Guyanees in Suriname smokkelde bijna 12 kilo ‘Yami’ onder motorkap van auto

8
Taxi chauffeur verstopt pakken drugs bovenop de motor van zijn auto
Foto (C) Actionnieuws Suriname - 5 grote pakken drugs in de motorruimte.

PARAMARIBO/BURNSIDE, 10 jan – De man, bij wie afgelopen Tweede Kerstdag in Suriname vijf grote pakken drugs onder de motorkap van zijn auto werden gevonden, is de 45-jarige Guyanees Wayne B. Dat heeft de politie gisteren bekende gemaakt. Agenten vonden bijna 12 kilogram ‘Yami’, een veredelde vorm van marihuana in de motorruimte van zijn auto (FOTO).

De Guyanees, die reeds jaren in Suriname woonachtig is, reed op die bewuste dag vanuit Nickerie richting Paramaribo. Hij werd tijdens een politie controle te Burnside (Coronie) aangehouden en gecontroleerd. Daar werd de ‘Yami’ aangetroffen en in beslag genomen evenals zijn auto.

De vraag naar yami is de afgelopen jaren toegenomen. Het betreft een veredelde vorm van marihuana, die wordt samengeperst. Yami blijkt een hogere straatwaarde op te leveren dan de meer bekende vorm aldus de politie in Suriname.


8 REACTIES

 1. Het land is sinds 2010 een verworden narcostaat. Bij verstekveroordeelde drugscriminelen regeren het land dankzij oerdomme debiele dwaze idiote aanhangers, de mpp ndper.


  Maak melding

 2. Maak het niet al te druk over die lui die verslaafd zijn moet ook toch aan hun behoefte vervullen toch, de wapenhandel door de grote landen dat is pas heeeeeeeeeeel erg, er gaan onschuldige mensen en kinderen door dood en men moet bij aankomen en zeggen het is politiek, ALLAH heeft de wapenhandel ook gezegd dat wapenhandel niet mag, omdat mensen daar door vermoord worden
  Jhonny


  Maak melding

 3. Deze Guyanees gaat jaren de bak in.Met de grote baas van de 2300 kilo coke gebeurt niks.Het enige is dat hij zijn coke kwijt is.De volgende keer maakt hij deze fout niet meer.


  Maak melding

 4. Het wordt hoogtijd de Guyanezen en Brazilianen het land uit te zetten. Ongewenste gasten zijn dit.
  Suriname is een land geworden van Sodom en Gomorra wat drugs betreft. Straks zit Suriname vol met levende zombies die door onze straten lopen te dwalen. Zelfs de jongeren verkopen nu hun lichaam om aan drugs te komen. Flinke straffen geven en het land uit smijten. De helers en kornuiten horen flink aangepakt te worden.


  Maak melding

 5. Jamie jamie lekker opsluiten. Mosten ze in Suriname niet eens een nieuwe opslagplaats voor drugsgerelateerde criminelen gaan maken. Ergens buitengaats op de oceaan. Wat een narcoland is dat zeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.