dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentShenseea op eerste internationale Dancehallshow van 2019 in Suriname

Shenseea op eerste internationale Dancehallshow van 2019 in Suriname

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 17 jan – De eerste internationale Dancehallshow van 2019 in Suriname is al bekend. Het gaat om het concert van de jonge enĀ veelbelovende half Jamaicaanse en half Koreaanse Dancehall artieste Shenseea uit Jamaica. Dit vindt plaats op 23 februari 2019 in At Live Entertainment Center voorheen Flamboyant Park.

Chinsea Lee, zoals ze officieel heet,Ā maakte haar doorbraak met de songĀ Ā ā€˜Loodiā€™ een samenwerking metĀ Ā de Jamaicaanse Dancehall-ster Vybz Kartel. Het nummer was goed voor 20 miljoen views op YouTube (onder).Ā Ā Shenseea heeft ook een song met Sean Paul opgenomen. Verder leverde ze een bijdrage aan het album ā€˜Liberationā€™ van Christina Aguilera in de song Right Moves.

Shenseea geniet veel bekendheid in Suriname, vooral onder de jongeren. Dit heeft ze danken aan hits als ā€˜Hard Driveā€™, ā€˜Nothing Dem Nuh Have Ova Miā€™, ā€˜Love I Got For Uā€™, ā€˜Pon Miā€™.Ā Ā In het voorprogramma staan de lokale acts Psycho, Cyriel & the More Love Band, Damaru & The Love Messengers en de Djā€™s Dannyplay en Archa.

Shenseea – Loodi ft. Vybz Kartel

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES