Taxi chauffeur verstopt pakken drugs bovenop de motor van zijn auto

27
Taxi chauffeur verstopt pakken drugs bovenop de motor van zijn auto
Foto (C) Actionnieuws Suriname - 5 grote pakken drugs in de motorruimte.

BURNSIDE, 26 dec – Een taxichauffeur in Coronie liep op Eerste Kerstdag tegen de lamp toen hij gecontroleerd werd door de politie in Suriname. De man bleek drugs te hebben verstopt onder de motorkap van zijn auto. Toen agenten van de post Burnside de man controleerden ontdekten ze maar liefst vijf grote pakken drugs (foto) schrijft Actionnieuws Suriname.

De drugs waren goed verpakt en verborgen op een nogal aparte plek: bovenop de motor van zijn auto in de motorruimte. Om welke drugs het gaat en wat het gewicht is, is nog niet bekend. De man werd direct aangehouden en de vijf pakken drugs werden in beslag genomen.

De zaak is momenteel in onderzoek bij de politie. Later meer. Het bericht van Actionnieuws Suriname:

- Advertentie -

27 REACTIES

 1. De drugsdealers leren het niet.De politie doet goed werk. Nu nog de bron pakken en achter slot en grendel voor 15 jaar opbergen. Onze jeugd wordt elke dag naar de verdoemenis geholpen. In Suriname lopen er straks alleen nog maar jeugd zombies door de straten, die een flinke overlast gaan creeren.

 2. Wat heeft de kleinzielige Coroniaan Armand Zunder hierop te zeggen?
  Wij bestrijden de criminaliteit en geen personen van een bepaalde ras. Is tijd dat we onze ogen niet dichthouden voor de realiteit.
  De luiheid bij de Coronianen en de Paranen moet voorgoed gestopt worden, gewoon gaan werken en niet het leven van anderen zuur maken.

 3. Te wagi teki faya a wagi kon hey. Fa skotu denki fu luku ondro hood. Deng check alla wagi san psa so. Betre check banti fu wagi tu anga tra compartment fu wagi. Deng mang habi so meni presi pe kibri contraband. Pe den dagu de san smeri contraband, juist den presi dape musu habi deng. Te kondre fokop moro, sma go smokkel moro.

 4. De Heer Brunswijk strooit met geld vanuit een heli boven zijn geboortedorp.
  Kan iemand die de heer Brunswijk kent ,hem vriendelijk verzoeken boven Rotterdam Crooswijk te vliegen en een lading euro,s te dumpen?…hahahahaha..

 5. Als het marihuana is wat de paketten bevatten,raad ik de Surinaamse justitie aan die bestuurder zijn pretpaketten terug te geven en huiswaarts te sturen.Over de hele wereld word de handel in wiet vrijgegeven.SU mag niet achter blijven!

 6. Is het echt gebruikelijke dat men bij een verkeerscontrole onder de motorkap gaat zoeken naar drugs? Dit alles is een doorgestoken kaart……..

 7. Drugsvliegtuigen….drugsduikboten….drugstaxi…dat corrupte, criminele land is doorspekt van misdaad. Dankzij het laffe, angstige en lamlendige volk, dat tot 2x toe kiest voor een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar als president . Jullie verdienen een treurig, triest, troosteloos en uitzichtloos 2019. En vooral in 2020 weer stemmen op de paarse DDB maffia, in ruil voor een lauwe soft, een bak oud vreten en een paars t shirt.

 8. Inderdaad.De politie gaat normaal gesproken niet in de motorruimte van een auto naar cocaine zoeken en dat willekeurig ook.
  Ik neem aan dat de politie een tip heeft gehad eerder of dat de bestuurder een bekende’ gast’ van de politie is geweest bij deze.
  No mang ,de politie in Suriname heeft geen x-ray vision.Kom nou politie hier,nu niet doen als of jullie bovennatuurlijke krachten bezitten.Je kan die auto onmogenlijk met de blote ogen gescand hebben gewoon zomaar.

 9. Als het coke is is het perfect.Maar als het wiet is vind ik het wel jammer.
  Voor 100 flessen whiskey(een gevaarlijke drugs) mag je vrolijk doorrijeden.
  Wat voor ka is dat eingelijk?

 10. Het is gewoon een tip dat die agenten hebben gehad.want ze kyken niet onder die hoed van die auto’s.die agenten van coronie zyn allemaal boelers by elkaar.bepaalde auto’s laten ze wel voorby gaan.zoveel taxiechaffeurs die met drugs voorby gaan.maar ze krygen hun fucking geld ondrogrong.dat verklaren ze niet.mik a taxiemang be gie ding wang monie ding bo mik a psa.

 11. Raar bericht. De paketten zijn in handen van de politie en men weet dan niet om wat voor soort drugs het gaat en ook de hoeveelheid is zogenaamd nog niet bekend. VREEMD !!!!! Dat zijn toch de feiten die direct vastgelegd worden bij een aanhouding. Of gaan ze eerst hun aandeel eruit halen ?????

 12. @ J, Zwartmans,
  Neem het die man niet kwalijk. Hij wist het niet. Iemand had het daar verstopt. Hij heeft geen idee wie het was noch wie het is.

 13. @ Leor,
  Ik had een nieuwe auto gekocht en reed met nog twee man op de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam.
  Controle, motorkap moest open
  Mijn broer die er bij was kon zich amper inhouden. ” een nieuwe auto riep hij nog
  Ik bleef stil (tja dat doe je als je op de Willem de Zwijgerlaan rijd) en na controle van rijbewijs ed. mochten we doorrijden.
  Het was om een uur of 6 ’s middags.

 14. Ik bleef stil (tja dat doe je als je op de Willem de Zwijgerlaan rijdt) en na controle van rijbewijs ed. mochten we doorrijden.

 15. Helaas is niet vermeld hoe laat de controle plaats vond. De tijdstip kan ook een rol spelen ivm nauwere controle.

 16. LK Poon
  Als je naar de schaduw van de deuren kijkt kan je afleiden hoe laat het was.
  Dit is om indruk te maken. haha.
  Je kan ook gewoon op de foto kijken en zien dat het overdag was

 17. @pico,

  Ik zie die foto niet op mijn scherm. In fact, ik zie geen enkele foto of filmpje. Zal wel aan een instelling ergens liggen.

 18. De chauffeur is een Coroniaan, en daarvan is bekend dat zij niet de slimsten zijn. Coronianen staan bekend om hun domheid.
  Vandaar de uitspraak” joe dong moro wang Coronmang”
  Ze hebben een Kronto Ede.

 19. Pico
  Fa, vraagje “kom je uit Coronie”?
  Want je bent wel ineens heel posting gezind over de afkomst van de chauffeur.

 20. Waarom zou de politie je motorkap niet openen? Dat doet de garage ook bij controle toch. Ja dat die kelerezooi gevonden is goed. Opsluiten en kijken of die taxichauffeur pas een groot huis heeft gebouwd. Afnemen en aan een arme sloeber geven ik hou me aanbevolen.

 21. De chauffeur komt uit Albina. Hij moest van west naar oost verbinding. Het waren coroniaanse agenten, die kijken verder dan een gemiddelde Albinaar! Coronto shit, in coronto wagi.

 22. Hey Bigi Sma.
  Je kent me nu toch wel beter.
  Ik ben in de afgelopen 4 jaar 2 keer naar SU geweest en verbleef in Lelydorp.
  Verder ben ik nooit Paramaribo uit gekomen.
  (Zorg en Hoop, Kwattaweg en van Hogerhuysstraat).
  Mijn posting was om de figuren hier te “helpen” met hun excuses.
  Figuren die altijd alles maar goed willen praten. Zelf als iemand zijn handen kwijt zou raken zouden ze schrijven dat hij nu kansen kan benutten om zijn voeten beter te gebruiken

 23. Suriname, alias Krontokondre.
  President Bouta alias Kabesa de Kronto.
  Geef mij maar die goede oude “Ons belang en taihorie batjaw de” tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.