Veel belangstelling voor Suriname op de Vakantiebeurs

12
Veel belangstelling voor Suriname op de Vakantiebeurs

UTRECHT, 23 jan – De Vakantiebeurs in Utrecht is inmiddels voorbij. Ouderen, jongeren, mensen van middelbare leeftijd… Veel belangstelling was er op de vakantiebeurs voor Suriname. Hoewel dat in absolute cijfers uitgedrukt minder lijkt.

In deze aflevering van de Radio- en Televisie-special over de Vakantiebeurs in Utrecht, neemt verslaggever Sam Jones een kijkje bij de stands: Suriname Rondreizen, Knini Paati River Resort en we beginnnen bij stand van Boutique Hotel Peperpot:


12 REACTIES

 1. Veel belangstelling voor Suriname? alleen nog betaalbaar maken concurrentie is moorden.vorige jaar een gezin kamer gehuurd voor 2 weken krasanapolsky $2100 kwijt voor4personen tickets 4x €1400 .vervoer naar Schiphol heen en terug €300.van Zanderij naar hotel srd1500.en dan nog eten drinken een auto huren zit nog niet bij.volgende keer 2keer hard na denken richting Suriname.


  Maak melding

 2. @Sammy,

  Je hebt particulieren die appartementen, voorzien van alle benodigdheden, verhuren voor 500 euro per maand waar een gezin ruim in kan wonen.
  Je hebt gewoon teveel betaald, denk ik. Die mensen halen je ook op van het vliegveld en brengen je er ook naar toe voor 200 Srd per rit en kunnen je helpen met van alles.


  Maak melding

 3. @ sammy

  Wel mooi dat je aangeeft dat je 1500 srd moest betalen voor de taxi terwijl ze het ook voor gewoon 150/200 srd doen.
  10x zoveel vragen voor een ritje van 50 min is echt bizar!!

  Misschien leest de taxi branche ook mee in Suriname zodat je ook deze malafide taxi”s daar kan weren!!


  Maak melding

 4. @toerist: @Sammy heeft gelijk.
  wanneer je van particulieren huurt, altijd miskoop. niets in het huis doet het. Airconditioner? doet het 1 uur of helemaal niet. stoelen? stuk. aanrecht? stuk. fornuis? vlamt wilde vlammen. bed? bed? bed? sjit, bed.

  of naar Krasnapolsky of Torarica of gewoon ergens anders heen.

  de particulieren zijn er alleen maar om je uit te zuigen. voor een lage lonen land als suriname alleen maar europese prijzen vragen en dan ALSNOG rotzooi leveren. en als het je niet bevalt dan ga je maar. weg borg, weg teveel betaald, weg alles. sjit, breek me de bek niet open. en ik ben niet de enige!


  Maak melding

 5. jammer genoeg zijn die particulieren misdadigers die je van je vakantiepret beroven met hun kapotte spullen die ze aan je verhuren. die spullen gaan direct stuk en jij betaalt ervoor. dat wil niet zeggen dat deze spullen die je betaald hebt in het huurhuis terecht komen. nee, de volgende huurder betaalt weer voor diezelfde kapotte rotzooi. verdienmodel.


  Maak melding

 6. Sammy , als je niet van te voren gaat shoppen ben je overal op de wereld te veel geld kwijt, wie zegt jouw dat je in Krasnapolski moet gaan zitten, bovendien zijn er hotels waarbij een voucher zanderij-hotel v.v. bij de prijs is inbegerepen, Voor maximaal de helft van de door jou genoemde prijzen kan het ook en geloof me ik ben nog maar dik 30 keer in Suriname geweest en niet voor een paar dagen, wel vindyt ik over het algemeen de prijzen voor trips naar het binnenland knap aan de hoge kant (europees niveau) maar ook hier geldt shoppen voor 2oo euro heb ik ook een 3 dagen Blanche Marie i.p.v. de 3 tot 3 1/2 honderd euro die de grote jongens berekenen,


  Maak melding

 7. @Johan Tuurlijk kan je als toerist gaan shoppen, maar ik geef toch de schuld aan de malafide taxichauffeurs!!

  Jij heb het over de helft van de prijs, maar zelfs voor 150 srd brengen ze jou van Noord naar Zanderij of zoals Sammy zegt voor 200Srd.
  Als je geen roots of mensen kent die uit Suriname komen dan word je gewoon afgelegd. Net zoals die taxichauffeurs op Schiphol.
  Misschien moeten ze gewoon echte eerlijke chauffeurs op zanderij zetten met een bord met prijzen. Dit is wel de eesrte indruk die toeristen krijgen van het land.

  Hoop dat sommige mensen meelezen 🙂


  Maak melding

 8. @Sammy en overige, er zijn genoeg erkende vervoerd bedrijven zoals Garage Ashruf. Zelfs met hun kom je niet op 1500 SRD v.v. Er zijn ook goedkopere en goede appartementen complexen. Het is net wat je wilt en waar je voor kiest. Dit soort dingen gebeuren niet alleen in Suriname. Daarnaast is er criminaliteit in de hele wereld. Aan de ticket prijzen mag er iets gedaan worden. Suriname blijft een heerlijk land.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.