dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoReeds 27 passagiers op luchthaven Suriname staande gehouden vanwege openstaande verkeersboete

Reeds 27 passagiers op luchthaven Suriname staande gehouden vanwege openstaande verkeersboete

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 11 jan – Vanaf 15 december tot en met 10 januari 2019 zijn 27 passagiers, die een openstaande verkeersboete op hun naam hadden staan, op de internationale luchthaven van Suriname staande gehouden. Deze mensen moesten eerst hun boete ter plekke betalen, voor zij het land uit konden meldt het Korps Politie Suriname.

De Automatische Nummer Registratie Systeem Unit (ANRS), die belast is met het executeren van verkeersvonnissen, begon op 15 december met controle werkzaamheden op de Johan Adolf Pengel (J.A.P) internationale luchthaven. De vertrekkende passagiers die op hun naam een openstaand verkeersvonnis hadden, moesten hun boete meteen betalen ter voorkoming dat zij in hechtenis zouden worden genomen.

Volgens de wetsdienaren van ANRS komen dagelijks twintig tot dertig personen op de afdeling verifiëren of zij een openstaande vonnis op hun naam hebben staan, omdat zij zonder problemen op reis willen. Een aantal personen met een openstaand verkeersvonnis heeft gelijk hun boete voldaan.


opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Prachtig dit systeem. Ze kunnen wel een dure ticket betalen, maar hun boetes niet. Zorg dat je geen boetes krijgt, door netjes te rijden in het verkeer. Hou je aan de wettelijke regels. Je bent een rund als je in het verkeer stunt. Dit systeem werk dus prima. ANSR ga zo door. Sommige mensen zijn hardleers. Wel de lusten niet de lasten. Tref ze flink in hun portemonnee.


  Maak melding
 2. In het artikel staat dat de overtreder zijn boete moet betalen. Meer niet.
  Dit betekent dat er per inning verlies wordt geleden:
  de geinde boete moet administratief worden verwerkt. Kosten moeten worden doorberekend.
  de ambtenaren belast met de controle en innjng moeten dit werk doen, naast hun dagelijkse werkzaamheden of er moeten extra controleurs worden ingezet. Kosten moeten worden doorberekend.
  Daarnaast moet er een ontmoedigingsbedrag (een malus) worden ingevoerd.
  Oftewel met 1 woord het doelmatigheidsbeginsel moet toegepast.
  Dan heeft deze maatregel zin


  Maak melding
 3. Een lullige boete krijgt prioriteit en een paar km verderop landen drugsvliegtuigen, arriveren drugsduikboten en word 2300 kilo cocaïne oogluikend doorgelaten. Goed bezig hoor in die primitieve apentuin.


  Maak melding
 4. Dan moet een loket komen..”betaling van verkeersboeten hier”..en de politie is dan niet nodig.Sjeesjes ,hoeveel verkeersovertreders gaan dan met vakantie elke dag dat maakt dat je de politie in action hebt. daar op de luchthaven?!


  Maak melding
 5. @ Jack

  @ Dino/ Desi heeft gelijk, daar is geen twijfel aan zo gaat dat in Su en zo zal het ook blijven, of je nou eens bent of niet

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES