‘Rashied Doekhie is Nickeriaan van het jaar 2018’

31
'Rashied Doekhie is Nickeriaan van het jaar 2018'
Foto: Doekhie, een man die van jagen en vissen houdt.

NIEUW NICKERIE, 7 jan – Politicus Rashied Doekhie is door lezers van de nieuwssite Actionnieuws Suriname en kijkers van Ishara TV uitgeroepen tot Nickeriaan van het jaar 2018. In totaal brachten 3.642 mensen hun stem uit in de populairiteitsmeting die de site van 16 december t/m 2 januari hield. Ze konden stemmen op 10 personen en 60% van de stemmen ging naar Doekhie. Van de overige stemmen ging 19% naar jeugdparlementariër Abdul en 7% naar Willam Waidoe, aldus Actionnieuws.

Afgelopen zaterdag is het team van Ishara TV thuis bij Doekhie geweest, die aangaf tevreden te zijn met de eerste plaats. De NDP politicus had een eerste plaats notering niet verwacht, omdat hij poltiek minder actief is. Gezien zijn leeftijd denkt hij niet actief te zullen participeren in de politek, maar zal waar mogelijk en nodig de jongeren ondersteunen.

Doekhie kreeg een kantooragenda en Parker pen kado en de andere twee een kantooragenda.

31 REACTIES

 1. Hopelijk doet hij zijn werk beter in 2019. Als kennende bus chauffeur in mijn jeugd, reed ik vaak gratis Nick – parbo., voor mijn studie in Paramaribo . 1986 – 1990. Toen was hij vhp-er.


  Maak melding

 2. Wederom is bewezen dat het volk van Suriname nog steeds geen leering heeft getrokken uit hetgeen zij thans meemaken.

  Ten eerste heeft ieder politicus die van partij kan veranderen geen eigen visie ten aanzien van het volk. Het enige wat zij voor ogen hebben is het eigen belang.
  Te tweede is een politicus zonder visie onbetrouwbaar. Of te wel “beger gaar ke lota” ze rollen alle kanten op en vreten uit ieder pot die zij op hun pad tegenkomen.

  Nu is het Rashid. Maar ook de VHP parlementair Jagernath ex NDP is puur uit eigen belang noodgedwongen overgestapt. Heeft hij ooit een poltieke statement gemaakt over zijn overstap naar de VHP. Deze ideaal loze mensen zitten er puur voor eigenbelang.


  Maak melding

 3. Nooit de nickerianen geloven en of vertrouwen.Ze kiezen altijd voor het slechtste.Ze bewijzen het keer op keer.Onbetrouwbaar die nickerianen.Backstabbers.


  Maak melding

 4. Ray, ik ben het niet met je eens wat je hier schrijft. Het ligt aan de kiesstelsel in Suriname. Als je boven aan de lijst staat dan kom je automatisch in het parlement. Daarnaast is ook de vraag over de betrouwbaarheid van de nominatie van de kandidaten en de keuze. Dit is een niets zeggende nominatie.
  Schrijf maar een verkiezing uit en nodig al je vrienden uit om op jou te stemmen en zie maar.


  Maak melding

 5. @passant
  Gail Eijk werd door Apintie beschuldigd van ‘gesjoemel’ voor medische verklaring.
  De Surinaamse journaliste Gail Eijk maakte vorig week bekend dat zij na 13 jaar opstapte bij radio- en televisiezender Apintie.


  Maak melding

 6. @Govind
  Kom nou Govind,hoor je de nickerianen protesteren dat het niet waar is?!
  Ha,ha ,ha..en de kandidaten voor deze award..die zijn niet de beste kandidaten die in aanmerking komen voor een award!!De aller slechtste is gekozen…maar ja ,het is Suriname waar alles mogenlijk is en accepteerbaar ook…

  Surinamers hebben geen smaak.Jij ook niet.


  Maak melding

 7. ..misschien ging het om een award voor de slechtste nickeriaan en kozen de domsten voor doekhie want een ander slechtste dan hem bestaat niet.
  Troost je @Govind,
  wanneer bouta een award zal ontvangen voor de wreedste serial killer van Suriname zal ik ermee eens zijn.Er is toch geen andere crimineel die kan concureren met bouta,ja toch?!


  Maak melding

 8. Sranan lobi klage. Juist daarom hebben wij mensen als u nodig die zich met hart en ziel inzetten voor ons geliefd Suriname. Geef de moed niet op er zal zeker meer succes volgen. Gefeliciteerd en ik blijf u volgen.


  Maak melding

 9. @Ray,
  Het zijn inderdaad de domme Nickerianen, die voor dit gedrocht Doekhi hebben gestemd, anders zou hij nooit zo lang in de Dna hebben kunnen zitten, want zoveel hersencellen bezit hij ook niet echt.


  Maak melding

 10. Doekhie kan nu niets meer Ook politiek niet actief
  hij heeft zijn geweer nog jagen op doksen en kwie kwie in Nickerie.
  Nu gaat hij jongeren adviseren hoe de jongeren hem moeten opvolgen met stelen.

  Zelf neuken kan hij niet meer

  Half 6


  Maak melding

 11. @Manu
  Klopt.
  Waarom deze boerikie nickeriaan een award verdiend is echt een raadsel.Hij heeft een moordenaar ,een crimineel,met een amnestie award gezegend.Echt geen redenen om trots te zijn op deze ellendeling en hem een award uit te reiken.


  Maak melding

 12. HA, HA, HA: Actionsnieuws is van Monnes (NDP), ISHARA is ook van Monnes. Monnes is tegelijkertijd voorzitter van de Ahmaddia-stroming in Islam. Abdul is een jonge dame en is VHP. Waidoe is een Javaan en PL-er. Doekhie is een palmdop, een Ahmaddia, waar Monnes in de achterliggende jaren heel veel van heeft gekregen: Vergunning radio, tv, krant, taxi-vervoer, percelen en allerlei andere gunsten. Monnes is heel goed in verdraaien van feiten. Dus, het is aannemelijk dat er contaminatie in de vraagstelling en logisch in de uitkomst ingeslopen is. Wij weten het beter, Doekhie is een pagla kutha (dolle hond). Hij beweerde ooit slimmer dan Bill Clinton te zijn, zelf is hij m.i geen bil veeg waard. Die meest huichachtige Nickeriaan AWARD, heeft deze nietsnut gewonnen, dus de nickeriaanse huichelaar van het jaar.


  Maak melding

 13. Het is gewoon poppenkast

  De Nickerianen, (grotemiddelgrote, kleine )ondernemers (in de landbouw) ondervinden het allemaal aan den lijven. Je moet wel van de pot gerukt zijn als je geen droog brood kan kopen door de ndp om een clown als doeki als popu nicker-iaan uit te roepen.

  Kijk die man daar eens zitten met zijn zonnebril en petje op, gewoon een grote zak afval die gewoon in een oven verbrand moet worden. Liever vandaag dan morgen, ja toch?

  Wie houdt wie voor de gek.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 14. VHP heeft twee kernen in Nickerie geïnstalleerd. Een doorn in het oog van paars. De Nickerianen weten het nu beter, en zich niet voor een derde keer zand in het oog laten strooien. Alle zetels uit Nickerie gaat naar VHP.


  Maak melding

 15. Ach, alsje weet wie er president van Suriname is dan kan Doekhie makkelijk, met hoeveel stemmen ook al weer en door “actionnieuws” verkozen tot Nickeriaan v.h. jaar zijn, in Suriname kunnen zulke dingen


  Maak melding

 16. Proficiat Heer Doekhie.Je moet van goeie huizen komen om jaren lang in de bres te springen voor een crimineel die dit land naar de verdoemenis heeft gebracht.Ook hiervoor heb je dus een prijs in wacht gesleept.


  Maak melding

 17. De echte Nicelerienan zijn allen die ondanks hun noden, hun naasten in 2018 met woord en daad hebben bijgestaan. Dez anti Suribwabaan zijn aandeel in de paarse corrupte criminele brij spreekt boekdelen over het wanbelied van de criminele religieuze politieke sekte, de ndp.


  Maak melding

 18. Doekhie ineens Nickeriaan van 2018. Misschien kan die award naar de arme rijstboeren gaan die in de felle zon doorploeteren ondanks de hoge schulden als gevolg van lagere padieprijzen. Dankzij deze boeren heeft Paramaribo en overige districten rijst om te eten!
  Doekhie is pas voor echte Nickeriaanse zaken gaan opkomen, nadat de NDP hem heeft laten vallen en duidelijk gekozen voor Johnny Mahespalsingh. Reden: Johnny heeft grotere witwasmachine dan Doekhie. NDP heeft hard geld nodig voor de verkiezingen van 2020! NDP moet nu echt stemmen gaan kopen. Geen hond zal nog spontaan op deze volksrovers gaan stemmen.


  Maak melding

 19. Brantimakka: Als Buschauffeur en automonteur kan je het dus ver schoppen onder Bouterse.
  Vandaar mijn opmerking dat DDB niet houdt van mensen met kennis, maar wel van mensen met kennissen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.