Deze twee inbrekers zijn door de politie in Suriname neergeschoten

19
Deze twee inbrekers zijn door de politie in Suriname neergeschoten
Foto: Facebook/S. Vonsee

PARAMARIBO, 18 jan – Deze twee inbrekers zijn gisteren door de politie in Suriname neergeschoten, toen ze uit handen van de wetsdienaren probeerden te blijven. Luciano V. alias ‘Kobi’ en Maikel F. raakten gewond door kogels van de politie maar hebben het overleefd. De twee probeerden in te breken in een woning aan de Noordpoolweg.

De politie van regio Midden kreeg op donderdagmiddag 17 januari via het Command Center de melding van een inbraak aan de Noordpoolweg. Buren zagen twee manspersonen uit een blauw gelakt voertuig stappen en richting een woning in de straat lopen. Zij schakelden de politie toen in. Een getuige herkende een van de mannen als te zijn de buurtbewoner Maikel, F. De andere was de bij de politie welbekende inbreker Luciano,V. alias ‘Kobi’.

Beiden gaven geen gehoor gaf aan sommaties om te stoppen met vluchten en negeerden ook waarschuwingsschoten, waardoor er gericht moest worden geschoten aldus de politie.


19 REACTIES

 1. Een ramp voor de samenleving dat ze nog leven, had liever een ongeluk gelezen in deze case namelijk “net niet gehaald”
  Zo jong en dan nog te lui om te werken. Heb je de lagere scholl niet doorlopen en ben je analfabeet dan nog zkun je werken en werk vinden.
  Sloten uitgraven en of wieden en of opruimingsdienst en of vuilophaler noem maar op.
  Maar stelen is toch uit den boze. Ga zo maar door en je zult keistenen met sopropo eten


  Maak melding

 2. Dat veel van ons dit “soort” mensen dood wenst zegt veel over onze achterlijke maatschappij.
  Dit is toch te triest voor woorden? Wat heb je daar nou aan?

  Ik ben het helemaal eens met zwaar straffen en heropvoeden door ze met een oranje hesje tuingereedschap in de hand te geven en ze van 7 tot 7 te laten schoonmaken. Want de enige bezieling die deze mensen vinden in hun “werk” is dat misdaad loont in dit door alle goden vergeten land. Ik zou me zelfs trots kunnen voelen bij het zien van deze gasten on the job voor de maatschappij wanneer ik langsrij. Iedereen is naar de lagere school gegaan, dus laten we kinderen daar alvast uitleggen wie deze mensen in oranje hesje dan zijn.

  Me mars papa!


  Maak melding

 3. Het is te weinig en incidenteel dat de politie tijdig en hard optreedt in dit soort gevallen. Het moet structueel de misdaad van de diefstal worden aangepakt. De politie moet in staat zijn om altijd te kunnen schieten in dit soort gevallen. Maar ook de criminelen zijn vaak zwaar bewapend en de politie heeft geen antwoordt hierop. Wederom is de politiek aan het slapen.

  Ook is het zo dat de politie vaak laat aankomt en de dieven al zijn vertrokken met hun buit. Of wanneer je ze belt dan vragen ze of je hun kunt komen ophalen, want ze hebben geen vervoer ter beschikking. Wat een onzin.

  Tegen mij wordt vaak gezegd dat de politie ook erbij is betrokken. Maar zelf heb ik er geen bewijs voor.


  Maak melding

 4. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  Het zelfde artikel is thans een beetje aangepast op verzoek van de politievoorlichter van het KPS, t.w. de heer NAARDEN.
  Er is nu een wit plakkertje op het gezicht van de dader aangebracht.


  Maak melding

 5. Praserie 18 januari 2019 at 23:44
  wat geen reacties of is de ndp bewonderaar een van de rovers

  Ai ndp lawmang hier dan een ractie.

  Deg oma waarskow deng boi sinds deng ben pikien no go foeroe. Hun antwoordt was altijd, oma e klets. Hun vader en moeder zijn helaas verworden aanhangers van de allergrootse moordenaar, drugsbaas en rover. Wang dee e go kong dati wo ka, opa taki. En a pesa. Ai tjies deng dong boi disie sa ooktoe stem ndp, mooi beet. Oma taki, deng kong ontnuchter dat foeroe no e pai leki fa Boefdraad olv foe ddb e roof heri kondre en staatskas. Veel ndper’ s, zoals het mislukt geval Praseri zijn ongeneeslijk paars verziekt in hun hoofd. Oorzaak gedrogeerde hersens die zijn ingekrompen. Ndp is hun voorbeeld van misdadigheid. Ai boi, oe lobi baas no ka, daarom we wordt als zijn zoon en echte stiefzoon, misdadige criminelen, leki deng pa, didibri. Wie ndper’ s niet haten zijn debet aan het geestelijk en moreel verval dat landelijk is uitgebroken met de naam……het paars misdadig zeer besmettelijk boutavirus.


  Maak melding

 6. Ik schaam me dood voor mijn landgenoten, die vinden dat mensen moeten worden doodgeschoten. In wat voor wereld leven we eigenlijk? Eigen rechter spelen is dodelijk voor de samenleving. Ze worden al als oud vuil bloedend in een truck gesmeten. En als ze niet doodbloeden, zal de rechter – zoals het hoort – vonnis vellen. Ik hoop dat ze een pittige straf krijgen – ook zoals het hoort -maar niet door het recht in eigen handen te nemen, gevoelloze hufters.


  Maak melding

 7. Aj baja je kan mooi lullen zolang het jou maar niet overkomt, ze moeten maar eens een keer bij jou langskomen dan piep je wel anders of zijn het soms familieleden van jou? Dood schieten dat oud vuil zoals jij dat benoemd…. want dat zijn ze. Ik zag de beelden pas na het lezen van het bericht, het was voorspelbaar ”donker” Alweer een slechte naam voor Suriname. SHAME ON YOU!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.