Kenny B brengt vandaag nieuwe single en videoclip uit

1
Kenny B brengt vandaag nieuwe single en videoclip uit
Perle Lama & Kenny B

AMSTERDAM, 4 jan – Na hits als ‘Je gaat’ en ‘Parijs’ brengt Kenny B vandaag zijn nieuwste single ‘Ik Ben Hier’ uit. Het nummer wordt gezongen samen met Perle Lama, een 34-jarige Franse zangeres die afkomstig is uit Martinique. Kenny B, wiens echte naam Kenneth Bron is, gooide gisteren al een voorproefje online.

Lieve vrienden, hier alvast een voorproefje van de videoclip van mijn nieuwe single ’Ik Ben Hier’ ft. Perle Lama Vanaf morgen 12:00 in zijn geheel te zien. Lobi” schreef de in Suriname geboren en getogen zanger gisteren op zijn Facebook pagina.

Hier het voorproefje:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.