vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentCaribbean Valentine's Party op zaterdag 16 februari in Rijswijk

Caribbean Valentine’s Party op zaterdag 16 februari in Rijswijk

-

Does Travel - naar Suriname

RIJSWIJK, 11 jan – Midden in de winter kun je op zaterdag 16 februari 2019 genieten van een heerlijke Caribbean Valentine’s Party met twee topbands: PASSION & 2-REMEMBER! We gaan van 23.00u – 04.00u lekker dansen en sjansen op de beste Caribische live muziek van toen en nu, in de Sir Winston Club Rijswijk. En de Super Early Birds van slechts 12 euro ex fee zijn alleen dit weekend nog te koop hier online via Eventbrite.

Carifesta staat garant voor kleurrijk en volwassen publiek en is een gezellig 30+ feest met de beste Caribische muziek van toen en nu zoals merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits uit Suriname. Het is VALENTINE en het thema luidt: ** LOVE **!

EXCLUSIEF: Boek een eigen VIP TAFEL met of zonder flessen op een premium plek. Bel of ap 06-26328025 voor meer info. Check ook dit filmpje van de vorige keer:

De Sir Winston Club is een exclusieve en sfeervolle locatie die tegen NS Station Rijswijk (Zuid-Holland) aanligt. Ook voor de bezoekers die met de auto komen, is de club gemakkelijk te vinden, want deze is gevestigd dichtbij de toeritten naar de A4 en de A13. Je kunt gratis parkeren aan het Kessler Park / Lange Kleiweg.

INFO
Caribbean VALENTINE’s Party
Datum: Zaterdag 16 februari 2019
Tijd: 23.00u – 04.00u
Locatie: Sir Winston Club
Adres: Generaal Eisenhowerplein 27, Rijswijk
Toegang: 30+
Dresscode: a touch of red!
Prijs: EARLY BIRD 12 euro excl fee HIER online te koop

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES