Ontzielde lichaam Oemrawsingh aangekomen in Suriname en afgestaan aan nabestaanden

10
'Agenten uit Suriname doen undercover onderzoek in Guyana'
Nitender Oemrawsingh, wiens levenloze lichaam door de Guyanese politie (foto) werd gevonden op de strandoever

NIEUW NICKERIE, – Op woensdag 23 januari is het ontzielde lichaam van de in Guyana overleden Surinamer Nitinder Oemrawsingh vanuit Guyana overgebracht naar Nickerie. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt. Oemrawsingh werd op 14 januari dood gevonden in Guyana met een schotwond in zijn voorhoofd.

‘Nadat het lijk van de heer Oemrawsingh door de Surinaamse politie gedactyloscopeerd(*) was is het, in opdracht van het Openbaar Ministerie, afgestaan aan de nabestaanden’, schrijft de politie. Deze kunnen nu voorbereidingen gaan treffen voor de uitvaart.

(*) Dactyloscopie is de techniek voor het zichtbaar maken, classificeren en identificeren van vingerafdrukken. Zij wordt voornamelijk gebruikt als onderdeel van het forensisch onderzoek bij misdaadbestrijding en is onderdeel van de methoden tot het vaststellen van de identiteit.

10 REACTIES

 1. Einde van de soap Oemrawsingh en de gevonden niet verbrande cocaine !!!!!!!!
  De waarheid wordt toch angstvallig onder de tafel gehouden.
  De een liegt nog harder dan de ander.
  Ik ben er klaar mee.


  Maak melding

 2. De waarheid zal ooit bovenwater komen, ook de hoofdrolspelers zullen ontmanteld worden ongeacht hun maatschappelijke positie in het leven.
  ##KARMA##


  Maak melding

 3. Al is de leugens o zo snel, de waarheid achterhaald hem wel. En stront komt altijd naar boven drijven en het zal blijven stinken !

  sari tori

  Jacvko


  Maak melding

 4. Feit is dat hij een ndper was, dader en slachtoffer zijn ndper, de meest geliefde, vervloekte politieke religieuze sekte van het land, dankzij de ma pima oerdomme ndp zombies.


  Maak melding

 5. Wie ndp niet haten van hoofd (ddbh) tot stinkende voetzool ( ndp paria’ s) zijn en staan voor de misdaad in al haar vormen. Ndplijder en rovende trawanten zijn de misdadigste ellendelingen die het volk ooit heeft voortgebracht. Oma taki, soso paarse misdaadvloe, drugsvloek en roofvloek, meestal begaan door ndper’ s.


  Maak melding

 6. Politie van Guyana ,please doe onderzoek.Die man werd vermoord.In Suriname gaat de moordenaar nooit opgepakt worden.Jullie ,agenten van Guyana zijn onze hoop.


  Maak melding

 7. The body of Oemrawsingh, 40, of Corantijn Polder, Nickerie District, Suriname, was found Monday around 4.30 pm on the Number 63 Beach.A police source had told this newspaper that based on the gunshot injury, it is suspected that a .32 pistol was used to shoot the man straight in the middle of his forehead. He was either pursued from Suriname to Guyana or a contract killer here did the job.

  Die man werd vermoord!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.