Vijf Nickerianen, waaronder medewerkers ministeries, vast in megadrugszaak Suriname

54
Vijf Nickerianen, waaronder medewerkers van ministeries, aangehouden in megadrugszaak
Een deel van de drugs die is vernietigd te Kraka in Suriname.

PARAMARIBO, 17 jan – In de megadrugszaak, waarbij op de Jules Sydney Haven vorige week dinsdag een grote partij cocaïne werd onderschept, zijn er nog eens vijf mensen aangehouden. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) vandaag. Het aantal aangehouden personen komt daarmee op negen.

Volgens dWT komen de vijf die nu in verzekering zijn gesteld uit Nickerie en gaat het ondermeer om een medewerker van het Surinaamse ministerie van Handel, Industrie en Toerisme en één van Landbouw, Veeteelt en Visserij.

Eerder werden al vier personen in verzekering gesteld waaronder twee vrouwelijke inklaarders, een truckchauffeur en een douaneambtenaar. De truckchauffer zou familie zijn van de geliquideerde rijstondernemer Nitinder Oemrawsingh, maar dat is nog niet bevestigd.


54 REACTIES

 1. Luciën, waar is je reactie bij dit artikel? Wacht er niet te lang mee. Neen toch maar niet, je zal die grijsgedraaide plaat van je over dit onderwerp weer opzetten.

  Het zal mij niet verbazen indien een paar weer worden vrijgelaten. Kunnen ze een paar dagen later ook ergens dood worden aangetroffen. In Suriname is het voor mensen vanuit een bepaalde hoek zo makkelijk anderen die niet of niet meer in hun straatje passen een kogel door het lijf te jagen.


  Maak melding

 2. Al deze kleine boy’ s zijn gewoon kleine handlangers die niet rond komen met hun salaris, in de hoop op wat bijverdienst mee te werken het verderfelijk spul te helpen smokkelen. Ondertussen bibberen de grote boy’ s en zullen alles doen om enkele van deze medewerkers ook te liquideren. Deze drugsvloek is te danken aan niemand anders dan de ndp baas en zijn trawanten. Alle ndper’ s die hebben gestemd in 2010 en 2015 zijn ook te beklagen en zijn allemaal verantwoordelijk en paars debet aan het grote verval en verderf van land en volk, onderleiding van de duivel ddb en co. Stem dus in 2020 weer voor meer paarse ka vol misdaad en onrecht.


  Maak melding

 3. @Jiyani: Lucien is een lafaard, je verdoet je kostbare tijd aan hem. Deze persoon lijkt persoonlijk belang te hebben door Hindoestanen door het slijk te halen. Hoogstwaarschijnlijk is hij een insider van de clown van Suriname en probeert nu op een achterlijke manier zijn grammetje te halen.


  Maak melding

 4. D.w.z:Meer corruptie, meer nepotisme, meer leningen, meer drugsvangst/doorvoer, meer armoede, meer criminaliteit, meer leugens, verdraaiingen, oplichting, roof, verkrachtingen, meer vernietiging van de landbouwsector, onderwijs, gezondheidszorg, eind resultaat per hoofd een schuld van 100.000 Srd. Uiteindelijk, land bankroet alles gedevalueerd en gaat een Suriname met een biljet van een biljoen SRD voor een sigaret naar de winkel, Zimbabwaanse toestanden onder NDP en de clown snoof zich dood!


  Maak melding

 5. KPS is ook maf bezig, helemaal vanuit Paramaribo naar Kraka met meer dan 2300 kg coke. Niks is verbrand, alles gaat dus meer dan 4500 kg weer de handel in. Daar gaan de ‘grote boys’ ervoor zorgen. Vijf sloebers zitten nu vast en eentje is al geliquideerd. Twee dames en drie heren allemaal niks zeggende pionen die voor 1000 srd ook bereidt stront te slikken.


  Maak melding

 6. Blijkbaar zijn er nu 2 kampen in Suriname, die van de smokkelaars en die van een deel van de KPS die deze smokkel serieus wil aanpakken. Vroeg of laat zullen ze botsen. Er zullen dan doden te betreuren zijn, vrees ik.


  Maak melding

 7. Ah, leuk, jullie hebben me gemist. Dus ik heb jullie aandacht, zet jullie aan tot denken: “Hoe kunnen we nou eens een keer zijn beweringen weerleggen en daarbij steekhoudende argumenten gebruiken?” hoor ik jullie met z’n allen denken. Natuurlijk vindt er ook onderling overleg plaats in de Olifant. Kijk, er zijn 5 mensen aangehouden die op eniger wijze betrokken waren met de containers, dus ook met de drugs. Of ze dat wisten moet nog blijken. Van Oemrauw en zijn familie, ook de truckchauffeer, weten wij het al. De politie gaat zijn werk doen en het OM, je weet toch wie daar de zaak beheert, zal dan zeggen wie vrij gaat en wie langer moet zitten voor verder onderzoek. Het is dus niet het KPS die moet worden besproken in dit soort zaken maar de directe BAZEN van het KPS, dus de PG en zijn mannetjes.
  En ndp bespotter, wordt je niet moe van diezelfde plaat die je telkens afdraait? Alles is Bouterse. De man is een obsessie voor jou en je vriendjes en zal dat nog lange jaren na nu blijven want jullie komen NOOIT MEER aan de macht. Het volk heeft jullie tot 2 keer toe duidelijk afgewezen omdat het jullie bedriegerij spuug zat is. Vandaag was Chan weer bezig met zijn tirade, daar prikt het volk gewoon doorheen. Toen hij aan de macht was, heeft die bobo Venetiaan het land aan de VHP verkocht. Alle strategische posten hebben ze toen bemand bij Justitie. Nu na bijkans 10 jaar in de oppositie en dus niet hebben kunnen stelen bij OW, Economische zaken, LVV en Financien is het erop of eronder voor Chan en gaat hij dus als een briesende leeuw tekeer, want hij weet dat zijn dagen als partijvoorzitter zijn geteld als de VHP niet in het machtscentrum komt. Want dan zullen al zijn donateurs en geldschieters zich proberebn in te likken bij de NDP, want ze wachten al zo lang op die njangpatu en kunnen het zich niet permiteren nog 5 jaar te moeten wachten op Chan, want al bijkans 10 jaar mira e kom na dem brede! BTW, ik ben blij dat Adji vrij is vanwege haar leeftijd….mmmm, ….nee toch niet, ze beroept zich op haar zwijgplicht en werkt dus niet mee, voor mij is ze schuldig en met haar haar directe omgeving want ze hebben er allemaal deel aan gehad!!


  Maak melding

 8. Leest vanda ag in de Telegraaf : In Het VIZIER

  (Nederland ziet de handelingen van de drugsmaffia)

  TONNEN DRUGS KOMEN DEZE KANT OP !

  BEZOEK PABLO ESCOBAR AAN DE LEIDING

  VAN SURINAME !


  Maak melding

 9. Iedereen weet wie de baas is van de “logistieke hub” van het Zuid-Amerikaans drugs kartel maar niemand in politiek Suriname durft iets te doen.
  Deze baas zit nu ieder geval wel met een heel groot probleem, want de laatste tijd zijn er veel hoeveelheden drugs onderschept in en vanuit Suriname. Met een waarde van sowieso meer dan 100 miljoen.
  De baas van de “logistieke hub” van het Zuid – Amerikaans drugskartel gaat dit toch moeten uitleggen aan zijn partners, de andere “grote jongens”. Ook al heeft hij een heel bijzonder “onderpand” nml. Suriname.


  Maak melding

 10. Luciën 17 januari 2019 at 22:03

  En ndp bespotter, wordt je niet moe van diezelfde plaat die je telkens afdraait? NOOIT, Want door steeds te herhalen zullen die paarse dwaze idiote debielen vroeg of laat het weten, ai oeng dong no mpp, ai wie niet horen wil moet voelen, ai, dies na a wreed gevolg foe lobi ddb en bribi eng lee en eng duister wroko, ai, na soso eng en duivelse trawanten kong corrupt rijk, ai maar lucien datie ooktoe, alleen foe zoigi baas ddb ballen en liking go olo kring voor wat paarse corrupte ete en drinke.

  Alles is Bouterse. Terecht, deze allergrootste misdadiger is niet alleen de verderver van land en volk sinds 1980, hij is in hart en nieren ook een nakomeling van Kain, een zoon des duivels, een moordenaar die alleen oerdomme debiele dwaze knettergekken stommelingen verdienen als hun lijdsman, grote voorbeeld, zoals zoon en stiefzoon en het gros van zijn aanhangers, maar tegelijkertijd de ware misdaadvloek waar dader en slachtoffers aanhanger en vereerder van dit beestmens zijn, ma mpp ndpdagoes, zoals Lucien.

  De man is een obsessie voor jou en je vriendjes. Nee hoor, hij is een vleesgeworden paarse demon die we hebben ontmaskerd, vanwege al zijn duivelse werken. Werken vol van bedrog, onrecht, misleiding en misdaad die alle mpp dong ddb knettergekke zombies verdienen. Vele ndper’ s zijn ook zo verworden als ddb, zoals zoon, stiefzoon, moordenaars, drugscriminelen en rovers.

  En zal dat nog lange jaren na nu blijven. Ai paarse stronvlieg, vergis je niet, hoogmoed komt altijd voor de val en zoals zaken zich nu paars misdadig immoreel duister ontwikkelen probeert de duivel ddb van alles te doen om aan de macht te blijven, want hij weet eet ding met volle zekerheid, mijn dagen zijn geteld en mijn tijd op deze Aarde is straks voorgoed voorbij. Hij zal velen meesleuren in zijn val in het hiernamaals, ook paars gestoorde imbecielen zolas jij een bent. Maar na veertig jaren van de ddb misdaadvloek komt er ook een einde en die zal van buiten al komen, want jullie ma pima anti Suribawbanen, paarse elite corrupte poepvliegen en rovende parasieten, kortom jullie paarse misdadige criminele gangsters komen NOOIT MEER aan de macht.

  Het door ddb verarmd en bedrogen paars oerdom debiele idioot dwaas volk heeft tot 2 keer toe oerdom paars geindoctrineerd dwaas debiel idioot duidelijk De WAARHEID EN GERECHTIGHEID afgewezen omdat het DE LEUGEN EN HET ONRECHT AKA DDB EN MAFFIOSO BENDE meer liefheeft dan zichzelve, kinderen, familie en land.

  Vandaag was Chan weer bezig met zijn tirade, daar prikt het paardom debiel dwaas idioot ndpvolk gewoon doorheen. Toen hij aan de macht was, heeft die de zeer gewaardeerde en respectable Venetiaan, wiens kinderen geen deel uitmaken van welke criminele bende dan ook het land vooruitgebracht. maar ja, alles willen die mpp ndp dagoes gratis en baas tjies deng mapp dong dagoesma disi mooi beet. Koers wordt weer als in het jaar 2000, 4.000srd voor 1 US als jullie paarse stommelingen waar jij de grootse debiele idiote dwaze oerdomme ndp zombie bent op dit forum bent wederom voor vijfjaren misdadig, corrupt ddb wanbeleid gaan. Wo k.


  Maak melding

 11. Hahahah! Ik ga helemaal stuk hier!! NDP bespotter, ik heb duidelijk een gevoelige snaar geraakt, want je begint als een dolle hond te blaffen en als je geen steekhoudende argumenten kan aandragen ga je schelden. Ik wed dat jij je eerst in de Olifant bent gaan opladen met wat ramtahal voordat je reageerde. Dit zegt zoveel over jou en je partijgenoten. Schelden gaat niet helpen. Het is gedaan met de Verenigde Hindostaanse Partij! En Mokro…..ach, niet de moeite waard, komt teveel bagger uit.


  Maak melding

 12. Sranan kon DEA-ingreep niet WEIGEREN, waardoor
  doorvoer van deze grote partij drugs naar Europa is
  verhinderd.

  MEERDERE Kopstukken plus handlangers van de Internationale
  DRUGSMAFFIA in SRANAN, doen het in hun broek !

  De Topspelers van het kartel buiten Sranan komen
  VERGOEDING EISEN of dreigen de spoilers van de
  drugsdoorvoer, een kopje kleiner te maken !

  MORO HEBI E DORO DJIE DENG DROGAMAN DISI,
  U INLATEN MET INTERNATIONAAL KARTEL, KAN U
  DE KOP KOSTEN !!!

  PS : Sranan speelt de tweede viool qua opsporing/in
  kaart brengen bende. DEA heeft monsters meegenomen
  van de drugs en deze dienst beschikte vooraf al meer informatie
  over werkwijze van de BENDE !

  Sranan kan niet eens in kaart brengen hoe de grote hoeveelheden
  drugs Suriname wordt binnengebracht. Ook de bewaarlocaties van
  de drugsvoorraden kent Sranan niet !


  Maak melding

 13. Luciën 18 januari 2019 at 00:30
  Hahahah! Ik ga helemaal stuk hier!! NDP bespotter, ik heb duidelijk een gevoelige snaar geraakt, want ik begin als een dolle hond te blaffen en als ik geen steekhoudende argumenten kan aandragen ga ik schelden. Ik wed dat jij je eerst in bouta reet bent gaan opladen met wat gesnuif van coca, vandaar mijn reatie. Dit zegt zoveel over mij en me oerdomme dwaze debiele idiote ndp partijgenoten. Schelden gaat niet helpen. Het is gedaan met de nationale drugs partij! En Mokro…..ach, e moeite waard, komt teveel paarse schijt en pis bagger uit.


  Maak melding

 14. Kies je voor het slechte pad, zal je ook daarin het loodje leggen.
  God never sleeps. En deze rijstondernemer is Bouta zijn beste vriend. Ze staan op veel foto’s samen die ook via FB zijn verspreidt in hun paarse tenue. Hoe zit het met de minister van buitenlandse zaken. Zij wil ons niet vertellen dat zij niet op de hoogte is van de criminele bende waarin zij zelf ook aandeel in heeft. Deze hele paarse bende staat nu op de kaart als narco ministers en aanhang.
  De ambassadeurs die moeten zich lekker terug trekken er ligt zoveel smet in ons landje die over de hele wereld bekend staat als Failed State, Narco State.


  Maak melding

 15. Ach, ndp bespotter. Als je echt geen argumenten meer hebt, ga dan maar weer braaf in je mandje liggen, je bent duidelijk niet instaat een discussie op niveau te houden. Alleen maar herhalen en schelden en de ware aard van jou en je matties hier tentoon spreiden. Jammer genoeg kan men nog geen verstandelijke vermogens
  footshoppen, daar ben je hard aan toe. Je bent gewoon zielig!


  Maak melding

 16. Een ieder weet dat de president hiermee te maken heeft…een ieder in suriname weet intussen dat bij een bep aantal.kilos alleen gelinieerd kan worden aan onze liefhebbende president moordenaar.

  Waarom kunnen ze deze figuren niet gearresteerd worden…..is hij daarom president?

  Zodat hij zich kan beroepen op zn onschendbaarheid!

  Is dit gerechtigheid….zo zal suriname nergens ter wereld respect genieten.
  Dit monster trapt ons al jaren de grond in…en ben nu bang dat hij zoveel schade heeft aangericht met zn leugens en sprookjes.

  Dat ik vrees dat als hij nu zou opstappen en sterven niets meer zal veranderen.
  De vloek die deze man over suriname heeft uit gesproken …zit net zo diep als dat kankergezwel in zn lichaam.

  Degene die zeggen dat hij een held is is mede schuldig aan zijn wandaden.
  Voor mij blijft hij een moordenaar leugenaar en coke verstrekker.

  Maar vandaag of morgen mocht hij kreperen….zijn we gelukkig van.hem af…maar zn luizen zijn dr nog!!


  Maak melding

 17. Luciën 18 januari 2019 at 11:27
  Ach, ndp bespotter. Als je echt geen argumenten meer hebt, ga dan maar weer braaf in je mandje liggen, je bent duidelijk niet instaat een discussie op niveau te houden. Alleen maar herhalen en schelden en de ware aard van jou en je matties hier tentoon spreiden. Jammer genoeg kan men nog geen verstandelijke vermogens
  footshoppen, daar ben je hard aan toe. Je bent gewoon zielig!

  Discussie met indoctrineerde oerdomme dwaze idiote ndpzombies, zoals jij een bent, is zinloos. Daarom is het steeds herhalen goed, wanneer de tijd van ontnuchtering is aangebroken voor zelfbeklag, ai mi dong no mpp foe beng lobi wang moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover, ai a vernietig a heri natie, ai, eigenlijk sinds 1980 a mang didibri en roversbende na deng moro bigi crimineel, ai sinds baas draai kondre na soso achteruitgang. Ai ma toch neks no fout met m’n paarse idioterie vol paarse duistere dogma’ s. Oma en opa taki, ach Lucientje poep nog steeds paarse stront publiekelijk in zijn broek, met zijn paars kronkelige ndp redeneringen. oom Lutje taki, a so a de ze zijn misdadiger bouta verslaafden.


  Maak melding

 18. De zaak moet liever onderzocht worden door een internationaal police force.In Suriname weten de amateurs niet hoe vooral drugs cartels op te rollen.Ze schieten de boel er op los en durven niet de drug lord van Suriname te arresteren.Ze zijn als de dood bang voor hem.En de surinamers,die houden van het wild west gebeuren in Suriname.Het is net een avontuur voor ze.Iedereen in Suriname is eigen rechter.In een land met circa 500 000 inwoners is het aantal executies aan de hand van de politie en de burgers,echt schrikbarend te noemen.Maar tja met een lijder veroordeeld in absentia eerder voor wapen en drugshandel en met amnestie voor de moord van 15 burgers ,ja dan is het volk ook niet intelligent te noemen.Zo lijder, zo het volk.Allemaal even waardeloos.
  Suriname,wat is met jou gebeurd?!


  Maak melding

 19. Beste NDP bespotter,
  Probeer het nog eens, zonder scheldwoorden. Of ben je al zo gefrustreerd, zover heen dat je dat niet kan? Je bent echt zielig en hebt hulp nodig. Ik snap niet dat yu famiri no e bari yu…..of ze denken al heel lang dat je een verloren zaak bent. Ga dan maar naar een psycholoog of psychiater, praat tenminste met een verstandig iemand, want je zit vast in een psychische waan die schreeuwt om aandacht en hulp.


  Maak melding

 20. …en Ray,
  Met het roepen van houdt de dief zal je de aandacht van je racistische, drugspartij niet kunnen afleiden. Je hebt goed gekeken naar de NLers, die deze taktiek al heel lang hanteren, maar de wereld weet wel beter, NL heeft o.a. de Verenigde Hindostaanse Partij nodig om zijn behoefte aan drugs en drugsgelden te verzadigen.


  Maak melding

 21. Wedden dat 75% van dat spul wordt verdwenen en dat heel misschien nog meer uit 25% zal verdwijnen.

  Hoe kan je drugs nou in openlucht verbranden.
  Is het niet schadelijk?

  What about de geur in de omgeving.

  Hoe groot is de brandstapel??

  Think about IT.


  Maak melding

 22. @Luciën,

  Voel je je in je pik getrapt dat de Delano Groep de neeeegers niet meer vraagt voor de smokkel? Zelfs in smokkelen zijn de neeeeeeegers incompetent. Daarom wendt de Delano Groep zich tot de handelaren, waarvan velen Hindoestaan en Chinees zijn.


  Maak melding

 23. De oplossing voor Suriname is heel simpel. Men moet een zuivere leven leiden. De enige groep in Suriname die een zuivere leven leidt zijn de Hare Krishna’s. Daarom moet heel Suriname zich aansluiten bij de Hare Krishna Beweging. Er is geen andere keus.


  Maak melding

 24. @Lucien
  Hou op met je lariekoek!
  Jou neefjes stelen alleen van de hindostanen!Ze roven alleen thuis bij de hindostanen.
  Ze gaan niet thuis bij jou komen stelen of thuis bij jou andere neven.Jullie hebben niet eens traliewerk bij jullie thuis en toch vallen die neefjes van jou jullie soort nooit lastig.Raad eens waarom…juist bij jullie gaan ze niks vinden.Jullie. werken niet ,zitten niet op school,hangen bij elke hoek van de straten,benijden anderen die wel werken,op school zitten en werken voor een toekomst.En weet je hoe je de roofmisdaden van je neefjes gaat rechtvaardigen?
  Gewoon die geouwehoer gepraat van jou en je soort….je maakt gewoon bekend dat het gezin bij wie jou soort heeft ingebroken,die zijn drugshandelaren.
  Lulkoek,de rest werkt ,denkt aan morgen,denkt vooruit ,maar jou soort rooft en jij moedigt ze aan.


  Maak melding

 25. Het doet je pijn je neefjes zo te zien,zo badend in bloed.
  Bespaar me je emoties..je neefjes zijn niet geexecuteerd,ze kunnen hun verhaal aan de rechter vertellen en berecht worden door hem.
  Anderen krijgen deze kans niet.
  Probeer niet om sympathie te zoeken voor je neefjes.


  Maak melding

 26. Delano heeft de creolen helemaal opgegeven. Hij vindt ze nietsnutten die niet eens succesvol een zakje drugs kunnen smokkelen. Daarom wendt hij zich nu tot de Hindoestanen. Sommigen (R. Doekhie, D. Sardjoe, Kries Kalip) doen graag mee, anderen zet hij onder druk om mee te doen. Wie niet gehoorzaamt, krijgt de kogel door de kerk.


  Maak melding

 27. Toen de fungerend president DDB hoorde, dat

  Mr ELGIN, het Onderzoek naar de internationale

  drugsbende leidt, is hij ONWEL geworden !

  PS : DEA en CIA zijn bezig met groot regionaal
  onderzoek naar de bende !!!

  mr ELGIN is degene die in de KRIJGSRAAD-ZITTING,
  namens het Openbaar Ministerie, TWINTIG JAAR CEL
  heeft geeist tegen Hoofdverdachte DDB, voor medeplegen
  van de SURINAAMSE DECEMBER-MASSAMOORD !


  Maak melding

 28. Lucën
  Best wel leuk van je om de mensen op dit forum op de kast proberen te jagen en te kleineren. Dit zijn jouw woorden: “Je hebt goed gekeken naar de NLers, die deze taktiek al heel lang hanteren, maar de wereld weet wel beter, NL heeft o.a. de Verenigde Hindostaanse Partij nodig om zijn behoefte aan drugs en drugsgelden te verzadigen”
  Je durft hier nogal wat dingen te beweren op dit forum. Vervolgens zeg je in één van je lachwekkende reacties:
  “Ach, ndp bespotter. Als je echt geen argumenten meer hebt, ga dan maar weer braaf in je mandje liggen, je bent duidelijk niet instaat een discussie op niveau te houden”
  Dit zijn reacties van mensen die door gebrek aan kennis van zaken proberen hun opponent belachelijk maken. Een oude en achterhaalde discussie truck waarvan jij schijnbaar nog steeds gebruik van maakt.
  Om nu dan toch maar even “to the point” te komen: Ik had van jóu graag enkele steekhoudende argumenten gehoord waarom jij tot bovengenoemde conclusie/opmerking vwb de NLers bent gekomen. Per slot van rekening is dit de manier om een “discussie op niveau” te houden. ( zijn jouw woorden).
  Moet voor jou een makkie zijn.
  Graag een inhoudelijk antwoord, dus géén minachtende opmerkingen en géén gescheld!
  Ben benieuwd, want altijd bereid wat van jou te leren. Bij voorbaat dank!!


  Maak melding

 29. Lucën 18 januari 2019 at 13:47
  Beste NDP bespotter,
  Probeer het nog eens, zonder scheldwoorden. Ma na joe begin.

  Of ben je al zo gefrustreerd, zover heen dat je dat niet kan? Nope, na Waarheid sa e kong dee nanga dee van je soso lobi didibribaas sa e mek joe frustreer.

  Je bent echt zielig en hebt hulp nodig. Ik snap niet dat yu famiri no e bari yu…..of ze denken al heel lang dat je een verloren zaak bent. Wahahaha, allen die op onberechte moordenaars, drugscriminelen en corrupte staatskas rovers olv ddb tweemaal dom hebben gestemd, die zijn dwazen debiele idiote zombies, hulp om bevrijdt te worden van de ddb paarse misdaadvloek no de moro, ook voor jou niet, paarsdomme parasiet.

  Ga dan maar naar een psycholoog of psychiater, praat tenminste met een verstandig iemand, want je zit vast in een psychische waan die schreeuwt om aandacht en hulp. Wahahahaha zeg dat aan je soso lobi ddb en zijn duivelse trawanten, maar ook jezelf moet je in de spiegel gadeslaan, kijk zo goed als je kunt, want de dwaasheid siert je niet.


  Maak melding

 30. Alle ndper’ s zijn werkelijk demonisch boutistisch oerdom bezeten. Misikaolo geeft de ndp een tien, maar zo ook lawmang Lucien en het gros der paarse imbeciele dwaze debielen. De hele wereld weet dat ddb en bende, criminelen zijn. Oerdom tweemaal gekozen door het domste volk van Zuid Amerika, de ndp domoren. Hoe meer ze tot de ondekking komen dat het wanbeleid paars misdadig is, des te meer nemen ze het op voor de veroorzakers, didibri en co. Oma taki, deng dong moro Zimbabwanen.


  Maak melding

 31. @Ray
  Is er niemand die jou het Nederlands op een op z’n minst redelijk niveau kan bijbrengen?
  @Ewemo
  Waarschijnlijk een nieuw fakeaccount ter ondersteuning van het gajes dat hier de dienst uitmaakt. Suriname houdt niet op bij zijn grenzen en de grenzen van Nederland, want dat is duidelijk jullie referentiekader voor de wereld. Ik zou dus eigenlijk niet eens de moeite moeten nemen jou te antwoorden maar enfin. De wereld, jij blijkbaar niet, is er elke keer weer getuige van, dat NL als er iets gebeurd is dat ze in verlegenheid brengt direct een andere gebeurtenis of item naar voren schuift om de aandacht af te leiden. Vaak is het dan makkelijk Suriname en vaak Bouterse en in de tijd Venetiaan negatief voor het voetlicht te brengen. Hier doet de NLse pers als een man aan deel. Vaak begint het met een bericht in de Telegraaf. Nederland is de grootse narcostaat ter wereld. Dat weet de hele wereld behalve een deel van de Surinaamse bevolking die nog onder invloed zijn van de eeuwenlange indoctrinatie die NL op hun brein heeft losgelaten. Ze hebben ons geleerd de fout nooit ben hun te zoeken maar vooral bij onszelf. Ook hier op dit forum merk je dat bepaalde mensen pijn lijden als je maar even iets negatiefs zegt over de NLers, want voor hun zijn het Godenkinderen die heiliger zijn dan Budha, Jezus, Krishna, Mohammed en andere profeten bijeen. Dat is nou de beschadiging die vakkundig is aangebracht in het denken van geestelijk gekoloniseerden. Om terug te komen op het antwoord op je vraag, moet je maar kijken welk schandaal er binnenkort in NL de kop zal opsteken, nu de Telegraaf de aanzet heft gegeven voor de afleiding door het bericht over de hoeveelheid drugs die zou zijn onderschept. Wait and see!


  Maak melding

 32. Luciën (de pot) verwijt Santokhi (de ketel) dat hij zwart ziet, m.a.w. Hij vindt dat Santokhi tekeer gaat, terwijl hij,Luciën, zo mogelijk nog harder tekeer gaat.
  VHP is volgens deze man een racistische drugspartij. Zo rauw had ik het nog niet gegeten.
  De hindustanen in Breda moeten tegen mafketel gewaarschuwd worden.


  Maak melding

 33. Nu begin je echt wartaal te uiten Jiyani. Dit lijkt echt paniekvoetbal. Wat de Hindostanen in Breda of waar dan ook wel of niet moeten of willen doen is hun zaak!


  Maak melding

 34. Werken met een agenda is altijd goed, hierdoor kan men alles wat men dagelijks doet en het tijdstip, wellicht de mobielenummers vastleggen, met wie men in contact is en de plaats, namen van de personen, die men ontmoet, waar.

  Hierdoor is het voor de naaste familie, vrienden, vrienden, zakenrelaties, enz duidelijk een tijdlijn te hebben en zien waar de persoon mee bezig is.

  Iedereen moet zaken achter laten als het verkeerd afloopt.

  Hierdoor kan politie, justitie, OM, familie, werknemers, enz zaken altijd terug vinden en weten waar iemand was op een bepaald moment, plaats en tijdstip. Ook moet de persoon in zeer moeilijke omstandigheden dit van te voren ook doen aan vertrouwde mensen in zijn/haar omgeving.

  Ga niet weg zonder een zoen, ga niet weg zonder een groet, vertel de plaats/waar, het tijdstip en de personen die je daar ontmoet. namen zijn zeer belangrijk dat derden over beschikken.

  Als men dit niet doet en men wordt het slachtoffer, sterft, is de opsporing nog verder van huis. Terwijl als er een spoor/route te volgen is, kan dit voor de familie, het slachtoffer goed zijn de dader te vinden. Ook zware jongens moeten dit doen. De daders zullen er ook voor zorgen dat ze zaken professioneel aanpakken om geen sporen achter te laten, niet te vinden zijn en vrij uit te gaan. Dit moet men met de mogelijke zaken/apparatem die men heeft goed gebruiken naar naaste familieleden. vrienden, oa je mobiletelefoon. De daders kunnen je dit ook ontnemen, blinddoek voor je ogen, ontvoeren, je van dan van uitgaan einde oefening en dat je al geschiedenis bent.

  Suriname is een roversnest, kreten als ik was daar niet aanwezig. Een zeer gevaarlijke roversnest en de grootste crimineel weet daar alles van. Vraag hem hoe veel jaren hij zijn snor al drukt als het over 8 december 1982 gaat. Zelf awariedomries zet hij in voor gewijzigde amnestiewet 2012. Gekker moet het niet worden met deze judassen, die het Surinaamse volk en de waarheid niet aan het Surinaamse Volk kenbaar willen maken. Wel deze boeslanti dna-ndp-er is een zeer gevaarlijke man en heel grote leugenaar en hij zegt dat hij awari domri is.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 35. Lucën,
  Dank voor je reactie.
  Zoals verwacht alleen maar wat neerbuigende opmerkingen zoals: “Waarschijnlijk een nieuw fakeaccount ter ondersteuning van het gajes dat hier de dienst uitmaakt” en verder nog wat niet terzake doende gebrabbel, maar de gevraagde argumenten, feiten of bronnen blijven uit. Logisch, want die zijn er niet.
  Wat ik lees zijn alleen wat aannames van jou die nergens door feiten gestaafd worden. Dus een discussie op niveau stel ik me toch iets anders voor.
  Overigens ben ik géén fakeaccount maar een Nederlander die in begin jaren 70 in Suriname aan de Waterkant heeft gewerkt en gewoond en erg begaan is met het lot van Suriname en zijn bevolking. Ik kom nog steeds ieder jaar voor enkele maanden met veel plezier naar Suriname.
  Overigens woon ik al járen niet meer in Nederland.
  Met vriendelijke groet,
  El Wemo. ( je mag raden in welk land ik woon )


  Maak melding

 36. @Luciën,

  In je reactie van 18 januari 20.02 uur heb je het volgende geschreven:
  “Wat de Hindostanen in Breda of waar dan ook wel of niet moeten of willen doen is hun zaak!”

  Dus ook in Suriname mogen de hindustanen (geen hindostanen, want Hindostan bestaat niet, wel Hindustan of India)wat zij wel of niet moeten of willen doen.
  Waarom maak jij je dan zo druk dat hindustanen drugsdealers zijn? Het is immers hun zaak!

  Wat die oma betreft, zij is pas schuldig als bewezen wordt dat zij schuldig is aan het verkopen van drugs. Zolang dat niet het geval is, is zij onschuldig. Dus wie ben jij om te beweren dat zij wel schuldig is? Bovendien mag zij als hindustaanse toch zelf weten wat ze wel of niet wil doen.

  Paniekvoetbal mijnerzijds? Ik spreek wartaal? Ach Luciën, zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Haha!

  L


  Maak melding

 37. HOE ZAL DE ADVOCAAT DE VERDEDIGING VAN DE AANGEKLAAGDEN OPSTELLEN.
  Ik heb een idee.
  Waarom zijn de drugscontainers goed gekeurd gelockt en later toch als spit aangemerkt. Wie zit hier achter en waarom. Zijn er onweerlegbare bewijzen tegen hen??


  Maak melding

 38. A drape kaba!! Lees mijn comment van 18 januari 18:25 uur. Daarin heb ik de taktiek van NL beschreven, hard roepen en wijzen naar de ander om de aandacht van je eigen smerige zaken af te wenden. Weer een groot drugsschandaal waaruit blijkt hoe omvangrijk de corruptie bij de douane van o.a de Rotterdamse Haven is. Nu wil ik het commentaar van de Telegraaf, de NLse regering en de napratende, na-roeptoeterende Surinamers, met name op dit forum horen. Ik had het gezegd en heb weer gelijk!!


  Maak melding

 39. Tang, tang, tang…. Oemraw is geblken een recidiverende drugsdealer te zijn. Is zo’n 7 jaar gleden door zijn matties vrijgekomen na contaminatie van bewijs….. dit is dus het Surikartel met zijn zetel in Nickerie. Dit is niet goed voor de VHP, inkomstenderving!! Aan de koers wordt intussen al gemorreld om de bazen terug te betalen, die willen geen SRD’s. We weten met z’n allen wie de grote wisselaars zijn….die blijven altijd buiten schot. Intussen beschuldigt Chan het KPS van misleiding in deze zaak…… dat zijn zeer verontrustende uitspraken die onderbouwing behoeven. Als DNAlid mag je natuurlijk meer roepen dan de gewone burger maar dit is aantasting van een vande poten van de rechtstaat. Hij zegt daarbij echter niet dat hij zelf ervoor heeft gezorgd dat zijn mannetjes op de strategische posten in dat apparaat zitten. Als je dit kan roepen moet je daar ook duidelijk bewijs van hebben en delen met de samenleving, met het OM hoeft dat niet, want dat zijn zijn eigen mannetjes, maar ook die hebben een vervaldatum.


  Maak melding

 40. @ Elwemo, het zal mij ene worst wezen in welk land, onder welke steen jij woont of vandaan komt. Je bent in Suriname geweest….dan wat?? Dit is weer zo een uitspraak die NLers graag doen om hun dom geleuter tot legitiem geleuter te proberen te verheffen. De NLers die echt begaan zijn met het lot van Suriname zijn op 1 hand te tellen. Het gros roept dat om zijn werkelijke aard te verbergen in en waan van superioriteit. Jammer genoeg zijn er nog steeds zielige slaafse Surinamers die die shit van jullie nog gelooft. Blijf lekker onder je steen en houdt je bezig met zaken waar je iet mee te maken hebt, bijvoorbeeld de grootste narcostaat van de wereld en zijn institutionele racisme.


  Maak melding

 41. Luciën,

  Dank je wel voor je uitgebreide reactie.
  Altijd weer leuk om met iemand zoal jij een beschaafde discussie op niveau te voren.
  Vooral je gave om in een discussie je punt door middel van feiten en argumenten te maken heeft diepe indruk op mij gemaakt. Ga zo door en ik ben ervan overtuigd dat ik nog veel van je zal horen.
  Met vriendelijke groet,
  El Wemo. ( Ik weet dat het een moeilijke vraag was voor jou, maar bij deze: Spanje )


  Maak melding

 42. @Habbi Bullah
  Probeer op z’n minst je racistische inborst te beheersen. Ik weet dat de moderator dit schriftelijk geweld van jullie kant oogluikend toestaat en het zal me niet verwonderen als WK zelf achter enkele van de forumnamen zit. Kunnen ze vrij hun inborst kwijt. Maar ja, als je dat weet, stoort het niet.
  Elwemo, voor mijn part zit je in Koeweit China, Brazilië of waar dan ook. Het is voor mij niet interessant, maar succes in Spanje, hoop dat je het er naar de zin hebt.


  Maak melding

 43. @LuckyLuck

  Voorlopig heeft de volgens u niet-racistische
  Paarse bende Sranan in het Financiele Ravijn gestort !

  De DOOR EN DOOR CORRUPTE CREOOLSE BENDE HEEFT
  VOOR MILJARDEN AAN ONGEDEKTE SRD-BANKBILJETTEN
  GEDRUKT, MET ALS GEVOLG, STAATS-FAILLISSEMENT !
  ER ZAT GEEN ENKELE NEDERLANDER BIJ !

  STAATSSCHULD BEDRAAGT MOMENTEEL, RUIM TWINTIG
  MILJARD ! EXCLUSIEF DRUGSSCHULDEN !!

  PS : DEA en CIA ZIJN DRUK BEZIG MET REGIONALE
  ONDERZOEKEN !!!
  SRANAN MAG NIET EENS IN GUYANA ONDERZOEK DOEN !

  De vermoorde rijsthandelaar organiseert in zijn eentje, vele
  handlangers binnen alle overheidsdiensten en in de politieke
  top van Sranan ! Echt waar !!!


  Maak melding

 44. @Luciën,

  Maar Oemrawsingh was wel een NDP’er en geen VHP’er, dat wil maar niet tot je doordringen.
  Dat zal wel de reden zijn geweest dat Bouterse ziek was en niet kon verschijnen in de DNA.


  Maak melding

 45. Maar Luciën toch, jij noemt hindustanen toch ook kuli’s en chamaars?
  Je hebt het zelf over kulimentaliteit gehad en dat werd ook oogluikend toegestaan door de moderator.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.