zaterdag, mei 25, 2024
HomeFotoVIDEO: Suriname op Vakantiebeurs Utrecht 2019

VIDEO: Suriname op Vakantiebeurs Utrecht 2019

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 jan – Morgen, woensdag 9 januari 2019, start in de Jaarbeurs Utrecht de Vakantiebeurs 2019. Meer dan 20 toeristische bedrijven en organisaties die gericht zijn op Suriname en de Cariben zijn op de beurs aanwezig. De eerste dag is een vakdag voor reisprofessionals. Van 10 t/m 13 januari is de beurs open voor het grote publiek.

De Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) is dit jaar ook prominent aanwezig en samen met leden als Surinam Airways, Torarica Group of Hotels, Suriname Rondreizen, Access Suriname Travel, Does Travel & Cadushi Tours – Suriname, Purity Tours & Services, Jungle Resort Pingpe, Knini Paati River Resort en Mets Travel & Tours te vinden in stand 11.C054.

In een Radio- en Televisie-serie doet programmamaker Sam Jones vanaf eind van deze week ook verslag. Zijn eerste filmpje:

RTV-serie Suriname op de Vakantiebeurs Utrecht

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Wat een sentimentele reactie van mevr mormon op bakkie. Je moest maar eens weten hoe zij daar terecht is gekomen . Het zijn Nederlanders die daar de lokale bevolking uitbuiten. Bas pek beweert dat bakkie van de voorouders zijn van zijn vrouw. Dat is bullshit. Hij weet niet eens dat bakkie bestaat uit reynsdorp en reynspoor.


  Maak melding
 2. Opvallend weer geen reddingsvesten. Wanneer gaan onze mensen het nou eens leren??
  Het lijkt verstandig ook te promoten dat wij hier geen reddingsvesten hebben/of geen geld aan willen uitgeven.Vraag de toeristen ook hun eigen reddingsvesten en mondkapjes mee te nemen naar Suriname.En steeds maar weer dansende dames in met een stukje textiel om de schouders. Suriname verkoopt genoeg kant en klare jurken en pantalons, schoenen voor deze dansende dames.
  Wanneer gaan de bos bewoners het licht zien, dat ze zich ook normaal kunnen kleden. Dit is geen mooi onthaal met je blaka boebah die ook nog door de zon glanst. Kom nou.Slordig hoor.


  Maak melding
 3. Dat is onze goed recht wij als surinamers onze slavernij verleden niet vergeten, .Wel jammer jij hier boven, meneer de kolorie.Je bent een gewoon een kaaskop die zijn smoel ook hier komt mengen .


  Maak melding
 4. Surineds, jullie zijn gewaarschuwd !! Dagelijkse beroving en overvallen !!!
  Voor de Ned.blanke dames een lekkere “klepel-banaan” van de binnenland bewoners !!!
  Bofroe-tafra de sref-srefie!!!


  Maak melding
 5. Dankzij de inzet van Marsha en Bas is de voormalige plantage Reynsdorp opgeknapt tot wat het nu is.Ze hebben bergen verzet om de kreek uit te graven en Bakkie te formeren tot wat het nu is.ze serveren heerlijke gerechten tegen een allerredelijke Surinaamse prijs.Aan te bevelen!!En inderdaad,ze kennen de geschiedenis goed.


  Maak melding
 6. Mar dat is idd waar maar de lokale bevolking spuugt o p hun gezicht vanwege de erbarmelijke behandeling diekrijgen van marshall en bas. Bergen verzet? Bakkie was al grotendeels precies zo zoals het is. Het enige wat er gedaan is zijn woningen bijgemaakt op koloniale wijze ,die steeds maar verwijzen naar de slavernij verleden. Daar geilen veel ,vooral Hollanders op. Bakkie was al een bloeiend dorp. Bas en marsha krijgen hulp uit Europa.


  Maak melding
 7. Zelf weet ik niet wat de intrinsieke en toegevoegde waarde is van zo’n dure stand op een vakantiebeurs.

  Zo’n beurs wordt door enkele tienduizenden mensen bezocht, en weet ik niet of men ook gaat meten hoeveel van deze mensen de Surinaamse stand zullen bezoeken om er nadere info te vragen over het land.

  Ik vind dat de SHATA in dit tijdperk andere moderne middelen moet toepassen om Suriname in het buitenland te promoten.
  Als voorbeeld zou ik zeggen van, zoek op Youtube naar de 5 beroemdste vloggers op het gebied van vakantie, eten, vissen, jungle tochten, etc.
  Bied zo een vlogger een 10 daagse gratis vakantie in Su (met alles er op en eraan), met als tegen prestatie dat er een vlog van tenminste 20 minuten over het land en vakantie (of belevenissen) op Youtube wordt geplaatst.

  Deze beroemde vloggers halen binnen enkele weken meer dan 1 miljoen views, en zal je begrijpen wat het resultaat zal zijn over een periode van 6 maanden.

  En let wel, zo’n vlogger is vele malen goedkoper dan een dure stand in Utrecht en de snoepreisjes en verblijf van de SHATA medewerkers in het buitenland.


  Maak melding
 8. Promoot ook de zwaar kwikvervuilde Irene-vallen en vertel tevens dat de Ajoemara, 7x de wettelijk toegestane hoeveelheid kwik bevat en gewoon te koop ligt op de markt. TOERISTEN……..WEGBLIJVEN uit dit stinkland!!!! Massaal kiezen voor Caribisch Nederland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES