Beenie Man op Dancehall meets Urban feest van hotel Torarica in Suriname

10
Beenie Man op Dancehall meets Urban feest van hotel Torarica in Suriname
Archieffoto: Beenie man in april 2012 met een fles Borgoe toen hij in Suriname was voor het Suriname Reggae Festival

PARAMARIBO, 2 jan – De Jamaicaanse Dancehall King Beenie Man is de hoofdattractie van de ‘Los ! Dancehall meets Urban party’ van hotel Torarica. Deze wordt op donderdag 3 januari gehouden. Beenie Man heeft eerder grote shows in Suriname gedaan. Zijn laatste was 2014.

In 2017 verraste hij de Surinaame fans met een optreden tijdens het Torarica Urban Festival. De Jamaicaanse Dancehall King heeft een song met de Surinaamse dancehall artieste Poppe opgenomen. Het gaat om het nummer ‘A So it Go’.  

Verder staan in de line up van de Los! Dancehall meet urban party van hotel Torarica de rapper DopeBwoy en dj Freddy Moreira uit Nederland.

10 REACTIES

 1. De meeste mensen in Suriname klagen over gebrek aan geld. Maar het verbaast mij hoe vaak buitenlandse artiesten in Suriname optreden en deze shows zoveel publiek trekken. Blijkbaar is men wel instaat om een kaartje te kunnen betalen ten koste van de vaste lasten. Surinamers en feesten 😂😂😂😂


  Maak melding

 2. Het valt ook op als het om plezier maken gaat zijn het vooral de zwarten die naar Suriname toe komen. Gaat het om hard werken dan komen de mensen niet uit Jamaica of zo. Nee dan komen ze uit China , India en Brazilië.


  Maak melding

 3. Ja Belachelijk hé, dat feesten verwoven is met de Surinaamse cultuur,nog belachelijker is dat niemand de Surinamer in dit geval juist benaderd met opbouwende kennis over zich zelf, blijkbaar heeft u de wijsheid en oplossing in pacht, ook belachelijk dat men het volk aanvalt en niet de bestuurders, dan ben je een held, dus mondjes dicht of zeg iets waar men echt mee aan de slag kan, feesten is vaak ook een politiek gereedschap geweest, en nog altijd. Snap je het zelf nog, dom volk veroordeeld dom volk?


  Maak melding

 4. Baba Si, er zijn genoeg Hindoestaanse medemensen en Chinezen die op hun manier feesten dus ik snap niet waarom je met zo een opmerking moet komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.