacht bespreken, vervolgens zie je persoon zo in bus stappen naar huis.
  Bedragen die ze hanteren zijn buiten proporties. Spreek liever je buurman aan en vraag hem om je een tochtje
  mee te maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.