zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Rapper Angelo King maakt 1.000 kinderen in Suriname blij met cadeaus

VIDEO: Rapper Angelo King maakt 1.000 kinderen in Suriname blij met cadeaus

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 jan – De Surinaams-Nederlandse rapper Angelo King is momenteel in Suriname en heeft ook dit jaar een charity actie opgezet. Afgelopen weekend ging hij op pad om 1.000 Surinaamse kinderen, die het niet breed hebben, blij te maken met ‘back to school gifts’. De kinderen kregen diverse cadeaus waaronder speelgoed, ballen maar ook schoenen.

Het is niet de eerste keer dat de Rotterdammer met Surinaamse roots kinderen in Suriname blij maakt met cadeaus. Elke keer als hij in Suriname is probeert hij een charity activiteit uit te voeren gericht op de kinderen in diverse buurten van Suriname. In 2017 schonk hij ook aan 500 kinderen:

In onderstaand filmpje is het eerste deel van de actie te zien, waarbij kinderen in de rij staan om een gift in ontvangst te nemen:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Deze persoon is op zoek naar aandacht en publiciteit publiciteit. Wat ik niet snap is dat mensen die zich zelf welgesteld noemen , (hoe t komt dat ze goed in hun slappe was zitten ) dat is een andere vraag , voor een andere keer. Mijns inziens is dat als je goed kan doen ,om welke reden , je dat moet doen. DOE GOED EN ZIE NIET OM. Dan hoeft er geen naam en foto van de weldoener en degene aan wie wat `”geschonken “wordt. op t nieuws. Nu heeft t zo iets van : kijk mij nou even goed bezig zijn en goed doen, en daarmee de glans van een goede daad afgehaald


  Maak melding
 2. Ik vind dat je gewoon lult uit je nek Marcel. Het is nooit goed, altijd dat gezeik weer over een ander die toch wat probeert te doen. En wat doe jij,juist ja, geen moer. Maar wel commentaar te leveren op iemand die wel wat doet. Get a life!


  Maak melding
 3. @c.marcet….wat ben je triest met je reactie..neteen zo negatief.

  Jij bent gewoon jaloers omdat je graag in zijn plaats zou willen zijn. Je bent gewoon zielig met je reactie.
  Get a live en wees dankbaar wat hij doet.hij doet tenminste iets positiefs voor de gemeenschap die het niet zo breed hebben…. en jij..wat doe jij waardeloos schepsel..get a live! Zulke mensen als jou halen anderen onnodig naar beneden vanwege gemiste kansen in je leven. Denk als je positever in je leven zal staan dat je meer succes zal hebben en miachien wie weet ben jij de volgende die zoiets goeds doet…maar dan moet je ook en g oed hart hebben…en dat betwijfel ik,want je bent en blijft een negatieveling waardeloos schepsel marcet.


  Maak melding
 4. C.Marcet. wat ben je een zielig persoon. What the fuck heb jij voor een ander gedaan. Jaloezie is de ziekte die jij hebt. Ik vind het goed dat dit gefilmd wordt zodat anderen zijn voorbeeld volgen. Jij ben negatieve ellende. Ook ik was 4 maanden geleden in Suriname en heb wat geld aan kinderen gegeven zodat ze iets lekkers konden kopen. Volgende keer ga ik naar een wijk waar ze het niet zo breed hebben en koop ik veel leuke dingen voor de kinderen en de oudjes. Jij zit op je reet en doet geen ene moer maar levert commentaar op de goede daad van een ander.


  Maak melding
 5. @c.marcet, aan 1 kant heb je gelijk dat hij publiciteit zoekt, maar hij doet tenminste iets voor de gemeenschap dus wij moeten dat wel waarderen.

  @Angelo.King, mooie daad… deze kinderen verdienen het zeer zeker

  @Mr.Positive Dat ding is get a life… Met een F, niet een V…


  Maak melding
 6. Nergens staat geschreven dat die man wel/niet welgesteld is.
  C.Marcet, misschien moeten wij voor jou ook een charity actie opzetten, voor de aanschaf van een goede bril.


  Maak melding
 7. Het valt niet te ontkennen….er is armoede in Suriname.
  Wij hebben hulp nodig,donaties zoals medicamenten,medischapparatuur…allemaal welkom.
  Doneer
  aan Suriname.


  Maak melding
 8. Fijn voor jullie nep positivo,s. Vraag maar waar je adressen naar toe kunnen sturen ,, voor een pakket , , hoereeeeee .Hij heeft vast nog een paar ergens liggen , dan mogen jullie ook op de foto hiep, hiep hieppppiiie hoeree. zooitje bedelaars.


  Maak melding
 9. Goede actie. Wat fijn dat hij aan zn eigen roots denkt in Suriname. Want ook in rotterdam zijn er minderbedeelden aan wie hij het zou kunnen schenken. Trots op jou. Keep doing good man


  Maak melding
 10. Een Hindoestichting uit Rotterdam zendt maandelijks containers vol schoolspullen en (medische) hulpmiddelen naar Suriname die ten goede komt aan ALLE Surinamers ongeacht kleur / ras/ geloof. Deze stichting brengt de spullen ook helemaal naar het binnenland zonder dat de ploeg gefilmd wordt. Men hoeft de nobele daad niet zo nodig op video vast te leggen.


  Maak melding
 11. Mensen het is nooit goed jullie hebben altijd kritiek . Inplaats van kritiek leveren wees zelf dan de oplossing. Surinamers zijn als kraboe in een bari. Ik hoop dat de generatie die straks komt anders is opvoeding begint thuis ouders voed je kinderen op met normen en waarden ze mogen een mening en kritiek hebben maar wel opbouwende want we zijn niet te oud om te leren. Iedereen heeft zijn kennis op zijn of haar gebied. Laten we ophouden mekaar te bekritiseren


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES