Motoragent in Suriname betrokken bij aanrijding

5
Motoragent in Suriname betrokken bij aanrijding
Foto: (c) Manuella Vasilda-Karwofodi/Facebook

PARAMARIBO, – Een motoragent van het Korps Politie Suriname is dinsdagmiddag betrokken geweest bij een aanrijding. Deze vond rond 16.30u plaats op de hoek van de Coesewijnestraat en de Nieuw Weergevondenweg. Wat er precies gebeurde is nog niet bekend.

Op bovenstaande foto’s, die ook via de Facebook groep Verkeers Updates, werden geplaatst is te zien dat de motor op de grond ligt en geraakt lijkt te zijn door een personen auto. De motoragent in kwestie leunt tegen zijn motor aan. Onduidelijk is als hij letsel bij het ongeval heeft opgelopen.

Er is officieel nog niets over het ongeval bekend gemaakt dus later meer.


5 REACTIES

 1. Niet vreemd.Ook hun rijgedrag is uit de hand gelopen.Als ik op mijn balkon kijk naar de straat,lijkt het alsof je naar een race wedstrijd kijkt.Spannend maar zeer gevaarlijk.En heel vaak loopt het fout af.Het verkeer is een indicator van de chaos in dit land.


  Maak melding

 2. Wat een rare opmerkingen allemaal hier betreft de motor agent, overal in de wereld raken ook motor agenten betrokken bij aanrijdingen. Hij / zij is ook maar een mens en niemand is volmaakt, dus ik beschouw deze opmerkingen als lulkoek bij deze !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. @Zwarteman; hun rijgedrag is vaak zeer gevaarlijk. Rijden vaak op het as van de weg dus drukken je ver naar de kant waar je een tweewielier kunt raken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.