Nickeriaanse ondernemer aangehouden i.v.m. enorme drugsvangst op haven Suriname

45
Nickeriaanse ondernemer aangehouden i.v.m. enorme drugsvangst op haven Suriname
Nitinder Oemrawsingh

PARAMARIBO, 8 jan – Een arrestatieteam van de politie in Suriname heeft vandaag een ondernemer uit Nickerie aangehouden, in verband met de enorme drugsvangst eerder op de dag in containers op de Jules Sedney haven in Paramaribo. Volgens Starnieuws gaat het om de 40-jarige Nitinder Oemrawsingh (FOTO) van Nivash rijst.

De meer dan 2.300 kilogram drugs werden aangetroffen in diverse containers met rijst. Volgens Starnieuws behoort de lading rijst toe aan rijstbedrijf Nivash. De containers zijn van de pellerij van Oemrawsingh.

De aangehouden ondernemer moet tegenover de politie verklaren hoe de drugs in de containers zijn terechtgekomen.Ā 


45 REACTIES

 1. Dommer kan je niet zijn waarom hebben ze de lading niet bij de controlepost Politie Coronie aangehouden .

  Nieuws voor Doehkie Vice President van Nickerie en Limbo SRS Radio .
  Reactie NDP .
  Reactie nieuwe Ambassadeur van USA ze is net twee weken in Suriname heeft twee jaren in Guyana gediend
  Rapporteren naar Trumpt van USA .
  De spanning America en Maduro gaat America Marine Schepen naar Guyana binnen korte tijd .

  Hopend dat hij levenslang krijg ook de medewerkers die de lading in de Container voor Baas hebben geladen .


  Maak melding

 2. Eenvoudig ; ze zijn erin gelegd door mensen, want ze kunnen niet zelfs erin lopen !!!
  Of de kabouters waren aan het spelen .

  sari tori

  jacko


  Maak melding

 3. Paspoort ingenomen ??
  Enkelband aangebracht ??
  Administratie volledig in beslag genomen ??
  Medisch dossier bij huisarts in beslag genomen ??
  We willen geen tweede Oedit geval.


  Maak melding

 4. Vingerwijzend naar de regering, een kleuterschool is er niks bij.
  Neem de verantwoordelijkheid voor je daden en ga brommen dan ben je in mijn ogen een man met ballen, niet gaan janken en anderen de schuld geven
  Een grote vis gevangenšŸ‘


  Maak melding

 5. Dit is echt een fantastisch voorbeeld voor de jeugd, dat je met hard werken, enorme doorzettingsvermogen, bloed, zweet, tranen, opofferingen, hard studeren, altijd eerlijk en oprecht zijn, heel heel rijk kunt worden…

  Zie tal van die jonge ondernemers met een halve juwelierszaak aan hun lijf waarbij je je ernstig afvraagd of het wel door hard werken komt…

  Mensen die hard werken hebben meestal maar 1 huis en niet 100, 1 perceeltje en niet 1000, 1 auto misschien 2, maar niet 1000… 1 vrouw en niet 365…

  Maar tja, we hebben zoveel voorbeeldige politici met ongeschonden reputaties…. De jongeren weten niet beter en doen hen alleen maar na…

  Business as usual


  Maak melding

 6. De aangehouden ondernemer moet tegenover de politie verklaren hoe de drugs in de containers zijn terechtgekomen. Hij gaat zeggen ik weet niet. Dan wordt hij vrijgelaten. Zo simpel gaat het Suriname. Volhouden ik weet niet of zwijgen. Dan is hij op vrije voeten.


  Maak melding

 7. Surinamers die in Nederland wonen denken dat ze in een paradijs wonen en hebbn zoveel kritiek op suriname en wat er allemaal gebeurt. Het is hier ook niet beter. Er gebeuren ook verschrikkelijke dingens hier maar zodra het om suriname gaat heb je die surinamers weer die hun geboorte land alleen maar afkraken. Jammer hoor!!!!!!Ai a sari.
  gemodereerd

 8. Als die niet weet, weet die niet toch. En geweldig die vondst zijn weer vele levens gered en gezinnen bespaart van ellende. Wist je dat 1 container vijf levens kost.


  Maak melding

 9. Als ras echte nickeriaan ben ik absoluut eens met deze aanhouding, het zijn deze vervloekte mensen die niet alleen in nickerie mensen verslaaf maken, maar ook de hele wereld. Vroeger in mijn jeugd wist ik niet wat coacaine was, haast op alle hoeken zijn die spullen nu te vinden. Ophangen die man ! Radj oedit idd. Ze veroorzaken alleen ellende in de samenleving en verder zijn ze stinkend rijk!!!


  Maak melding

 10. Hier is een criminele organisatie aan het werk met tentakels in de top van de overheid.

  “De containers waren gescreend door de douane en al verzegeld. Het is duidelijk dat veel meer personen betrokken zijn bij deze zaak”


  Maak melding

 11. @Snel 9 januari 2019 at 00:04

  1) Deze lading verstopt in een rijstcontainer was van Ramon Abrahams in opdracht van Bouterse om de verkiezing te bekostigen…

  2) of…dat de organisatie die achter deze grote partij zit weigert geld te doneren aan de partij vd moordenaar tbv de verkiezing…en heeft de civd de info (drugs in rijst) doorgespeeld aan de politie….

  wel toevallig…want alles was al gereed voor vertrek…

  ik ga voor optie 2…


  Maak melding

 12. Die 2300 kg coke is niet geproduceerd in Suriname maar door de producenten geleverd. Iemand is nu een hoop geld kwijt en zal erg boos zijn. Wellicht dat dat meer problemen gaat opleveren dan de daders van de Surinaamse justitie kunnen verwachten.
  De vraag is nu, wat gebeurd er met de coke, en waarom heeft Bouterse er niet voor kunnen zorgen dat de coke niet ongehinderd verscheept kon worden?


  Maak melding

 13. @Hans van de Broek
  De vraag is nu, wat gebeurd er met de coke, en waarom heeft Bouterse er niet voor kunnen zorgen dat de coke niet ongehinderd verscheept kon worden?

  “De acht containers stonden al klaar om verscheept te worden toen de cocaĆÆne ontdekt werd door de Port Control Unit dat met steun van het Bureau voor Drugs en Criminaliteit van de Verenigde Naties (UNODC) is opgezet”


  Maak melding

 14. Suriname staat bekend als doorvoer land. Failed State kan niemand ontkennen. Opsluiten deze gasten, zonder vervroegde vrijlating. Ook de handlangers, die zijn mede schuldig.


  Maak melding

 15. @Hans van den Broek

  Zie optie 2…

  organisatie die achter deze grote partij zit weigert geld te doneren aan de partij vd moordenaar tbv de verkiezingā€¦en heeft de civd de info (drugs in rijst) doorgespeeld aan de politieā€¦.

  wel toevalligā€¦want alles was al gereed voor vertrekā€¦


  Maak melding

 16. Sang, dang pe-a-drugs-kong-so-hila-hila in Sranang ??? Gebied Tigri moet gecontroleerd worden !!!
  Drugshonden inzetten bij de “Coroniepost” en “Stolkerstijver” in Commewijne !!


  Maak melding

 17. Dit is het topje mensen. Ik denk dta er jaarlijks zeker meer dan 10.000 kilo vanuit Suriname wordt verscheept richting Europa en dat dit wordt gedomineerd en gecontroleerd door het Suri kartel waarvan de leiding ligt bij de algehele leiding van het land.
  Op zo een klein aantal mensen kan dit toch niet ongemerkt blijven.
  En ja als de Hindoestaan tijdens het nuttigen van een fles Palm met zijn kameraden zweerd tot geheimhouding dan moet je van goede huize komen om dit stilzwijgen te doorbreken.
  Ook de Chinezen praten niet. Het zijn alleen de andere soiorten die grif over de tong gaan.


  Maak melding

 18. Zoals reeds eerder werd aangevoerd door mij zijn het vooral de Hindoe’s die op grote schaal zich met de drugshandel bezighouden. Natuurlijk vroom iedere zondag naar de mandir om de vele goden die zij vereren te bedanken voor de rijkdom die zij vergaard hebben.


  Maak melding

 19. wat er weer gebeurd is is schandelijk voor woorden.het zijn hele families die uitgeroeid moeten worden.om zo te leven,mensen geld maakt niet gelukkig je hebt het wel nodig om te leven,maar die last die hebie laat je achter voor je kinderen en kleinkinderen.daarom is er zoveel koenoe in sur.hele families worden hierdoor geschaad.jammer jammer. geld geld heel erg is dat.


  Maak melding

 20. Er kan makkelijk opgelost worden met die drugs,als iets wordt ontdekt gaat tienvoudige door.ze moeten alles wat wordt ontdekt door latengaan en stiekem vervangen door nep drugs dan gaat drug kartels voor echte verrassing komen staan.


  Maak melding

 21. @ Kankantriestraat,

  Zoals reeds vele malen door mij aangekaart zijn deze hindustanen fervente aanhangers van de NDP, de hielenlikkers van Bouterse. Nickerie stikt van dit soort hindustanen.
  Waarom jij persĆ© het HinduĆÆsme erbij haalt, is voor mij een vraag.
  Wie zegt dat deze man hindu is? Misschien is hij wel agnost of atheĆÆst of belijder van een ander religie. Zoniet, dan is hij een slechte hindu. Een oprechte hindu houdt zich niet bezig met dit soort zaken.


  Maak melding

 22. @ anneke

  Vroeger vond ik het een wrede uitspraak wanneer mensen zeiden “te dede ga sabana, no bar tye porti”. Maar hoe meer je nu weet, des te meer je de uitspraak begrijpt omdat de mensen de vloek zelf over zich afroepen en hun nageslacht. Puur en alleen voor geld. Hoe meer geld ze krijgen, hoe meer ze gaan opofferen en hoe erger de vloek.


  Maak melding

 23. Hij is goed bevriend met het paars Doekje die ddb de verderver en bij verstek veroordeelde drugscrimineel vertegenwoordigd. Oma en opa taki, zeg me wie je vrienden zijn. Ondertussen gaat het drugshandelen gewoon door. Veel ndp paria’ s zijn drugsverslaafden en leven en eten dagelijks hun eigen uitwerpselen. Ongeloofelijk als men deze zieken vraagt wie ze bewonderen is het antwoordt…………baas.


  Maak melding

 24. Dankzij de ma pima vervloekte ndper’ s is dit mooi met natuur gezegend land misdadig vervloekt. Wie ndper’ s niet haten, wiens na famirie om hun oerdomme idiote stemkeuze zijn ook debet aan het steeds groter wordend paars corrupt misdadig verval, dat heet…..DDB.


  Maak melding

 25. Na Abrabroki moet je die oerdomme ndp stommelingen horen zeggen, ai na koeli mang bakka, wi e sjie a no onoe dong blakka snuiver, spuiter, en slikker foe droga, ma na koleoimang sa e wroko of e doe deng sanie disie in opdracht fo baas. Wi dong no mpp potie ndp pikien drogamang e go sroto, ma deng mpp bigi droga koleliemang nooit. Leki het Oeditje. Toch leki ndpsma toch oe bretie datie Dino sroto. In 2020 kaolo wi go stem voor nog meer drugs, a kondre kong tjies wang takroe didibri nemg. Na bouta drugscountry. Ai oe dong no mpp, maar in 2020 a dong disie e go betre.


  Maak melding

 26. Vermakelijk hoe @Sam en andere aliassen zich uitsloven om de schuld richting de NDP te praten .NU DE WERELD VOOR DE ZOVEELSTE KEER GEZIEN HEEFT WAAR DE WERKELIJKE DRUGS JONGENS ZITTEN …I rest my case


  Maak melding

 27. ps zijn jullie de 90kg van chan vergeten?Wat deed hij op die boot oen hij in het water moest springen zijn jullie die 400ton padi vergeten? tja time will tell


  Maak melding

 28. Bouta, NDP, paard dat lees ik aldoor.
  Domme paarse Bouta aanhangers, moet dat je pijn doen?
  Het is hun keuze kan niemand een mes op keel zetten om voor een andere partij te kiezen.

  Dat ik van mijn land houd moet niemand pijn doen, liefde is niet te koop.
  Ik heb van God verstand gekregen en een vrije keuze Hem te aanbidden of Boeda ik kies voor God mag een andersgelovige mijn zijn wil opleggen, ik dacht het niet.


  Maak melding

 29. Dit is het zoveelste bewijs dat de drugsmaffia met een clown aan de macht het voor het zeggen hebben in Suriname. Het volk mag in shit verzuipen, de kornuiten van de clown importeren, verpakken, verhullen en verschepen. De landbouwsector wordt misdadig veel misbruikt; als het niet in de container van rijst is, dan is het wel in die van de bananen en groeten. Straks kan Suriname niks meer exporteren omdat alles intussen naar drugs riekt. Binnenkort krijg je te horen dat het ook in de boom stammen cocaĆÆne getroffen is. Alles in Suriname is door NDP kapot gemaakt of verdraaid.


  Maak melding

 30. Frugtoe is een verslaafde gek geworden ex militair die als lijfie vo baas didibri werkte. A mang e raaskaal heri dee……na baas, na baas na baas……..no joke.


  Maak melding

 31. Hahahaha! Lekker he? De schuld bij Bouterse, Abrahams en of anderen in de regering leggen! Ik denk dat velen op dit forum meer weten dan je zou bevroeden en als bliksemafleiders functioneren. De namen die ik heb vernomen, en telkens weer verneem in dit soort grote zaken zijn niet Cornelis, Frank, Dennis, Sjori, Lucien, Guno en dergelijke toch Bhai??


  Maak melding

 32. NDp bespotter, het is wel tekenend hoeveel pijn jij lijdt, elke keer als er weer een financier van de VHP door de mand valt! Weet je, met eerlijk hard werken kom je ook aan geld voor de verkiezingskas van je partij hoor. Daar hoef je je vader, moeder broers, zussen en andere niet voor in de verdoemenis te drukken met je gore handel! Ga gewoon eerlijk werken en eerlijk campagne voeren. Kom met een visie voor het opbouwen van het land, iets wat de VHP nooit heeft gehad, en overtuig het kiezersvolk van je gelijk. Een verkiezing win je niet door alleen maar de tegenpartij zwart te maken! Heb je je lesje nog niet geleerd?…van 4 naar 11 naar 26 zetels door o.a. alle mest die jullie naar di banabong hebben gesmeten…..ga zo door, dan zal je zien…in 2020………vul het zelf maar in ezel!


  Maak melding

 33. Niet te geloven om iemand te haten, echt te gek voor woorden. Je houd er nog een attack aan over dat heb er echt niet voor over.
  Wat heeft NPS met zijn propaganda bereikt tegen Bouterse? Ze hebben verdomme hun eigen graf gegraven.
  Tis hetzelfde bij een vechtscheiding dat ouders met modder naar elkaar gaan gooien, kinderen ophitsen daar bereikt je niks mee.
  Nu beloven ze hemel en aarde maar het volk is moe.


  Maak melding

 34. Een kleine tip aan degene die deze foto heeft “bewerkt”. Doe het goed of doe het helemaal niet.Ik zie die man zijn gezicht heel duidelijk. Het is zeer amateuristisch gedaan.


  Maak melding

 35. Deze gasten zitten decennia lang in de Drugshandel. Vanaf de zestiger jaren van de vorige eeuw. Wie houdt wie voor de gek?
  “Wij ..en zijn hardwerkende Surinamers; de anderen ….en zijn lui en hebben niets..” is het monoloog van velen op Hindustani.net etc.
  Zie maar waar al die miljoenen vandaan komen. Gewoon ophangen dit tuig en al hun bezit verkopen. Dit zijn de echte moordenaars: om maar te weten hoeveel vaders/moeders huilen om hun verslaafde kinderen.


  Maak melding

 36. Hoeveel vaders/moeders huilen niet om hun kinderen of iemand uit de familie die bij roofovervallen niet alleen zijn beroofd, maar ook mishandeld, verkracht en vermoord?
  Toch zal ik niet schrijven dat de daders moeten worden opgehangen! Verkrachters mogen ze van mij wel ophangen!

  Het drugsprobleem is wereldwijd een enorm groot probleem. Een oplossing voor dit probleem is blijkbaar heel moeilijk te vinden.
  Zolang de vraag naar drugs niet afneemt zullen er altijd mensen zijn die het risico zullen nemen om veel geld te kunnen verdienen.
  In Suriname is de drugshandel in handen van hindustanen, maar dat wil niet zeggen dat alle hindustanen zich inlaten met drugs gerelateerde zaken, net zomin dat alle marrons zich schuldig maken aan berovingen, mishandelingen, verkrachtingen en moorden.
  Er zijn nog steeds meer hindustanen die wel door hard werken de kost verdienen, dus ophouden met dat gezeur!


  Maak melding

 37. Ach ach wat een commentaar hier zoek een leven commentaar geven op de internet. Doe wat nuttigs ga werken mensen zorg voor je familie jullie allemaal hier teveel vrije tijd.


  Maak melding

 38. Wilma je zegt dat we commentaar leveren aan suriname …

  Wees eerlijk is dat niet terecht!!!

  Moordenaars oplichters verkrachters fraudeurs etc en ze zitten allemaal in de politiek…bouterse brunswijk chan hoefdraad ga maar door het is eindeloos!!!!

  En jij keurt deze bs dus goed …sranang barst vd schulden en jij klaagt dat wij dr wat van zeggen.
  Het zal een eeuwigheid duren voordat alles hersteld is ..123 leningen afgesloten en achtergelaten voor de bevolking!!!

  De ene moordenaar/ dealer vertrekt en de andere gangsters nemen over …vind jij dat goed!!!

  Hou je fucking smoel ga nadenken en zoek uit waarom dat zo is ..deels door mensen als jij egoistisch tot het bot!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.