maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinamers richten internationaal FinTech bedrijf op

Surinamers richten internationaal FinTech bedrijf op

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 jan – Een team van Surinamers heeft onlangs een internationaal FinTech bedrijf opgericht en gaat voor ‘een financieel gezonder Suriname’’. Het bedrijf OuroX is de allereerste FinTech startup van Surinaamse komaf en focust zich op het verbeteren van financiële transacties en -interacties in Latijns Amerika en het Caribisch gebied, beginnende uiteraard, in Suriname. 

Fintech is een verzamelnaam voor innovatieve producten en diensten in de financiële sector die zijn en worden ontwikkeld om de kwaliteit, snelheid en gebruiksgemak van de financiële dienstverlening te optimaliseren. Het team bestaande uit jonge, ambitieuze Surinamers is net terug uit Amerika, Zuid Amerika en Azië, waar zij op meerdere Blockchain en FinTech beurzen hebben gestaan ter promotie van OuroX.

Wat zij meekregen tijdens hun mini-wereldreis, omringd door de grootste FinTech industrie-experts, was voor hen een bevestiging: Nu kan en moet het gebeuren. Kijk voor meer info over het bedrijf op https://ourox.io

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Luciën kijkt naar de foto en ziet hindustanen en zal schrijven dat deze 2 Surinamers een dekmantel hebben gevonden om hun drugshandel uit te voeren.


    Maak melding
  2. Bad timing. Ik wilde in Suriname aan internet verkopen beginnen en kwam tot de ontdekking dat de breedband in Suriname nog ingevoerd moest worden. tevens is de postverzorging één grote bende. Ter voorkoming dat mijn onderneming zou mislukken heb ik mij teruggetrokken en op een andere manier de zaken opgestart. Deze mensen beginnen in een periode waarin Suriname in een financiele ban is geplaatst. Mijn advies, heel goed plan. Wacht op de volgende regering want onder Bouterse is jouw onderneming gedoemd te mislukken.
    Let op: succes wordt door de omstandigheden bepaald. Zijn de omstandigheden ongunstig, dan zal je nooit succesvol zijn . Het ligt dus niet aan jullie, maar aan de omstandigheden.Ik hoop van ganser harte dat mijn woorden niet uitkomen want op zich vind ik het een prachtig plan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES