Auto over de kop in binnenstad Paramaribo

18
Auto over de kop in binnenstad Paramaribo
Foto: Ditrich Monet/Facebook

PARAMARIBO – De bestuurder van deze auto in Suriname kan het gelukkig nog navertellen. Zijn auto ging maandagmiddag over de kop in hartje Paramaribo. Het ongeval gebeurde aan de Watermolenstraat in de binnenstad. Hoe het verkeersongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

UPDATE: De auto die maandag over de kop ging, was niet fout. De auto werd van achteren aangereden door een ander voertuig en ging door de harde klap over de kop, aldus de echtgenote van de bestuurder.

Door het ongeval raakte het verkeer in de stad enige tijd gestremd.

18 REACTIES

 1. Heel hard gereden en plotseling zag hij een hoertje langs de stoep, zou een andere conclusie wezen, die misschien Beter op zijn plek zit. Who knows ?


  Maak melding

 2. Of deze man te hard reed of degene die hem van achteren aanreed, weet ik niet. Feit is: iemand reed te hard. Een auto over de kop krijgen met een snelheid van onder de 50 km per uur is eigenlijk ondenkbaar. Je krijgt hoogstens een grote BOEM.


  Maak melding

 3. Welke schade heeft die andere auto opgelopen. Die is wel uit beeld?? Gelukkig geen persoonlijke ongelukken.Deze straat heeft nog steeds geen trottoirbanden. Slechte zaak.


  Maak melding

 4. @Johan.Er is geen schade aan de achterzijde aan het voertuig te zien en de auto die hem volgens jouw van achter aanreed is dus weggereden.
  Wat wel een feit is dat er vaak veel te hard word gereden.Of wist je dat niet?Last but not least wat men over de politiek volgens jouw te lullen heeft is vaak niet onterecht.Mensen zoals jouw komen naar alle waarschijnlijkheid uit de Neks no fout partij.Daar zijn ze meester in wat krom is recht probreren te praten.


  Maak melding

 5. Bij nadere bestudering van de foto lijkt het alsof hij van de zijkant is aangereden en niet van achteren. (zie de schade).
  In dat geval kan je wel over de kop gaan als je wordt aangereden met een snelheid hoger dan 50 km.


  Maak melding

 6. Auto’s kunnen met veel lagere snelheid tussen 0 en 50 km per/uur over de kop gaan. Het gaat niet alleen om de (lage) snelheid van een auto dat die over de kop gaat. De omstandigheden waar het wegdek ligt, voorbeeld in bergen, slechte wegdek, van een hoge weg/gedeelte naar een lagere wggedeelte rijden, veel bochten in de weg, gladheid ( regen, sneeuw, ijs, slechte wegdek, lateriet, gaten in de wegdek, veel bochten in de weg, enz), ervaring van de bestuurder om het voertuig te bestuderen, ook de bouw van de auto kan een rol spelen od verkeerd geladen zijn, de conditie/kwaliteit, onderhoud/staat, keuring van de auto, oud, de banden, nieuw, enz. Is alles van de auto in orde.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. Auto in beslag nemen rijbewijs afpakken en vervolgen!! De blaastest zal zeker deze straffen rechtvaardigen!! Zolang men er met een lage sanctie vanaf komt zal zich dit gedrag blijven voordoen.


  Maak melding

 8. Je kan ook een spelletje doen door met de 2 linker of 2 rechterwielen over een fikse verhoging te rijden. Dit doen circusartiesten die op 2 wielen rijden en als het mislukt ga je over de kop


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.