woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoSBB gedenkt Nationale stichting voor Blinden en slechtzienden in Suriname

SBB gedenkt Nationale stichting voor Blinden en slechtzienden in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 jan – Namens het personeel van de Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) heeft de directeur Onderzoek en Ontwikkeling Rene Somopawiro op donderdag 10 januari, een geldbedrag aan de directeur van de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname (NSBS), Natasia Hanenberg-Agard overhandigd.

Deze geste vloeit voort uit de opbrengsten van een geslaagde Cook out die de SBB op 14 september 2018 j.l. heeft georganiseerd in verband met haar 20 jarig bestaan. Het doel van de Cook out was om de saamhorigheid onder het personeel van SBB te bevorderen. Het personeel van de SBB wil met deze geste de NSBS ondersteunen met het onbaatzuchtige en mooie werk dat zij doen.

Mevrouw Hanenberg is dankbaar en geeft aan dat deze geste een mooie manier is om het jaar te beginnen. De stichting heeft een aantal activiteiten gepland voor dit jaar en elke gift levert een bijdrage aan het realiseren daarvan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Om de saamhorigheid onder het personeel te bevorderen??? Is er geen saamhorigheid dan???
    Vreemd, het gaat om blinden en slechtzienden. Een vergeten groep waar de regering geen oog en gevoel voor heeft. Saamhorigheid moet in je zitten, zodat je het kan uitdragen. God zij met ons Suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES