donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname zoekt deze man die 37-jarige zwangere vrouw doodreed en vluchtte

Politie Suriname zoekt deze man die 37-jarige zwangere vrouw doodreed en vluchtte

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 16 Jan – De politie in Suriname heeft de opsporing gelast van de 25-jarige Donovan Morales. De man wordt ervan verdacht op 8 november vorig jaar een 37-jarige zwangere vrouw te hebben aangereden en in hulpeloze toestand te hebben achtergelaten. De vrouw overleefde het ongeval niet.

Het ongeval gebeurde aan de Mariestraat ter hoogte van nummer 17.Ā De voetganger werd met verwondingen per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De volgende ochtend vroeg overleed zij in de ziekeninrichting. Het slachtoffer was 4 maanden in verwachting van een tweeling.

Op de site van de politie staat het opsporingsbericht. Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Verkeer Onder Unit Paramaribo van het Korps Politie Suriname op het telefoonnummer 403381, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

23 REACTIES
 1. Gelukkig is de naam volledig geplaatst en ook een foto van de dader. Het gaat ook om een opsporing. Was dat niet het geval dan zou er weer gereageerd worden dat het een dronken hindustaanse bestuurder betreft.
  Al jaren is het de trend dat hindustanen voor alles wat er in Suriname fout gaat de zwarte Piet krijgen toegeschoven.
  Zo heeft een reageerder de vraag gesteld om welke bevolkingsgroep het gaat bij het bericht over de schoonzoon die zijn schoonmoeder heeft vermoord.
  Blijkt dat het dus geen hindustaan is, maar dat werd wel gedacht en misschien zelfs gehoopt.
  Het is meer aannames maken in de meeste reacties op deze site.

  Overigens is het erg dat een 37 jarige vrouw op deze manier is komen te overlijden. Hoop dat de schuldige snel wordt opgespoord en wordt berecht.
  Familie heel veel sterkte.


  Maak melding
 2. Wat een vuile, gewetenloze rat.
  Misschien het land uitgevlucht.
  Deze idioten moeten zij de zwaarste straf geven. Drie moorden op zijn geweten.

  R.I.P lieve moeder en kinderen.
  Familie en alle andere nabestaanden krakti nanga troostoe.


  Maak melding
 3. Deze zaagsel indien gepakt wordt moet nooit meer een auto besturen, hij moet een straf uitzitten voor het dood rijden van een moeder en 2 ongeboren kinderen! Als ik zo naar zijn porem kijkt, dan zie ik iemand die niet pluis is, iemand zonder gewetens wroeging straalt hij uit !
  Voor ieder leven 10 jaar, dus 30 jaar opbergen deze onverlaat en laten leven op water en brood.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 4. Niemand praat over de Moordenaar die 15+ levens op zijn geweten heeft en nog vrij rondloopt en aanbeden worden. Hij is zelfs god verklaard door sommigen.
  Hoeveel jaren moet hij krijgen???????


  Maak melding
 5. Heb liever dat politie wel tig agenten op deze zaak zetten om deze duivels zoon te vinden en dat de rechter hem 3x de straf opleggen.
  Pillen en sopie achter zijn kiezen plaatsnemen achter het stuur, deze moordenaar mag letterlijk verteren in zijn cel.

  Gecondoleerd familie en heel veel sterkte šŸ˜¢


  Maak melding
 6. Off topic: Jiyani snap je punt, maar hoe meer je gaat ergeren is dat voer voor sommige hier die gelijk uit hun bed stappen en plaatsnemen achter hun PC om hun frustratie te uiten.
  Het probleem van hun frustratie moeten ze bij zichzelf zoeken ze zitten met zichzelf in de knoop daarvoor kan een psychiater hen hulp bieden.


  Maak melding
 7. @Jiyani Kripalani, dat viel mij ook op. Alleen is het wel zo dat het land door Hindoestanen en Chinezen opgebouwd wordt want een zwarte kan dit niet. Kijk maar naar Oeganda waar de zwarte Hitler alle Indiƫrs uit dat land schopte omdat hij ervan overtuigd was dat de economie van Oeganda door de zwarten gedragen zou kunnen worden. Het verhaal is bekend want binnen no time was Oeganda leeggeplunderd door de zwarte Hitler en is het land een broeinest van terroristen en raciale / stammenstrijd geworden. Nu lopen ze in Oeganda te bedelen voor de terugkeer van de Indiƫrs zodat het land opgebouwd kan worden., De meeste Indiers blijven echter in VK en elders wonen.


  Maak melding
 8. Kankantriestraat je bent een respectloze l.ul!!!
  Terwijl hier over een diep triest ongeval gepraat wordt probeer jij op een ongegeneerde manier oude koeien uit de sloot te halen.
  Bah; hoe zielig kan een mens zijn.


  Maak melding
 9. @Kankantriestraat,

  Heb altijd gezegd dat Aziaten van niets iets kunnen maken.
  Dat er ook tussen hen rotte appels zitten, het zij zo.
  Die rotte appels vind je in alle landen, onder alle gemeenschappen en onder alle gelovigen.

  Wat Uganda betreft, de Indiƫrs hebben het in dat land heel erg moeilijk gehad.
  Hollanders zijn weer uit een ander Afrikaans land verjaagd. Na hun vertrek is het ook in dat land snel achterwaarts gegaan. Ook daar zien ze graag dat de Hollanders terugkomen.
  Volgens mij is dat land Zimbabwe.
  Jammer dat Suriname nu in een bodemloze put is

  Trouwens ik heb ooit gelezen dat de naam Kirpalani eigenlijk moet zijn Kripalani.
  Maar omdat die naam niet bij elke Surinamer vlot uit mond kwam is die veranderd naar Kirpalani.
  Hindi/Sarnami woorden zijn voor een leek ook moeilijk uit te spreken.
  De naam Kripalani komt nog steeds voor in India, alsook de naam Kirpilani.


  Maak melding
 10. Mensen mt gladde haar zyn in staat om alsnog vis naar boven t halen uit n uitgedroogde visvyver.rara hoe? Vervloek ze niet n word niet jaloers op hun inteligentie n bedryvigheid dan leer j ht ook hoe ht moet


  Maak melding
 11. Wat ik niet snap waarom KPS zo lang wacht om foto’s te plaatsen van daders die zware delicten hebben gepleegt. Laatst heeft een heethoofd zijn schoonmoeder doodgeschoten. Overal zie je namen maar een foto???? Hoo maar Misschien pas over 2 maanden


  Maak melding
 12. @ Kakantriestraat

  Dus alleen de hindoestanen en chinezen hebben volgens jou Su opgebouwd, de Javanen deden zeker geen ene flikker in jouw optie !! De meeste zwarten willen in alle luxe leven, maar zonder iets te doen daar tegenover. Op alle vingers een gouden ring dikke kettingen om zijn /haar nek, en het liefst 10 vrouwen bij zich hebben.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 13. Het artikel gaat over een voortvluchtige hond…..en de reacties gaan weer over RAS!!! Hoe FUCKED UP!! is het het toch niet met Suriname gesteld!! Stelletje racisten en/of huichelaars zijn jullie die zich daar schuldig aan maken!!


  Maak melding
 14. Probeer objectief te blijven, maak er geen raciaal probleem van.

  Heeft iemand het over een bepaald ras, just ignore him. Een dergelijke persoon zit dan met persoonlijke frustraties en maak de zijne niet de jouwe…!


  Maak melding
 15. @Zwartmans, ik heb het over de eerste generatie mensen die naar Suriname toe kwamen. Ik begrijp dat dit niet uit mijn eerste reactie af te leiden is. Excuses daarvoor.
  Dus ter aanvulling: de eerste generatie Afrikanen (Afro), Aziaten (Indiers, Chinezen en Javanen) hebben keihard gewerkt om Suriname op te bouwen. De huidige generatie bestaat voornamelijk uit meelifters !


  Maak melding
 16. Hij is gewetenloos als het gros der ndpleiders en domme aanhangers. Je medemens vermoorden, bedriegen, bestelen is uit den boze. Kortom alles wat kwaad is wordt verkeerlijkt en aanbeden en bewonderd door het gros der dwaze debiele idiote ndper’ s. Zoals me lijder ddb is, zijn zoon en stiefzoon en gewetenloze trawanten, zo ook het paars verworden volk, jong en oud, rijk of arm, geschoold of niet, religieus of niet. Het geestelijk en moreel verval is dankzij de ndp in een stroomversneling vol van misdaad. Wee de oerdomme ndp paria’ s foe stem weer voor vijf, wo k.


  Maak melding
 17. Zijn jullie weer bezig met elkaar neer te halen, terwijl er drie mensen zijn overleden. Vechten jullie je ruzie maar uit bij een relevante topic. Een beetje piƫteit met de nabestaanden is wel op zijn plaats walgelijke idioten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES