Telegraaf: ‘Geen 2.344 kilo maar 4.850 kilo cocaïne in rijstcontainers Suriname’

71
Telegraaf: 'Geen 2.344 kilo maar 4.850 kilo cocaïne in rijstcontainers Suriname'
Archieffoto - drugs onderschept in containers met rijst.

AMSTERDAM, 15 jan – Opmerkelijk bericht vanmorgen in de Nederlandse krant De Telegraaf naar aanleiding van de liquidatie van Nitinder Oemrawsingh gisteren in Suriname. De krant beweert namelijk dat er 4.850 kilo cocaïne zat in de containers, maar dat er slechts 2.344,5 kilo is aangegeven. De krant zegt deze berichtgeving te baseren op bronnen in de haven van Paramaribo, die de krant regelmatig tippen over drugsvangsten.

Zaterdag maakte de politie in Suriname bekend dat na onderzoek is gebleken dat van de acht verdachte containers, slechts één drugs bevatte en wel 94 zakken met een totaal gewicht van 2.344,50 kilo cocaïne. Het is dus zeer opmerkelijk dat De Telegraaf vanmorgen tussen de regels door met deze informatie komt:

In deze zaak zijn er tot nu toe geen aanhoudingen gepleegd. Vier personen zijn wel verhoord en heengezonden. De doodgeschoten Oemrawsingh zou zich vandaag melden bij de politie in Suriname.


71 REACTIES

 1. Zo zou Gerel Palm, een voortvluchtige crimineel die verdacht wordt van een liquidatie en pogingen daartoe in Nederland, zich in Suriname ophouden. Palm wordt door justitie gezien als een van de belangrijkste schutters van het eveneens voortvluchtige kopstuk van de Mocro-maffia, Ridouan Taghi.

  De waarnemend politiechef, Prade, ligt zwaar onder vuur. Hij zei eerder dat er vier verdachten in beeld waren, maar verzuimde die op te pakken. Eerder onthulde De Telegraaf al dat mensen uit de directe omgeving van president Desi Bouterse opdoken in een groot witwasonderzoek in Nederland. Ook een man uit Almere die eerder verdachte was in de megacocaïnezaak Tidore, dook op in het onderzoek.


  Maak melding

 2. Gelukkig executeerd Nederland niemand.
  In Suriname wordt je geexecuteerd want de drugmaffia van Suriname laat geen getuigen achter.
  De amerikanen executeren ook niet zomaar want zie dinootje leeft nog achter de muren van zijn 1×1 cel.


  Maak melding

 3. Suriname i love.

  Zo is dat, je slaapt tenminste lekker s´avond wetende dat, niemand je komt koud maken om die coke ! Maar als je geld hebt heb je juist veel vrienden, het hangt af hoe je eraan bent gekomen.
  Maar in ieder geval no spang, niet iedere vinger zijn even lang.

  sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 4. On 16:20 is hij gevonden en die dag had hij nog met Kanhai contact om te vertellen dat hij zich zou melden bij de politie. Was dat dan na of kort voor hij door zijn moordenaars opgepakt is?? Wat was de exacte tijd dat hij met Kanhai blede en wat was de tijd van overlijden?? Is het al bekend waar hij en Kanhai zich bevonden op het moment van het gesprek??


  Maak melding

 5. Voorlopig geen reactie van mij. ik wacht de officiele berichtgeving af want als de politie ook meedoet is dat een bevestiging van de Narcostaat Suriname en dan mogen de Amerikanen a la Panama Suriname binnenvallen om Bouterse op te halen.


  Maak melding

 6. J. Zwartman,
  Na so a de, geen schutting hoger dan je huis laten bouwen en camera’s in al hoeken en gaten van je huis, zogoed neem ik mijn intrek in de bajes daar ben je nog een beetje veilig en als ik mijn vrijheid terug wil dan huur ik een helicopter met volgwagen die me komen bevrijden.
  Want zitten in Nederland is 3 🌟 hotel
  Ai nu heb ik die naam Willem Holleeder ging met spoed voor een hartoperatie andere patiënten moesten onderaan de wachtlijst.
  Nu heeft hij de duurste advocaat die hem verdedigt of heeft hij nu weer een andere????


  Maak melding

 7. Ook in deze kwestie komt de typisch Surinaamse mentaliteit weer naar boven…..liegen, bedriegen, roven, stelen en moorden. Zolang als het corrupte, criminele meedogenloze Bouta-kartel heerst zal dat land financieel/economisch/ moreel afglijden naar een Zimbabwe nivo.


  Maak melding

 8. Bijna heel Suriname doen aan makkelijk centjes verdienen tegenwoordig en die wasie gedoe maakt dat coke onzichtbaar bij sommige gasten,jij gaat meer geld en meer en nog meer willen totdat jou leven eraan gaat.Het jaar is net nieuw en dit al nu gestart en let op er volgen meer.


  Maak melding

 9. Het enige wat nodig is in Suirname is dit………….
  ——————————————————–
  Keiharde aanpak…wetten zoals gelden in Filippijnen, the low of Dudarte…alle drugs gebruikers en leveranciers, dealers elimineren..vernietigen….dat is het meest voorliggende oplossing, keihard met hardehand, desnoods inzetten van dood eskaders,,, opruimen de boel…..het gaat hier in Suriname te ver, high speed wil iedereen tenkoste van levens zich verrijken……


  Maak melding

 10. Waarom niet zelf. Coca verbouwen in Su
  Kale plekken zat ih oerwoud, alleen maar win win
  Als je het niet koopt bij de colos is je marge ook groter, en raak je het kwijt is het van jezelf, ie ne dede na gayana
  Zelf verbouwen schept ook werkgelegenheid 😉


  Maak melding

 11. Waarom niet tevreden zijn met weinig geld, hoe meer ze hebben hoe giereger ze worden.
  Gigantische huizen met gezin bestaan uit 4 personen, ik zou elke verdwalen in dat huis.

  Met mijn tig Primark slippers en kleren denk ik soms wanneer ga ik die aantrekken en de komende zomer staat straks voor de deur weer nwe slippers a €5,- of goedkoper.
  Ik zit in mijn wereld met mijn luxe probleem.


  Maak melding

 12. Waren er nog potentiële investeerders voor het land dan zullen ze na vandaag als sneeuw in de zon verdwenen zijn. Werkelijk niemand wil toch in zee gaan met een land waar wetteloosheid de boventoon voert Het is overduidelijk dat er sprake is van institutionele criminaliteit. De boven en onderwereld zijn met elkaar verweven. Om de boel te ontvlechten vraagt een een harde aanpak (`Zonder aanzien des persoon`). Suriname kan dit niet alleen. Men zal buitenlandse hulp moeten vragen oa de (DEA, FBI , AIVD, TCI etc). Veroordeelden zullen na proces hun straf in het buitenland moeten uitzitten. Suriname is niet bij machte om dit te bezweren.


  Maak melding

 13. Koos, de executie van de 4 mannen in Nederland in oktober of november 2018 Nederland heeft 70 rechercheurs erop gezet hebben ze de moordenaars al opgespoord?????
  Waarom zijn ze vermoord? Ook drugs gerelateerd of niet?
  Waren ze dood geknuffeld of met kogels doorzeefd?
  Antwoord graag 😈


  Maak melding

 14. Amerikaanse DEA zegt dat de Surinaamse politie top corrupt is en wil alleen nog met
  Panday praten en rapporteren.

  Zonder dat iemand het op dat moment weet, blijkt het de eerste stap te zijn naar het oprollen van het Colombiaanse drugskartel. Want hoewel op het DEA-kantoor in Georgetown niet veel later informatie binnenstroomt over het kartel, weigeren zij die te delen met de politieafdeling die daarvoor in Suriname bestemd is, de Narcotics Intelligence Unit (NIU). De angst is dat de inlichtingen eenmaal gedeeld met de autoriteiten op straat komen te liggen. Onze goed ingevoerde bron (naam bekend bij de redactie): ‘De DEA weet dat de NIU lek is. Ze hebben totaal geen vertrouwen meer in de top van de Surinaamse politie. Het hele apparaat is verziekt.’

  Bij hoge uitzondering wil onze bron meewerken aan een verhaal over de wereld van cocaïnehandel in Suriname en de volgens hem doelbewust gebrekkige bestrijding daarvan. De voorwaarden die hij op tafel legt zijn helder: volledige anonimiteit. We spreken hem meerdere malen op een afgelegen locatie in Paramaribo, ergens waar geen toehoorders zijn. De gesprekken mogen worden opgenomen, maar pas na meerdere toezeggingen dat de opnames te allen tijde geheim blijven. Of hij gevaar loopt? ‘Ik loop constant gevaar. Niemand binnen de regering zit op een gedegen drugsonderzoek te wachten.’

  Na maanden van intensieve samenwerking concluderen zowel de FBI als de CTIU dat de anti-terreuractie een succes is. De Amerikanen beschouwen het als een groot voordeel dat de CTIU rechtstreeks aan procureur-generaal Baidjnath-Panday rapporteert en geen deel uitmaakt van het in hun ogen corrupte politieapparaat. Baidjnath-Panday wordt gezien als een fatsoenlijke man waarvan bekend is dat hij op gespannen voet staat met de regering-Bouterse. Sterker nog: in juli 2017 zette Bouterse de OM-baas onder zware druk om ontslag te nemen. De president verweet Baidjnath-Panday dat hij de aanklager in het Decembermoorden-proces niet terugfloot toen hij de strafeis tegen Bouterse uitsprak.

  Het leidde tot een clash tussen Bouterse en het OM. Hoe sterk de vertrouwensband tussen beide diensten inmiddels is, blijkt uit een opmerkelijke stap die de FBI besluit te nemen: wetende van de informatie waarmee de DEA in hun maag zit, stellen zij in opperste geheimhouding de CTIU aan hen voor. De DEA vindt hiermee de dienst die aan de hand van hun informatie het drugskartel in Suriname kan oprollen en tegelijkertijd buiten de invloedssfeer van de ooit voor drugshandel veroordeelde president Bouterse valt.

  Lees het hele artikel op Blendle.


  Maak melding

 15. Laat de AIVD eerst de mokro’s proberen op te sporen die het werk voor 4 nullen achter het getal voor de drugs bazen doen, men geven een Kalashnikov en een zwarte opgevoerde scooter, ze zorgen wel zelf voor hun merkkleding (,zwart)


  Maak melding

 16. Ik ga de handel in drugs nooit goedpraten, maar Hollanders zijn de grootste hypocrieten. Als we kijken naar de omzetten van drugs in Su, dan praten we over misschien 200 – 300 miljoen euro. Als we kijken naar de omzetten van drugs in Nederland dan praten we over veel meer dan een miljard euro’s. Verder staat Nederland bekend als de grootste drugsdoorvoerland in Europa en een Xtc paradijs. Het zou me dus niet verwonderen als iemand bij de Telegraaf de eigenaar zou zijn van de drugs.


  Maak melding

 17. Ben je exporteur en voldoe je aan bepaalde voorwaarden naar het oordeel van de grote boys dan wordt je benaderd door kleine boys om iets voor ze te doen.Meestal is het dreigen van doden van je familielid als je niet meewerkt.
  Als je kijkt wat Oedit opgezet heeft voor zichzelf dan verwacht je niet dat hij iets slinks gaat doen.Dan zou hij dat doen toen hij niets had.
  Kanhai had zijn mond moeten houden over het aanmelden bij de politie.


  Maak melding

 18. Suriname is geen broko prenasi, paleizen, auto’s, restaurants, resorts
  Chavez president van Venezuela is er niet meer hij moest en zou vertrekken maar kanker was hem fataal nu is Madoru aan de macht Venezuela met zijn olievelden is falliet mensen vluchten, honger en verderf.
  Een VHP, NPS, PL er gaat niet beter worden ze willen komen om te steken gronden toe te eigenen, hun beloftes maken ze niet waar, daarom is NDP nu aan de macht.

  Waarom is PVDA nu een kleine partij geworden en PVV nu groot????? Haal vluchtelingen binnen die jouw regels komen bepalen richt woning voor ze in en geeft ze een uitkering.
  Die zelfde vluchteling bedreigt je volk en blaast ze op met bommen.


  Maak melding

 19. De ondergang van de paarse kliek nadert en zal veel gruwelen met zich meebrengen over land, volk, maar meer nog de paarse debiele dwaze idiote ndper’ s zelfs en hun nageslacht. Niemand zal helpen, want het is de oogst van hun oerdomme stemkeuze te stemmen op moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers, die zich gruwelijk verrijken en meedogenloos zijn in hun harten. Alle ndper’ s verdienen de verwording van de narcostaat en failedstate Suribawbwe. De duivel ddb heeft een hele korte tijd om nog meer paars misdadig verderf te zaaien en vele ndper’ s zullen met hem heengaan, naar de plaats die ze verdienen, vanwege hun afgodische praktijken, toverijen en misdaden.


  Maak melding

 20. Die andere 2500 kg, blijft aan de strijkstok hangen, netals die andere zogenaamde verbrande kilos drugs.De volgende verkiezingen moeten voor deze paarse bende, toch winst opleveren, en dit is alleen maar haalbaar, d.m.v. drugstransporten, de politieke partij Ndp is een dekmantel voor een criminele organisatie, die zich hoofdzakelijk bezig houden met drugs, en waneer je aan de macht bent, en alle instituten hebt uigeschakeld, maakt dat allemaal een stuk gemakkelijker.


  Maak melding

 21. “ God zijt met ons Suriname” land van mijn dromen gij land van liefde maar vol ellende , dit is het einde . Nu land van ellende . Ik denk dat de familie van oemrawsingh dit zomaar blauw laat liggen. Er komt vast wel een re-match. Let maar op. Ik ben ook een koelie en zo denk ik ook over.


  Maak melding

 22. Deze ontwikkelingen zijn allemaal te danken aan alle debiele dwaze idiote ndper’ s die drugscriminelen aanbidden voor gratis ete, drinke en hondehok als huisje.


  Maak melding

 23. Forumleden/Reaguurders, Odi odi.

  Telegraaf: ‘Geen 2.344 kilo maar 4.850 kilo cocaïne in rijstcontainers Suriname’.

  En de vraag is, of de verdachte Nitenter Oemrawsingh, daadwerkelijk doodgeschoten is.
  Foto’s zeggen mij in deze niets.
  Want die bebaarde advocaat Kanhai, liegt en speelt reeds geruime tijd het spelletje mee.

  Er moet toch een lijk worden overgebracht naar een ziekenhuis in Berbice of Georgetown in Guyana voor autopsie?
  En is het dezelfde Nitender Oemrawsingh?
  En wie gaat daarna op de BRANDSTAPEL?


  Maak melding

 24. Zoals gebruikelijk blijven hier op dit forum van die enge, miezerige, griezelige huikebalken, structureel wijzen naar het buitenland en hebben dan slechts 1 voorbeeld. Terwijl het onderwerp is…Suriname en drugs!!!!!!!!…….Dagelijks in het nieuws, drugsduikboten, drugsvliegtuigen, drugscontainers, wereldwijde drugstransporten afkomstig uit Suriname, een drugsveroordeelde president. Stelletje hypocriete struisvogels hier op dit forum. Hou je bij het onderwerp, de rest van de wereld weet inmiddels toch wel wat voor een corrupte, criminele FAILED STATE Suriname is.


  Maak melding

 25. @Suriname i love, ja de daders van de moordenaars van die 4 in Ned zijn aangehouden…..raar dat je juist dat niet volgt….de politie in Nederland speelt niet!!


  Maak melding

 26. Fer.E
  Vraag het aan mortuarium van AZ met een foto zoekend naar een lijk die op hem lijkt en wat make-up en bij kroeshaar effe de presskam het haar gladstrijken en Viola💇
  Hup, op de brandstapel en de familie is een paar duizend euro rijker eerlijk verdient.


  Maak melding

 27. Weer zo een opmerkelijk verhaal van een pale skin rat;lulu fu tingi olo heel opmerkelijk dat de OM de PG allen lijden aan amnesie en plotseling niet meer weten wat hun taken en verantwoordelijkheden meer zijn,wegjagen die honden,zoveel drugs gevonden en toch 1 van de hoofdverdachten laten lopen ipv 30 cel om het een en ander de onderzoeken,just like oedit de man die schreeuwt dat hij onschuldig is maar toch zijn uitlevering aanvecht,Joke van de eeuw


  Maak melding

 28. Wazig, moorden aan de orde van de dag in Nederland dat is gewoontjes geworden.
  Ga later naar opsporing verzocht kijken hoe ze weer oudjes beroven en mishandelen zo laag.
  Die criminelen mogen elkaar opruimen dat is het risico van hun vak.


  Maak melding

 29. Zo triest dat Suriname zich bezig moet houden met het bestrijden van drugscriminaliteit. Deze regering doet niks en kan niks. Neem nu de beloofde huizen die gebouwd zouden worden. In tussen timmert de oud kolonisator (Nederland) aan de weg. Ook Nederland kent huisvestings problemen. Suriname had hierop kunnen meeliften. Gemiste kans dus. Enig moment moeten de banden met Nederland weer aangehaald worden. Suriname is nu overgeleverd aan de goden. Sarie torie

  ==============================================================

  EINDHOVEN- De eerste Europese productielocatie voor beton uit de 3D-printer is vanochtend officieel geopend. In de fabriek in Eindhoven worden betonnen bouwstukken geprint die kunnen worden gebruikt voor de bouw van fietsbruggen en zelfs hele woningen.

  De initiatiefnemers van de betonprintlocatie zijn bouwbedrijf Bam Infra en betonmaker Weber Beamix. Bij het initiatief zijn ook andere partijen betrokken, waaronder de Technische Universiteit Eindhoven. Gedrieën fabriceerden zij al een geprinte fietsbrug in het Brabantse Gemert, een wereldprimeur. In de nieuwe fabriek wordt gebruikgemaakt van de technologie die toen werd ontwikkeld.

  De te printen fietsbruggen zijn onder meer bestemd voor de provincie Noord-Holland, de eerste klant van de printfabriek. Ook worden er binnen afzienbare tijd 3D-huizen geprint die onder andere in de Eindhovense wijk Meerhoven komen te staan. Nog dit jaar wordt daar het eerste 3D-huis neergezet.

  De initiatiefnemers zijn ervan overtuigd dat de 3D-betonprinter voor opschudding gaat zorgen in de bouwsector. Met een 3D-printer kunnen eenvoudig vormen worden gemaakt die met een traditionele bouwwijze erg arbeidsintensief zijn. Bouwen gaat met de nieuwe techniek sneller en is bovendien milieuvriendelijker. Ook woningmarktdeskundigen denken dat dit een oplossing kan zijn voor de grote vraag naar betaalbare woningen.

  In de fabriekshal in Eindhoven gaan vooralsnog vijf mensen aan het werk. „De robot werkt geheel automatisch, maar voorlopig blijven we erbij’’, vertelt Pieter Bakker, die als projectleider van Bam Infra in de fabriek werkt. Volgens directeur Henk Post van Bam Infra zijn er genoeg orders om de fabriek te laten draaien. „Behalve de huizen en fietsbruggen die we gaan bouwen hebben we veel belangstelling van organisaties in de publieke sector. Ik verwacht daar zeker een aantal orders. Tegelijk kijken we bij ons op het bedrijf of onderdelen voor traditionele bouwwerken beter hier gemaakt kunnen worden.’’


  Maak melding

 30. “Suriname failed state” Toen Blok deze woorden uitsprak waren de rapen gaar in het land.
  Met de recente ontwikkelingen in het land kun je toch niet tot een anderde conclusie komen.
  Alle aanhangers van Bouterse hoe hondstrouw dan ook zullen nu moeten erkennen dat de NDP de totale vernietiging van de staat op haar geweten heeft.

  Dit nieuws gaat de wereld door en de betrouwbaarheid van de Surinaamse justitie wordt met een korreltje zout genomen.


  Maak melding

 31. Dagoebal 15 januari 2019 at 15:58
  Weer zo een opmerkelijk verhaal van een pale skin rat;lulu fu tingi olo heel opmerkelijk dat de OM de PG allen lijden aan amnesie en plotseling niet meer weten wat hun taken en verantwoordelijkheden meer zijn,wegjagen die honden,zoveel drugs gevonden en toch 1 van de hoofdverdachten laten lopen ipv 30 cel om het een en ander de onderzoeken,just like oedit de man die schreeuwt dat hij onschuldig is maar toch zijn uitlevering aanvecht,Joke van de eeuw

  Ps. dagelijks lik ik baas zijn ballen en zijn reet.


  Maak melding

 32. teveel slecht nieuws ligt zwaar op de maag.

  De algemene politieke beschouwingen over de begroting van 2019 is vandaag niet doorgegaan. President Desi Bouterse voelt zich niet goed. Dit deelde Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons zojuist mee bij de opening van de vergadering.

  In overleg met de verschillende fractie en de regering is besloten om de president beterschap toe te wensen en de vergadering te verdagen. Dat is meegedeeld in het openbaar door Simons. Het ligt in de bedoeling om donderdag te vergadering. Dit is nog onder voorbehoud.


  Maak melding

 33. Speciaal voor de Feit is en blijft dat 2 hindustanen in verband zijn gebracht met hele grote drugsvangsten. En van wie is de drugs volgens de waterkanters, Bouta natuurlijk.

  Toen santokie minister was is er bijna 100kg drugs uit een politiekluis verdwenen, kluisbewaarder was een hindustaan.

  Conclusie is???


  Maak melding

 34. Ik lees net dat de begrotingsbehandeling niet door kan gaan. De president is wat ziekjes. Hij heeft diaree van zijn 2300 kg. Wahaa….Nee hij heeft last van
  “mi gado mi las mi cocaïnerites”


  Maak melding

 35. @Makka; concluisie dat er geen conclusie getrokkenbkan worden. Twee of drie hindoestanen maakt nog geen 4850 kg cocaïne. Daarvoor heb je meer nodig, niet alleen de kapitaalkrachtigen maar de beleidmakers, zoals ze nu het geval is…een ambtenaren stal van 50.000 nietsnutten.


  Maak melding

 36. Aan alle sranan mangs op dit forum die afgeven op ons land Suriname. Het is een klein deel van de 650duizend inwoners, die de boel verzieken. En vragen om een invasie van de Amerikanen a la Panama. Tjah:
  Amerika zit vol drugs en importeert drugs uit Guatemala- Mexico-Colombia.
  En Nederland? wat een lachertje…. Laten deze 2 landen eest hun eigen drugsproblemen( en executies) oplossen.
  Wel opvallend dat het almaar weer bepaalde etniciteiten worden genoemd met deze GROOTSCHALIGE DRUGSHANDEL….. Misschien zit de sheriff hierachter? Opvallend is de bal bla van de VHP nadat de executie bekend werd. ROOKGORDIJNEN??? Ik denk aan de Segebay executie in Amsterdam. Laten wij geen voorschot nemen op het onderzoek. Corruptie is een wereldwijd probleem. Vooral in de zogenaamde Westerse landen.


  Maak melding

 37. @ Makka. En de huidige Procureur Generaal werd in de tachtiger jaren aangehouden door de MP met 50 kg coke in zijn kofferbak. Fa dang? Wie is nu te vertrouwen. Bouta de schuld geven ? Intussen gaan anderen aan de haal met de buit…..


  Maak melding

 38. He mokro het zijn geen 2 of 3 hindustanen, hoe kom je daar nou bij. Ze zijn met velen, ze zijn allemaal kapitaalkrachtig, we weten inmiddels ook hoe ze aan hun kapitaal zijn gekomen. Neem tokkie, hoe is die man zo kapitaalkrachtig geworden met een politieloon. Die man zit in autohandel, supermarkten, hij grossiert in gronden enz enz. Een grote drugshandelaar is vele malen erger dan een dief. Weet je wel hoeveel levens deze hindustanen vernietigen met hun handel, meer dan 50.000 nietsnutters yo koe.


  Maak melding

 39. Arlbert van Dam Bouta heeft nou eenmaal een groot hoofd, terwijl deze ratten op grote schaal dealen schreeuwen ze houd de dief. Opvallend dat niemand van de VHP nog iets heeft gezegd, ze schijten letterlijk en figuurlijk in hun broek, hun investering is foetsie, weg drugs weg geld. Hahaha


  Maak melding

 40. PARAMARIBO – De polilitie heeft dinsdag (vandaag) vier personen in verzekering gesteld in verband met het onderzoek naar de vangst van bijna 2400 kilo cocaïne vorige week op de Jules Sedney haven. Dit wordt tegenover de Ware Tijd bevestigd door waarnemend-korpschef Roberto Prade.

  Het gaat in deze om de inklaarders Hillary G. (55) en Vanelle M. (30) en truckchauffeur Shailendra O. Uit andere bron verneemt de krant dat de douaneambtenaar Dharmindersingh A. (49) zich vandaag ook bij de politie moest aanmelden om gehoord te worden. Hij is naar verluidt de douanier die Nickerie de containers met rijst waarin de drugs zijn gevonden had geïnspecteerd en verzegeld. Ook hij is in verzekering gesteld.

  In verband met de liquidatie van de ondernemer Nitinder Oemrawsingh maandag in Guyana, zegt de politiechef dat er hierover informeel reeds contact is met de politie in het buurland. “Een officiële verklaring van die zijde wachten wij af”, zegt Prade.

  Desgevraagd stelt politiewoordvoerder Humphrey Naarden dat donderdag onder toezicht van functionarissen van het Openbaar Ministerie de drugs zal worden vernietigd. Dit zal gebeuren in het district Brokopondo.

  Lees meer: BREAKING: Vier arrestaties in megadrugszaak – DWT


  Maak melding

 41. Luti fu tingi olo abra broki kumakoisi de druiven zijn zuur minder droga moni vr de oranje kas,mathoera steekt haar hoofd in het zand,het is heel erg stil daar,Luti uit tingi olo kumakoisi rat,beware of the Dog


  Maak melding

 42. Ik vind het opvallend dat men meteen het bericht in de typisch rechtse xenofobische, Telegraaf geloofd.

  Waar is het bewijs dan?

  Oh ja, anonieme bronnen in de haven. Tuurlijk!

  En waarom men naar Bouterse wijst, terwijl de hoofdrolspelers Hindoes zijn, ontgaat mij al helemaal…


  Maak melding

 43. bhaai,

  de 2 laffe, paars geïndoctrineerde en paranoïde jaknikkers Paki-RAT-igri en RobG zijn steevast de wegblijvers als het om daadwerkelijk serieuze zaken gaat. Ze verliezen steeds meer terrein en zijn verworden tot 2 zielige, treurige, miezerige paarse roependen in de woestijn.


  Maak melding

 44. Ik zou voorzichtig zijn met de verhalen van de Edomites iets dat geprobeerd heeft de zwarte hebrew Israëliet uit de geschiedenis te laten verdwijnen,hun geschiedenis hebben toegeëigend middels whitewash,cesare Borgia als Jezus uitbeeld in alle kerken ,een moordenaar,incestpleger,de waarheid kunnen ze niet meer tegenhouden,de Edomites en hun leider de paus aanbidden lucifer,Choenni ik zou j aanraden Deuteronomium te lezen vanaf chapter 28 dan zul j zien wie de echte kinderen van God zijn en dat Jezus Christus wooly hair had en skin so dark als charcoal,ontkennen feiten verdraaien,dingen toe-eigenen middels whitewash is een kunst op zich


  Maak melding

 45. Dagoebal 15 januari 2019 at 20:10
  Mi tingi olo abra broki kumakoisi de druiven zijn zuur minder droga moni vr de paarse kas,mathoera steekt haar hoofd niet in het zand,het is heel erg stil daar,baas de tingi olo kumakoisi rat,beware of the Dagoeball, mi e lik baas eng bal.


  Maak melding

 46. Vele Hindoestanen van Suriname zijn geen echte Hindoestanen meer. Ze copuleren massaal met creolen, marrons, javanen enz. Ze hebben geen trots meer op hun afkomst. Het zijn be-gaar ke lota’s geworden. Ze doen alles voor de kavvers.


  Maak melding

 47. Ik denk dat de Telegraaf het moeilijk heeft gemaakt voor de mannetjes die nog in contact staat met de gewezen minister sheriff van Justitie en Politie. In elk geval het zijn de mensen die bevriend zijn met de politie die dit hebben doorgespeeld aan de Telegraaf. Of de Telegraaf heeft zomaar wat uitgekraaid.

  Santokhi e.a. moeten opgebracht worden voor verhoor, echt waar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.