Uitbreiding van Overbridge River Resort in Suriname gaat door

5
Uitbreiding van Overbridge River Resort in Suriname gaat door
Susan Wong van Overbridge River Resort in Suriname.

PARAMARIBO/UTRECHT, 15 jan – De uitbreiding van Overbridge River Resort gaat door. De aanleg van de weg tussen de Johan Adolf Pengel international Airport en de Afobakaweg opent perspectieven voor het resort aan de Suriname rivier. Dat zegt Susan Wong van Overbridge.

Verslaggever Sam Jones sprak met haar op de Vakantiebeurs in Utrecht, voor een nieuwe aflevering van de Radio- en Televisie-special over toerisme in Suriname.

Bekijk het filmpje hieronder:


5 REACTIES

 1. IK zou het na de recente gebeurtenissen die waarschijnlijk grote gevolgen voor Suriname kunnen hebben, zou ik maar even de kat uit de boom kijken Susan.


  Maak melding

 2. Een mooie plek was er in december j.l. had 2 dagen geboekt.
  Volgens mij was ik de enige bezoeker, ik zag verder niemand behalve personeel.
  Zal wel met de prijs te maken hebben.
  Het personeel lijk erg aardig.


  Maak melding

 3. Het is inderdaad niet de goedkoopste plek om een paar dagen door te brengen Oma, maar de rust, ook wij waren met een paar man de enige gasten eind februari, het eten, het huisje en het vriendelijke personeel maakte de prijs meer dan goed


  Maak melding

 4. ik wens Mw Wong veel succes , met al die rechtzaken die lopen rond Overbrigde. Wat ik vernomen heb en dat is zeer recent.ligt het hele gebeuren in een plantage die een familie toebehoort en is de rechts gang omtrent deze zaak volop bezig.Wat is wijsheid in deze?


  Maak melding

 5. Juist het feit dat je door de week – buiten de schoolvakanties – vaak de enige bent, maakt dit soort accomodaties in Su voor mij zo bijzonder. Tegelijkertijd besef ik dat het voor de uitbaters verre van wenselijk is. Maar even puur egoistisch bekeken: Paradijselijk!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.