Bouterse maakt zich niet druk om uitkomst proces Decembermoorden in Suriname

43
President van Suriname viert 73ste verjaardag vandaag
Op 12 augustus 2010 werd Bouterse als president van Suriname geïnaugureerd en nam hij officieel de macht over van zijn voorganger Venetiaan.

PARAMARIBO, 9 jan – President Desi Bouterse van Suriname maakt zich niet druk over de uitkomst van het strafproces over de decembermoorden. Bouterse, die hoofdverdachte is in dit proces, noemt het ‘een politiek proces met als enige doel hem weg te krijgen’. Dat zei hij dinsdagmiddag tijdens een persconferentie in het presidentieel paleis in Paramaribo.

Het OM heeft tegen hoofdverdachte Bouterse 20 jaar cel geëist, net als tegen zeven andere verdachten. Voor negen verdachten is vrijspraak gevraagd. Komende vrijdag 11 januari gaat de rechter in Suriname verder met deze zaak.

Hoewel Bouterse Nederland niet bij naam noemde, maakte hij duidelijk dat Nederland een belangrijke rol speelt in het proces. “Dat politieke gedeelte van 8 december is voor mij heel erg duidelijk. Ze willen Bouterse dat proces aan zijn broek smeren”, aldus een laconieke president die verder nog het volgende zei:


43 REACTIES

 1. Er zijn tijdens mijn DICTATUUR, onder mijn bevel, veel meer
  dan zestien SURINAMERS VERMOORD dooor MILITAIREN, en
  dan wil men mij een PROCES aan de broek smeren ?????????

  NEDERLAND heeft archief en dossiers ??????????

  Waar zijn JOUW dossiers ??
  — waar is archief van de Sranan Legerleider ?????
  — waar is het archief van de Procureur Generaal ten tijde van
  de December-massamoord ?????
  — waar zijn de NOTULEN van de vergaderingen, waarbij de
  DODENLIJSTEN en de ADRESSENLIJSTEN zijn samengesteld ?????
  — Wie was de Notulist en wie waren ter vergadering aanwezig ?????

  Al deze gegevens en archiefstukken heeft NEDERLAND NOCH ENIG
  ANDER LAND IN HAAR BEZIT !!

  PS : Het MARTELEN en het NEERMAAIEN MET VELE KOGELS VAN DE
  ONGEWAPENDE EN ONSCHULDIGE SURINAAMSE STAATSBURGERS,
  ZIJN MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID, DIE GEPLEEGD ZIJN
  DOOR SURINAAMSE MILITAIREN EN HUN BEVELHEBBER !!!!!

  PS 2 : Hij, de BEVELHEBBER, heeft zelf op de TV aangegeven aan
  het Volk, dat de GEVANGENEN, helaas, OP DE VLUCHT, ZIJN NEER-
  GESCHOTEN.
  Dit NEP-bericht van de Legerleider/Machthebber werd vrijwel direct
  ontzenuwd, en als ONWAAR bestempeld, omdat sprake was van
  ernstige MARTELINGEN van de onschuldige mensen en van
  VERWONDINGEN IN GEZICHT, BORST, HOOFD, KEEL, BUIK,
  KNIEEN, LEDEMATEN etcetera. !

  MEN WIL MIJ PROCES AANSMEREN ????????????????????????????


  Maak melding

 2. Deze van moord verdachte Drugscrimineel denkt dat hij Jezus Christus is. Mensen zijn uit hun huis gehaald en standrechtelijk geëxecuteerd en dan kom je met ‘ Ze willen mij een proces aansmeren ‘

  Hij zegt dat hij de afgelopen 8 jaar een prudent beleid heeft gevoerd.

  Die man spoort echt niet!!


  Maak melding

 3. Bouterse maakt zich niet druk om uitkomst proces Decembermoorden?
  Waarom zou die man zich dan druk moeten maken als hij vooraf weet dat hij wordt vrijgesproken? De angst zit er dik in, dat de rechtelijke macht rekening houdt met calamiteit en hierdoor vrijgesproken. Als Bouterse zegt dat hij zich niet druk maakt om de uitspraak over de decembermoorden/decembergebeurtenis dan twijfel ik aan die man zijn oprechtheid. Een leugenaar is en blijft leugenaar/moordenaar. Hij legt teveel de nadruk op bepaalde dingen en vraagt of zegt steeds dat wij hem moeten geloven. Dit zijn woorden van een geboren leugenaar.

  De vraag is, in hoeverre is de opperbevelhebber in staat zich te beheersen? Uitspraak of Vrijspraak er gaan dingen gebeuren. Er zijn genoeg optie waaraan de rechtelijke macht en het volk zich kunnen laten beschermen. Vertrouw niemand en Bouterse ook niet. Begin alvast de steun te zoeken en blijft alert.

  And last but not least het confisqueren van bezittingen van de miljonairs over de afgelopen periode. Te beginnen bij de toenmalige regering Nieuw front tot heden. De roversrijkdommen moeten terug vloeien naar de belastingbetalers/gemeenschap.


  Maak melding

 4. @ Boe: Op dit kaartje: mapsontheweb.zoom-maps.com/image/181774874386 is te zien dat Suriname de slechtste gezondheidszorg heeft van heel Zuid-Amerika.


  Maak melding

 5. Waarom hebben ze de microfoon niet onder zijn smoel weggehaald?? Hij weet niet te praten, slikt woorden. Heeft een chronisch spraakgebrek. Zal wel onder invloed zijn. Zelfs van een briefje lezen heeft hij moeite mee. Deze man moet weg, niets zinnigs komt uit zijn strot. Praat in wij vorm. Wie zijn wij. Hadden ze beter een kind van 8 jaar de microfoon kunnen geven. Hij praat enkel van horen zeggen, is er niet nauw bij betrokken. Deze man moet echt berecht worden.Praat heel wat koeterwaals en onsamenhangend.Taalfouten van de eerste plank.


  Maak melding

 6. Dat deze worm die vandaag een aboema is geworden is door het surinaams volk gekweekt.
  Suriname heeft vele rijkdommen maar is zeker ook rijk aan dommen.Surinamers zie wat er in Venezuela gebeurt!!!Same shit is going on here. Wie niet horen wil zal voelen.Op naar het derde termijn Bouterse!


  Maak melding

 7. Bouterse moet blij zijn dat hij in Suriname woont want in een andere land zou het anders zijn verlopen met hem maar Surinamers is een bange volk die deze moordenaar tot president heeft gekozen.God heeft alles gezien hij krijgt nog zijn straf die rover en moordenaar die het land leeggeroofd heeft en vernietig.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

 8. Deze gewetenloze moordenaar heeft zich nog nooit druk gemaakt, maar begint nu toch wat onzekerder en zenuwachtige trekjes te krijgen nu zijn einde nabij is, al dacht hij overal mee weg te kunnen komen, maar gerechtigheid zal uiteindelijk dit fossiel de das om doen.


  Maak melding

 9. @ Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse: ” we kunnen trots zijn op onze gezondheidszorg…”
  Waarom laat hij zich niet in Suriname behandelen … vlucht telkens naar Cuba … bang om in Su. geholpen
  te worden naar de eeuwige jachtvelden.

  Wat de uitkomst van het Strafproces betreft … de eis van de Officier van Justitie moest niet twintig {20} jaar zijn … maar … een gevangenisstraf voor het leven …met eenzame opsluiting. Deze schaamteloze misdadige moordenaar mag nooit meer vrijkomen.

  Bisschop Choennie …. spreekt u op persoonlijke titel ? Hoe durft u met ” droge ogen ” te pleiten voor … gratie … voor deze Misdadige Moordenaar. Moeten de andere NDP-bandieten ook vrijgesproken worden


  Maak melding

 10. Wat een lulverhaal kraamt deze man uit.Hij moet gewoon zijn straf krijgen voor de decembermoorden Als hij er mee wegkomt maakt Suriname zich onsterfelijk belachelijk in de hele internationale gemeenschap.Dan kan Suriname met recht een failed state genoemd worden


  Maak melding

 11. Dus Karel Choenie gaat persoonlijk de opstand in Suriname leiden als Bouterse wordt veroordeeld!!
  Al de volgelingen van Choenie zullen door hem opgeroepen worden om te verzamelen bij Kathedraalkerk, vanwaar de opruiende,razende,tierende achterban van hem en NDP achter hem zullen lopen.Kijken of ook
  winkels geplundeerd zullen worden !!!!


  Maak melding

 12. 1) Precies om deze redenen kan/mag Bouterse niet aan blijven als President van Suriname. De man is verdachte in een meervoudige moordzaak. Suriname onderschrijft trias politica maar Bouterse heeft vanaf de eerste dag sinds zijn aantreden als President zijn macht misbruikt om evt vervolging te voorkomen.

  2) Waarom de dossier voor 60 jaar opgeborgen zijn is mij een raadsel. Lijkt mij dat de Nederlandse overheid openheid van zaken moet geven.


  Maak melding

 13. Zelf heb ik niet eens de moeite genomen naar het gebrabbel van Bouterse te luisteren. Mijn jongste nichtje van 3 jaar spreekt duidelijker en in volledige zinnen dan deze charlatan die naar de naam Bouterse luistert.


  Maak melding

 14. De enige die zich druk maakt is Bouta. Niet druk maken, maar wel amnestie voor zichzelf regelen en als dit niet werkt nog een artikel 148 in werking zetten.


  Maak melding

 15. De duivelse megalomane psychopatische misleider, de lijdsma, en lijder van het paars immoreel verdoemd volk, de ma pima ndper’s weet dat zijn tijd op deze wereld heel kort is om land en volk te verderven. Na mij de zondvloed em slapeloze nachten voor het gehele volk, maar gelukkig nog meer voor de dwaze debiele idiote oerdomme ndp paria’s die hem als lijder en misleider van land en volk hebben gewild en geplaats. De moord-, drugs- en roofvloek teisteren het gehele land onder leiding van deze duivel. Alles lijdt, onder zijn corrupt misdadig immoreel duivelse wanbeleid, mens, dier, vissen, vogels, insecten, reptielen, microben, bomen, planten, de bodem, rivieren, kreken, zelfs de lucht die men moet inademen. Wee wee wee is het paars oerdom beroofd ndp dom volk als ze weer oerdom in 2020 gebonden en bezeten krijsend wederom voor de derde maal ( scheepsrecht) op deze duivelse moordenaar, duivels drugscrimineel en duivelse staatskasrover en zijn nationale duivelse partij gaan stemmen. Do ka no mpp en niemnad zal dit paars ddb afgodisch volk helpen, ook God niet, want ze verdienen het gevolg van hun keuze, de duivel en zijn verderf.


  Maak melding

 16. ik heb twee minuten naar die persconferentie met ka uit leg van ddb geluisterd en had mijn buik vol van. Hier zakt mijn onderbroek echt van af.

  Surinamers moeten zich echt schamen met zo een president. De slechtste die Suriname tot nu toe heeft gehad. De schuld dat Suriname nu over deze waardeloze president beschikt komt door:
  – ex-president Ronald Venetiaan van de NPS, die toe in een 2010 in een coalitie had met VHP, PL, ABOB enz, zo verblind was van het ongelijk van PL dat ondanks die hem wees dat ze samen moesten optrekken tegen ddb, hij dit niet wilde en deze coalitie stuk ging.
  – ddb/ndp maakten van die gelegenheid gebuik om PL en ABOB in hun kamp te krijgen,
  – de kiezers van de NPS waren teleurgesteld geraakt in de NPS, omdat die vond dat El Vene niet naar ze omkeek en hun belangen niet behartigde en vooral de jongeren keerden de NPS de rug toe. Ik zie nog de demo van de leerlingen van de scholen voor zijn Kabinet en hij de negeerde. El Vene had het natuurlijk heel druk om orde op zaken te stellen in het financieel-economisch gebeuren die juleswijdenbosch en ddb ervan gemaakt hadden. Ik zie EL VEne nog hier in Nederland de SuriNeds smeken dat die Valuta moeten overmaken voor familie, enz in Suriname. Suriname was onder Wijdenbosch/ddb ook skeer gemaakt, LEt op skeer gemaakt.

  – ook de kiezers die bij de verkiezingscampage van 25 mei 2010 door de ddb/ndp, rovers misleid werden, oa: iedere leerling een laptop/celephone, bruggen over de grens rivieren, diepzeehaven, grootste cassave/voedselschuur van het Caribischgebied, Tram-Treinverbinding naar Rio de Janeiro, vierbaansweg van Zanderijen naar Rio de Janeiro, 2e Dubai, 18.000 woningen, enz, enz. de domme ongeschoolde, wakkamans/kiezers trapten er weer in. Jules Wijdenbosch/ddb hadden gezegd dat toen ze aan de macht waren ze het geld voor zich zelf, familie hadden genomen en opgegeten en als ze aan heb bewind zouden komen in 2010 ze dat weer zouden doen en het volk niets zou krijgen. Kijk maar dat hebben ze toch weer gedaan. Hun vrouw en kids, adviseurs, kankantrie hoge salarissen gegeven en het volk in heel grote armoede en heel grote ellende terecht laten komen.
  zie ook de schoolmaaltijden, carifesta, smeergelden van de wijdenboschbruggen van Balast Nedam en zie wie er allemaal aan verdiend hebben.

  Zie de uitdagingen waar Suriname voor staat.
  – volkswoningen,
  – goed opgeleide bevolking, zie de ADEK hoe het daaraan toe gaat,
  – zie technische beroepen,
  – productieondernemingen,
  – rijstbouw in Nickerie, enz.
  – houtkap en de Chinezen die al de bomen omkappen en het rondhout voor een appel en een ei naar China verschepen,
  – visserij op zee,
  – Alcoa/Suralco Brokopondo-Overeenkomst die zonder dat de DNA hierin gekend wordt en ddb-adhin, ndp, bep, enz, huidige coalitie, de belangen van Alcoa behartigen maar niet van het Surinaamse volk,
  – zie hoge koersen voor valuta, devaluatie van de srd,
  – grote criminaliteit,
  – ondernemers/winkels die sluiten,
  – grote werkloosheid,
  – gediplomeerden die geen werk kunnen vinden,
  enz, enz. enz.

  Kortom één en al één grote armoede en een heel grote ellende.

  Dan moet je zien wat de grootste crimineel ddb van Suriname op een presconferentie komt vertellen. Als de Surinamers zich niet schamen voor deze man die met zijn enige eigen belang, nl niet in de gevangenis terecht komen in Suriname, Nederland, USA bezig is moeten jullie maar weer op zijn waardeloze parij stemmen en in deze ellende blijven leven. Wo ka! Morro de dorro. Oe dong beest.

  Ben ik nu degene die zo slim is of bent jij nou zo dom?

  ddb-adhin/ndp en gangsters, bep huidige coalitie oe graatie, oe tek oe bondroe dai gwe. Op soedemieteren, wat een waardeloze persconferentie, soso ka!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 17. Te beklagen voor alle achteruitgang, immoralitiet, moord, drugs, roof en misdaad zijn alle ma pima ddb vervloekte ndper’ s voor deze misdadiger die zae aan de macht houden.


  Maak melding

 18. Verstandig dat Zijne Excellentie D.D. Bouterse een beetje uitgebreider is ingegaan op de Nieuwjaarsrede. De kop van het artikel klopt overigens niet aangezien er nergens beweerd wordt dat de koers omlaag zal gaan. Wat wel beweerd wordt, is dat de stabiliteit van de koers gehandhaafd wordt. De regering heeft veel productiviteit verzet in de afgelopen jaren. Denk maar water en-elektriciteitsvoorzieningen tot in het binnenland. De aanleg van nieuwe of renoverende infrastructuur, de bouw van nieuwe ziekenhuizen, woningen, de ouden van dagen tegemoetkomen en zo kun je wel doorgaan; de waslijst van de realisaties is te lang.

  Opmerkelijk, zal ook de implementatie van de grondenrechten zijn, die als het goed is, nog dit jaar geëxecuteerd zullen worden. Dit is altijd een heet hangijzer geweest voor opeenvolgende regeringen. Uiteraard zijn er een aantal projecten, mede door financiële tekortkomingen en soms door verkeerde prioriteiten, nog niet gerealiseerd. Aandachtspunten blijven gezondheidszorg, onderwijs, verhogen van de productiviteit en arbeidsgelegenheid etc. De trein is ietwat verlaat, maar blijf rustig wachten; hij komt alsnog en kom je toch op tijd. Er wordt geen kalme reis beloofd, maar wel een behouden aankomst.

  De hetze tegen Bouterse is zeer ongezond en mede daardoor remmend op de ontwikkeling van Suriname. De ontwikkeling van Suriname verliep al moeizaam überhaupt voor Bouterse ten tonele verscheen. Het komt erop neer dat vanwege een enkele man, men als het ware geheel Suriname naar de kloten wenst. Maar het grootste deel van de bevolking heeft op hem gestemd ondanks de vervelende perikelen die zich in een ver verleden hebben afgespeeld. Ra ra, wat betekent dat? Wat zegt de Surinaamse bevolking hiermee? Als datzelfde deel van de bevolking tegen hem in opstand komt, zeg ik gelijk dat hij zijn biezen moet pakken. Dit is echter allerminst het geval. De constatering is dat buitenstanders de keuze van het Surinaamse volk niet respecteren. Men ageert tegen het volk want oom Desi is er daar namens het volk. Dit alles is geschied langs de wegen der democratie en dan nog wil men dat niet respecteren. Als men geen genoegen neemt met democratie, moet er dan iets anders verzonnen worden? Nee toch?

  Het is geadviseerd niet al te vroeg te juichen indien men denkt dat Bouterse achter slot en grendel belandt. Er is nog geen uitspraak gedaan en het kan bij wijze van spreken alle kanten op gaan. Evengoed beslist de Krijgsraad (Burgerkamer) dat er onvoldoende sluitend bewijs aanwezig is. Mocht hij toch schuldig bevonden worden, zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Er blijft altijd een redmiddel over, welk volkomen geschiedt via de democratische structuren die Suriname kent. Het is maar goed dat Suriname een erkende soevereine en democratische staat is ,waar men gebruik mag maken van democratische middelen via de legale weg en daarmee de grondwet eerbiedigen.


  Maak melding

 19. De Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse … heeft weer … GELOGEN … voor de PG {zie reactie PG}. Alles van deze FOSSIEL is gebaseerd op LEUGENS en BEDROG. Alles wat uit zijn fossiele bek komt is voorgekauwd door NDP-parasieten z.a. zijplap Wijdenbosch, schoolboeken dief Jozefzoon, het “knapste” jongetje van de klas … v.d. Sande en meester boef Alibux.

  Last but not least … de Misdadige Moordenaar … wil ons doen geloven dat hij zich niet druk maakt om de uitkomst van het proces Decembermoorden. Voila zijn reactie op het Decembermoord proces.

  Misdadige Moordenaar … neem dit van mij aan … er komt na je veroordeling geen enkele Volksopstand.
  Dat heb je misschien bisschop Choennie ingeprent … ho maar … er komt een … NATIONALE BEVRIJDINGSDAG .


  Maak melding

 20. REGERING NA DE VERKIEZING 2020 … bouw een HUTJE voor de misdadige moordenaar en zijn first lady op het terrein van Santo Boma … dan kan hij zichzelf uitroepen tot Volkspresident van Dieven, Verkrachters en Moordenaars.


  Maak melding

 21. @ Pakiratigri … wanneer het om de Misdadige Moordenaar Bouterse gaat dan moet men van alle democratische middelen gebruik maken. Andersom … lapt de regering, het Berm deel van het parlement … alle democratische middelen aan hun laarzen …. wat betreft LIEGEN, BEDRIEGEN, ROVEN.

  @ Pakiratigri … GET LOST … ga terug naar het bos … je bent niet Beschermd … de jagers wachten op je !!!


  Maak melding

 22. @ All; ik sluit aan bij de forumers die ook vinden dat deze clown van het podium verwijderd moet worden en het liefst in dezelfde cel waarin Rambocus opgesloten zat, opgeborgd wordt.


  Maak melding

 23. Ik interpreteer de woorden ” we kunnen trots zijn op onze gezondheid” als een regelrechte bedreiging aan het adres van de rechterlijke macht. Weliswaar is de zin een externe referentie kader, immers de inhoud van zijn warrige epistel ging over ” 8 december als politiekproces dat hem aangesmeerd wordt”. Waar komt dan de passage over ” we moeten trots zijn op onze gezondheid”, ineens vandaan. Deze zin heeft niets met de interne referentie kader van zijn epistel te maken. Wat hij die zin bedoelt is, wij verdachten gaan het overleven, en zijn in staat om weer te moorden. Let op…de rechtbank gaat binnenkort in vlammen op!


  Maak melding

 24. Ndper’ s zijn paars demonisch knettergekken die oerdom in 2010 gaan stemmen voor onrecht, misdaad en moorden op de nationale Doden partij.


  Maak melding

 25. @Pakiratigri

  U gelooft veel onzin. De president murmelt maar wat.

  > door staatsolie voorgefinancieerde medische verbrandingsovens die afval in het binnenland moeten op ruimen. waanzien.
  > campus voor het binnenlands onderwijs in Para. wat is er gebeurd met de niet afgebouwde campus in Atjoni.
  > Hij belooft al ruim 6 jaar dat de suriname rivier wordt uitgebaggerd.
  > De woningbouw is van de agenda en door geschoven naar de markt.
  > De harde handelingen van de minister voor LVV met betrekking tot de Hektrawlers wordt gebagatelliseerd iedereen sleepte de vis al weg maar en kunnen toch nog heel veel Trawlers bij volgens Visdeskundige Bouterse.
  > Ik heb niets gehoord over de spoorlijn. u verklaart dat hij komt. beste Pakiratigri iedereen die wil geloven dat de trein komt moet zich laten onderzoeken.


  Maak melding

 26. Natuurlijk maakt Bouterse zich niet druk. Hij is meerdere malen gekozen tot president. Dat zegt al heel veel.

  Bouterse wordt beschermd door het volk en door politiek Suriname. VHP , NPS of welke andere politieke partij heeft geprobeerd de criminele organisatie, de NDP, te ontmantelen? Geen een. De PG staat ook achter Bouterse.
  Santokhi en Venetiaan hebben nooit iets gedaan om Bouterse te vervolgen terwijl zijn wandaden wereldbekend zijn. Bouterse was immers al veroordeeld voor handel in drugs. Het netwerk van de famile Bouterse bestaat alleen uit criminelen dat weet ook iedereen.
  Santokhi en Venetiaan zijn gewoon medeplichtig omdat zij een crimineel en zijn criminele organisatie beschermen. Dus waarom zou Bouterse zich druk maken. Wie zal hem arresteren ? Niemand !


  Maak melding

 27. Paki-RAT-igri,

  Deze corrupte, criminele, drugsveroordeelde meervoudig moordenaar is NIET door het volk gekozen….maar in DNA door zijn eveneens misdadige NDP – maffialeden. En zullen we eens de mislukkingen opsommen van deze megalomane gek, sinds 2010. Gaan we wegstrepen tegen die zgn ” successen” waar jij zo een strak plassertje van krijgt.


  Maak melding

 28. @ Jiyani

  Jouw nichtje van 3 jaar zit ook nog niet onder de invloed van alcohol en coke, hopelijk zal het ook niet gebeuren !! Want alleen debielen en verstrooide mensen gebruiken drugs en coke.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 29. Zieke MOP van de EEUW !

  NDP en DEMOCRATISCHE MIDDELEN ?????

  Meneer PAPIRATIGRI, MASSAMOORD op eigen

  ONGEWAPENDE en ONSCHULDIGE LANDGENOTEN

  HEEFT NIETS TE MAKEN MET DEMOCRATIE !!!

  DAT IS DICTATUUR EN ERNSTIGE MENSENRECHTENSCHENDING !

  MEERDERE STAATSGREPEN GEPLEEGD HEBBEND, BETEKENT

  NIET ALLEEN HANDELEN In STRIJD MET DE GRONDWET,

  DOCH TEVENS DE GRONDWET FINAAL HEBBEN VERTRAPT !!!

  EN EEN DERGELIJKE ANTI-SURINAMER ACHT U GESCHIKT EN

  WETTIG BENOEMBAAR TOT PRESIDENT ??????????

  PS : MENEER ZAT OP HET TOILET TIJDENS DE MASSAMOORD,

  ZEGT HIJ, VAN DAAR UIT GAF MENEER BEVEL, DE IN OP ZIJN

  OPDRACHT IN BRAND GESTOKEN EIGENDOMMEN EN GEBOUWEN

  VAN BURGERS, NIET TE BLUSSEN !!!
  —- nog een criminele daad die tegen de Grondwet in gaat !—–

  PS : Jarenlange opsluiting in DE DJARI verdient deze
  ANTI-SURINAMER !!!!! DE FAILLIETMAKER VAN ONS LAND !

  DE OPA DDB, met NEDERLANDSE nationaliteit, die bij zijn Staatsgreep
  samenwerkt met de Ned inlichtingendiensten en met de CIA !!!

  VERRAAD TEGEN EIGEN LAND EN VOLK !

  VANDAAR DAT MENEER, bij 8 december-massamoordproces,
  VERWIJST EN ZOEKT NAAR NEDERLANDSE ARCHIEVEN !!!


  Maak melding

 30. WE kunnen zeggen en schrijven wat we willen.
  VOLK van SU hebben stemrecht. Hun bepalen en pienaren zelf. Dus het is aan hun wie ze als president kiezen.

  Vergeet niet volk van SU

  NDP of Bouta is heel goed in frauderen
  Dus ook frauderen van verkiezingen en stembiljetten

  daarover hoor ik heel weining.

  In 2015 heeft hij ook gefraudeerd, maar wordt weining gesproken.
  Verkiezingsleiding heeft alleen NDP mensen.

  Extra stembiljetten in bus zetten
  niemand controleert het

  DUS VOLK van SU wees voor bereid op fraude en nog 5 jaar pienaren en naar voedselpakketen


  Maak melding

 31. De president voelt zich sterk.Hij heeft geloof in de domheid en lafheid van dit volk.Dat is ook wel te begrijpen.Als je jaar in jaar uit je ze zo gemakkelijk heb kunnen belazeren en intimideren.


  Maak melding

 32. Laat Nederland het register wat ze voor 30 jaar gesloten hebben openen zodat de waarheid nog rechtsgeldig is en het kabinet kan vallen.

  Nederland smult op afstand hoe de domme Surinamer die hen en de media geloofd de President zwart maken terwijl zij door gaan met hun Smerig spelletje Suriname leeg te proberen te roven net als vroeger ons weer slaven maken.

  Wel mr President Job wel done dankzij u zijn en blijven we vrij!
  Voor de gene die dat niet willen zijn vertrek dan naar Nederland om te voelen wat moderne slavernij inhoud.

  In plaats van lullen steek je hand in eigen boezem en draag je steentje bij om mooi en vrij Suriname op te bouwen ipv op je gat zitten en klepperen op afstand.


  Maak melding

 33. @J. Zwartmans,

  Zelfs als Bouterse niet verslaafd was aan drugs, zou deze man geen speech kunnen houden. Daarvoor is hij niet voldoende ontwikkeld. Hij beheerst niet eens de Nederlandse taal laatstaan het Engels. Iedere keer als ik Bouterse hoor brabbelen maak ik de link met Maradona.


  Maak melding

 34. Maradona is verslaafd, maar wordt nog steeds als voetbal legende op handen gedragen. Bouterse is verslaafd aan, coke, leugen, seks en moorden. Wat ze gemeen hebben is dat ze verzot zijn op coke. Mardona smokkelt en dealt niet in coke. Maradona is overal in de wereld welkom en hoeft geen straf van 11 jaar in Nederland uit te zitten. De kinderen van Maradona zijn geen boeven en moordenaars, en zit zijn oudste zoon niet in VS voor drugssmokkel en het accomoderen van een terreurorganisatie binnen de nationale grenzen van zijn land niet. Maradona spreekt perfect Spaans. Dit laatste kunnen we niet over de clown van Suriname zeggen, hij kan zich alleen maar in een taal uitdrukken, en dat is een taal wat ook bekend staat als lingua franka oftewel steenkolen Engels beter bekend als taki- taki. Een bepaald deel van het Surinaamse volk begrijpt hem heel goed, sommigen krijgen een ejaculatie als hij praat, maar schijnt bedriegt. De clown van Suriname is goed in niets, Maradona in zoveel meer. Wat doet jou aan Maradona denken als je de volkspresident van een bepaald groep mensen van Suriname hoort oreren. Je vergelijkingen zijn wel vreemd, eerst je 3 jarige nichtje en nu een voetbal legende die door velen aanbeden wordt…..een beetje rare vergelijking of vind je me een racist, je bekendestokpaardje als jou iets niet zint .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.