maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDouane onderschept drugs uit Suriname rondom Kerst

Douane onderschept drugs uit Suriname rondom Kerst

-

Does Travel - naar Suriname

ROTTERDAM, 28 dec – De Douane in Rotterdam heeft rondom de Kerstdagen bij verschillende controles meerdere partijen cocaïne aangetroffen in de haven van Rotterdam. In totaal werd er bijna 4.000 kilo drugs verdeeld over tien partijen in beslag genomen en vernietigd. Een van de herkomstlanden is Suriname meldt het Openbaar Ministerie vandaag.

Naast Suriname waren de de partijen afkomstig uit Brazilië, Ecuador en de Dominicaanse Republiek. De drugs werden op diverse plekken aangetroffen in bijvoorbeeld de constructies van containers, maar ook in de lading verstopt tussen vis en tropisch fruit.

Eén van de vangsten vond plaats op een terminal, waarbij een partij van 245 kilo cocaïne in beslag werd genomen. Die zat verstopt in verschillende tassen. Tot nu toe zijn er twee verdachten aangehouden in relatie tot één van de vangsten. Er is één verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris en voor 14 dagen in bewaring gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

27 REACTIES
 1. Narco-state, failed state of ruwweg een narco-failed state met drugsbaronnen, moordenaars en veroordeelde drugscriminelen aan de macht. Volgende jaar gaan we meer horen, de paarse honden hebben geld nodig!


  Maak melding
 2. Wat een ellende ze leren het niet af, het blijft maar voortdurend omdat het lucratief is !
  Daders levenslang opsluiten in een grot, totdat hij / zij sterft.

  sari tori.

  Jacko


  Maak melding
 3. Onwetende mensen hiero google cocaine fabriek amsterdam dan ga je weten wie rijk is geworden van drugs en rijke landen willen niet dat arme landen rijk worden denk daar maar over na alles draait om corruptie


  Maak melding
 4. Uit SU kan het alleen zijn van of Brother Ivan G. en/of van de Santokies; kort gezegd; de Tokies.

  De Sabajoos en de Sarimins doen niet aan zulke handels.

  Wat de Omoes betreft kan ik niets concreets zeggen; aangezien ze zich de laatste tijden zich zwart sminken

  Soso Lobi Guys and remember “Be happy and do not deal in drugs”


  Maak melding
 5. Als ik op Kruiskade of Amsterdam centrum loop kom ik high thuis.
  Ik rook en drink niet maar heb last van die drugsgebruikers die openlijk gebruiken op straat.
  Het is maar een topje van de ijsberg die ze hebben onderschept.


  Maak melding
 6. Weer een “mooie” promotie voor Suriname als narco doorvoerstaat.
  Ik begin best te geloven dat de export van coke alle overige producten als rijst en bauxiet aan het overtreffen is.


  Maak melding
 7. Alleen de surinaamse douane doet nooit een coca-vangst !! De “klokkenluider(s)” zullen gelijk hebben !
  En “Boefie” durft niet te handelen in deze zaak van de douane !!!
  En hoeveel verlaat de sur haven wel in de met houtblokken gevulde export containers onder de neus van de
  douane ???? En de houtblokken van Lonnie ???


  Maak melding
 8. @Jeweetzelf
  Weer die domme paarse grammafoonplaat aan het afdraaien?? In die tijd dacht men nog dat coke als een onschuldig medicijn gebruikt kon worden. Tegenwoordig worden andere middelen als pijnstillers gebruikt. Ga je nu ook elk land waar morfine, etc. geprodceerd wordt aan de schandpaal nagelen??
  Inmiddels weet men dat coke minder onschuldig is en wordt het niet meer medicinaal gebruikt. Alleen gewetenloze criminelen als Bouterse houden zich nog met dit verderfelijke spul bezig. Gesteund door idioten die al 300 jaar geen enkele ontwikkeling hebben meegekregen.


  Maak melding
 9. Maar, HOLLAND is de PILLENFABRIEK van de hele WERELD! Afgelopen week en de week daarvoor, en daarvoor en daarvoor …………. zijn wederom ettelijke XTC-fabrieken in Brabant ontmanteld!.. Hij is een dagelijkse gang van zaken, dat milieu inspecteurs enorme hoeveelheid drugsafval vinden. Gewoon in Nederland. Holland. Het Paradijs volgens sommige onwetenden. De meesten (XTC Lab) staan gewoon vrolijk tussen woonhuizen. Midden in een woonwijk! En in die wijken wonen mensen, gezinnen. En Ga zomaar door. Dagelijks worden mensen blootgesteld aan de gevaren daarvan. De meesten van jullie Surinamers hebben bij gratie God geen idee wat er gaande is op de wereld.


  Maak melding
 10. Het is jammer dat Nederland er weer wordt bij gehaald. Wanneer je eigen kooi stinkt moet je het goed schoonmaken en desinfecteren. Overal in deze wereld heb je drugsdealers en hun lab. Onze wereld gaat hieraan ten onder. Mensenlevens worden vernietigd, tenminste de zwakkelingen onder ons. Hier in ons klein landje kunnen ze niet ontdekken van wie al die drugs die naar het buitenland wordt verscheept achterhalen. Daar is meer speurwerk voor nodig. Een paar goed getrainde drugshonden zou een aanwinst zijn voor de politie en de douane.Alhoewel douane is ook niet te vertrouwen. De militaire politie zou beter zijn.


  Maak melding
 11. @ Suriname i love

  Overdrijven is ook een vak, en dat doe je heel goed : schei toch uit man, er wordt overal gerookt
  en gesnoven dus geen flauwe kul schrijven !! Nee ik kom uit een andere stad, maar ben vaak naar die 2 steden die je noemt maar geen probleem. Maar enfin : dat was jou mening en dat respecteer ik.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 12. Zolang de Hollanders hun stress met drugs willen onderdrukken zullen ze de mensen in de arme landen misbruiken voor smokkel.
  Laat die Hollanders eerst een stressvrije maatschappij opbouwen.
  Al die gele hesjes moeten maar eens gaan dealen. Dat maakt meer indruk op hun regering, zou ik denken.


  Maak melding
 13. Kennelijk een kwestie van vraag en aanbod. De vraag zal hier in NL wel groot zijn en om die reden probeert men vanuit Zuid-Amerika aan de vraag te voldoen en daarmee geld te verdienen.
  Waarom alleen de leverancier aanvallen?


  Maak melding
 14. Jeweetzelf, Steenhard de Waarheid, Suriname I Love en Leor,
  Dank je wel voor jullie reacties. Ben blij dat er nog mensen zijn die een komische noot in het forum van Waterkant kunnen brengen. Het is leuk om te lezen en het doet me glimlachen om zoveel onwetendheid te mogen aanschouwen.
  Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling, een gelukkig, Verstandig en Gezond 2019 en hoop nog vele reacties van jullie te mogen lezen.


  Maak melding
 15. Niks te danken, moet geen last hebben van het gedoogbeleid van Nederland voor drugsgebruikers.
  Ik krijg al genoeg fijnstof binnen van de automobilisten.
  Ga me verdomme ziekmelden als fietser uit protest zodat ik meer tijd heb voor Social media.
  Suriname als land heeft mij niks gedaan ik blijf positief praten over mijn land voor mij is het mijn tijdelijke paradijsje, ik geniet tijdens mijn vakantie dat ik opgeladen ben om stressloos er tegenaan te kunnen.
  Trouwens nooit drugs gebruikt en nooit de behoefte gehad.
  Ik weet dat dit geen schande is als je een gelegenheid gebruiker ben in Nederland, collega’s kijken mij raar aan dat ik nooit een pil/ djonko heb gebruikt.


  Maak melding
 16. Leor het moet je wel duidelijk zijn dat die mensen die in Nederland worden gepakt hun straf uitzitten en nooit meer durven om zoiets te doen, terwijl is Suriname het juist anders is. De daders worden in Suriname juist beloond door ddb. Kijk maar naar jannasch, aalstein e.a. Zij zijn zelfs veroordeeld voor het exploiteren van een etc fabriek in Suriname en ook gevonnist. Eindstand toch een riante functie op het kabinet van ddb.


  Maak melding
 17. Jaloers???
  Aalstein klinkt niet Surinaams
  Velen staan in de rij om te komen graaien maar krijgen de gelegenheid niet en dat zet kwaad bloed.
  Suriname mag voor velen van ze vernietigd worden, ooh wat zullen we blij zijn.
  Maar no way dat gaat niet gebeuren.

  God zijt met ons Suriname….
  Zolang er mensen oprecht blijven bidden voor dit land zal het goed gaan met Suriname.


  Maak melding
 18. Verbaasd dat sommige Surinamers reageren en zeer makkelijk
  babbelen over Buitenlanden en Buitenlanders ! Heel vreemd !

  Terwijl men vergeet dat een deel van Onze Suri-jeugd wordt
  vernietigd door de DEALERS en hun Harddrugs !

  Bovendien vergeet men ook, dat belangrijke Sranan-politici,
  NOG STEEDS, in ´democratisch`Sranan rondlopen met ZWARE
  BUITENLANDSE STRAFVONNISSEN OP HUN NAAM !

  PS : Bescherm de JEUGD en zet ALLE DRUGSHANDELAREN en
  Criminele MOORDENAARS LANGERE TIJD VAST !!!


  Maak melding
 19. @Leor; Je hebt gelijk. Landen als Brazilie-Suriname-Dom.Republiek noemen is volksverlakkerij.
  Laat men in Nederland maar nagaan WIE DE OPDRACHTGEVERS ZIJN en voor wie deze partij was bestemd.
  100 Procent zeker dat het mensen zijn in de hogere echelons van Nederland( een kleine man kan geen infrastructuur bedenken). Dit is het werk van de boys in driedelig pak. Zoals de gewezen president van Mexico Trump onder zijn neus wreef, dat hij de Mexicanen maar de schuld geeft van de drugstraffics en hem de opdracht gaf na te gaan, WIE DE DRUGSHANDEL IN DE VS IN STAND HOUDEN( overwegend blanke Amerikanen), zo moet Nederland ook proberen na te gaan WIE DE ONTVANGERS ZIJN van deze partijen. Mooi weer lopen spelen in de ogen van de wereld, en zelfs deze rotzooi importeren. Nederland is rijk geworden door onder andere drugshandel. En nog steeds. Dus Kondremang: No mek a wit Media tjaar un ede gweh. Deng mang diesie e lee en unu e go na inie ding tjepie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES