Politie Suriname schiet twee verdachten van woninginbraak neer

44
Politie Suriname schiet twee verdachten van woninginbraak neer
De geraakte verdachten werden afgevoerd door de ambulance.

PARAMARIBO, 17 jan – Twee verdachten van woninginbraak zijn vanmiddag in Suriname geraakt door politie kogels. Dit gebeurde te Livorno. De verdachten werden per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd (FOTO).

Twee andere verdachten werden in de directe omgeving door de politie aangehouden. Het is nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld en hoe de slachtoffers eraan toe zijn.

Later meer. Bekijk alvast de foto’s en een korte video:

UPDATE: het officiële politiebericht en meer foto’s staan hier.

44 REACTIES

 1. Er moet veel ten goede veranderen in Suriname. Op 25 februari 1980 ddb ddb en 15 andere soldaten een militaire coup in de republiek Suriname op de wettig gekozen regering. Suriname veranderde van een democratische rechtsstaat is een machtsstaat onder ddb en deze 15 sergeanten en andere linkse nietsnutten. Het werd van kwaad met de 8 december 1982 moorden op 15 anders denkenden die opkwamen voor de democratische rechtsstaat.

  Suriname raakte financieel-economisch in de val omdat de gelden die Suriname jaarlijks van Nederland kreeg gemaakt bij de tot standkoming van de onafhankelijkheid op 8 december 1982 door Nederland werden stop gezet.

  ddb zocht naar andere mogelijkheden om dit op te vangen, zoals: drugshandel met de Columbiaanse drugshandelaren, zware militaire wapens ruilen met de FARC voor cocaine, enz.

  Mensenrechten, de grondwet van Suriname, enz werden door ddb en kliek vertrapt en het leven in Suriname werd een hel. Binnenlandse oorlog tussen Junge Commando en het NL, geldontwaarding, schaarste, heel grote armoede en heel grote ellende, normen en waarden die verloren gingen, winkels/ondernemingen die hun deuren sloten, ontslag voor de werknemers, stijgen van prijzen voor de schaarste goederen, geen valuta, beatrix, reagan, taante/ oom, skaatje, wissel, wissel, wissel!, grote drugs hoeveelhedendie uit Suriname die inmiddels een drugsdoorvoerland geworden was werden onderschept in Nederland, Belgie, Enz. ddb en Boerenveen die met open ogen in de val van DEA liepen en bekend werden als drugshandelaren, enz.

  Duizenden Surinamers die Suriname verlieten om het vege lijf van vrouw, kinderen en zichzelf te redden, kwamen in Nederland aan. Nederland wist geen raad met deze grote overstroming van de Surinamers in de grote steden. Velen waren ook kans arm en liepen verdwaasd in de rondte in de Nederlandse steden te over al te hangen, op pleinen, Zeedijk in Amsterdam hosselen, Kruiskadem in Rotterdam, HoogCatrijne Utrecht, Rode buurt bij Den Haag Hollandsspoor, Tilburg, enz. doubelen op auto’s in de kou en bibberen. politie met honden, rassia’s, paard en politieauto’s werden opgepakt, verhoord, naar Suriname terug gestuurd, kwamen in de illigaliteit terecht, vecchtpartijen, elkaar afranselen om het minste en geringste, enz. Schandalig wat je allemaal op de NOS teeveebeelden zag. Zelf El Somo ging een zogenaamde aanhanger van ddb te lijf in een programma van Karel van de Graaf. Er werd geklapt en een pistool schot werd afgelost in de studio.
  Henk Herrenberg die persconfentie gaf en aangaf dat het zijn persconferentie was en dat er geen vragen mochten worden gesteld.

  Su is gewoon een jungle geworden het het tij moet keren.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Wat een verhaal man.
  Wordt je ervoor betaald of zo?
  Bij wie moet ik wezen om ook betaald te krijgen voor die onzinnige reacties die ik bijdraag?

  Bij dit verhaal hoefde je alleen maar te schrijven: “hai kis den moi”!

  Me mars papa!


  Maak melding

 3. Suriname is één grote puinhoop sinds 25 februari 1980 en wie niet dit niet in wil zien waar het vandaan komt moet zijn/haar ogen maar sluiten en verder met ddb en kliek verder door modderen in het moeras. Morro De Dorro.

  Als Surinamers:”
  – kritisch zijn, denken nemen ze de goede beslissing, maken ze de juiste koers voor hun kinderen, gezin, zichzelf en het land Suriname willen zien opgaan, de juiste doelen stellen,
  – logisch denken en handelen,
  rationeel zijn.

  Zie wat er met Suriname gebeurt, gebeurd is sinds 25 februari 1980, zie de armoede, ellende, een kleine groep die zich zelf ontzettend verrijkt heeft en het volk straat arm is.

  Zie/zoek de oorzaak op en zie het gevolg.

  Wees eens eerlijk en geef aan dat het zo is, ja toch?

  ddb zal het Surinaamse Volk en de republiek Suriname never, nada, nunca, nooit, nul, negatief nooit de goede richting omhoog kunnen geven. Die man heeft te veel bloed aan zijn handen, internationaal is hij een paria, waar geen enkele land mee wil samen werken.

  De huidige oppositie politieke partijen en andere politiek partijen zullen het moeten doen.
  Chandrikapesad Santohki van de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) is de juiste man met de juiste kwaliteiten en nationaal en internationale ervaring die op dit moment de richting kan geven en samen met andere poltieke partijen dit kan doen. Zo eenvoudig is het.

  Time4Change!
  CS4Pres!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

  Surinamers moeten een keer goed naar zich zelf kijken, hun leven kijken en zich afvragen of ze zo willen doorgaan of een juiste richting op willen gaan.


  Maak melding

 4. Surinamers moeten een keer goed naar zich zelf kijken, hun leven kijken en zich afvragen of ze zo willen doorgaan of een juiste richting op willen gaan. Ik zou zeggen kies deze richting Kies CHAN4Presss geef hem de mandaat…en Suriname wordt een paradijs op aarde…to be or not to be, i believ it….


  Maak melding

 5. Passant je doet je naam eer aan.
  Een verzoek, ga vlug langs dan uit je nek te lullen.
  Niet alleen kruimeldieven neerschieten, maar ook ” de grote jongens”.
  Drugs verbrand en de chaos gaat verder.


  Maak melding

 6. Eigenlijk gewoon maar dan wat ze in bepaalde arabische londen ook nog doen, een hand afhakken , weet gelijk ook iedereen wat ze uitgespookt henne en wat voor een vlees ze in de kuip hebben


  Maak melding

 7. Kps doorgaan met schieten maar dan een stukje hoger richten. Korte metten maken met dat tuig wat steelt van een bevolking die het al moeilijk heeft onder het juk van een grote crimineel.


  Maak melding

 8. Grote boys neerknallen ? Begin dan met Bouterse en voor 80% zijn alle problemen in Suriname opgelost. En wil je 100% oplossing dan knal ke die dikke aap Brunswijk ook neer. Tegenover deze kleine kruimeldieven treedt de politie hard op. Wanneer zulken ze tegen de echte maffiosi optreden ?


  Maak melding

 9. De politie had deze liedjes moeten zingen, kom van het dak af ik waarschuw jullie niet meer.
  zou weer aantal kogels schelen en hoefde de boeven niet op de kosten van de maatschappij te behandeld te worden in het ziekenhuis. Baba Sai, hier in NL is ook paar khazaren maffia die mij lastig valt(die voor de staat werkt) en zegt onder de mum dat ik wraak en bloedwraak wilde nemen en dat ik heel slecht bent, weet je hier ook een oplossing voor mij Baba Sai? Ik zelf vindt dat ik met een strop de aanhangers van khazaren maffia aan de pik onderste boven ophang zodat over 40 jaar alle smerige leugens die zij over mij rondvertellen uit hun smoel eruit komt. Zelf liegt de aanhangers van khazaren maffia hoe slecht ik ben terwijl de aanhangers van de khazaren maffia zelf door en door slecht is en heeft ook de andere mensen wijs gemaakt dat ik slecht bent en behandeld moet worden, terwijl de aanhangers van de khazaren maffia zelf behandeld moet worden in de gekken huis.
  met vriendelijke groeten
  jhonny


  Maak melding

 10. Deze 2 jongemannen die van stelen hun beroep hebben gemaakt is een trieste zaak. Ze weten ook dat stelen strafbaar is en toch gaan ze ervoor met alle gevolgen van dien. Ze kunnen het nog na vertellen. De KPS heeft goed gehandeld, in de poten schieten om ze tot stoppen te dwingen. Ik snap niet dat dieven het zo ver laten komen dat de politie op hun moet schieten. Sommige negers horen tot een vervloekt volk. Stelen en rijk worden over de ruggen van hard werkenden. Shame on you.
  Kies je voor het verkeerde pad, zal je ervoor boeten. God never sleeps. Dieven leren het nooit af het rechte pad te kiezen. Eenmaal een dief altijd een dief. Voor goed op sluiten dit stelletje die nooit geboren hadden mogen worden.


  Maak melding

 11. Proficiaat Politie !!!
  Jammer dat zij niet voor het leven verminkt zijn, zoals ze dat anderen aandoen bij hun berovingen !!
  Zeker neefjes van Tigribarba en Ronnie ! Na wang vloek voor heel Latourgebied en Wanica sedert deze mensen
  in deze gebieden zijn neergestreken onder het toeziende oog van Shanti Baba Sardjoe die alles goedkeurde
  en licht e water (vrij) aan hen ook toestond !!
  Wat een shame voor de Creolen van stad die in alle rust in Paramaribo en omgeving woonden !!


  Maak melding

 12. Is het niet verschrikkelijk om te zien hoe deze jonge mannen hun levens vergooien ? Als je het lef hebt om te roven dan moet je ook in staat zijn om te werken. Wanneer dringt het nou eens door dat het snelle leven veel nadelen met zich meebrengt ?


  Maak melding

 13. Weer kroes koppen, wanneer gaan deze klootzakken eens gaan werken ? Ik had nooit geweten dat de KPS boys zo slecht konden schieten ! Hebben ze in Su ( KPS ) geen honden brigade ????
  Dat is veel beter dan de kogels en goedkoper, als ze opgespoord worden door de honden, alsnog de kogels eroverheen. ( zoals iemand eens zei ; op de vlucht geschoten.)

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 14. @Ger ,

  Je mag niet discrimineren. Door te discrimineren ben je van hetzelfde gehalte als de rovers. Het lijkt alsof je met twee maten wilt meten; roven keur je af (gelijk heb je), maar discrimineren vind je wel ok. Vind je het niet een beetje scheef hangen? Overigens heb je een flinke update nodig. De Surinaamse spelling (djoeka) van je is gedateerd. Sinds 1986 is er een resolutie aangenomen waarbij er een andere spelling wordt gehanteerd. Wat heb je al de tijd gedaan? Ga nou maar eens updaten en als je eenmaal bezig bent, geef je hersens ook een update. Als jij een computer zou zijn , zou de software van je gelijk zijn aan Windows 95, terwijl de nieuwste versie Windows 10 is.


  Maak melding

 15. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  @J.Zwartmans (Jacko), Fawaka man?
  Deze (Abanies) willen niet werken en alleen maar Stelen en Roven.

  Verschillende inbraken met geweldplegingen zijn schering en inslag met deze (Abanies) in Suriname.
  Er is geen enkel verschil bij welke bevolkingsgroep dan ook in Suriname, als er gesproken wordt over de (Abanies).
  Moeders/Vaders kijken jullie nu heel goed naar de gezichten van jullie geproduceerde (Abanies).
  Of profiteren jullie ook van deze Roversbende?

  Er moet zo snel mogelijk een kruistocht worden gehouden tegen deze BEESTEN.


  Maak melding

 16. @ Fer . E

  Deze soort boy´s geven ons als kroeskoppen veel schande mang, sorry ; eerst naar je gezondheid informeren mang, ik heb de griep te pakken mang .
  Groetjes

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 17. Het is de realiteit dat deze abangies rustig wonen in Suriname onmogelijk hebben gemaakt. Deze jongens hebben nadat ze bij mijn broer hebben ingebroken deze kogels moeten incasseren. De politie heeft mis geschoten omdat ze achter 7 jongens aan moesten. Hoge schuttingen hebben die abangies getrotseerd om weg te kunnen komen. Gelukkig 2 opgepakt en 2 verwond, had eigelijk 4 vermoord moeten zijn!!
  Om dit mogen wij van onze broer niet naar Suriname komen. En aangezien dit de 2de keer is en hij het dit keer zonder verwondingen heeft overleeft zijn wij god dankbaar!


  Maak melding

 18. Eindelijk rust in Rahimel project en omgeving deze bende is gespecialiseerd in huizen inbraak en opereren Smorgens wanneer mensen op hun werktplek zijn zeer geraffineerde bende,deze abanies moet j op heterdaad betrappen want ze bekennen niet en dan zijn ze zo weer op straat,1 van die gast na strafu oso ei tang,zoveel keren opgepakt maar de kortste keren weer vrij,ik ben benieuwd nu hij op heterdaad betrapt is,jaren lang achter de tralies zal blijven,want a meki eng langa velen mensen in de buurt wisten dat dit hem stond te wachten,mensen hielden hun hart vast als hij weer na een kort verblijf in de gevangenis weer vrij man was,ik begrijpt de rechters ook niet meer,waarom berg j zo iemand niet vr langere tijd weg,disi na echt boontje vroeg om zijn loontje,mensen van de Rahimelproject en omgeving kunnen nu rustig ademhalen,a musu deh wan nefo fu hoofd abani Luti fu tingi olo uit abra broki tegenwoordig werkzaam bij kumakoisi Trading gespecialiseerd in het opruimen van human waste


  Maak melding

 19. Een van de SLAVEN van Opa DESI, ene meneer

  MISIEKABA, heeft net in de DNA aangegeven dat

  EEN van de door PAARS BEREIKTE TWINTIG DOELEN

  is, DAT HEEL SRANAN EN PARAMARIBO,

  SUPER VEILIG ZIJN GEMAAKT/GEWORDEN,

  DOOR MAATREGELEN van PAARS EN DDB !!

  TIDE TAMARA, WÉ FAYA MORO FARA !!


  Maak melding

 20. Habi Bullah volgens mij leef j in dromenland na alla ras e furu,in pad van wanica hier zijn de meest junkys hindustanen en die roven van alles wat los en vastzit dus houd op met dat geouwehoer van j,zelfs geiten,schapen en koeien,landbouw gewassen,vruchten,kippen,vandaar dat ik ook gestopt bent met de landbouw,in een avond plunderen ze j kostgrond leeg,vele hindustaanse maties van mij zijn hun raskoeien kwijt,of ze worden geslacht of verkocht vr de Brazilianen of het wordt helemaal naar nickerie gebracht


  Maak melding

 21. @J. Zwartmans,

  Ik snap dat je je schaamt voor de kroesharigen die stelen, roven etc.
  Hetzelfde gevoel heb ik ook wanneer hindustanen,de gratwiri wan, negatief in het nieuws komen. We moeten er wel bij stilstaan dat er nog altijd Surinamers zijn die zich gedragen, werken en zich aan normen en waarden houden.
  Beterschap!


  Maak melding

 22. Mr. Dagoebal, wilt u de forumleden een plezier doen en uw naam veranderen.
  Het klinkt zo vies en onsmakelijk, terwijl u heel goede reacties geeft.
  Stelen heeft niets met een bepaalde ras te maken. Het volk lijdt honger en wordt steeds creatiever. Jongeren worden geen perspectief geboden, dus gaan zij automatisch op het roverspad.
  Dus geen racistische opmerkingen naar elkaar en VERANDER a ning, anders moh skop ie nah ie bal. (Whahaha)


  Maak melding

 23. Moet vaker gebeuren om tegen deze boeven hard op te treden. Maar helaas komt de politie te laat aan dat de boeven met hun buit zijn al vertrokken. Of ze zeggen om hun te komem ophalen omdat ze geen vervoer ter beschikking hebben.
  Ook de boeven zijn zwaar bewapend en de agenten zijn bang voor hun eigen leven. Zelf hebben ze natuurlijk ook gezinnen om te onderhouden. Maar de politiek had een antwoordt hierop moeten vinden. Maar helaas…………


  Maak melding

 24. waar zij de racisten.
  Eerst schieten dan vragen stellen. politie moet helemaal geen waarschuwings schot afvuren dan is te laat om ze te pakken.
  Doodschieten de hap. ze moet gaan werken tering rovers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.