zaterdag, juni 15, 2024
HomeFotoTot nu toe 10 vuurwerkslachtoffers in Suriname; goed verlopen pagara estafette

Tot nu toe 10 vuurwerkslachtoffers in Suriname; goed verlopen pagara estafette

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 jan – De brandweer in Suriname had weliswaar gehoopt op nul vuurwerkslachtoffers dit jaar, maar dat is niet gelukt. Het aantal slachtoffers landelijk is, tot en met 1 januari in de middag, uitgekomen op 10. Dat zegt het hoofd van de Voorlichtingsdienst van het Korps Brandweer Suriname (KBS), Ulrich Coats.

In Paramaribo zijn er tot nu toe 9 slachtoffers geregistreerd en in Nickerie 1. Het aantal is dit jaar iets gedaald ten opzichte van vorig jaar toen er 12 slachtoffers vielen. In de jaren daarvoor ging het nog om gemiddeld 25 personen.

Volgens de brandweer zijn het juist de laatste momenten van het oude jaar en de eerste uren van het nieuwe jaar dat de meeste slachtoffers worden geregistreerd. De afschietperiode duurt tot en met vandaag 2 januari 2019, dus er is nog een kans op meer slachtoffers, alhoewel dat natuurlijk niet te hopen is.

Ook de welbekende Pagara Estafette op oudjaarsdag in de binnenstad van Paramaribo is goed verlopen:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. 2 januari moet nog komen gasten!

  In Nederland komen de meeste slagoffer van kinderen, die nog kijken welke rotjes ‘goed zijn overgebleven’.

  Als er minder slachtoffers zijn; “blame it on the rain”!


  Maak melding
 2. Deze jongeman moeten ze geen interview vragen aan mensen laten stellen aan publiek. 2018 wat een onzin vragen. Een drukte maker van niets. Wil je het publiek vragen stellen ga ook Frans leren.
  Ook sommige journalisten weten niet goed, hoe een behoorlijke vraag te stellen. Hier krijg je plaatsvervangende schaamte voor.


  Maak melding
 3. Pagarafeest? Hoe idioot zijn Surinamers in Nickerie janken ze over Kafverbranding en in Paramaribo noemen ze Pagarafeest een succes. Inclusief de grote branden en verwondingen die mensen oplopen aan gehoor en luchtwegen.


  Maak melding
 4. Surinamers(natuurlijk niet allemaal,je hebt zeker ook heel hardwerkende), waarvoor veel respect krijgen voor feesten een tien.Hopelijk worden wij ook produktiever in 2019.Terwijl wij aan het feesten zijn slopen chinezen,canadezen en brazilianen het zeventiende rijkste land van ons.De zegeningen van ons land word voor een heel groot aan buitelanders gegund.Suriname word wakker!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES