Minister Dikan tekent condoleanceregister voor slachtoffers bootongeluk in Suriname

1
Minister Dikan tekent condoleanceregister voor slachtoffers bootongeluk in Suriname

PARAMARIBO, 4 jan – Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling donderdag op het Commissariaat Sipaliwini bij de ondertekening van het condoleanceregister voor de slachtoffers van het bootongeluk van donderdag 28 december 2018. Ook vicepresident Ashwin Adhin alsook andere ministers, districtscommissarissen en vertegenwoordigers van diplomatieke missies hebben hun medeleven getoond. 

De regering heeft 3 januari uitgeroepen tot een nationale rouwdag. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken vraagt in een officiƫle verklaring aan het bedrijfsleven, de burgerij, schepen aan de steigers, diplomatieke missies en vertegenwoordigers van internationale organisaties om op die dag de Surinaamse vlag vanaf 06.00 uur tot zonsondergang halfstok te laten hangen. Radio- en televisiestations hebben hun uitzending aangepast.

Bij het ongeluk op de Coppenamerivier zijn 12 van de iets meer dan 30 inzittenden om het leven gekomen. De regering staat de nabestaanden moreel en financieel bij de uitvaart zaterdag.

1 REACTIE

  1. Met de tragische dood van de slachtoffers speelt de ndp politiek.Het past in hun scenario,de verkiezingen naderen en nu is het de beste tijd om de surinamers om te kopen.De ndp weet hoe het moet….doe aan emotional blackmail en je wint.
    Op 8 Dec dokken ze ,ze vluchten in hun hol ,bang om vragen te beantwoorden,bang om te bekennen verantwoordelijk te zijn voor de tragische dood/moord van 15 burgers.
    En nu tekenen ze condoleance register , nu ze geen verantwoording hoeven te bekennen.Geen tekst en uitleg…het slechte weer heeft het gedaan….ai baja,de ndpers..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.