zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEerste verkeersdode van 2019 in Suriname is bromfietser

Eerste verkeersdode van 2019 in Suriname is bromfietser

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 jan – Een 32-jarige bromfietser is de eerste verkeersdode van 2019. De man is afgelopen zondag 6 januari in het ziekenhuis overleden nadat hij op donderdag 3 januari was aangereden door een vrachtwagen in het district Saramacca.

Volgens verklaring van de vrachtwagenchauffeur reden hij en de bromfietser in dezelfde rijrichting over de P. Chandi Shawweg komende vanuit de richting van Uitkijk. Hij en zijn mede inzittende merkten op dat de bromfietser, die voor hun reed, geruime tijd zigzag over de weg reed.

Op een gegeven moment besloot de chauffeur om de bromfietser in te halen. Terwijl hij dat deed zag hij via zijn linker zijspiegel dat de bromfietser naar rechts uitweek en dat hij tegen de linker achterzijde van de vrachtwagen aankwam en op het wegdek viel.

De bromfietser was niet aanspreekbaar en is per ontboden ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo vervoert alwaar hij ter verpleging werd opgenomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Wanneer iemand zig zag voor je rijdt ga je niet inhalen, maar op verre afstand blijven. Het kan zijn dat de bromfietsbestuurder niet lekker was. Je observeert eerst en ga je afstand bewaren. Wat een domme koe, deze vrachtwagen bestuurder. Heel kortzichtig en een beperkt denkvermogen. Dit is het gevolg van je oerdomme actie om de persoon in te gaan halen. Sommige mensen veranderen in een duivel achter het stuur. Deze is er eentje van.

  R.I.P. Jongeman.
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 2. Het verhaal van de vrachtwagen chauffer lijkt me niet geloofwaardig. Terwijl je al ingehaald hebt kijk je niet steeds in je achteruit spiegel wat de bromfietser aan het doen is.
  WAT EEN LULKOEK VERHAAL!!!!

  De technische dienst van de politie zal het vaststellen wat er precies is gebeurd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES