‘Agenten uit Suriname doen undercover onderzoek in Guyana in moordzaak Oemrawsingh’

45
'Agenten uit Suriname doen undercover onderzoek in Guyana'
Nitender Oemrawsingh, wiens levenloze lichaam door de Guyanese politie (foto) werd gevonden op de strandoever

PARAMARIBO, 17 jan – ‘Politieagenten uit Suriname doen undercover onderzoek in Guyana in verband met de moord op de Surinaamse rijsthandelaar Nitender Oemrawsingh. Ten minste vijf politieagenten zouden dinsdag vanuit Suriname Guyana zijn binnengekomen en gisteren weer zijn vertrokken. Dit zonder medeweten van de lokale politie’ meldt de Guyanese krant Kaieteur News vandaag op basis van betrouwbare bronnen.

Het bezoek van de vijf agenten werd aan de krant bevestigd door een zogenoemde ‘backtrack’-bron. Het hoofd van de B ‘Division in Guyana Paul Langevine vertelde aan Guyanese verslaggevers dat hij niet op de hoogte is van Surinaamse politieagenten die in Guyana zouden zijn. Hij voegde eraan toe dat ze geen contact hebben met de Surinaamse autoriteiten.

Hij verklaarde ook dat hij niet weet of de politie in Suriname contact heeft met Guyana’s landelijke Crime Chief Lyndon Alves. Het enige wat Langevine bevestigde was dat het lichaam van de zakenman gisteren aan familieleden werd overgedragen. Hij zweeg over de voortgang van het onderzoek.

Ondertussen is duidelijk dat Oemrawsingh niet op de plek waar hij gevonden is, is vermoord. Volgen het autopsie rapport had hij veel bloed verloren door een schotwond in het hoofd. Op de plek waar hij gevonden werd, is geen bloed aan getroffen. Het vermoeden bestaat dat hij in een boot is doodgeschoten en daarna op de oever is achtergelaten. Een getuige zou namelijk een boot in die omgeving en dat tijdstip hebben gezien. Een andere getuige zou een schot gehoord hebben, aldus Guyanese media.


45 REACTIES

 1. Denk niet dat de undercover agenten van Suriname genoeg bewijzen verzamelen,voor hun is het een uitje geweest.Jammer de overledene zou dit beter kunnen verklaren,maar helaas hij is nestjes opgeruimd door geheime criminelen (mafiosos).


  Maak melding

 2. Wat is dat nou voor n rare spek en bone aktie
  Eigen schuld dikke bult
  Wanneer je met de jongens van el chapo zaken doet kan dat je overkomen!!!
  Opgeruimd staat netjes op z’n NL


  Maak melding

 3. Pee en ramesh zijn verlengde van transport coca backtrack. Deze jongens zijn vrienden van dino. en worden nu aangestuurd door abra. Oemraw hebben ze vanaf erf van ramesh (sluis tussen zeedijk en van drimmelen older) op de boot gezet.


  Maak melding

 4. De amateur politie van Suriname gaat illlegaal Guyana binnen sluipen om een onderzoek te doen ,allemaal bullsh*t van de politie in Suriname om de surinamers happy te maken.
  Waarom starten ze geen onderzoek op de moord van de 4 burgers geexecuteerd eerder in Paramaribo door hun zelf.Waarom geen onderzoek in de Dec moorden toen werden 15 geexecuteerd gewoon zomaar.En de surinamers ,die zijn gewoon verzot op drama’s.Ze geven geen moer om recht en wet netals hun lijder.Ze juichen als iemand geexecuteerd en stellen geen vragen.Ze nemen aan dat de geexecuteerde schuldig is en de doodstraf verdiend want de dode kan eenmaal zijn onschuld niet bewijzen dus hij is automatisch schuldig.Het moreel verval in Suriname is echt droevig te noemen
  De moord op Oemrawsingh,geloof mij niemand gaat de waarheid weten en de surinamers gaan heilig geloven in de verhaaltjes die verteld zullen worden of ze gaan hun eigen verhaaltjes aan de hand van hun fantasie,rondvertellen
  Oemrawsingh is er niet meer en kan het allemaal niet tegenspreken.Hij kan zijn zijde van het verhaal niet vertellen,daarvoor is gezorgd.
  De lijder van het land heeft het zo erg gemaakt dat het leven van de mens niet meer waard is.Zelfs de surinamers vergeten hun eigen waarde.Surinamers, 1 ding kan ik jullie meegeven…de killers die mensen executeert zijn geen rechters!!De rechter die spreekt vonnis uit en geeft je straf.Een executie in de straten of elders..dat is Moord!!


  Maak melding

 5. Nu worden plotsklaps undercover veldwachters op pad gestuurd. Terwijl 1 week geleden deze drugstransporteur na verhoor gewoon de deur uit mocht lopen. Vervolgens meteen op de vlucht slaat, zijn opdrachtgever BOUTERSE ineens zwak, ziek en misselijk is. Wat een doorzichtige poppenkast. Paars theater van de lach, episode 461.


  Maak melding

 6. Zo undercover was het onderzoek dus ook niet als het nu reeds uitgelekt is.
  Er zijn teveel schimmigheden rondom deze zaak. Een ding staat vast ; wij worrden door de autorieteien constant op een dwaalspoor gezet. Athans dat probeert men om de echte eigenaren van het spul af te schermen.
  Maar goed we zijn niet dom of onderontwikkeld om niet te begrijpen wat zich hier allemaal afspeelt


  Maak melding

 7. Ik hoop dat dit een lesje is voor de drugscriminelen en hun families in Suriname. Meestal is de hele familie die geniet van criminelen geld, zoals luxe vakantie’s, auto enz. Vrouwen chillen met het criminelen geld, uiteindelijke moet iemand hiervoor boeten het is KARMA. Bouterse niet tot nu toe gearresteerd maar hij is zijn zoon wel, zoon is het aan het boeten voor de vader. GOD SLAAP NIET. Luister goed naar de priester, pandiet, paus enz. KARMA, KARMA EN KARMA


  Maak melding

 8. Ik hoop dat dit een lesje is voor de drugscriminelen en hun families in Suriname. Meestal is de hele familie die geniet van criminelen geld, zoals luxe vakantie’s, auto enz. Vrouwen chillen met het criminelen geld, uiteindelijke moet iemand hiervoor boeten het is KARMA. Bouterse is tot nu toe niet gearresteerd maar zijn zoon wel, zoon is het aan het boeten voor de vader. GOD SLAAP NIET. Luister goed naar de priester, pandiet, paus enz. KARMA, KARMA EN KARMA


  Maak melding

 9. PARAMARIBO – Er zijn meer aanhoudingen verricht door het speciale onderzoeksteam van de politie dat zich bezighoudt met de megadrugszaak op de Jules Sydney Haven vorige week dinsdag. De redactie verneemt dat er nog vijf personen uit Nickerie zijn aangehouden en in verzekering gesteld, onder wie een medewerker van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme en één van Landbouw, Veeteelt en Visserij.

  Eerder werden er twee mannen en twee vrouwen aangehouden in deze zaak, onder wie een douanier en een inklaarder. Het is onbekend of er andere aanhoudingen zullen volgen. Donderdagochtend worden de onderschepte drugs, ongeveer 2400 kilo in Brokopondo verbrand. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

  Lees meer: Nog meer aanhoudingen in megadrugszaak – DWT


  Maak melding

 10. “De amateur politie van Suriname gaat illlegaal Guyana binnen sluipen om een onderzoek te doen ,allemaal bullsh*t van de politie in Suriname om de Surinamers happy te maken.”

  Ik geloof best dat ze een paar Surinamers blij gemaakt worden.
  Maar de opdracht voor de “undercover” actie wordt in opdracht van de Minister van Justitie uitgevoerd en hij krijgt zijn opdracht van……………………..

  als ze hun werk beter hadden uitgevoerd toen de drugs werd gevonden, hadden ze gen scenario’s en toneel uitvoeringen nodig.

  De Surinamers/ sommige Surinamers zijn misschien dom maar in het buitenland slapen de bestuurder niet.


  Maak melding

 11. @kailesh
  Ik zou haast denken dat je zelf in deze drugsorganisatie zit en er zelf bij was. Deze info zou dus al bekend moeten zijn bij de politie als jij zo eerlijk bent. Maar ja, zaken uit je duim zuigen kan een ieder. Ik moet wel zeggen dat je een ezel bent om dit zo op het net te plaatsen. Denk je dat de inlichtingendienst je ondanks je fake account niet kan achterhalen?
  Ray en Roy hebben duidelijk weer hun Ritalin niet geslikt. Zitten daarnaast nog steeds in hun Boutersewaan. Jullie hebben hulp nodig. Ga het maar niet bij de Oemraws zoeken, want we weten nu wat voor figuren het zijn. Er zijn meerdere arrestaties verricht. Ben benieuwd naar de namen die zeker niet op de mijne zullen lijken. Ben ook benieuwd hoe snel het Hindostaanse OM ze weer op vrije voeten gaat stellen, zoals ze altijd doen in dit soort grote zaken. Riekt naar belangenverstrengeling…….een keer houdt het ook voor deze gasten op!


  Maak melding

 12. Heel vreemd. Ze zouden juist direct contact op moeten nemen met de lokale politie voor de exacte locatie en om te voorkomen dat ze geen essentiele sporen vervuilen. Vaag, onprofessioneel en ongewenst.
  Het bericht dat hij waarschijnlijk in de boor is geliquideerd verbaast mij. Waarom dan niet gewoon overboord gegooit?? Lijkt er op dat hij bewust op die plek is neergelegd als waarschuwing naar anderen om niets te vertellen. Heel vreemd allemaal.


  Maak melding

 13. @Luciën,

  Het moet inderdaad een keer ophouden voor hindustanen die tot over hun oren in de drugs en diep in het hol van de NDP zitten. Daarmee zal het ook ophouden voor je suikeroom Bouterse.
  Mensen val jouw slag die het continue opnemen voor Bouterse zijn slechter dan Bouterse, net zoals een heler erger is dan de dief.
  Trouwens ik heb je een aantal vragen gesteld bij een ander bericht, je blijft de antwoorden schuldig.
  Wat een loser ben je!


  Maak melding

 14. Als je een undercover operatie gaat uitvoeren …denk ik met mijn normaal verstand dat je het niet bekend maakt anders heeft het geen zin. Hoe wil men die big boys pakken..??


  Maak melding

 15. Hoezo n ander land binnensluipen om onderzoek t doen zonder dat d autoriteiten vn dat land op d hoogte gesteld is of dat land toestemming n assitentie verleend hft.dit heet dan toch n diplomatieke schending dacht ik.nee hoor mensen er word flink gelogen n misleid n alml op n heel doorzichtig n laag niveau


  Maak melding

 16. @Luciën

  Dat Kailesh zo zeker van zijn verhaal is sta ik ook versteld van. Maar gezien jou reactie, is mijn vraag aan jouw, hoe prefect is jouw soort dan??? Als jouw soort zo prefect is,
  Waarom dan zo een chaos in het land. Ze zijn al bijna 10 jaar aan de macht.

  Weet je wat het probleem bij mensen als jouw is? Jullie zijn racistisch tot op de bot aan toe. Het zelfde geld ook voor een ieder die zich zo uitlaat als jij ongeacht welke soort het is. ( ik druk het in jouw taal uit, want je ziet een ander als soort)

  Bekijk een keer ieder uit het menswaardigheidsbril het zal je misschien goed doen ondanks dat ik me twijfels heb.


  Maak melding

 17. Deze agenten zijn gewoon in dienst van ddb en zijn drugsmaffia. De gewone man vertrouwen geen van deze geheime agenten, net als de mpp vervloekte volksmilitie ten tijde toen het beest bouta zijn despotiech bewind voerde. Weet je teveel, dan krijg je ook een kogel tussen je ogen, de wijze van paars executeren. Het jaar is pas begonnen, verdrinkingen, branden, moorden, zelfmoorden, dberovingen, geweldadigheden, mishandelingen, fraude, drugsdelicten, kortom geen goed begin, ook voor de mpp dwaze debiele idiote ndp paria’ s.


  Maak melding

 18. Waren de vijf agenten undercover voor of na de dood van Oemrawsingh. Tenslotte moest er afgerekend worden om erger te voorkomen. Het wordt nog spannend


  Maak melding

 19. Lekker undercover, de hele wereld weet het ,in rest van de de wereld is undercover dat niemand het weet ,is dit de inteligentsie van onze gezagdragers.
  JE met een kluitje het riet in laten sturen,ze kunnen roven en moorden wat ze willen,en er niemand die er iets aan doen .
  Dus toch filet state Blok heeft gewoon gelijk sari tori


  Maak melding

 20. Pee en Ramesh hebben monopolie op de back track. Niks beweegt op corantijn en Nickerie rivier zonder hun medeweten. Pee en Ramesh hebben samen met Doekhie en Khan geholpen om de clown van Suriname met Guyana handel te drijven. Arkol is nu oud en berooid, maar zijn zoon Akram doet zaken met Pee, Ramesh en Abra. Dora had een deal gesloten met deze ras smokelaars om de back track te reguleren. Nitender is via de haven van Arkol aan de Nickerie rivier meegenomen, maar ingehaald door de mannen van de clown voordat hij Guyana bereikt had en is op water geliquideerd en op het strand van Berbice gedump. Kailesh heeft gelijk.


  Maak melding

 21. GEHEIM :
  Ik doe UNDERCOVER onderzoek naar de INTERNATIONALE-
  DRUGS-GROOTHANDELSMAFFIA, die in alle overheidsdiensten,
  in de politiek en in het Sranan-bedrijfsleven is geinfiltreerd !

  Er moet een einde komen aan de vele HARDDRUGSGERELATEERDE
  MOORDEN IN SRANAN !

  INTERNATIONALE DRUGSMAFFIA MET WERKARMEN BINNEN DE
  SRANAN-SAMENLEVING KENT GEEN M E N S E N of
  M E N S E N L E V E N S, MEN KENT ALLEEN GELD VERDIENEN
  EN MOORDEN !!!

  PS : DE SRANAN POLITIE EN GEHEIME DIENSTEN RICHTEN ZICH
  ALLEEN MAAR OP POLITIEKE TEGENSTANDERS VAN DE PAARSE
  CLAN. ER IS GEEN AANDACHT VOOR DE, IN DE HELE SAMENLEVING,
  GEINFILTREERDE DRUGSMAFFIA !

  STOP SRIBI !! ONTMANTEL DE DRUGSBENDES !!!


  Maak melding

 22. Nieuwe ontwikkelingen in Nickerie: Doekhie verlaat NDP en sluit aan bij VHP, zijn aanhang heeft dat van hem geëist. Nickerianen zien NDP als boosdoener voor land en volk.


  Maak melding

 23. “Whoopwhoop that’s the sound of da police” …

  Die poku hadden ze keihard aanstaan toen ze aan t “onderzoeken” waren..
  Undercover … Ze denken zeker dat alle Suriname dom zijn..!

  Me mars papa!


  Maak melding

 24. Opa taki, die undercovers, daar moeten ze de moordenaars onder hen zoeken. Na leki a paars misdadige militie uit de jaren tachtig. Nogmaals, vervloekt zijn alle moordenaars, maar nog meer vervloekt zijn allen die deze moordenaars verafgoden en aanbidden. Wee het paars zeer slecht misdadig van aard zijnde ddb oerdom debiele dwaas volk. Ook zij verworden moordenaars, drugscriminelen en rovers.


  Maak melding

 25. Paars geïndoctrineerde “deskundigen”, Paki-RAT-igri en RobG, hebben zich, met het schaamrood op de kaken, in hun riool teruggetrokken. Zijn weer even oorverdovend stil bij gebrek aan hun gebruikelijke inhoudsloze geleuter. Stelletje laffe angsthazen.


  Maak melding

 26. @Lucien
  Jij denkt dat de politie van Suriname super powers heeft?!
  Idioot ,de politie gaat via backtrack,een illegale route .naar Guyana zogenaamd om undercover cop te spelen daar.Hahaha..en de politie van Guyana weet niks af van deze geheime missie.Ze hebben het via via moeten vernemen van anderen.De surinaamse agenten moeten van geluk spreken dat ze niet opgepakt werden door de politie van Guyana voor het binnenkomen van Guyana langs de illegale weg als illegalen!
  Wie heeft de politie van Suriname dan in Guyana ondervraagd.?Geweldig die undercover agenten, nu nog de zaak van de vermoorde 15 burgers onderzoeken en bouta arresteren.Als ze slechts 1 dag nodig hebben om misdaden op te lossen dan moet het ze ook binnen 1 dag lukken om bouta te arresteren.
  Wat heb je in je kop @Lucien?!
  Poep misschien?!


  Maak melding

 27. @JK
  Als ik het heb over jou soort, bedoel ik mensen van de Verenigde Hindostaanse Partij die zich, zoals mijn mattie Saties ze noemt, echte koelies. Dat zijn idd niet alle Hindostanen in Su, maar die met een bepaalde ideologie, gedrag, manier van zich uiten, manier van schelden en ja, in 99% van de gevallen lid van de VHP. Het zou je verbazen, maar ik vertoef heel vaak in gezelschap van mijn Hindostaanse vrienden. Zodoende weet ik dat jullie in voorkomende gevallen, Hindostanen met een bepaald gedrag, echte Koelies noemen. Ik had er in het begin moeite mee, heb ook Hindostanen in de familie, echt Surinaams he, maar snap het hoe vaker ik jullie bezig zie op het net op fora, FB , kaiseh enz steeds beter en ze hebben niet gelogen! Hier hebben we een broeiplek van echte Koelies die alleen maar gif spuien en doordrenkt zijn met haat. Gaan jullie je eigen posts maar nalezen en geef maar aan wat er aan positiviteit uit naar voren komt. Alleen maar gelieg, gedraai, ordinair gescheld en politieke frustratie. Ik had trouwens ook niet verwacht dat er uit jullie hier iets anders dan bagger zou kunnen komen. Ik weet dat het pijnlijk is om je politieke en economische macht te zien wegglippen, but that’s live LIVE WITH IT!!


  Maak melding

 28. mensen die veel beter weten en bouterse noemen alsof zy samen waren in die deal.jullie moeten voorzichtig zyn,de manier hoe jullie doen met het namen noemen dan weten jullie teveel.straks word je opgehaald voor verhoor,dan moet je niet schreeuwen en uitschelden dat je ineens niets weet. jullie reacties is ondoordacht. en zeker weten gaan ze nu zeggen dat ik het op neemt voor bouterse en dat ik nsper bent. verstandige mensen weten hoe te reageren,onverstandige mensen kraaien rotzoi uit hun nek,gaan jullie zo door,noem namen.


  Maak melding

 29. Het valt mij trouwens op dat mijn opmerkingen steeds eerst beoordeeld moeten worden door de moderator…..ik vraag me af waarom dat is. Zijn mijn opmerkingen ook voor WK te pijnlijk waar?


  Maak melding

 30. In Luciens RACISTISCHE TAAL VERTAALD :

  PABLO ESCOBAR BEZOCHT CREOOLS-SURINAAMSE

  LEIDER !

  Zie Telegraaf van gisteren !!!

  Honderden kilos drugs uit Sranan komen de kant op van
  Nederland, inclusief bijbehorend geweld !


  Maak melding

 31. Waarom undercover en niet gewoon samenwerken met de politie aldaar
  Of moeten ze naar bewijsmateriaal zoeken die bouta in een kwaad licht stellen
  Zoveel moeite om een drugsman?


  Maak melding

 32. Ze weten ook dat op een legale manier niet mogelijk is omdat de zaak stinkt.
  Dit is ook het bewijs hoe dubieus het Surinaamse justitie bezig is. Kinderachtig, dat je een bevriende natie niet op de hoogte brengt en netjes toestemming vraagt.


  Maak melding

 33. Ach Srafu, zoals ik elders heb aangehaald is de Telegraaf meestal de bliksemafleider van BV Nederland. Natuurlijk komen ze weer met een smeuïg verhaal rond Suriname op het moment dat zij eigenlijk het nieuwste drugschandaal van BV Nederland moeten verslaan. Wedden dat dat bericht op een minder prominente plek van hun blad staat n er weinig woorden aan wordt besteed? De Nederlandse douane is zo corrupt als de neten, maar dat werd altijd onder te tafel geschoven. Nu komen ze er echter niet onderuit er gewag van te maken want nu maken ze het al te bont, was voor hun al jaren een gewone zaak, drugs doorsluizen. Ken je het IRT geval nog waar de Nederlandse politie een hele vrachtwagen met coke op de snelweg was kwijtgeraakt en de onderzoeker van die zaak zogenaamd de macht over het stuur verloor en overleed…..einde onderzoek….niemand die er nog over praat. Ondertussen zijn de baten van die lading zoals altijd netjes doorgesluisd naar de Nederlandse schatkist. Ik heb het vaker gezegd: bij eliminatie van drugshandel is Nederland binnen de kortste keren failliet.


  Maak melding

 34. Ach, ach,

  ik ken een persoon die als staatshoofd rondloopt
  met een Harddrugsstrafvonnis van ELF JAAR om
  zijn nek !

  Ik hoorde dat hij bovendien ook nog een criminele zoon
  heeft die voor Terrorisme- en harddrugsactiviteiten voor
  TWAALF JAAR in USA-JAIL is opgeborgen !

  Dit zijn geen BLIKSEMAFLEIDERS, dit is PURE MAFFIA IN
  DE REPUBLIEK SURINAME !!!

  Babbelen over ander landen is leuk, vooral als het Eigen land
  in een LANGDURIG FAILLISSEMENT IS GESTORT door wanbeleid
  van de Paarse boys, die bovendien de maffia in alle overheids-
  diensten hebben gestationeerd ! MEGA DAGELIJKSE CORRUPTIE !

  Vergelijk aub het schamele BNP van Sranan niet met dat van
  Nederland !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.